4184
-
Petike125 #3424 letöltöttem, installáltam, de nem találom a kocsit.
hol kéne lennie? -
#3423 Pontosan. Amcsi account-tal le lehet tölteni, de EU-s verzióval nem fog menni. -
vegytek #3422 milyen régiós a játékod és az accountod? -
#3421 Mivel azt az Amcsiknak szánták , így az csak USA régiójú játékkal megy szerintem. -
jui #3420 Storól töltöttem le,ingyenes. -
vegytek #3419 honnan és hogyan töltötted le? -
jui #3418 Nissan GT-R GT500 Stealth Model amit igyenessé tettek ezt hol találom a játékban,mert letöltöttem. -
Petike125 #3417 -
Mester8522 #3416 Eredeti pc-s játékokat adnék gran turismo 5-ért, nem gagyi pc-s játékok lehetőleg psn-store-s game érdekelne!Akit érdekel dobjon privit! -
#3415 hogyan lehet menteni verseny közben? -
#3414 Gondolom EU-s a játékod, akkor pl az angol store-ról tudod, természetesen angol feltöltővel. -
jui #3413 Hogyan tudok vásárolni storen,milyen kártya kell hozzá.DLC-et hogyan tudom megvenni? -
#3412 Ja, de nemhogy a prologue-ban, hanem a GT4-ben is volt -
#3411 (OFF)
LFS-ből csak a demót toltam 2005-6-7 környékén elég intenzíven (JAMAICA szerverbe ha valaki belefutott, az az enyém volt ), nem voltam valami nagy májsztró, 1:34 alá sose sikerült tornásznom a Blackwood GP köridőmet, de agyfaszt kaptam, hogy a leg-"ufóbb" időket mindig egérrel csinálták
(ON) -
#3410 A B C beállítást nem is értem, miért nem volt elejétől fogva, hiszen már a Prologue-ban is volt.
A belső nézetet meg nem muszáj használni :)
A második helyezett japán arc meg biztos 24/7-ben csapatja, nehogymá egy hazai pályán egy amerikai verjen egy egész tizedet az arcára kontrollerrel -
#3409 nekem minden nap nagy a szorzóm ;) a 10ből 1millát fel sem tudtam marni pedig előtte kicsit "vásiztam" :) -
#3408 mert tegnap is beléptél, így nagyobb volt a szorzód :) -
#3407 én 10 millát kaptam érte -
#3406 Igen és is mentem egy 1:14:6-ot amiben volt egy nagy megpördülésem tolatással az 130R kanyar után, szóval tényleg nem nehéz...
Én is kontrollerrel nyomom és fogalmam nincs, hogy csinálta a figura néztem is még hétfőn. Kontrollerrel nem lehet egyszerűen felvenni a versenyt a kormány ellen, mert úgy mész a pályán mint egy kóválygó mérgezett egér.
A 2.0 egy kicsit csalódás, ezt a full fekete belsőnézetet inkább bele sem kellett volna tenni. A B C beállítás meg már nagyon hiányzott, a jegyzet lehetőség viszont egy elég jó ötlet sztem! -
#3405 Megcsináltam az időn belül, de nem kaptam pénzt.Mi a hiba? -
#3404 Onnan, hogy én nem a Playstation Networköt, hanem a Poliphony Digital szervereit törtem meg, és kiolvastam a logokból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott az info, ha a rankingsban felnézed a user profile-t... -
#3403 az mostani seasonel vettel eventet tenyleg konnyu aranyra csinalni, de direkt ilyenre csinaltak. a rendes challengeken szedj ossze aranyat, az mar nem olyan egyszeru :) azt amugy hol latod h kontrolleres az elso? -
#3402 Én egy rövidet mentem csak az új peccsel, de a vsync problémán szerintem sokat javítottak; van valamennyi tearing, de közel sem annyi, mint előtte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Vettel challenge meg irreálisan könnyű lett szerintem, harmadik nekifutásra (első olyan körben, amit kicsúszás nélkül teljesítettem) sikerült aranyra, pedig előtte csak kipróbálás szintjén mentem a Red Bull X-szel. Az viszont durva, hogy a világrekorder idő - tegnap legalábbis még - kontrolleres volt -
#3401 car packban az a két (három?) gokart az én szememet is szúrja pl, semmi értelmük... egyszer majd javítják.. mindenesetre az carpackot én megveszem majd 18-án amikor lehet, szerintem. :) -
#3400 Csodás ez a spec 2... Amilyen nagy hangot adtak neki, annyira semmilyen lett, lehet menteni endutanceon, meg lehet replayt tekerni, kb ennyi az értelmes "újitás" hát mindjárt meghajlok, silerült 1év alatt ennyit csinálni. DLC meg vicc, pár auto RM változata, pályapakk néven meg kijön Spa, meg valami gokart. Ez a "pakk"
Hol a hibajavitás? Árnyék, füst, iszonyat vsync hegyek.
Áhh, minden értelmes fejlesztő elkurvul végleg? -
#3399 sztem ez altalanos dolog, nem csak mostanra van. szoval ha farmolni akar az ember, erdemes elotte 4 napon belepnie :)
amugy vettel gyozelmenek apropojan most 1 hetig barki aki belep online, kap egy x2010-et ingyen, szoval hajra, nekem igy mar 2 van belole.
amugy tetszik az update, csomo mindenen javitottak, ennyi javitas pl egy masik autos jatekban nincs ket teljesaru jatek kozott :D
a menu sokat javult, lehet helyben vasarolni cuccokat (gumikat pl), palyak betoltesi ideje sokkal rovidebb lett, nehany masodperc gyakorlatilag. a standard kocsik belso nezete is egeszen jonak tunik ahhoz kepest amire szamitottam, a nehany alapjan amit megneztem.
ami nem tetszik hogy dlc-s cuccok lesznek, meg soha nem fizettem dlc-ert, sztem nem is tudnek, mert nem fogadjak el a kartyamat.
az x2011 csak dlc-vel elerheto? mert baromi jol nez ki, jol mutatna a garazsban.
-
#3398 " When a user logs in consistently every day, a bonus will now be applied to experience and race rewards.
It will increase to 110% in the 1st day, 130% in the 2nd day, 150% in the 3rd day, 170% in the 4th, to a maximum of 200% in the 5th day. This will apply to all events both online and offline, so logging in every day will make the game progress faster."
ez most csak 5 napig érvényes, vagy ez pontosan mi? ha 1 éven át belépkedek marad 200%-on, de ha nem lépek be indul 110%-ról újra?... -
#3397 na, ujra bedugtam a kabelt is ujrainditottam, most kb 30-szor olyan gyorsan szedi, mint elotte. lol... -
#3396 hogy a faszba? nalam kb 5 oraja tolti a frissitest es a felenel nincsen. lanra van dugva a ps3 15 megabittel. mi a fasz? :S -
#3395 mondjuk én $-ban néztem őket, nem vészes... megcsináltam viszont a csak egy hétig elérhető seasonalt, rohadt könnyű, még így is hogy a vettel special eventet nem csináltam meg mert beledöglök az aranyba... :) -
vegytek #3394 egyben az összes DLC: 9.5 font -
#3393 Élesítve a Gran Turismo 5 Spec 2.0
és innentől jöhetnek a dlck is letölthetőként... annyira nem is drágák :)
legelső kommentet pedig érdemes elolvasni -
#3392 1192MB, 17 perc alatt jött le, korrekt eddig -
vegytek #3391 is-is -
#3390 ez most dlc vagy sima patch? -
ballor #3389 Tölthető a Spec 2.0! -
#3388 Ezt:
-
High end PC #3387 Az egyszerűsített műszerfal nézet mit takar? Remélem nem egységbelsőt. -
#3386 Nagyon remélem, hogy a füst recésedését megolják, valamint a brutál V-sync problémát... Leginkább ezeknek örülnék. -
#3385 ez alapján 11-én jön, amit végülis tényleg vehetünk 3. hétnek, és úgy néz ki nem lesz fizetős, mert rögtön jön utána majd a dlc. linken frissítési lista