4184
-
#3024 Tud esetleg válaszolni valaki a #3011-es kérdéseimre? :-) -
#3023 AMG driving academy egy nagyon jó kis küldi. Jó autók és jó a pálya is.
Nekem a Beginer-ben a teljes körön úgy lett arany, hogy ha 0,003 másodperccel később érek be akkor már csak ezüst :)))
Olyan mérhetetlenül boldog voltam... Ott rostokolok a pályán 8-9 percen keresztül és épp hogy arany :D -
#3022 Hu tényleg, azsem volt éppen rossz játék, legalábbis sztem a fizika az nagyon ott van benne, csak kár, h teli van idegesitö hiányosságokkal, hibákkal. -
Akey #3021 Az én legnagyobb Nordschleife élményem az Enthusia Professional Racingben volt, amikor koccanás és pályaelhagyás nélkül kellett menni 3 kört. A nehézség az volt, hogy az utolsó helyről kellett nyerni és az ellenfelek nem cicóztak, levédték a pozíciót. Olyan 40 Audi R8-al tett próbálkozás után nekilódultam egy 38-as Bogárral. Eszeveszett tempót futva cirka egy óra alatt végeztem is vele elsőre. -
#3020 :-) -
#3019 Én sokat csináltam azt, h gyári kocsikkal mentem amit bír, és igy hasonlitgattam. Pl az összes skylinet, NSX eket, typeR eket. -
#3018 Nordschleifét én is szarrá nyúztam a 4b-ben, sőt nyúzom a mai napig.
8 perc alatt AE86-tal:) -
Akey #3017 Azért kell szakaszonként rommászivatni a játékost, hogy a teljes körön már ne jöjjön zavarba a Flugplatzon meg a Pflantzgartennél. Meg amúgy is majd esőben SLS AMG-vel comfort gumikon semmi mást nem tanul majd az ember, csak önuralmat. A sebességet azt addig kell magadunkba szívni. Aki meg csukott szemmel körbetalál, annak kánaán lesz az is. -
#3016 Áhh, vérpécés nemvesz konzolt, megvárja az emulátort... :-D
Jmm, megcsináltam az AMG driving academy beginnert aranyra, vicces, h a full kör meglett elsöre aranyra, 2mp el arany alatt, a szakaszokkal szoptam, 2. Szakasz ugy lett meg, h 3 ezreddel mentem arany alá. Az intermediate egyszerübb sztem, ott elsöre 1mp vel voltam aranytól... Azért lehet itt spec. Ben kihivást találni rendesen. Hozzátenném még, hogy 4ben nordschleifét szénné time attackoltam mindenféle verdával, tehát azért csukott szemmel ismerem a pályát... :-) -
Akey #3015 Egy olyan gép árából, amin a manapság megjelenő PC-s gammák játszhatóak, bőven kitelik 2db PS3 is GT5-el. A legközelebbi fejlesztés árából ruházz be inkább egy ilyenre. Autóbuziknak amúgy is kötelező vétel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha mégis Gran Turismo-zni akarsz PC-n, akkor szedd le a GT2-t, ePSXe emulátorral hibátlanul megy. A GT feelinget teljes mértékben visszaadja, csak hunyorítva játssz, mert nem mai darab. -
#3014 Sajnos nem. Mivel a Sony a játék kiadója. De hidd el nekem, hogy nincs jobb platform mint a Playstation 3. Megéri azt a 70ropit az utolsó fillérig. Ha jobbam utánanézel nem csak ez az egy játék van amit csak PS3-ra adtak ki. Ott van pl. a Heavy Rain, God of War III, Little BIG Planet és így tovább... ;) :-) -
#3013 amúgy akárki akármit is mond a ferrari megveri messze a traktoros lambókat!!! -
arcsika01 #3012 Sziasztok!
Ez a játék nem jött ki pc-re?:) Mert nem találom sehol... Videók alapjá nagyon jó, de nem áll módomban ezért ps3-at venni... Köszi előre is a válaszokat! Üdv. Arni -
#3011 Sziasztok!
Lenne egy pár igen csak fontos kérdésem...
Szeretnék kormányt venni a GT5-höz (Nem Prologue, hanem az új, teljes GT5). Egy Logitech G25-ösre gondoltam. Na az egyik kérdésem az lenne, hogy a Gran Turismo 5 támogatja ezt a kormányt?
A másik meg, hogy ha sima Dualshock 3 kontrollerrel játszok, akkor nincs kuplung. Ha pl egy G25-össel játszok akkor be tudom állítani, hogy legyen kuplung?
A válaszokat előre is köszi!
Ja és Boldog Új Évet Mindenkinek! :-) -
#3010 Boldog új évet mindenkinek!
-
#3009 kozben a monza-t majd fel nap probalgatas utan megcsinaltam bronzra. mit ne mondjak, leizzadtam, nem egyszer volt 1-2 tizeddel rosszabb idom mint kellett volna. 30-as vagyok, itt mar nem keves kell a szintlepeshez, de meg a bronz is annyit adott (~felmillio exp) hogy egy fel szintet nottem, aranynal siman lehet tole noni masfel szintet ezekszerint, es van belole 3 :) csak tenyleg kibaszottul sokaig tartot megszerezni, es a problema hogy elvileg ez a legkonnyebb challenge a 3 kozul, a masik 2 meg nagyobb szopas.. nemtom valaha meg tudom-e csinalni mindet. mielott nekifogtam is olvastam tobbektol, hogy toronymagasan a legnehezebb challenge ami valaha barmelyik gt-ben benne volt, hat, nem ketelkedek benne :) ide mar rohadtul kormany kellene (es meg ugy is baromi nehez), ami egyelore nincs. kormannyal is nagyon sokan szopnak vele, eddig egyvalakitol olvastam egy kinti forumon hogy megcsinalta oket bronzra kontrollerrel, szoval azert nem lehetetlen, de az biztos, hogy rengeteg idegolo, izzaszto ora (vagy inkabb nap) kell hozza.
akinek gyenge idegzete van, ovatosan kezdjen hozza :) -
#3008 Jahh, igen, ezt el is felejtettem. De egyébként megéri végigcsinàlni, mert az a spec event pl nagyonjó, és sokat dobnak a hangulaton azok az átvezetök is. -
#3007 Thx! -
#3006 Special eventek között ha csinálod a grand tourt akkor kapsz még 2-3 fotóhelyszínt, és azok között lesz ha jól tudom. -
#3005 tegnap akartam belsőnézetes képeket csinálni, de nem találtam ilyen photo helyet ... :( van a RB hangár, van egy éjszakai japán, van egy nappali japán, meg egy svájci, és egy német lehetséges helyszín. Hol csesztem el??? -
#3004 Jahh, ezek mindíg ottvannak, meg van egy másik, ahol utcán megy asszem egy 1-es BMW meg egy Golf -
Hoho az ott mi a háttérben? :D
Ezek csak úgy ott voltak
-
#3002 Kyoto-ba fotóztam, közben ezek álltak a parkolóban :D :D
-
#3001 Kiírnám én, csak még nem kaptam meg a "házigazdaságot" :) -
#3000 ez a red bull challenge valami felelmetesen durva. nem azt mondom hogy lehetetlen, de olyan szinten irtozatosan qrvanehez, hogy hihetetlen. tobb mint 2 oraja probalkozok a legelso reszen (2 perces palya), es a kozeleben nem vagyok a bronznak sem :S
-
#2999 Felküzdöttem már 9-esre az emberkét, már egész elfogadhatóan megy, persze csak ha nincsenek előtte, még az előzés nem az erőssége.
Amúgy sztem annyira nemis rossz ez a B-spec.
Elején fujjoltam nagyon, h mennyivel szarabb a 4-nél, de nem.
Nem véletlen a fizikai, mentális kijelző, főleg a cool-hot mérő.
Kettő között tartod, akkor egész fasza köröket tud menni, de ha hagyod, és van előnye, akkor magátol lenyugszik, ilyenkor jócskán lassul is, de még mindíg lehet neki mondani, h nyomja, illetve azért ha közel ér hozzá valaki, akkor felforrósodik a srác magától :D
Gondolom azért is hibázik sokat, mert kezdéskor, ugye 7. helyről kezd, és a tömegben kivan akadva hot-ra a mutató, ilyenkor durván hibázik.
GT4-ben ugye volt az 5 fix mód, amit te állítgattál, ez valahogy valóságosabbnak hat. És azért a 4-ben én soha nem tudtam felküzdeni a srácot, hogy mindene 100-as legyen. Bár sokat nemis próbálkoztam, ott a B-spec pénzgyűjtésre volt, amit itt ügyesen kicselezve kaptunk vissza, mert már nemigen lehet csak pénzfarmolásra használni. -
#2998 atkonvertalom neked pc-re, ma estere ha minden igaz meglesz! -
#2997 Bannerba már lassan ki kéne írni, hogy PS3 exclusive! -
#2996 Nahh látom sokan szoptok a B-Specel, uh. megpróbálok segíteni, hátha... Nem tudom kinek hány és milyen szintű pilótája van, de az elsővel nincs mese végig kell nézni a szerencsétlenkedést. Kb. 20. szinttől már elfogadhatóan fog vezetni (persze még ez is távol áll az elvárttól)
Én úgy fejlesztettem fel a többi 5-öt, hogy mikor már B-specben is megvolt a 24.szint fogtam a nulladik szintű pilótát beültettem a Minoltába (fullra húzott autó) és elindítottam a Dream Car versenyen a 10 körös oválon. Megnyerte simán, és egyből 8. szintű lett a pilóta, aztán még 1x utána már 11. szintű aztán 13, és így tovább. Így kicsit haladósabb szerintem. Remélem valakinek tudtam segíteni. -
#2995 hello jó a játék pc re mikor jelenik meg valaki nem tudja átkonvertálni? -
#2994 Na király, köszi! A beállításokkal akkor ezek szerint már tisztában voltam, csak a helyszínnel nem... :) Lámpákat már fotózgattam, prizma recéi is tökéletesek, de erre nem jöttem rá! -
#2993 Végülis jah egy GTR ettől függetlenűl nekem skyline marad. -
Hanem egy Godzillaaaaaaaaaaaaa :D -
#2991 Az nem Skyline:P -
#2990 Elején én a Hot Hatch versenyre R8-as audival küldtem, (LoL) hát... épphogy meglett, az a baj, hogy az előzés nem megy neki, mindíg az ideális ívre akar menni, de ha letér, csak szerencsétlenkedik... -
#2989 hat, az elbaszott ido eleg tag fogalom. ha tenyleg vegigkovetsz minden versenyt, akkor az tenyleg nagyon sok elbaszott ido. de en a legtobbszor csak elinditottam a versenyt, addig neztem valamit vagy csinaltam mast, fel ora utan raneztem aztan vagy nyert vagy nem. a kemenyebb versenyeknel mondjuk nehany percente raneztem es ha valami nem jol ment akkor neha beavatkoztam parszor, ennyi. az a-spec versenyek sem rovidek (mondom ezt endurance versenyeken szopva epp:) ), de a b-specek siman ketszer olyan hosszuak ugy hogy meg csak nem is te vezetsz. nem sok futamot izgultam vegig.. eloszor ugy csinaltam, de rajottem, hogy minnel tobbet foglalkozok vele, annal idegesebb leszek ha nem nyer a pilota, meg a pilota agyvize is felforr a sok utasitgatastol igy lehet h pont attol bassza el. csak menedzserkedni kell, le kell szarni, csak a penzt meg kocsikat kell begyujteni erte a vegen :) -
#2988 A pénz a legkevesebb, az elbaszott idő az ami megnehezíti a dolgot... B-spec rendszert, rendesen elkurták a 4hez képest. Ezen nics mit szépíteni... sajnos. -
#2987 b-specet en elvittem mar 16-os szintig, az elejen en is szoptam vele, aztan egy ido utan nagyjabol mentek mar a versenyek. a lenyeg kb annyi hogy ha minden versenyre a megengedett legjobb kocsit tolod a faszlama pilotad ala, minden lehetseges modon szarratuningolva, akkor altalaban erosebb annyival mint a mezony hogy a pilota minden balfaszoskodasa ellenere is nyerjen. persze igy is akadhatnak meglepetesek, peldaul volt hogy a 20millio kredites jaguarral utolso lett 1-200 loeros lofaszok ellen ugy hogy sokszor gyakorlatilag faltol falig ment (pedig a letezo legjobb gumi volt a kocsin), de ilyenkor is higgadtnak kell maradni, es a verseny vegen egyszeruen ujrakezdeni, a kovetkezo probara csak megnyerte a kis balfasz. eleg koltseges igy dolog, az biztos, hogy a penzt sokkal inkabb viszi mint hozza, de legalabb lehet jo kocsikat nyerni, igy azoknak a bolti arat nezve azert osszessegeben boven jol jon ki az ember a dologbol. -
#2986 Én beállítottam neki a kocsit, legalábbis én tudok vele faszán menni... :D
No mind1, majd csinálgatok más versenyeket addíg, aztán majd később visszatérek rá.
Amúgy már asszem 6-os szintű -
#2985 Kb 2-3x megcsináltattam vele a 0-1-2 szinten lévő versnyeket, és még úgy is nagyon nehez tudott nyerni... pl a Vitz-et kihagytam mert nem akartam rákölteni egy viccre :D (nevetséges)
de az MX5-ök köztt (n.a roadster) okénytelen voltam rákölteni, a futóművel szórakozni meg 200lóra felhúzni.. sztem a futómű (racing) beállítása oldotta meg a kérdést (ja persze meg a gumi)