4184
-
buggyant #3064 olyan nehéz az arany a vettel challengen, nekem el is vette a kedvem a folytatástól. az a vicc benne, hogy vettel csak kb ezüst időket ment kormánnyal, nekünk ezt kontrollerrel kéne megdöntenünk:) mivel ezeket úgysem tudom megcsinálni, ezért nem sok értelmét látom, hogy rámenjek a 24 órás futamokra... persze azért fogok még játszani a játékkal, néha nyomatom a b-spect meg a seasonal eventeket is meg szoktam csinálni.
talán egyszer veszek egy kormányt és újra nekiülök, de megvárom amíg megint normális áron lehet venni, most nagyon elszálltak az árak. múltkor néztem, hogy cloud-nál van a logitech drivin force wireless, nekem az megfelelne szerintem, csak még sose volt kormányom és nem tudom, hogy el tudom-e úgy helyezni a szobában, hogy kényelmes legyen vele játszani. -
#3063 nem szanalom, kontrollerrel nekem is nagyon sok idobe tellt amig megcsinaltam, a monza is siman egy fel napon at tarto idegolesbe kerult. neztem youtube-os videot ahol valaki kontrollerrel csinalja meg (ez batoritott, hogy egyaltalan lehetseges a dolog, meg igyekeztem onnan ellesni 1-2 dolgot meg figyelni az ottani reszidokre - egyebkent a monza-t kontrollerrel is van aki aranyra is megcsinalta, eleg kemeny arcok vannak), amikor mar 1 tizedre voltam nem egyszer a celidotol, onnan is meg vagy egy ora probalkozas volt mire sikerult. es a nurnburgringben mar tobb ideje probalkozok mint ameddig a monza tartott (vagy 1 napot raszantam), 1 tizedre voltam ott is, de azutan, orak utan sem lett meg. most kb egy hete nem nyultam a jatekhoz, erot kell gyujtenem hozza, vagy inkabb szerezni kene egy kormanyt, mert ez tenyleg elmebaj. :) amit a vilagbajnok f1-es pilota csinalt meg egy kormannyal (vettel allitotta fel az arany idot kb), annal max 1-2 masodperccel rosszabb koridot kene menni a bronzhoz ezzel az allat kocsival, esetemben egy szaros kontrollerrel. itt mar tenyleg arrol van szo, hogy egyszeruen kozel tokeletesen kell menni, pontosan tudni, erezni, hogy melyik kanyarnal pontosan mennyire kell fekezni hogy ne repulj ki (es ne is tulsagosan hogy szar legyen az idod), honnan kell nekikeszulni, stb. egyszeruen meg kell tanulni egy kozel tokeletes kort menni, amihez szerintem egyszeruen nincs jobb modszer, mint nekikezdeni ujra es ujra orakon at, mig nagyjabol osszeall a fejedben az egesz, es akkor is kell egy jo nagy kalap szerencse, hogy sikeruljon. kornannyal persze joval konyyebb lenne, de ugy is nagyon nehez.
az emlitett video - ennek a channeljeben megtalalod az arany idos videot is, beteg :) -
#3062 Most néztem meg youtube-on, hogy az aranyat milyen körért mérik hááát... :)
Az a gáz, hogy kontrollerrel nyomom és egy csomót kóválygok a pályán, ehhez már tényleg nem ártana egy jobb kormány. Kb két kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor sikerült körbemennem Monzában (2 egymást követő kör még nem jött össze :)) és egyik sem volt jobb 1.09-nél... :) szánalom de ez van. -
#3061 najo, az meg belefer...
en meg nem is mosattam, pedig minoltaban van par km... :) -
Akey #3060 Elég nagy surmó lehet. :D Ilyen haver mellett ellenségre sincs szükséged. :D -
#3059 lol, eleg nagy fan lehet :) -
#3058 Persze, aztánmeg nekem kell majd olajat cserélni meg lemosatni saját költségre mi? Tudodmikor... :D -
#3057 Haver GT fan, van vagy 5db neki, egyet nekemadott...... :D -
#3056 add körbe, mindenki megy vele 10 kört... :D -
#3055 kitol,hogy? :)
add nekem, nekem lesz ra idom :D -
#3054 Bakker. Én meg kaptam ajiba egy RedBull-t, de annyi időm nincs manapság, hogy kipróbáljam...... :/ -
#3053 a 20milla a legkisebb gond, mar most majdnem meglenne nekem. a gond a 40-es szint, emiatt a kocsi megvetele tunik nekem a legeselytelenebbnek a 3 opcio kozul, bele se akarok gondoloni, hogy hany 9 ill. 24 oras versenyt kell nyerni hozza. sok turelmem van es erosek az idegeim, de ez egyelore nekem is soknak hangzik. amugy amivel pont lehetne tobb szintet noni, az pl a red bull challenge, mar a bronzert kapsz felmilliot, arany+ezust+bronzra 2 millio xp jar es van belole 3 palya, az osszesen mintegy 6 milla xp-t jelentene. de ha meg tudnam csinalni oket akar bronzra is, eleve targytalan lenne az egesz dolog mert megkapnam erte a kocsit :) -
#3052 Persze, 1 percig sem gondoltam hogy gyors lesz viszont ez előbb utóbb úgy is meglesz mert a B-Specet is pörgetem. Bár a 20milla lehet sanszosabb ha jobban meggondolom, pár nap alatt meglenne szvsz. -
#3051 Btw... Egyébként azt nem vettem észre, hogy ùgy adna xpt, mint a 4ben bspec pontokat, vagyis, ha gyengébb kocsival is állok ki, akkoris ugyanazt az xpt kapom. Na az mekkora szívás lenne... -
#3050 Ez inkább tuti biztos... :D -
#3049 a-spec alapjan azert feltetelezem, hogy az a 10 szint kb 2-szer annyi idot felemeszthet, mint ameddig 0-tol 25-ig tart eljutni :) -
#3048 Az tök jó akkor kb 10 vagy kevesebb szint kell már csak B-ből. :D
Kössz a tippet! :) -
#3047 hat, az hogy a legkonnyebbik resze meg van bronzra, az meg eleg messze van attol, hogy az egesz challenge sikeruljon akar bronzra is.. majd egyszer, kormannyal :)
40-es szinthez meg olyan irtozatosan sokat kene tapolni, hogy nem hiszem hogy valaha a kozelebe jutok.. viszont van egy harmadik mod is a kocsi megszerzesere: elerni a b-spec 35-os szintet es ingyen megkapod. de ahhoz is kurva sokat kene "farmolni".. egyszer pedig megszerzem valahogy azt a kocsit, ha beledoglok is :) -
#3046 Na legalább valakinek sikerült! :)
Amúgy ma este néztem, hogy új autóként is meglehet venni 40es szint kell hozzá, anno mikor átnéztem az új autókat nem vettem észre hogy lehet venni is 20mikulásért. -
#3045 a monza nekem mar megvolt, anno irtam rola. a nurburgring-en tobbszor 1-2 tizeddel voltam a bronztol legalabb fel nap izzadas utan de meg mindig nem jott ossze.
mikx: ja -
#3044 Az 30as szinttől van, ugye? Most stagnálok 27-en, sokat kell versenyezni, s már spec-ek megvannak legutolsó AMG kivételével... -
#3043 Ùj seasonal eventek? Viccnek szánták? Ennyi erövel simán megadhatták volna ingyen az xpt, lóvét, mertcannyira könnyüek... 2tól már nem is tuningoltam a kocsin, csak racing soft gumit tettem rájuk... Persze jól jött a könnyü pénz... :D -
#3042 Special event - RB X2010 time trial kinek sikerült már??? -
#3041 Ööö...igen? :) Kereskedőtől, vagy használtan, de akkor első út a GT Auto-ba és minimum olajcserét neki. -
#3040 És ha nincs olyan kocsim akkor kell vennem? -
#3039 El kell fáradni a garázsba és a követelményeknek megfelelő kocsit kell kiválasztani :) -
#3038 Üdv!
Mikor a-specet en vagyok van amikor kiválasztom a versenyt és kihoz egy négyzet szerűséget és felsorolja az autókat! Olyankor mit kell csinálni? -
Toscano Marco #3037 Helló!
Eladó: PS3 80G hibátlan+Logitech G25 (szintén kitünő állapotú)+ GT5
AC2 és Skate 2 játékokkal. 110.000 Ft Hívj bátran 06 30 652 70 14 -
Akey #3036 A Polyphony befoltozta azt a "bugot", hogy a NASCAR eventek közben kikapcsolhattuk az ASM-et. Azért ilyen szívatós. A boxost én végül úgy csináltam meg, hogy szépen tisztelettudóan elengedtem mindenkit a visszatérésnél, így több szélárnyékom volt. De az elengedés is művészet, mert ahogy besorolsz, még véletlenül se húzódnak szélárnyékba, inkább kitérnek és lassítanak. -
Akey #3035 Új felhasználót csináltam és lakhelynek Magyarországot adtam meg. PSN-re így is lehet regelni, de ugye Store-ba már nem tudsz belépni. -
#3034 Lehet énis újrakezdem, mert énis angollal kezdtem. hogy csináltad? angol PSN, és GT-ben magyar? Mert ha új falhasználót csinálok, és magyarországot adom meg, akkor ugye nem tudok PSN-re regisztrálni.
Hát grat, nekem nem volt idegem a nascarhoz kontrollerrel. Legnagyobb baj az, hogy analoggal neház kanyarban íven tartani a kocsit, és ez a legfontosabb, mert a két kétkörösnél a végén nagyon rá kell tapadni az előttem menőre, máshogy nem megy. :D
A box-osnál meg olyan mákom volt, hogy elsőre ahogy kijöttem, bevágtam a boj elé, 4. lettem, plusz belémjött az egyik, felgyorsultam, és már a kanyarba elsőként fordultam be :D -
Akey #3033 Múlt szerdán csináltam meg másodjára kontrollerrel a NASCAR special eventeket. A boxból kijövőssel szenvedtem sokat, de kellett a nyeremény gép a Seasonal kettőhöz. Ugyanis magyar acc-al újrakezdtem a játékot, mert eddig angollal nyomtam. A 10db Seasonallal 23-as szintig lehet jutni és 4,6millerem van zsebben. :D -
#3032 Elő kellett vegyem a kormányt, a nascaros spec eventet képtelenség aranyra csinálni kontrollerrel, legalábbis a hajam kihullott, kormánnyal meg meglett 2. próbálkozásra. Csak még nincs kész a "cockpit"em, elkezdtem építeni egyet, kocsimból maradt egy sportülés, csak elég strapás állapotban van, az új kárpit meg épp készülőben van hozzá.
De tény, hogy kormánnyal sokkal egyszerűbb, látszik, hogy erre lett a játék tervezve. -
#3031 Jah, énis meglepődtem, nemrég nézegettem, és sehol nem kapni 32-35 alatt... Azért az sok, de sztem már nem fog lemenni, mivel azis kifutó széria.
Erre a thrustmaster T500RS-re vagyok kíváncsi, mikor lehet majd itthon is kapni, és legfőképp mennyiért. De gyanítom, h nemlesz valami olcsó, ha kint 600dodó... -
#3030 g25-öt szerintem már csak használtam fogsz találni, PH apróba, esetleg vatera. DFGT-t meg internetes boltokban érdemes lesni, bár most mindenhol drága, legalábbis a nyári 23k-árához képest. -
#3029 g25 vagy driving force gt? hol vennetek? -
#3028 Üresben marad, és újra ki kell venned a váltót üresig, és megint be fokozatba. -
#3027 Köszi a választ :)
Lehet, hogy buta kérdés, de mit jelent az, hogy nem veszi be a sebességet? -
#3026 Hátt azthittem, hogy ez a nascaros nordschleife kemény lesz, egy milla kredit, 100k xp... A végére hagytam, ma rávettem magam, vettem nascar verdát, hát... Az elsö körben 2. Voltam, a végére 40mp-et vertem a 2. ra. :-)
Viszont a time trialokat, meg a driftet ki sem próbáltam még. Ott is jár lóvé meg xp? Vagy csak péniszhosszabbításnak az online rankings? -
partizan182 #3025 Szia!
Én G25-el tolom, tökéletesen viszi a játék.
Kuplung: elvileg a verseny közben bármikor háromszöget nyomsz ki-bekapcsolja a kuplungot, gyakorlatban úgy tapasztaltam, ha egyszer egy verseny alatt bármikor rátaposol a kuplungra onnantól kezdve a verseny végéig kötelező használni. Egyébként nem ajánlom, engem nagyon zavart, hogy a váltón nincs semmilyen feedback, ha nem vesz be egy sebességet, csak simán kivág üresbe.
Maga a G25+GT5 kombó fenomenális egyébként.