4184
  • 5c0rp330n
    asszem en arra akkor nem fogok utazni.. bronzos vettelert is szopast vallalnek :D
  • MikX
    Persze hogy beleszámít, mint mindíg... Mindennek aranynak kell lennie ami csak lehetséges, plusz az összes trophy
  • 5c0rp330n
    egyebkent miert akarjatok annyira megnyerni kulon azt a versenyt? beleszamit a 100%-ba vagy mifene? en siman utolso lettem, de osszesitettben igy is siman elso, innentol reszemtol sztem ennyi volt a nascar :)
  • JGTC
    Ok! Akkor még kicsit kivárok vele, mert 26-os szintű a pilótám. Én meg 3-as abs-t használtam, köszi a tippet!
    Elég felfoghatatlan a dolog, mivel kanyarban lelassul nagyon 290-ig is akár, egyenesben meg alig van szélárnyék. Online simán tartom a tempót az élmenőkkel az esetek többségében, itt meg valami mindig közbejön, ha más nem akkor kipördítenek, mert már ilyen is volt nem egyszer.
  • buggyant
    úgy tudom valami programhiba miatt van az, hogy a nascar kocsit akkor is visszafogja a bekapcsolt abs, ha nem is fékezel. ugyanígy ki kell kapcsolni a nascar spec eventeknél is, ott is ez a helyzet.
  • buggyant
    aha, már sikerült a nascar. b specben lvl21 a verseny és 28-as pilótával indultam, de ott szenvedte el eddigi egyetlen vereségét:) de másodszorra már bajnokságon kívül megnyerte csak azt a versenyt, szal oda jóval magasabb szintű pilóta kell, mint amivel beenged.
    a specben meg kikapcsoltam az abs-t, mert visszafogta a kocsit és daytona-n úgyse kell a fék.
  • JGTC
    Jól van akkor úgy látom nem csak én szopok ezzel a dologgal. :)
    Másik, hogy a Nascar sorozat utolsó pályáját mindegy hogy A vagy B specben de sikerült e már valakinek megnyerni??? Online ugyanazzal a beállítással gyorsabb tudok lenni mint A specben LOL! A B Spec meg felejtős, esélytelen egyenesben satuzgat, és hasonlók...
  • buggyant
    escudonak nálam is alacsony volt a végsebessége. nem emlékszem pontosan mennyi. feljebb állítottam 400-ra a váltót, de túl sokat nem segített rajta. poénból megnyertem vele egyszer a dream car 10 körös indy-t, de minden egyenes végén fel kellett tartanom egy jaguar race cart, mert simán gyorsabb volt nálam:)
  • MikX
    Nekem mind1, aki mostanában idejár, azok közül akráki lehetne, mondjuk mostmár kultúrálódott a topic, lecsengett a pécések boxosok és egyéb haterek rinyaláza, nagyjából csak az jön be, akit érdekel is a játék, szerencsére :D
  • JGTC
    JohnnySmith akarta megszerezni ezt a nemesi címet, ha jól tudom! :D
  • MikX
    Hát lehetne egy hg, topic pucolása, szépítése érdekében... :D
  • pointer4
    Hát válasszunk HG-t, ki az aki nagyon kompetens a témában, és rendet rak ha kell ?
  • JGTC
    Apropó, ezt már akartam írni. Ki a házigazda ebben a topikban? Ha van rá mód pár hasznos linket be lehetne dobni a bannerba, (pl: alant említettek) mert úgy látom sokan kezdték az 5. résszel és sokak segítségére lenne. De nem csak nekik úgy hiszem.
  • JGTC
    Próbáltátok már a Suzuki Escudot? Lehet én néztem be valamit de az istennek sem akar 315 felett menni!? Még nem próbáltam meg mindent a probléma kiküszöbölésére, de akkor is elég furcsa...
  • Akey
    Ha már van magyar zászló, legyünk rá büszkék! Futamokat szoktak szervezni a GT5 Community-n, a PSC-n meg akár Ballornál is.
  • MikX
    Lényege csak annyi, hogy magyar zászló legyen a neved mellett online.
    Engem nagyon felidegelt nemrég az online, igy hanyagolom egy darabíg, legalábbis egy patchig, ami javit valamit, mert néha botrányos... 16 magyarral nyomtunk versenyt, már aki be tudott lépni, mert pár embert be sem engedett, sokan ugy laggoltak, hogy csatázni esélytelen volt, engem 2x dobott le random... De 4-5 emberrel egész jókat lehet csatázni néha, de az igazi feeling tényleg egy fullos 16 emberes lenne...
    Bár én csak ismerösökkel játszottam, mert pár random szoba után rájöttem, h tele van gyökerekkel, akik a gyorsabbat nemhogy nem engedik el, de kilökik, féktávon kamikaze mód belédszállnak, miegymás... persze biztos van kivétel...
  • Totokill
    Sziasztok!
    Új vagyok, nemrég kezdtem a GT5öt. Ahogy látom normális emberek vannak jelen, úgyhogy ezentúl sűrűbb látogató is leszek. Olvasgatom a hozzászólásokat, és lenne 1 kérdésem. Láttam hogy írták, hogy elkezdték magyar accountal... ennek a lényege? Előnye? Azt tudom hogy a storba magyar accal nem lehet belépni.
    Ill még 1... esetleg szoktatok itt online versenyeket rendezgetni?
  • 5c0rp330n
    ok, gondoltam azert h erre gondolsz :)
    ill. skid ki volt kapcsolva? fura, az altalaban segiteni szokott, ugy tudom az hasznos tud lenni. traction control-t levenni tenyleg erdemes, az valamennyire javitotta az idomet.
  • Petike125
    jaj bocsánat :) összekevertem azzal.
    SRF ki van kapcsolva, TCS meg 0-n van.
    Bocsi mégegyszer
  • JGTC
    biztos, hogy a kipörgésgátlóra gondolt
  • 5c0rp330n
    aham, thx. foleg ahhoz, de nurnburgringen se mind1..
    a skid recovery force-nal mi az a (5)? az nem csak on/off lehet? :)
  • Petike125
    suzukához?
    automata, minden off, kivéve skid recovery force (5) és abs(1)
    L2 a fék, R2 a gáz, bal stick irányítás.
    ha összejönne két tökéletes kör, meglenne az ezüst is. talán majd egyszer újra megpróbálom :) de nem valószínű...
  • 5c0rp330n
    beteg :)
    amugy milyen beallitasokat hasznaltal a red bullhoz?
  • Petike125
    én is így csináltam meg, annyi különbséggel, hogy befőttes gumival állítottam be a gázt, meg az irányítást.
    hamar belerakott a x2010-be 5ezer km-t, dől a lé, meg az xp :D

Amúgy kiszámoltam, 31-es szintről 40es szintre 17napig kell, hogy menjen így a cucc.
    hogy őszinte legyek, nincs kedvem a 24órás versenyekhez, de már a 4 óra is sok nekem. majd ha raknak a játékba verseny közben mentés funkciót, akkor nekiállok, de így kizárt.
    Addig is, elvan magában a ps :)
  • 5c0rp330n
    amugy van most 15 milla penzem, lassan el lehetne mire b@szni (ha jol tudom 20-nal nem is lehet tobb nalad). persze gyujtenek meg 5-t es az x2010-et vennem ha 40-es lennek, de mivel ahhoz kozel sem vagyok es garantaltan nem is leszek joideig, igy sztem veszek valami mast. valamelyik ferrari f1-re gondoltam, csak nemtom h a 2007-es vagy 2010-est vegyem. valahol azt mondjak a 2007-es gyorsabb kicsit.
  • 5c0rp330n
    kontrollerrel nyomtad le a suzukat is? grat! :)
    amugy pont most lattam ezt, szerintem ugyanarra az otletre megy ra, mint a video amit linkeltel. ez mar beteges, ilyet azert nem akarok csinalni, nem olyan elszant szandekom a 40-es szintet elerni (nem hiszem h valaha meg akarom csinalni), ha az x2010 meglesz egyszer, mar akkor is orommel tennem le a jatekot egy joidore.
  • Petike125
    Tegnap este másfél órán át próbálkoztam, hiába. Ilyen ideges még sosem voltam egy kurva játék miatt...
    Ma leültem, hogy nekifutok még egyszer. 4. próbálkozásra meglett, 4 tizeddel jobb lett mint a bronz alsó határa, és ha nem szúrom el, még jobb is lehetett volna :)

Végre megvan ez a kurva red bull, úgyhogy mehet az A-spec automata exp gyártás :D

ha még nem látta volna valaki:

• imprz
    Sziasztok. B-spec módban csak úgy lehet játszani hogy a "robotpilóta" vezet vagy tudok én is versenyezni?
  • buggyant
    sztem nem lehet ott jó időt menni sikán átvágás nélkül. a büntetés meg akkor nincs, ha betonozott az a rész, ahol elhagyod a pályát. ha 4 kereked fűre kerül, akkor van a bünti.
  • 5c0rp330n
    hat, ha azt nem szamolod buntetesnek h ha lemesz a palyarol kicsit vagy utkozol akkor ujra kell kezdened az egeszet, akkor vegulis nincs :) egyebkent nehanyban tenyleg nincs de legalabb a feleben van ahogy emlekszek, a felsoroltakban legalabbis biztos.
    Petike125: grat hozza. hat igen, a suzuka a legnehezebb. szolj majd ha meglesz az is :) arany+ezustert egyebkent elvileg meg masfel millio xp jarna, tehat bronzzal egyutt kb 2 millio xp szerezheto egy challengen, az osszes aranyert kapsz 6 millat. persze nemtom hany ember van a foldon aki mindet megcsinalta aranyra :)
  • cloud.strife
    Ja télleg, akkor rosszul emléxem. Bár az AMG teljeskörös szívásomra emléxem, ott speciel nincs... :)
  • csabush
    Hát a specialok alatt van bünti dögivel, már a top gearesen is volt.
  • Petike125
    Jelentem Red bull-ból megvan bronzra a nurburgring és monza! :)

Suzuka olyan kibaszott nehéz hogy az valami hihetetlen. 1 óra alatt 1x tudtam végigmenni két kört, akkor is másfél másodpercre voltam a bronztól.
    Hozzáteszem controllerrel játszom. elég idegölő

exp-t elég jól ad bronzra... több mint 450ezret :o mennyit adhat aranyra?
  • cloud.strife
    A Special-okba nincs is bünti. Vagy a Red Bull az nem sima Special? (nemtom még nem tartok ott)
  • 5c0rp330n
    ja bocsi kicsit felreertelmeztem akkor amit irtal :)
    nem is az, hogy ugy is meg lehet csinalni, hanem CSAK ugy lehet megcsinalni, amint kilepsz a palyarol vagy hozzakoccansz barminek, azonnal disqualified lesz es kezdheted elolrol az egeszet. (es ez termeszetesen fent all a teljes palya szakaszan minden challenge-en, sot, ahogy emlekszem, ez kb minden special eventben is igy volt, rally-soknal, top gear challenge-eken, nascar-on pl biztos)
    ennel a red bull challenge-nel pl probak szazai nalam ugy ertek veget, hogy egy kanyarban nehany tizedmasodperccel kesobb fekeztem (vagy nem eleg nagyot) ezert elrontottam es kezdhettem elolrol. (a dolgot kulonosen neheziti, hogy ha nem is esel ki csak kicsit mesz ki a palyarol (1-2 kerekkel pl), ez a kocsi kulonosen kezelhetetlenne valik a fuvon, a sebesseggel meg amit ott elvesztesz, alapbol bukod kb az egeszet). ezek mellett pedig muszaj folyamatosan ugy menned mint az allat es kockaztatnod mindenhol, kulonben kozod nem lesz a bronz idohoz sem. (emlekeztetoul: vettel idejenel gyakorlatilag kb 2 masodperccel lehet rosszabb egy koridod a bronzhoz)
    a szigoru szabalyoknak, durva idokovetelmenyeknek, es az elmebeteg kocsinak (amit hihetetlen vezetni, semmi nem hasonlithato hozza) hala ez a challenge sokaknak gyakorlatilag a lehetetlennel hataros.
  • Totti5
    Tehát: az a red bull challenge ami a videón van azt meg lehet csinálni úgy is hogy nem vágsz át nyíl egyenesen minden sikánt és maradsz a kereketeken belül, tehát két kerék az úton kettő a kerékvetőn??? a kérdés erre irányult nem másra.
  • 5c0rp330n
    a buntetes rendszer olyan, hogy gyakorlatilag hibaznod nem szabad. egy kis koccanas, egy kicsit kimesz a fure, es azonnal vege. nem mintha szamitana, mert amint koccansz/kimesz a fure, eselyed nincs a bronzra sem. pontosan tudnod kell, hogy hol, mennyire szabad leterned az utrol, az ut melletti zold sav peldaul meg altalaban hataresetnek szamit, arra kimenni meg nem vegzetes hiba.
    de probald csak ki, biztos nagyon nem buntet a rendszer, de ulhetsz egy hetig elotte kormannyal is, akkor sem tudnad egyik challenge-t sem bronzra sem megcsinalni ezek kozul, ebben kb bitos vagyok :) sot, ami azt illeti, szerintem egy kort nem birnal vegigmenni a buntetes rendszer miatt.
  • pointer4
    Tesztnap, aluszikálnak a bírók :D
  • Totti5
    Vicces ahogy kikerüli a sikánokat, ilyen fasza a büntetés rendszer?
  • n000rbi
    [URL=http://www.gtplanet.net/gt5-b-spec-remote-races-coming-early-february/]Februártól "GT Anywhere" :)[/URL]