4184
-
Nismo GTR #3304 Jó nagy a pangás itt 1 ideje de most megszakítom1 kérdéssel :D
Ugyebár vannak ezek a gyűjthető museum cards-ok és ha valamiből például van 2 és rámegyek h give to friend akkor 1et elküld 1 megmarad ? mert akkor szivesen megosztanám másokkal emiből több van. -
#3303 Nincs mit :) -
Nismo GTR #3302 Köszi ! ezzel kb 3 hónap után végre nekem is jó ! -
#3301 -
#3300 Köszönöm ezzel működik már !!!! -
Kane85 #3299 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,hogy annál Sesonal Event-nél ahol a Fiattal, a Lotussal és a Subaruval kell menni...milyen tuningok ill. beállítások kellenek a kocsikra?
Köszi előre is.
-
#3298 Erre azt mondják működik. -
#3297 Levél megjön át is írom, amióta visszajött az UK meg USA azóta ez van a magyarral
"Site Maintenance Notice
The server is currently down for maintenance.
We apologize for the inconvenience. Please try again later."
-
#3296 #3280 -
#3295 Nézz utána, hogy hogy is van pontosan, valamit a kapott linken kell átirni, és úgy megy. -
#3294 Szintén.... most ezért hagy ne kezdjem újra a játékot más accounton.... -
Glacius #3293 Heló! Ha van valakinek Audi Rs6 '02 Standard-ja, szivesen elcserélném Ferrari F430-ra vagy Lancia Delta Rally Car-ra stb. -
mistermiskolcz #3292 Sziasztok!
A játékban lehet megosztani kocsikat, versenyeket, vagy valami mást Facebook-on, YouTube-on vagy más hasonló portálon?
Mondjuk úgy mint a Dirt 3.-ban? -
#3291 van split screen, bár ketten két külön tévén sokkal jobb lenne mint így :)
-
#3290 A játékkal lehet ketten játszani osztott képernyőn? -
Nismo GTR #3289 Na végre működik ez a levél küldő rendszer is (+1lépés)
De ahogy rámegyek csak annyit ír h
Site Maintenance Notice
The server is currently down for maintenance.
We apologize for the inconvenience. Please try again later.
-
#3288 dettó, magyar acc-al
többi 4-et még meg sem néztem :) -
#3287 Nekem magyar is úgy ment mint a többi.
Nem kellett email-re várni. Lehet valami szúrópróba szerűen valaki így, valaki úgy változtathat. -
#3286 Jaa, értem. -
#3285 Erre:
"If you have never downloaded any content using your account on the system, an email will be sent to the registered sign-in ID (email address) associated with your account when you first attempt to sign-in to PSN. This e-mail will contain a link that will enable you to change your password. In this email, click on the link and follow the instructions to change your password. Once you have changed your password you can sign-in to your account using your new password."
Nekem magyar accountnál volt ilyen, usa és uk ment simán. -
#3284 Nem értem milyen email-re vártok. Amikor be akarsz lépni PS3-on a PSN-re (Sign in), akkor írja, hogy your password is no longer valid és ott megváltoztatod. Ennyi. -
Nismo GTR #3283 1 nap eltelt, eddig 1 rohadr emalit se kaptam...
Elméletileg hotmailon nagyon lassú de 1 nap azért túlzás másrészt sokan panaszkodnak h e-mail után meg azt írja, nem támogatja az ország a szolgáltatást... Nektek már sikerült helyreállítani a rendszert ? -
#3282 Amerikaival is ez volt, ott pedig nem vettem még semmit... -
Nismo GTR #3281 Az a vicc hogy én 6 órája kapcsoltam be a ps-t és akkor azt írta elküldi, azóta nem kaptam meg hotmail-re ...
Most meg csak server errort ír..
Nemértem :S Valaki valami tipp? -
#3280 Akkor azzal az Account-tal már töltöttél le valamit Store-ról...akkor nem fognak mail-t küldeni a jelszóváltoztatáshoz. Nekem is csak a magyar acc-nál volt ez. Épp most próbáltam újra és most már be tudok jelentkezni.
A mailben kapott linkben át kell írni a "security"-t "reset"-re, csak akkor működik :P
Tehát https://store.playstation.com/accounts/RESET/resetPassword.action.... -
#3279 Egyébként fura, nekem nem kellett semmi levelet küldözgetni, beléptem, megadtam egy új jelszót, és kész. Viszint másik psnél itthon már nem ment így. -
#3278 Hol vagy milyen játékmódban lehet letölteni a legjobb időt egy adott pályán? Seasonal Eventsen kívül.
THX
-
Nismo GTR #3277 Köszi az infót :) néhányan arra panaszkodnak h törölve lett az accountjuk :S ez hogy lehet? -
#3276 Nekem tegnap este is beletelt kb. fél órába míg megjött a mail, aztán a kapott link sem működött:P Most egyébként is le van terhelve az egész, szóval esélyes, hogy még ha be is tudnál jelentkezni, nem tudnál normálisan játszani. -
Nismo GTR #3275 Látom van újra PSn, de azt írja változtassam meg a kódot, küld 1 emailt, de ez eddig nem küldött semmit :S Nektek meddig tartott ez a levél? -
#3274 PSN újra működik, ha valaki nem tudná :) -
Nismo GTR #3273 Az lenne a legnagyobb pofátlanság, ha fizetős DLC-be adnának ki premium autókat, mert sztem ez a foylamatos frissítés lenne a minimum azért, hogy eddig várakoztatták az embereket. Úgyis annyi pénzük van, nekik már nem számít és legalább újra 1 ikon lenne a GT.
Remélem a nagy PSN off után jön vmi jó kis patch -
#3272 "He also re-confirmed that “We [Polyphony Digital] are still continuing to work on creating premium models and new tracks, but whether it will be DLC or will become something like GT6, hasn’t been decided yet.” -
Nismo GTR #3271 Sziasztok tudja valaki hogy akkor most fog-e valaha kijönni még néhány felfejlesztettek premium autó a régi GTkbōl átrakott standartok helyére ? Mert régóta igérik de eddig semmi. :( -
#3270 Az elmúlt két hétben hol voltál, a holdon ? :D -
audirs6 #3269 sziasztok nem tudjátok miért nem tudok a psnetwork-be belépni pedig van internet kapcsolat!?? -
#3268 Lesz PS-re is? Mert ha nem akkor felesleges az összehasonlítás. Ugye? -
#3267 Na, ez egy jó kérdés, ugyanis az dvd tokban van, a gt meg blueray. Ugye a dvd nagyobb, de tán a blueray tok ellenállóbb, zömökebb felépitésü. Javaslom teszteld le, addig kell egymáshoz ütögetni, mig az egyik szét nem esik. -
#3266 hogyne. ahogy a shift 2 is elverte.
(szo sincs rola..) -
#3265 hi
szerintetek a forza 4 el fogja verni a gt 5-öt?