Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesz mentés versenyek közben😊 így lehet letolom a 24 órásakat is 12 részletben😛

level 18 playstation gamer.

cloud.strife
Lehet megint küldeni a kocsikat..... 😊

www.digimomentsvideography.com

5c0rp330n
hat, ez a kocsikuldes olyan dolog ami ellen vagy a jatek kiadasa elott kellett volna gondolniuk, vagy soha, aki akart az eddig ugyis sokszorozott maganak mondjuk 10 darab x2010-et..

Megtörhetetlen
Konkrétan ITT olvashattad...

fry day fry day sálálálláláá

Magyarul:

Barátok ranglistája

- Drift és Time Trialban elérhetõ a ranglista, melyen kizárólag a barátaid eredményét láthatod. Korábban elég nehéz volt megtalálni a haverok eredményét.

Hibajavítások

- A Performance Point (PP) kalkuláció már nem veszi számításba a gumit.
- Kijavították az elektromos autóknál elõforduló hibát, amikor is az autó használata után a PP érték megváltozott.
- A Seasonal Event ranglistából letöltött Replay-ek mostmár normálisan nézhetõk.

Egyéb

Az 1,000,000 Cr.-nél drágább autók most már nem küldözgethetõk, beleértve a nyereményautókat is. Már csak a kölcsönadás használható.

Új patch (v1.07)!

Egyik legfontosabb változtatás:

- Cars worth over 1,000,000 Cr. (including gift car coupons) are now prohibited from being traded to prevent issues during the trading process. When lending and borrowing cars between friends, please use the car loan system.

MikX
Mivel a PP függ a setuptól is, rövidebb vâltó, kisebb leszorítóerö, és már kevesebb is.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

5c0rp330n
amugy furcsa h vagy 100-al tobb loero mellett hogy csokkenhetett a PP.. lehet hogy az mar tul gyors ami inkabb hatrany? 😊

5c0rp330n
ez furcsa.. es ugy is remlek h tenyleg 1430 bhp korul van. nehany kocsinal mar eszevettem mondjuk hogy kis hasznalat utan feljebb megy a loero bennuk, talan ilyenkor "bejaratodik a motor" es attol.. (de lehet h most oriasi hulyeseget mondtam.) viszont at lehet billenni a dolog tuloldalara is, formula gt-met orrba-szajba hasznaltam minden versenyre, jonehanyezer km-t belenyomhattam (es alapbol is hasznaltan vettem ugye) es egy ido utan azt vettem eszre h jocskan visszalassult, 800 loero kornyekere vagy talan az ala is lement aztan egy overhaul engine utan visszament 900 folottre 😊 mondjuk nemtom h olajcseret probaltam-e elotte, lehet h az olcsobb lett volna, de asszem az nem volt ilyen hatekony.
lehet h bekuldom akkor majd bobomat korozni vele indy 500-ra h feljebbnyomja a loerejet 😊

n000rbi
Ez a PP mire is jó? Ha jól tudom a Prologue-ban benne volt, de azzal enm játszottam annak idején.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

MikX
Elsösorban akkor lesz erösebb, ha olajat cserélsz, még új autoknál is erösödik. Erösebb versenyautoknál meg ugye pár száz km után gyengül az elhasználodott olajtól, azt mév nem figyeltem meg, h erösebb lenne idövel. Nekem 1544le és van benne 6990km. A PP nem annyira mérvadó, merg a beállitásoktól is függ.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Használd sokat mert egy adott km után több lesz a BHP.
Jobban gyorsul, nõ a végsebesség. Nekem kettõ van, ugyan olyan fajta de az egyik 0 km-es 1437bhp PP980 a másikban már 48ezer km van és 1545bhp PP975 de az elején ez is 1437 volt 😄 Szóval minél többet használod annál gyorsabb lesz :d

5c0rp330n
most mar nem kapcsolom be de majd megnezem ha raerek 😊 valahol 1400 es 1500 kozott, az biztos..
sok km biztos nincs benne, par napja van csak meg, nem sokat hasznaltam, ha jol emlekszek talan 100-200 km lehet benne kb. a PP-je ha jol emlekszek 984 (ami amugy nagyobb mint a dealershipben levo valtozat.. mintha hallottam volna valahol h a vettel verzioja a legerosebb, ugy tunik tenyleg igy van)

mennyi bhp az x1 ás hány km van benne ?

5c0rp330n
hopsz most latom h hotlink szopo lett, akkor rendesen is..:

5c0rp330n

tomi890125
végre! (Y) 😄

The Only One!

antgecc
Hidd el, én is leszarom milyen szarul setupolt autóval mész és mennyire nem értesz hozzá 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

5c0rp330n
tomi890125
kösz de leszarom! szeretnék úgy játszani ahogy én akarok, de azért téged is megértelek! 😄

The Only One!

JGTC
olyankor

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Kép kedvéért én is így szoktam, olyan fõ a kinézet, a funkcionalitás másodlagos. 😊

Sikerült megoldani. Az accountjába nem volt belépve, csak visszaállítva a profilja...belépési név, és jelszó újrabegépelés után minden mûködni kezdett.
MikX
Valaki kapott már szülinapi kocsit? Mert most ugrott be, hogy 14. én volt a szülinapom, de nem kaptam semmit. Psn-ben be lett állitva anno mikor megcsináltam...

antgecc
Úgy van. A legjobb helyrõl! 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Al Age
Szép idézet. 😄

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

antgecc
Képzelem. Kis mértékû döntés kedvezõen hat a kanyarodási sebességre, stabilitásra, viszont egy bizonyos pont után csak rontasz a helyzeteden, mert ha túlságosan megdöntöd a kerekeket, akkor még a legdurvább kanyarban sem fog érintkezni az úttal a gumi, az elérhetõ legnagyobb felületén. A nullától eltérõ kerékdõlés hátránya, hogy csökkenti a tapadást az egyenesekben gyorsításkor, és fékezéskor egyaránt, rontja a kocsi egyenesfutási képességét.

cloud.strife
Elötte be lett állítva az accountja?

Nekem a Prologue csinálta ezt, aztán beállítottam az accot és jó lett.

www.digimomentsvideography.com

MikX

tomi890125
így volt élvezetes vezetni 😄

The Only One!

antgecc
Túl nagy a kerékdõlés.

Hali mindenki, remélem tudtok segíteni.

Egy haver jó ideje játszik a GT5-el és elég szép mentés birtokosa. A régi gép ellenben kezdett sárga led hibát mutatni úgyhogy vett egy új gépet, és a régi profilt lementve majd az újra felrakva folytatni akarta a játékot, de nem tudja. A GT5 mindenáron új mentést akar készíteni annak ellenére hogy, minden más mentés hibátlanul mûködik és folytatólagosan tud velük játszani.

Tudtok valami megoldást, vagy kénytelen újra elkezdeni az egészet?
Igen. Pilótáknál tudod letölteni mindkettõt.

tomi890125

The Only One!

MikX
Jaaa... és xpt is akkor automatán megkapja? Mert az lenne a fontosabb, mint a lóvé

*kaptál

Pedig biztos kapták, csak nem az eddig megszokott módon. Neked kell a driver list menüben pilótánként letölteni a nyereményt.

MikX
Én toltam tegnap egyet, de nemigen vettem észre, hogy kaptam volna xp-t, vagy lóvét... Bár csak 2 pilótával indítottam el a versenyt.

Ez nem az a b-spec ahol eddig versenyeztél😄 Itt nem lehet parancsokat adni a pilótának, csak a nyers tudása és lvl számít segítség nélkül😊 Ez az a lehetõség a mostani frissítéssel jött, amit tudsz a webrõl is indítani. b-spec remote race! Community fülön találod. A haveroknak meg azért kell másokat vinni versenyezni mert egyedül nem indulhat. Minimum kettõ maximum 16 pilóta állhat rajthoz. Ha te vagy a Host, te indítod el a versenyt akkor te csak 1 pilótádat rakhatsz be, míg másoktól bevihetsz akát ötöt is. De ha a haverod indítja a versenyt akkor õ betudja hívni az összes megosztott pilótádat. Az az elõnye ennek az egésznek, hogy a megosztott pilótáid bármikor tudnak versenyezni, ha offline vagy akkor is! Nekem most a 6 pilótából 1 csinálja a 24órás lemans-t a többi 5 meg a remote race-t tolja 😄 És holnap mire kész lesz a 24óra a másik 5 sofõr remélhetõleg 1 millát fog nekem összegyûjteni. Csak sok barát kell, hogy folyamatosan vigyék versenyezni.

5c0rp330n
nade varjal, a tobbi baratod mi motivalja hogy a te pilotad versenyezni vigye? ha kb olyan elven megy h helyetted is vezettetnek es te is vezettetsz masok helyett, akkor ha igazsagos aranyban csinalja az ember, kb pont ott van mintha sajat maga csinalna megosztas nelkul nem? vagy mi ennek az elonye? nem nagyon vagom.

A Driver list menüpontban megtalálod a share with friends opciót. Itt feltöltöd, felveszel barátnak és én viszem versenyezni! Helyezéstõl függõen kapsz cr-t és xp-t. Az a jó az egészben, hogy amikor nem is játszol akkor is gyûlik a pénzed plusz jön az xp a b-spec szinthez, amit szintén a driver list menüpont alatt tudsz betápolni. Van olyan pilótám amihez hozzásem nyúltam egésznap és 90.000 Cr. van a neve alatt. Viszont ha több pilótád van akkor érdemes egyet nem feltölteni, mert ha valaki versenyzik vele, nem tudod kiszedni a megosztásból, nem tudod használni. 55 in-game friends révén délután kb 1 órá vártam mire a 6 pilótából 1 felszabadult és kitudtam szedni a megosztásból, hogy elkezdje a 24órás futamot😊 Kb ennyi.

5c0rp330n
ez a pilotamegosztas hogy mukodik pontosan?

amugy igy mar kicsit egyszerubb volt a vettel challenge, meg igy is a messze legnehezebb challenge maradt a jatekban, de nagysagrendekkel konnyebb lett, sok nagy hibaval is siman meg lehet csinalni, meg is van a kocsi 😊

Akinek van megosztva b-spec driver és van kedve beszállni, vegyen fel.
ID: FAC3TH3PR0
Naponta minimum 10-15 versenyt idtítok.

Jól van, köszi, akkor én néztem ezt be... 😊
Azt hittem PS nélkül is mûkszik majd. 😊
Új vagyok még a konzolok világában. 😄

n000rbi
Hogyan lehetne másképp? Szerintem tuti mennie kell a PS-nek (nem épp villanyszámlakímélõ, de akár melóhelyrõl is benézhetsz 😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

5c0rp330n
An update to Gran Turismo 5 has been released. The contents are as follows:

・Remote Racing
have been added to the bottom left of the - screen.
Here you can start a fully automated B-Spec race using yours and your friends' "My Drivers", and gain rewards and experience from it.
For details please see section 8-4 in the accessible from the main menu, and also the new "Remote Race" page on gran-tursimo.com, under the GT5 product information section.

・Remote Racing from a Web Browser
In , you can visit the official "gran-turismo.com" website using a web browser, and remotely control your PS3® at home. You can start races, monitor its progress and check results from the website. This is a new playing style allowing you to play Gran Turismo anywhere.
Sign in from the button on the upper right corner of the website to get started.

・Using the Course Maker in Online Races
You can now use one of the "My Courses" created in for your online races (in Open Lobby, My Lounge), or select themes and generate courses on the spot. (Please note you'll only be able to use My Courses created after this update).

・Introduction of Performance Points in Online Races
We've now introduced Performance Points (PP), a numerical index of a car's performance for online races. You can set PP restrictions in the online race regulations (in Open Lobby, My Lounge) to limit participating cars.
For details, see 6 -15 in the accessible from the main menu.

・Increased Rewards and Experience Online
The amount of rewards and experience gained from online racing (in Open Lobby, My Lounge) have been increased.

・More Event Settings in Online Races
and have been added to the event settings for online races (in Open Lobby, My Lounge).

・More Penalties for Special Events
Penalties for improper driving such as driving off course and hitting walls have been increased for the under - .

・Event Rewards and Experience Adjusted
The rewards and experience gained in and in - have been adjusted. Experience for A-Spec and B-Spec events have been increased, while rewards have been reduced back down to levels seen before the 1.05 update.

・Car Loan in Events
In A-Spec, B-Spec and in - , you can now borrow cars that your Friends have set to share with friends.
For details see 6-16 in the accessible from the main menu.

・More Car Settings
Gear ratio adjustment, power limiters, and weight adjustment have been added to the settings. For details see <18. Settings Guide> in the accessible from the main menu.

・Multi-Monitor Feature
From - - , you can now access the multi-monitor display settings using multiple PS3™ systems.
You can now enjoy Gran Turismo 5 in a wide display environment combining multiple PS3™ systems and TV's/monitors.
For details please see the support section on gran-turismo.com.

- It is now possible to replay and save <2P Battle> races.
- has been added to .
- has been added to the section settings in .
- In A-Spec events including endurance races, a confirmation prompt has been added before restarting a race from the beginning.
- In replays, B Spec and while watching races, you can now change viewing targets directly from the screen without having to use a separate window list.
- Personal BGM can now be used when voice chat is disabled in a .
- Cars in your garage that are not registered as 'Favorites' can now be used in a .
- When tire restriction is enabled in a Lounge regulation, only cars with tires that qualify will be displayed in the garage.
- Driver and car display selections during races will be saved.
- Karts now have [quick Menu settings.
- You can now select multiple items in some important menu screens, such as when registering your favorite cars in your .

- Race choreography and opponent car AI controls for licence tests and A Spec events have been adjusted.
- Opponent car AI controls during B Spec races have been improved.
- The evasive maneuver of opponent cars when a players car blocks the track has been improved.

- Corrected an issue where it was possible to gain points unfairly in drift trials.
- Corrected an issue where it was not possible to view the 4th sector in the live monitor.
-Corrected an issue where the sound effects would not change when replacing the exhaust system or turbo kit.
- Corrected an issue where the save data becomes unable to load when exceeding a certain file size.

- A searchable item called has been added for room creation in the .
- The lap times for the in have been adjusted.
- Game save speed has been optimized.
- The HDD access warning message that was displayed at game startup has been disabled for faster startup.
- Car demo backdrops during an is now displayed randomly in 4 types (Morning/Day/Night/White) as is in the .
- The "S-AWC" integrated four wheel drive system of the Mitsubishi Lancer Evolution X has been adjusted.
- The of the Thrustmaster T500RS can now be adjusted across a wider range.

To check the version of your game, press the "Manual" button at the bottom of the main menu screen. The version number will be located on the upper left of the index page.

If the number starts with 1.06, you are playing the latest version of the game.

If not, please press PS button and quit the game. The game will be updated automatically when you restart it with your PS3™ system connected to the internet.

5c0rp330n
hmm, elvileg qrvasok dolgot javit a patch.. a red bull challenge-en is modositottak a korideoket, nemtom meg mennyire de aki sokat szopott vele az most gondolom a hajat tepheti mert nehany tized is qrvasokat szamit 😊 erre kivancsi leszek