Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a skid recovery force-nal mi az a (5)? az nem csak on/off lehet? 😊
automata, minden off, kivéve skid recovery force (5) és abs(1)
L2 a fék, R2 a gáz, bal stick irányítás.
ha összejönne két tökéletes kör, meglenne az ezüst is. talán majd egyszer újra megpróbálom 😊 de nem valószínû...
hamar belerakott a x2010-be 5ezer km-t, dõl a lé, meg az xp 😄
Amúgy kiszámoltam, 31-es szintrõl 40es szintre 17napig kell, hogy menjen így a cucc.
hogy õszinte legyek, nincs kedvem a 24órás versenyekhez, de már a 4 óra is sok nekem. majd ha raknak a játékba verseny közben mentés funkciót, akkor nekiállok, de így kizárt.
Addig is, elvan magában a ps 😊
amugy pont most lattam ezt, szerintem ugyanarra az otletre megy ra, mint a video amit linkeltel. ez mar beteges, ilyet azert nem akarok csinalni, nem olyan elszant szandekom a 40-es szintet elerni (nem hiszem h valaha meg akarom csinalni), ha az x2010 meglesz egyszer, mar akkor is orommel tennem le a jatekot egy joidore.
Ma leültem, hogy nekifutok még egyszer. 4. próbálkozásra meglett, 4 tizeddel jobb lett mint a bronz alsó határa, és ha nem szúrom el, még jobb is lehetett volna 😊
Végre megvan ez a kurva red bull, úgyhogy mehet az A-spec automata exp gyártás 😄
ha még nem látta volna valaki:
level 18 playstation gamer.
Petike125: grat hozza. hat igen, a suzuka a legnehezebb. szolj majd ha meglesz az is 😊 arany+ezustert egyebkent elvileg meg masfel millio xp jarna, tehat bronzzal egyutt kb 2 millio xp szerezheto egy challengen, az osszes aranyert kapsz 6 millat. persze nemtom hany ember van a foldon aki mindet megcsinalta aranyra 😊
www.digimomentsvideography.com
Suzuka olyan kibaszott nehéz hogy az valami hihetetlen. 1 óra alatt 1x tudtam végigmenni két kört, akkor is másfél másodpercre voltam a bronztól.
Hozzáteszem controllerrel játszom. elég idegölõ<#violent>#violent>
exp-t elég jól ad bronzra... több mint 450ezret :o mennyit adhat aranyra?
nem is az, hogy ugy is meg lehet csinalni, hanem CSAK ugy lehet megcsinalni, amint kilepsz a palyarol vagy hozzakoccansz barminek, azonnal disqualified lesz es kezdheted elolrol az egeszet. (es ez termeszetesen fent all a teljes palya szakaszan minden challenge-en, sot, ahogy emlekszem, ez kb minden special eventben is igy volt, rally-soknal, top gear challenge-eken, nascar-on pl biztos)
ennel a red bull challenge-nel pl probak szazai nalam ugy ertek veget, hogy egy kanyarban nehany tizedmasodperccel kesobb fekeztem (vagy nem eleg nagyot) ezert elrontottam es kezdhettem elolrol. (a dolgot kulonosen neheziti, hogy ha nem is esel ki csak kicsit mesz ki a palyarol (1-2 kerekkel pl), ez a kocsi kulonosen kezelhetetlenne valik a fuvon, a sebesseggel meg amit ott elvesztesz, alapbol bukod kb az egeszet). ezek mellett pedig muszaj folyamatosan ugy menned mint az allat es kockaztatnod mindenhol, kulonben kozod nem lesz a bronz idohoz sem. (emlekeztetoul: vettel idejenel gyakorlatilag kb 2 masodperccel lehet rosszabb egy koridod a bronzhoz)
a szigoru szabalyoknak, durva idokovetelmenyeknek, es az elmebeteg kocsinak (amit hihetetlen vezetni, semmi nem hasonlithato hozza) hala ez a challenge sokaknak gyakorlatilag a lehetetlennel hataros.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de probald csak ki, biztos nagyon nem buntet a rendszer, de ulhetsz egy hetig elotte kormannyal is, akkor sem tudnad egyik challenge-t sem bronzra sem megcsinalni ezek kozul, ebben kb bitos vagyok 😊 sot, ami azt illeti, szerintem egy kort nem birnal vegigmenni a buntetes rendszer miatt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
talán egyszer veszek egy kormányt és újra nekiülök, de megvárom amíg megint normális áron lehet venni, most nagyon elszálltak az árak. múltkor néztem, hogy cloud-nál van a logitech drivin force wireless, nekem az megfelelne szerintem, csak még sose volt kormányom és nem tudom, hogy el tudom-e úgy helyezni a szobában, hogy kényelmes legyen vele játszani.
level 18 playstation gamer.
az emlitett video - ennek a channeljeben megtalalod az arany idos videot is, beteg 😊
Az a gáz, hogy kontrollerrel nyomom és egy csomót kóválygok a pályán, ehhez már tényleg nem ártana egy jobb kormány. Kb két kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor sikerült körbemennem Monzában (2 egymást követõ kör még nem jött össze 😊) és egyik sem volt jobb 1.09-nél... 😊 szánalom de ez van.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
en meg nem is mosattam, pedig minoltaban van par km... 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Kössz a tippet! 😊
40-es szinthez meg olyan irtozatosan sokat kene tapolni, hogy nem hiszem hogy valaha a kozelebe jutok.. viszont van egy harmadik mod is a kocsi megszerzesere: elerni a b-spec 35-os szintet es ingyen megkapod. de ahhoz is kurva sokat kene "farmolni".. egyszer pedig megszerzem valahogy azt a kocsit, ha beledoglok is 😊
Amúgy ma este néztem, hogy új autóként is meglehet venni 40es szint kell hozzá, anno mikor átnéztem az új autókat nem vettem észre hogy lehet venni is 20mikulásért.
mikx: ja
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Mikor a-specet en vagyok van amikor kiválasztom a versenyt és kihoz egy négyzet szerûséget és felsorolja az autókat! Olyankor mit kell csinálni?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Eladó: PS3 80G hibátlan+Logitech G25 (szintén kitünõ állapotú)+ GT5
AC2 és Skate 2 játékokkal. 110.000 Ft Hívj bátran 06 30 652 70 14