4184
-
#3264 A kapott xpt hozzàadja a bspec xp-d hez, plusz ugyanannyit kapnak a versenyzök is szétosztva annak függvényéwben, hogy melyikük mekkora távot tett meg. Tehát ha pl elinditasz egy versenyt, de csak 1pliótával letolod, csak ö kapja az xpt. -
Nismo GTR #3263 Sziasztok
Kellene 1 kis segíteség, mondok 1 példát : Ha pl a GT5-be nyerek 1 b-spec versenyt mondjuk 4 versenyzőbel és kapok 300000 xp-t akkor azt a versenyzők között szétoszlik 4 felé, vagy mindegyik megakapja a 300k-t? -
decoy #3262 időközben már megcsináltam...:D -
decoy #3261 sziasztok.az lenne a kérdésem hogy: B-specben a Like the wind-ben az Indy-pályát hogy lehet megcsinálni?nem lenne semmigond mer kocsim akad bőven amivel simán meglehetne csinálni de minden kanyar előtt akkorákat fékez a pilóta hogy a szeme kiesik.lazán lehetne venni a kanyarokat 320 al azmeg lelassít 250-re. -
#3260 Takarítottam egyet, hogy ne legyen felesleges flém vagy hajcihő. Normális hangnemben kérem a további fórumozást.
Köszönöm! -
#3259 hat, ha most vetted meg a jatekot, akkor ha ejjel nappal jatszol 1-2 hetig akkor kb megszerezheted azt a kocsit ha jol saccolom :) -
#3258 Vagy megcsinálod a redbull challenge-et, vagy kölcsönzöd egy ismerösödtöl. -
LordKraken #3257 Hello!
Légyszi segítsetek!
Nagyon fontos lenne hogy megszerezzem a red bull x2010 prototype autot a játékban az időmérő versenyre.
Csak most vettem meg a PS3-at meg a játékot is és az a baj hogy nem tudok sehol sem menni az autoval.
Valaki tud segiteni????
Előre is köszönöm. -
#3256 Megoldódott, megyek is tesztelgetni :D -
#3255 Arra mondjuk találtam progit, csak letesztelném. -
N0RB3RT #3254 Ne keresd, nem fogsz találni. Ha mégis találsz mert valami agyhalott feltöltötte a netre, a hajadra kenheted mert accounthoz van kötve. -
#3253 Tudnátok adni vagy linket adni 100% savegame-hoz? Nem találok sehol... -
#3252 ha esetleg valakinek van kedve... -
#3251 Sima használt autó kereskedésben, és online collectrs-ban is megtalálod. Onlineban szinte mindig vn ahogy Nismo írta is. -
Nismo GTR #3250 Szia, azt a kocsit használt kereskedésben csak akkor tudod megvenni, ha a Ps rá van kapcsolva a netre és működik az online használtautó kereskedés funkció. (ott mindig megtalálod)
-
Kane85 #3249 Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy a 23-as szinthez lévő Formula Gran Turismo autót hol tudom beszerezni? Videót láttam róla, hogy a használt kereskedésben lehet megvenni, de én eddig sosem találkoztam vele.
A-spec:27, B-spec:23
Köszönet előre is.
Üdv: Kane85 -
Nismo GTR #3248 Én sajnos még nem kaptam kölcsön autót, mert nincs oylan ismerősöm ps-en aki ezzel komolyabban játszana. Ezért is jelentkeztem be ide, ha gondoljátok vegyetek fel friendnek, hátha tudunk egymásnak segíteni.
PS NEvem : Danikaaa93 -
#3247 :) Akitől kölcsön vetted az ugyanúgy tudja használni a kölcsönvétel alatt is. -
Nismo GTR #3246 Ha valakinek megvan a következő autó : Chaparral 2J Race Car és nemkell neki holnapra kölcsön tudná adni, ha szépen megkérem ? :)
Nem akarok elkölteni sok milliót néhány verseny miatt -
ballor #3245 Megvenni a 40-es szinten tudod. Ha csak 31, az kevés. -
#3244 A 31 szint B 7-en vagyok és meg is vehetném már a 20 millást egy ideje. Mi a különbség a 3 között, mert amit kaptam 1500 Le és 545 kg. -
#3243 gondolom miatan 35-os lettel b-specen.
az x2010-nek 3 fajtaja van es 3 fele modon lehet megszerezni:
-vettel challenge x-en (30-as szinten nyilik meg), bronzert kapod meg a vettel valtozatot, ezustert a simat, aranyert a prototype-ot
-b-spec lv. 35-ert azonnal megkapod a simat
-40-es szinten meg is lehet venni a simat, 20milla az ara -
#3242 Én valamelyik verseny után kaptam meg az x2010-et- -
#3241 nehany ora gyakorlas siman kellhet meg igy is, de az nyugtasson, hogy az elozo bronz idokhoz siman 4-5-szor annyi gyakorlas kene, a nurburgot majdnem fel nap folyamatos szopas utan sem tudtam megcsinalni (es az meg nem is a legnehezebb resze, suzuka annal is jocskan nehezebb), 1-2 tized kellett csak tobbszor es vegul remenytelenul feladtam es elo se vettem 1-2 honapig annyira kicsinalt idegileg, amig ki nem jott a patch ami lejjebbvitte a kovetelmenyeket :) akkor hosszas szunet utan is persze az elso 2 probabol siman sikerult. -
Nismo GTR #3240 Oh én mindig frissítem, hisz egyszer régen beigérték hogy a Standart autók 1 része Premium lesz. Azóta tűkön ülök, hogy vajon mikor és melyik autók, de azóta semmi hír :((
Az a baj, hogy kb még 2 gyors precíz kört sew tudtam eddig megtenni iagz még csak1 órát gyakoroltam és hirtelen haragú vagyok :D -
#3239 ha nem frissitetted a jatekot egy ideje, akkor tedd meg, 1 honapja talan kb mar sokkal gyengebb a bronz kovetelmenye, nevetsegesen konnyu a regi viszonyokhoz kepest. ha mar megvolt a frissites: gyakorolj tobbet :) -
Nismo GTR #3238 Utánanéztem 35nél van gift car egyébként nekem van kormànyom, de azzal még nem probáltam. Ezekszerint azzal könnyebb ?? Mert akkor megvan a hétvégi program. -
#3237 Akkor lehet a b-m 34 és az A lett 35, de tökmind1 mert már van egy RB-m. -
N0RB3RT #3236 pedig simán meglehet csinálni, akár ds3-al is! ez már a könnyített chellenge! régebben 10 másodpercel gyorsabbnak kellett lenned a bronzhoz. -
N0RB3RT #3235 Akkor nagyon rosszul emlékszel mert b-spec lv35nél mindenki kap egy ingyen redbullt ! -
#3234 Én ha jól emlékszm nem kaptam, pedig 1 hete töltöttem be a 35.-et :) -
Akey #3233 B-Spec lvl35-nél se jár gift ticket? Az "elején" úgy volt, nem? -
#3232 Nem kapod meg "automatikusan" soha. De ha a Bspeced eléri a 40. szintet és összehörcsögölsz 20mikulást akkor megveheted újban az X2010 protoját ami természetesen kicsivel gyengébb annál amit nyerni lehet a Vettel Challenge-en. -
Nismo GTR #3231 Elértem a 30 as A-spec szintet, de nem boldogulok a vettel challengel. 18as vagyok B-ben, és ha felfarmolnám magam 30ra abból is automatikusan megkapnám a Red Bull autót? -
Nismo GTR #3230 Köszönöm, és meddig van az embernél a barátja kocsija? -
Akey #3229 Az autódnál rányomsz a "Share with friends' gombra és kész, aztán a cimbid rámegy a profilodra, rákattan a kocsi ikonjára és borrow. -
Nismo GTR #3228 Sziasztok, új vagyok ezen a fórumon de néha támadnak nehézségeim a GT5-be így a vége fele így gondoltam majd tudtok 1-2 dologban segíteni, tanácsot adni :)
Először is : eltudná valaki mondani, hogy hogy működik az autók kölcsönadása? -
#3227 Hu, erről épp a napokban értesültem... Én szeretnék indulni - a debreceni selejtezőt céloznám meg. Áh, szerintem ne állítson meg, hogy egyedül menj-e vagy sem. Tuti nagy élmény lesz - aztán még az is lehet, hogy az országos döntőn találkozunk! :DD
Én már nagyon várom! Jön még innen valaki? -
#3226 Esetleg valaki szándékszik csatlakozni ehhez?
Mert egyedül tutira nem indulnék ,de az ötlet meg nagyon tetszik és egyébként sem sűrűn vannak hasonló rendezvények tehát miért is ne? -
#3225 Honnan veszed hogy ki hogy játszik? Én is nyomom online attól függetlenül hogy azon bosszankodom mi a bánatnak ilyen hosszú unalmas versenyeket belerakni.