Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
van ennel jobb kocsi a jatekban? addig nem nyugszok amig ezt meg nem veszem 😊

pointer4
Hihetõ XD
Csak 4x halt volna bele a pilóta, a G erõkbe 😄
Az meg, hogy a döntött kerékvetõs visszafordítóba, ez a kocsi nem szállt el, az meg végképp 😄
antgecc
Ez mekkora egy vicc! Szánalmas!!! Hagyjál már real driving... 240-el megy a kerékvetõre kanyarban és nem száll el a picsába?! A Nordon? Pffff bazzeg.... <#ijedt>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Így van. Mentem egy kört, megnéztem, hogy csúszkál-e a kocsi és akkor bekapcsoltam a segítséget és így tovább. Amikor már normálisan vezethetõ volt a számomra, csak utána mentem GT módba. Késõbb is ki lehet majd kapcsolgatni a segítségeket, ha már jobban meg vagy esetleg kormánnyal játszol.

Al Age
Valószínûleg az van, hogy valamelyik bajnokságo(ka)t csak futamonként, külön-külön nyerted meg, nem pedig egyben, bajnokságként.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

kösz a segítségeteket.

Csokis, ezt a segítségek beállítása dolgot hogy értetted?
verseny közben kapcsolgattad a rásegítéseket, addíg amig neked megfelelõ nem lett?

PS3 Slim 250 PC

A jogosítványokkal érdemes kezdeni. Míg az elõzõ részekben jóformán kötelezõ volt, addig az ötben szabadon választható, de mindenképpen érdemes ezzel kezdeni, mert tapasztalati pontot, pénzt és autókat is kapunk érte. A "Licences" menüpontban található.
Én nem játszottam még GT-vel, és elõször az arcade modban mentem pár kört 1-2 autóval, hogy megszokjam, illetve beállítsam a segítségeket. Miután ez megvolt, csak utána mentem a GT módba és vettem egy autót. Ha jól emlékszem, akkor 1-2 verseny után átléptem 1-es szintre, majd mentem megcsinálni a lincenszeket. Simán beletanultam. <#wink>

Aki eddig még egyáltalán nem játszott egy GT vel sem, az melyik játékmóddal kezdje hogy ráhangolódjon az irányításra és a játékra, hogy a késõbbiekben ne a téttel bíró versenyeken kelljen vért izzadni?

PS3 Slim 250 PC

JGTC
Hátmost így hirtelen csak az jut eszembe, hogy lehet a gyártói event-ek is oda tartoznak, de ennek nem sok esélyét látom ahogy visszaemlékszem. Ha gondolod ránézek a dologra.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Nem tudom mért akad fenn ezen olykor olykor 1-2 ember. Senki nem mondta, hogy a belsõ nézetet nem használjuk, csak mivel az évek alatt meg lett szokva a külsõ nézet, így azzal tudjuk megfutni a legjobb tempót. De nem kéne sokáig gyakorolni, hogy belsõ nézetben is ugyanúgy menjen.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Sziasztok!

Lenne egy OFF kérdésem. Megköszönném, ha segítenétek.
(Mivel azt hiszem itt mindenki a Gran Turismo 4-rõl nyergelt át a GT5-re, tudtok segíteni.
A GT4 fórum fél éve halott, ott nem tudom kitõl megkérdezni)
Szóval Playstation 2 Gran Turismo 4. Ha a „profession” pályák közül a Gran Turismo World championshipba, vagy az „extreme” pályák közé akarok belépni, azt írja ki a gép, hogy:
elõször nyerjem meg az összes „beginner” és „professional” pályát.
(legalábbis így értelmezem) De már megnyertem az összeset! Mégsem enged belépni….
Segítsetek már légy szíves, mit baxtam el?
(Erõsen gondolkodom hogy baltával szeletelem a gépet)
Köszönöm a válaszotokat!

antgecc
Sim-et külsõbõl tolni... hát jajj <#ijedt>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ja és én is külsõ nézetbõl tolom, mint JGTC mester😊

level 18 playstation gamer.

kontrollerrel. sztem fejlõdtem, mert pár hete nehéznek találtam õket és hagytam az összeset ezüstön, most meg csúnyán be vagyok ragadva level 28-on és a következõ verseny a suzuka 1000 km level 30-on nyílik csak, ezért visszatértem rájuk. 4x5 feladat van az amg academy-ben, ebbõl 13-at be is aranyoztam hirtelen😊 tegnap valamelyiknél 2,9 másodperccel mentem az arany idõ alá😊 inkább a full körök mennek nehezebben, vagy a forgalom lassít le vagy sok az apró hiba vagy becsúszik egy durva hiba, nehéz összerakni egy gyors és tiszta kört.

Sippie
meglepõen könnyen?
kapd be : DD
kormány, vagy joyal tolod?
n000rbi
Csak a nagyon kíváncsiaknak: SPOILER!!! 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

JGTC
Hát én már nem tudom mi volt... 😊 (de nem tartott sokáig ha az amire gondolok, pár futam csak) de mostanában már azért akadnak magyarok nem úgy mint az ínséges Prologue években.

Nem, de a programozó/grafikus/hang technikus, nem hiszem, hogy neki áll autó modelleket csinálni.
antgecc
Gondolom a "traffic" miatt nem megy... Idiótán mennek nagyon. Mindig bejönnek elém, túl korán fékeznek, stb....

szia, múltkor nem tudtam menni versenyezni, haverjaim lógtak a gépemen és nagyban worms-öztek😊

egyébként milyen volt? magyarokkal mentetek?

szívok ezzel a nurburgring full körrel, ahol 7:05 kéne az aranyhoz, pedig a szakaszok külön-külön meglepõen könnyen mentek aranyra...

like the wind-et egy corvette zr1-el nyertem meg. fullra kell tuningolni plusz kell rá a racing modify is, kb 1 milla kreditbe kerül így mindennel együtt.

5c0rp330n
inkabb turbo boost 😊

JGTC
SPM fokozat? <#zavart1>

antgecc
Nesze neked real driving...

Az új KITT! <#hehe>

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

JGTC
pontosan 😊

5c0rp330n
jah. csak a zonda is baszottul draga.. jussak el addig b-specbe hogy megnyerhessem?

JGTC
ZONDA-R-el like the winden simán nyersz, ott meg már megkapod a minoltát, nekem is ez volt a gondom azért tudom. Minoltával meg már gyerekjáték a többi...

5c0rp330n
GT500 kategoriaja alatt a tobb gyarto barmelyik 500 loero koruli kocsijara gondolsz? es tokmind1 melyiket veszem meg marka szintjen is? valamelyik tenyleg kene, extreme ligaban elegge potolhatatlannak tunik egy korrekt race car. pl Minolta Toyota-rol hallottam hogy eleg fasza, de ahol meg lehetne nyerni, az pont az a verseny, ahova kene (like the wind)

Ombika
Ez akkor baromsag, nem csak auton dolgoztak amigo!

Sippie
*rendszerint
Sippie
nekem inkább az a gondom, hogy egyáltalán nem kéne minden szarból premiumot csinálni. A standardok lowpoly modelljét viszont javítsák ki tûrhetõre, komolyan mondom 1 nap alatt még én is megtudnék csinálni egy modellt, a meglévõ javítását élvezhetõ szintre. Az A, C oszlopok rendszerik a legszarabbak, olyan nehéz lenne kiegyesesíteni õket? nem hinném.
MikX
Na ja, meg azért tegyük hozzá, hogy sok autó csak felszereltségben más, tehát a modell kb ugyanaz, kisebb-nagyobb változtatásokkal.
No de azért tényleg érdekel, hogy mikorra dobják össze ezt a cuccot.
Amúgy szerintem, ha Yamauchi-n múlt volna, nem adta volna ki, csak ha 3000+ prémium modell van benne 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tomi890125
valószínûleg az 5 év alatt csak az autókat csinálták...

The Only One!

5+év alatt 200 autó=~9 nap egy autó, ~20év 800 autó
Ombika
Remelem addig nem lesz megallas, amig osszes ilyen nem lesz! 😊

antgecc
Addigra már GT6-ot akarok! 😊

Lévén, hogy még az is PS3-ra jön (állítólag), hamarabb itt kell lennie.

Tikal
2év

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
A lényeg, hogy foglalkoznak vele, ez már pozitív. (ha meg nem fizetõs DLC-ként jön, akkor pláne 😛😛)

antgecc
Jó hír, de amit Yama mond el kell osztani kettõvel. Kérdés, hogy mennyit csinálnak és mikorra!?

n000rbi
Errõl van szó <#eljen><#eljen><#eljen>

pointer4
Ha fáj a vállad/hátad, akkor messze van a kormány. Elõrenyújtott kezednél, alkarod közepénél legyen a kormány teteje (esetleg csuklódnál).

Csokis : Mondjuk a kettõ is kevés lenne 3 monitorhoz, legalábbis egy géppel, kiegészítõ hardware nélkül.
antgecc
Köszi 😊

Valami noname, neten böngésztem ki. Elõre-hátra is lehet tologatni. Nekem bejön 😊

Sippie
fotelben : DDD meg kell mondanom hogy egy kör nordshielfestrasseblabla után már fájt a vállam 😄 rendesen fáraszt ez a kormányozás, a pedálokon is még állítani kéne, a jobb lábam rendesen megfáradt szintén 😄
de amúgy mókás, gyors kocsiknál gedva nehéz, de hogy már meg tudtam javítani a joy-os idõt (még ha nem is sokkal) az mindenképp bíztató, egy olyan pancsertõl mint én 😊
A PS3-at annak idején 2 HMDI kimenettel álmodták meg! Még az elõzetes "fotókon" is ilyen volt, akár csak ugye a banán alakú kontroller. Végül nem lett belõle semmi.

pointer4
Jajj, azt el is felejtettem írni, hogy babán néz ki a cockpit! Milyen dönthetõtámlás sportülés az?

Sippie: neked is grat az állványhoz! Miben ülsz?