4184
  • Laceee
    Majd a Gamescom-n megnézem :P
  • Totti5
    Ez nem lesz Forza 4, max Forza 3.2... a törés sem fog szerintem változni, időjárás sem lesz, a belső nézet jobb lett, de még mindig nem GT5/NFS Shift szint. Nekem eddig nagy csalódás, mert semmi olyan érdemi fejlődést eddig nem mutattak róla amitől több lenne mint a 3. rész. ( vagy ha igen akkor nagyon jól titkolják a ilyen közel a megjelenés előtt is ).
  • Yoda001
    majd ha valamelyik jön, akkor meglátjuk... gt6ról van hír egyáltalán?
    nekem valahogy kurvára mindegy, mai napig eljátszogatok online, vagy viszem tovább a karriert, és még mindig nem untam meg :)
  • Nismo GTR
    Emberek, én mindig is gran Turismo fan voltam, sose alacsonyodtam le az Xbox-hoz egy Ps után, mostse fogok, de meg kell mondjam a Forza 4 elég erős ellenfél lesz a GT5-nek, miután mindenki csalódott benne 1 kicsit.
    A grafika még most se közelíti meg, de 500 autó lesz benne míg GT-be 200 normális volt abból is kb 180 a különböző. A pályák is jól néznke ki, és a kinect is érdekes.
    Nem fogom megvenni, inkább bízok a GT6-ba ami megidézi a régi színvonalat, de ha ebbe a Forzába normális lesz az autók törése nem azaz idióta minden festék lejön akkor jó játék lesz abból is.
  • Falkon
    Megnéztem, 40gb-os. Egyelőre még gondolkodok rajta.
  • Falkon
    Nem tudom igazából hány gb-os, csak a topik Gyik-ja szerint, a 2 usb-s 40gb-os.
  • Yoda001
    35-40 körül találnál nagyobb tárhelyeset is, inkább keress nagyobbat... nekem még a régi 60gb, eddig nem volt probléma a hellyel, de nincs több 10gb szabad hely mér :(
  • deep
    Nézz szét a használt piacon, szerintem meg.
  • Falkon
    Mivel egyelőre nem az enyém a Ps3, így nem, de ha megveszem akkor a játék is jön. Amúgy 35-öt megér egy tudtommal 40gb-os ps3?
  • deep
    Igen, az egy 4 éves kiadás, gyakorlatilag demo. Vedd meg a teljes GT5-öt.
  • Falkon
    Sziasztok!

Nem vagyok otthon a Ps 3 témában, de most szereztem egyet. Megvan a Gt5 Prologue. Jól sejtem, hogy pár autón kívül nincs benne több? Meg van 5 pálya, aztán hello?

Előre is köszi!

• deep
    Fogd meg a kormányt :D
  • laziusz
    Sziasztok..!
    Uj vagyok itt,es volna egy kerdesem : A RED BULL-nal,hogy lehet beallitani az autot,hogy ne rangasson a kormany egyenes szakaszon...?
    Jonne a 40 es palya nekem is,es ezzel akarom elkezdeni,de kajakra rangat jobbra - balra.. felfuggesztest probaltam allitgatni,de ugyanugy rangat...
    ha valaki esetleg tud valami jo beallitast,es megosztana, megkoszonnem...
    Udv Laziusz
  • MikX
    Csalóka, én 38-as vagyok, nekem is törik igy, de úgy vettem észre, hogy csak az a pár WRC kocsinál van, többi premium kocsi nem törik így.
  • 5c0rp330n
    fokozatosan nyilik meg, 40-esen nyilik meg teljesen elvileg.
  • sure
    Hanyas vagy? Mármint, ezek saját képek, vagy nálad már előjött ez a fincsi törésmodell? (ez az, ami lvl40 fölött nyílik meg?)
  • Yoda001
    ma kurvára nem volt időm se, úgyhogy most felvettelek, valamikor majd ezt beállítgatom, meglátjuk hogy megy :)
  • sure
    :)

A pilótád profiljában van "Share with friends" opció. Itt lehet öltözéket cserélni, meg begyűjteni a crediteket. Nem csak a nyerésre ad XP-t meg creditet, szerintem mindeki csak jól jár vele. Bár ha valaki a 100%-os B-Spec nyerési statisztikára hajt, akkor nem biztos... A 28-as szintű AI-mat most alázza egy lvl7-es, meg innen a topikból tegnap felvett L*z*d*h*n*r, na az ő lvl0 pilútája is előttem megy, szóval elég randomnak tűnik a mesterséges intelligencia modellezése.

Amúgy persze nem csak a B-Spec farmolás miatt keresek GT5 ismerősöket, hosszú lesz az idei ősz meg tél :)
  • JGTC
    vegyél fel, nekem most épp 4db pilótám van megosztva de mind 31. szintű ha jól emlékszem
  • Yoda001
    felveszlek majd, gt-n belül mit kell csinálnom h vidd majd versenyezni, vagy egyáltalán? :)
  • sure
    Sziasztok, aki nem bánná, hogy a megosztott B-spec pilótáját/pilótáit néha elvinném versenyezni, annak megköszönném, ha felvenne ismerősnek :) (PSN ID-m a profilomban). A 2 darab GT5-ös ismerősöm közül az egyik 6+ hónapja nem lépett be (és megosztott pilótája sincs...), a másikuknak a pilótái meg legtöbbször sz@rrá verik az enyémet...31-es a B-Spec szintem, és itt már igen lassan kúszik felfele az XP-csík (Suzuka 1000km újrajátszatása esőben szinte csak nagyítóval látható növekedést jelentett)

Eddig nemigen foglalkoztam a pilótamegosztással meg a remote race-szel, sőt, pár hónapot teljesen ki is hagytam a játékkal, de a múltkori esős hétvégéken megint beizzítottam, és elkapott ismét a gépszíj...akarom mondani a GT-szíj
  • 5c0rp330n
    nem, azt barhol lehet kb.. es erdemes is :)
  • antitest
    Köszönöm a segítséget!Még egy kérdés, a red bull autóval is az a helyzet,hogy csak néhány versenyben használható?
  • MikX
    Jaja, online is csak ott, ahol külön be van állítva.
  • 5c0rp330n
    nem, ez igy normalis, azokkal a kocsikkal nem mehetsz azokra a versenyekre.. kb csak practice-ben lehet hasznalni meg nehany specko versenyen, ill. talan online.
  • antitest
    Sziasztok!Olyan problámám lenne,hogy vettem egy ferrari f1 2007-et és valamiért nem enged elindulni vele sem A-specben,sem B-specben.Valami olyat ír ki angolul,hogy ezzel az utóval itt nem versenyezhetek.Lehet,hogy nem csináltam meg valamit vagy még nem értem el egy bizonyos szintet?A segítséget előre is köszönöm!
  • MikroID
    Hát én eddgi kb kettővel találkoztam, bár tény, nem vagyok nagyon előrehaladott a karrier módban!
  • MikroID
    Régebbi ferkák, füleg 70-es évjárat! Én a belső nézetet preferálom inkább, ahhoz vagyok szokva a szim játékokban! Egyébként azt gondoltam, hogy inteligens a program, mint a Forza 3-om esetében, ahol az adott ország közlekedési szabályainak megfelelő oldalt van a kormány! Kár érte, mert úgy igazán remek lenne... jó mondjuk így is, de azért a szokott oldalt jobban bírnám!
  • MikroID
    Úgy nagy általánosságban! :)
  • sure
    Van egy csomó balkormányos autó - standard modell... :)
  • MikX
    Miért ne létezne jobb kormányos ferka? Dehát mint alább irták ez egy japán játék, ezért sok a jobbkormányos. Egyébként én nagyon nem is veszem észre bumpercamböl nem látni ezt. :D Valahogy ez a belsö kapmera neke nem jön be. Zavar a recehegy árnyék, a szük látomezö, a kormány animácioja, tekerek egy fél fordulatot a kormányon, játékban meg 50mm-t forog el. Váltás anim is kiakasztó, rég a következö sebességben van, de sokszor csak utána nyul a váltoért.
  • deep
    Hát, gondolom, mivel ez egy japán játék, a jobbost preferálják. Nem tudom, konkrétan melyik tipusokkal van gondod?
  • MikroID
    Na jó, de ezeknek van európai változatuk is! Összesen eddig csak a Ferrariban volt bal oldalt a kormány, de azért, mert abból nem is létezik jobb kormányos! Gondoltam hátha az ország regisztráció a megoldás, de sajna nem, három különböző reg, három különböző országgal és mindnél jobb kormány van! :(
  • deep
    Ha angol vagy japán autókkal mész, ott nyilván jobb oldalon van volán...
  • sure
    Szerintem csak valami külső DVD/HDD felvevővel, vagy közvetlen PC-re valami capture card-dal (talán az AVIVO-s videokártyák is ilyenek). A replayek, amiket a játék elment, azok nem valódi videók, hanem csak a GT5 által értelmezhető fájlok; amikor lejátszod a tracket, akkor a program valós időben újra megcsinálja az egész akciót.
  • MikroID
    Na ez engem is érdekelne!
    Másik kérdés. Valaki tudna abban segíteni, hogy át lehet-e állítani a vezetői pozíciót bal oldalra??? Kivagyok már a jobb oldalas vezetéstől! :(
  • JGTC
    én autókkal vagyok így... :D Rohadék GT40 LM Race Car-ból már annyi van h bajnokit indíthatnék, és tadni meg nem lehet, ingyen meg leadni áhh nem engedi a lelkiismeretem.

Amúgy valaki tudna abban segíteni nekem, hogy a mentett videokat hogy lehet feltenni PC-re??? Van rá mód egyáltalán? Van egy két szoros futamról mentésem.
  • WiZZaRD
    szerintem nekem is vannak duplikált példányok, majd meglesem, aztán cserélhetünk:)
  • Nismo GTR
    De igen, csak eddig nem angyon vettem figyelembe adarabszámot :)
    Akar valaki cserélgetni ? MErt nekem már jónéhány van, ami duplán van.
  • MikX
    persze, de ez eléggé nyilvánvaló, nem? :D