4184
-
#3384 válasz mindkettőtöknek:
"Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital főnöke és a Gran Turismo atyja egy rövid Twitter üzenetben jelezte a Gran Turismo 5 rajongóknak, hogy október harmadik hetében érkezik a Spec 2.0-ás frissítés."
remélem nem lesz fizetős, és hamarosan jön -
#3383 mikor? -
#3382 ez most a fizetos dlc? -
#3381 GT5 Spec 2.0:
- Egyszerűsített műszerfal nézet minden standard modellhez
- A játékos által is beállítható változó időjárás
- Új intró
- Használhatóbb és reszponzívabb UI
- Előre- és hátratekerés a visszajátszásokban
- Mentési lehetőség az endurance versenyek közben
- Új online lounge lehetőségek
- Bővített B-Spec lehetőségek a GT.com oldalon
- Bővített Photo Travel lehetőségek
- Egy új Photo Travel helyszín (NASCAR Pit Scene)
- Tizenegy idei NASCAR modell -
#3380 en is kiprobaltam egyszer a jatekot dfgt-vel (havernal) es szerintem is tul erosen kellett tartani a kormanyt. azt hittem h majd kormannyal milyen fasza lesz majd es kontrollerrel mar olyan szinten voltam h kb barmilyen versenyt (forma1 szintut is) lazan megnyertem, es kormannyal alig birtam egy kort menni sima kis szar kocsikkal, annyira megzavart a kormany durva ellenrangatasa.. -
#3379 Igen, a FFB erősségét lehet, azzal nincs is gond. Rázókő, útegyenetlenség, ütközések teljesen jók. Én konkrétan arra gondolok, pl. mikor mész teljesen egyenesen az út egyik felén és szeretnél átmenni a másik oldalra és közbe a motor amit művel ellenerőnek. -
#3378 Lehet állítani a játékban az erősséget. -
#3377 Dettó én is controller, még az 5-öt is. A 4. résznél használtam kormányt kis ideig de ugyanezt éreztem. -
#3376 Szevasztok! A sorozat összes részét controllerrel játszottam végig 1-2-3x, a késztetés mindig megvolt egy kormány iránt, de mindig elmaradt. Most, hogy jóval kevesebb az időm, gondoltam azt a kevés játékra szánt időt élvezzem már ki rendesen, veszek egy kormányt. Nem akartam drágát, viszont mindenképp felejtős volt a 20 alatti kategória, így lett DFGT. Aztán jött a feketeleves. Véleményem szerint irreálisan erős a motorja, nem akarom elhinni hogy ennyire brutálisnak kell lenni a középre húzásnak, mintha 20cm mély nyomvályúba mennék. Lehet én vagyok iszonyatosan controllerhez szokva, vagy valamit nem állítottam be? Örülnék, ha felvilágosítana valaki hol a hiba, elég illúzióromboló eddig a történet. -
#3375 Óóó köszi! Na akkor majd felmarom a dohányt. :) -
buggyant #3374 én most egy-két hónapos kihagyás után megint előszedtem:) valamikor majd nézz rá a pilótáidra, múltkor elvittem őket pár versenyre és már tele vannak pénzzel:) -
#3373 Hát ideje is volt már kicsit odapakolni, mert már nagyon sokan letették a játékot, köztük én is! -
vegytek #3372 Bővül a Gran Turismo 5 -
#3371 jó, fene tudja, azt hittem a PP pontokra gondol, mert ugye akkor segít a ballaszt is... na mindegy :) -
#3370 gyári olajjal míg gyengébb, vagy míg le nem gyengül az elhasznált olaj miatt -
#3369 De pont azt csinálta, de abban a timetrialban úgy húzzák le, hogy mikor megveszed 0 km esen, kevesebb az ereje, mivel idövel bejáródik a,motor s erösebb lesz. Ezen változtatni nemigen tudsz, illetve csak úgy, ha nagyonsokat járatod, s az olaj elhasználódik, akkor ismét csökken az ereje.
Ballasztsúly meg nem is értem miért irod, semmi köze a motoreröhöz.
Tehát vagy veszel újat, vagy letolsz vele 4-5e kilómétert -
#3368 ne hajszold, akkor inkább menj egy olajcserére (valamennyi +bhp), viszont az autó beállításainál a motornál power limitert állítgasd, vagy legfelül van ilyen ballast dolog, de ezzel arányában lassabb lesz mint limiterrel... -
laziusz #3367 Buta kerdes.... Gyari beallitas ala,hogy lehet meg lehuzni a loerot? Peugeot-al nyomja majdnem mindenki,ezt az uj palyat,es nekem nem sikerul lehuzni 350-rol.. 345-re.. most direkt ezt hajszolom,hatha lejjebb megy,de eddig semmi.,,. valaki help please.. -
#3366 Amúgy psp-n warez, szóval itt már bukta a dolog :( -
#3365 egyreszt csak akkor tudsz importalni onnan ha ugyanolyan regiojuval nyomtad psp-n (nalam itt uszott el a dolog). masreszt ha sikerul is, csak quick race-ben mehetsz elvileg azokkal, szoval sok ertelme nincsen.. -
#3364 És ez a psp-vel való összeköttetés hogy van? Mert van psp-m és megvan a Gnx. -
#3363 benne lesz az, minden verseny után nézd meg a használtautóst, esetleg online lehet hogy találsz valakit akinek van és elcseréli/odaadja :) -
#3362 Sziasztok!
A Buick Gnx mikortól elérhető a játékban? Megszereztem a teljes verziót, de nincs benne. -
#3361 nincs benne -
#3360 autólista, semmilyen E nincs sajnos -
#3359 Hali!
Vkinek van arról infója, hogy az BMW E9-es (BMW 3.0 CS/CSL) benne van-e a játékban és ha igen, hogy unlockolható?
Koszi elore is! -
#3358 En tarsasjateknak tartom, egyedul sosem jatszom. Regebben tesoval , most a gyerekkel. Pl egy sega rally saturnon 2 autoval 3 palyaval orakig mentunk , csak a jobb ido elerese miatt... -
#3357 Nekem tuti nem lesz, nem az aranyok miatt, az hagyján, gyakorlás, és megy, de hogy a 24 órásnak neki nem állok, az tuti... Talán, ha végre sikerül a mentés verseny közben-t megcsinálniuk. -
#3356 "semmi nem motivál"
Nemtom, de valahogy úgy emlékszem, hogy a 4-esnél kábé 2-3 hónap intenzívet játszottam és 1-2 hó kihagyás után addig játszottam míg 100% nem lett (ugye nekem minden GT 100%-on van, kivéve az 5-öst).
Ott valahogy volt motiváció, nem volt unalmas, millió egy helyen voltak szinte rejtett játékok, versenyek. Arra sem foghatom hogy most már öreg vagyok, a 4-esnél is már bőven melóztam ezerrel.
Szal sajnos ez a rész ebből a szempontból csalódás nekem. Semmi más baj nincs vele. (most is vagy 3 hó kihagyás után nekiestem, de az AMG Academy egyik versenyén csak fennakadtam. Gyakoroltam, gyakoroltam, már majdnem megvolt), aztán hagytam a francba. Sajnos nem érdekel, hogy meglesz-e 100%-ra. Majd egyszer meglesz biztos..... :( -
Nismo GTR #3355 MEgint mondták, hogy lesz új patch augusztus végén, de már megint semmi se lesz benne csak javítások....
Már annyi mindnet javítottak ezekkel a végtelen patchekkel de kb 2-nek volt bármi tartalma is . -
#3354 Sajnos igazat kell adjak, kicsit fel kéne pörgetni a játékot néhány jó ötlettel, nem nagy dolgokra gondolok, apróságok is leköthetik a tömeget. -
#3353 "ez most megint teljesen más, mint azelőtt" ami dög unalommá válik egy idő után, elhiheted, énis lekes voltam az első hónapban, lv38-as vagyok, de semmi nem motivál, hogy továbbvigyem, seasonal eventek az elején jók voltak, volt kihívás, nem lehetett akármivel indulni, nagyon korlátozottak voltak, látszott, hogy direkt úgy lett felépítve, hogy csak odafigyeléssel, és precíz vezetéssel lehessen aranyat szerezni, ez volt kb 3-4, utána meg a 2. körben átvettem a vezetést, még ha a többiekhez képest sokkal gyengébb autókkal is mentem. Nagyon korlátozott az autók száma, a premium-standard meg eleve egy kényszeresen beleküzdött, erőltetett cucc,mert az 1000+ jobban hangzik, mint a 200+
Ettől nem lesz teljesen rossz játék, csak közel nem olyan, mint a 4, amit éveken keresztül tudtam játszani, és élvezni. Most egy hónapban 1-2szer belépek, szöszölök valamit, aztán ennyi.
Online sem nyerte el a tetszésemet, egy magyar kis közösséggel kezdtem el, de állandóan volt valami, nemcsatlakozott, vagy olyan laggok voltak, hogy elrontotta az egész élvezetét. Arról nem is beszélve, hogy open lobby-ba meg még illúziórombolóbb, mert tuti, hogy van 1-2 tag, aki nem tud sportszerűen menni, ha nem ő van elől. -
#3352 "a GT5-nek, miután mindenki csalódott benne 1 kicsit."
Én nem, csak mindig kell egy kis egészséges szüntetet tartani a játékok között.
Utoljára valamikor 2008 környékén GT-ztem és KAI-al próbáltam neten másokkal játszani a GT4-emmel meg egyáltalán játékokkal. A héten már GT5-t próbálhattam ki. Egyből valami 600mb letöltéssel kezdte, meg ajándékba a kamionban ott volt egy gokart aminek a kipufógjából kira füst pöfékel...lemegy nap, esni kezd az eső - meg eláll , törik és 16 autó egyszerre a 6 helyett...touring car hírek is érkeztek...lélegzik a gém, felismeri ha én lépek be - ez most megint teljesen más, mint azelőtt -
#3351 Na,komolyra fordítva a szót, ha a kérdés valamennyire is komoly volt , ha jól emlékszem, akkor "d" (így tulajdonképpen nem kellett áttenni őket gépre), de lehetne akár a "b" módon is.
(kicsit) OFF:
Az "a" nyilván nem is létezik. A Bluetooth kommunikációt próbáltam beizzítani a PS3 és laptop közt, de sajnos sem a PS3-at nem látja a laptopom, sem a laptopot nem látja a Playstation. Windowsos mappákat meg lehet osztani, csupán a Windows Media Player Network Sharing Service -t kell engedélyezni, és a tűzfalon átengedni.
ON -
#3350 A helyes megfejtést beküldők között egy moszkvicsslusszkulcsot sorsolunk ki. Figyelem, több helyes válasz is lehetséges!
a. A PS3 beépített hotspotján keresztül.
b. USB stick használatával.
c. Bluetooth protokoll használatával.
d. egyik sem, a PS3-ról lehet közvetlenöl feltölteni a Picasára. -
#3349 hogy tetted át gépre a képeket? :) -
#3348 Megtaláltam néhány PSN-es screenshotom a megjelenés környékéről
-
#3347 lol:) -
#3346 Azért egy GT ne kövessen holmi szedettvedett másolat után semmit...
Vannak hibái, de fényévekre van a számomra borzalmas koppintásszagú, gagyi, rossz fizikájú, igénytelenségtől...
Jah, és igen, fasza lesz a fotomod forzában, hurrá... Remélem senki nem gondolta komolyan, hogy az x kiköhögi magából pályán, ellenflekkel, tereptárgyakkal, nem előre renderelt fényekkel ezt.. Kb mint a gt-ben, fotomódban feltuningolt modelleket használnak... Csak számomra ettől még nem lesz élvezetes a játék. -
Nismo GTR #3345 Télleg, most utánanéztem és elég sok autó ott is a 3.ból van átrakva, csak nemtudtam, hogy ott kb havonta volt DLC.
Tudja valaki, hogy ott ezek a kis DLC-k ingyenesek voltak, vagy fizetősök?
Mert ha ingyenes akkor a GT követhetné a példájukat :D