Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
The latest version of GT5, v1.06, became available early this morning, and it’s a big one. As promised, remote B-Spec racing (“GT Anywhere“😉, the game save file bug, and corner-cutting and collision detection algorithms have all been addressed. Notably, the update also introduces “multi-monitor” support, allowing you to play the game using three different screens!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
elõre is köszi
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
http://9gag.com/gag/5135249
Ha valakinek más a véleménye, és azt kulturáltan tálalja, témába vág, személyeskedés nélkül, ráadásul õ még dolgozott is vele, hogy kigyûjtse, azt fórumozásnak hívják.
A trollkodás az az amire válaszolok, meg még az én hozzászólásom is az lenne, ha nem kiigazításnak nevezném.
ez a resze talalt-sullyedt, a tobbire pedig meg ennyi szot fecserelni is kar.
Csak mer én is BTH-s vagyok.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
GT5
idézet: PeterM 2011. január 29. 18:00:52 :: válasz
A kemény és puha gumi között a tapadásnak kellene lennie a különbségnek. Érdekes, hogy hajnalban, ergo hideg aszfalton, ugyan úgy kopik a puha gumi, mint délután 1 órakor és a tapadás sem változik.
idézet: Lacko_M47 2011. január 29. 15:33:49 :: válasz
Raadasul ha sporolosan tolod akkor sem bir szinte semmivel sem tobbet. Tsukuban probaltam a 4h-s versenyen, de nem tapasztaltam hosszabb elettartamot mikor direkt lassabban, ovatosan fekezve es nem gumicsikorgatva mentem. Pedig ez fontos lenne.
idézet: PeterM 2011. január 19. 19:15:36 :: válasz
Online idõmérõn, ha valaki szabálytalanul teljesít a kört, a gép akkor is méri. GT módban és árkádban, ha csak a falhoz érés gondolatáig jut el az ember, már piros az idõ! Tegnap, volt egy futam és volt, aki halált megvetõ bátorsággal vágta az összes kanyart, így ûridõvel kezdhette a versenyt. Ez mondjuk rendben van, mert a versenyen nem olyan gyors, de viszont, mikor állítod a kocsit a versenyre és marhára lassabb vagy a legjobb idõnél, az elbizonytalanít és így nem igazságos. Plusz kurva idegesítõ is! Így nem lehet versenyezni! Yama kicsit nem gondolt át mindent az online-al kapcsolatban!
idézet : n0rB33 2010. december 30. 15:33:45 :: válasz
Jah igen.nem tudom ez normális-e ,de már vagy 3szor elõfordult .Futamindítás elõtt láttom esik az esõ, sõt a kocsi veri a vizet. Felrakom az esõgumit,összevissza csuszkálok, az ai meg slicken röhögve körbeautóz.
...de hát én vagyok a troll már megint
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
http://9gag.com/gag/5135249
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nekem sincs króm, elvileg, gokart full aranyra ad valamikor, természetesen nekem nem adott 😄
én már kezdek idegbajt kapni a kurva festékektõl. kapom sorra az extra festékeket meg dudákat, de krómot még nem kaptam.
mellesleg velem kibasznak az Gift Ticket-ek is. Biztos vagyok benne, hogy én kapom a legszarabb autókat a GT5 játékosok közül... 😄
Pár képem, csak hogy legyen valami:
Elég felfoghatatlan a dolog, mivel kanyarban lelassul nagyon 290-ig is akár, egyenesben meg alig van szélárnyék. Online simán tartom a tempót az élmenõkkel az esetek többségében, itt meg valami mindig közbejön, ha más nem akkor kipördítenek, mert már ilyen is volt nem egyszer.
level 18 playstation gamer.
a specben meg kikapcsoltam az abs-t, mert visszafogta a kocsit és daytona-n úgyse kell a fék.
Másik, hogy a Nascar sorozat utolsó pályáját mindegy hogy A vagy B specben de sikerült e már valakinek megnyerni??? Online ugyanazzal a beállítással gyorsabb tudok lenni mint A specben LOL! A B Spec meg felejtõs, esélytelen egyenesben satuzgat, és hasonlók...
Engem nagyon felidegelt nemrég az online, igy hanyagolom egy darabíg, legalábbis egy patchig, ami javit valamit, mert néha botrányos... 16 magyarral nyomtunk versenyt, már aki be tudott lépni, mert pár embert be sem engedett, sokan ugy laggoltak, hogy csatázni esélytelen volt, engem 2x dobott le random... De 4-5 emberrel egész jókat lehet csatázni néha, de az igazi feeling tényleg egy fullos 16 emberes lenne...
Bár én csak ismerösökkel játszottam, mert pár random szoba után rájöttem, h tele van gyökerekkel, akik a gyorsabbat nemhogy nem engedik el, de kilökik, féktávon kamikaze mód belédszállnak, miegymás... persze biztos van kivétel...
Új vagyok, nemrég kezdtem a GT5öt. Ahogy látom normális emberek vannak jelen, úgyhogy ezentúl sûrûbb látogató is leszek. Olvasgatom a hozzászólásokat, és lenne 1 kérdésem. Láttam hogy írták, hogy elkezdték magyar accountal... ennek a lényege? Elõnye? Azt tudom hogy a storba magyar accal nem lehet belépni.
Ill még 1... esetleg szoktatok itt online versenyeket rendezgetni?
ill. skid ki volt kapcsolva? fura, az altalaban segiteni szokott, ugy tudom az hasznos tud lenni. traction control-t levenni tenyleg erdemes, az valamennyire javitotta az idomet.
SRF ki van kapcsolva, TCS meg 0-n van.
Bocsi mégegyszer