4184
  • BenedekFeco
    Minden extra festékből 1db. Az X2011-nek naná, hogy nem lehet színt választani. Ugye az alap, az redbull festéssel van, ez az új meg ilyen mattfekete, vagy karbon, vagy mi a rák... :-) plusz még két pálya (egy gokart-szarság, meg SPA)
  • Vadnokedli
    Megtudnád nézni(persze türelemmel vagyok.)? Ezeken kívül még jár valami juttatás? :D (És ugye színt lehet választani az X2011 esnél :)
  • BenedekFeco
    igen megkapod őket és nem kell megvenni, a festékből is kapsz egy csomó fajtát (metál, matt, gyöngyház, stb.) hogy mennyit, azt passzolom. nem szoktam festegetni. :-)
  • Vadnokedli
    Kérdés, ha megveszem ezt a komplett kiegészítőt GT5 höz, akkor meg kapom a 11 TC-t és az X2011 est? tehát nem kell megvennem ja meg a 100 festéket(és a festékből hány darabot kapok? fejenként 1 et?)
  • BenedekFeco
    Ennek örömére el is indítottam, és 250mega röpke 20perces letöltése, és installja után új gép várt a garázsban:

• Totti5
  • BenedekFeco
    Belső nézet:
    Verseny közben Pause, quick options, interior view angle. 3verzió van: standard, narrow, narrower.

Kormánnyal kapcsolatban nem tok segíteni.
  • Totti5
    Szükségem lenne egy kis helpre. Tegnap lett PS3+GT5 kombó.

Valami nem sitmmel a belső nézettel, mert a kamera túl közel van a szélvédőhöz és szinte csak a kormány tetje látszik a kép alsó felében. Hol lehet állítani normális állapotra?

Illetve hol lehet állítani a kormány holtjátékát és egyéb dolgokat? mert csak felületesen tudtam állítani FFBt meg valami kormány rásegítést.

• sure
    Ez magának a játéknak az intró videója a 2.0 patch óta (a zongorás-autógyártós rész után jön)
  • 5c0rp330n
  • sure
    Ahová fotómódban nem lehet bejutni: Ikarus étterem
  • JGTC
    Nyomja valaki a mostani seasonalból a 345 lóerős trial mountain versenyt?
  • Vadnokedli
    Fú de felbaszta magam én azon :'D..
  • MikX
    Member vészes Totti egyiksem, söt, a vettelen kivül simán megcsinálható, announced egyseggel lenyomtam, gt2 nehezebb volt ilyentéren...
  • deep
    Sok szerencsét majd az esőshöz :D
  • MikX
    Ott szerintem nem tudsz állítani, de gyakorlással megvan az, nem egy Vettel arany... :D
  • cloud.strife
    Hozzártő urak.

Aki ismer tudja hogy GT mániás vagyok és nem easy szinten.
    Előveszem a játékot így fél/1 év kihagyás után. Az AMG akadémiát kéne folytatnom, ott ment el a kedvem tőle. Régi mercivel szakaszok, egész pálya arany, SLS-el szakaszok arany, de az egész kör az sehogy se akar összejönni, igaz még nem kezdtem el gyakorolni rá. Mikor abbahagytam arra emlékszem, hogy próbáltam jópárszor de az arany az vagy 4-5mp-re, ha nem többre van. Ne izguljak rakjak össze egy hibamentes jó kört? Kocsin állítsak valamit?
  • Joe E34
    Bocs Urak, hogy ennyire analóg kérdéssel jövök, de még csak nem rég kezdtem el. Hányas szint után adja meg a Nordschleife-t, vagy konkrétan mit kell csinálni hozzá? Van valahol leírás arról mikor mit ad meg a játék?
  • jolti11
    helló egy olyan kérdésem lenne hogy

http://www.game.co.uk/en/playstation-network-card-25-119542?pageSize=20&searchTerm=Playstation+Network
    és ez
    http://www.game.co.uk/en/15-playstation-network-wallet-top-up-142954?pageSize=20&searchTerm=Playstation+Network

között mi a különbség

tudom használni mind2-őt Mo-n

előre is köszi
  • MikX
    Azt írták, meg lesz oldva, hogy a dlc-t másik acc-on is használd... majd decemberben.
  • Yoda001
    ugyanebben a helyzetben vagyok, pedig ez az a store-on amire költenék...
  • Petike125
    :( Azért köszi!
  • BenedekFeco
    úgy van.
  • Petike125
    Viszont nekem meg nem fog működni a DLC amiatt, hogy USA store és európai a lemez, ugye?
  • BenedekFeco
    Nem lehet átvinni a mentést. Csak azzal a profillal működnek a DLC-k, amelyikkel letöltöd őket.
  • Petike125
    Európai lemezem van, usa store-t használok, ott van a mentésem, azzal a profillal játszottam eddig.
    ha csinálok egy uk store-os account-ot, akkor újra kell kezdenem az egész játékot, vagy át lehet hozni a mentést?
    ilyen gyenge dlc-ért nem fogom újrakezdeni az egészet... :\
  • MikX
    Dsle USA verziosa GT5 öd? Mert ha nem, akkor angol store ról vedd, mert nem fog menni.
  • BenedekFeco
    Régen voltak képek :-)

• BenedekFeco
    Pl. :-)
  • Vadnokedli
    honnan a kod?:D
  • High end PC #3434
    Hát akkor várok 25.éig, kössz a kódot!
  • Yoda001
    csak us store-on van dlc, 25-én jön az usa store-ra is

ajándék Nissan GT-R GT500 Stealth Model (csak usa store):
    Redeem code: RD69-FJN9-5N6Q
  • Vadnokedli
    Magyarországi accountra nincs teljes store, így Addon se gondolom- sőt nincs egyáltalán, én így tudom. (Bár nekem még nem volt magyar accountom.)
    Amúgy küldj nekem egy nagy értékű autót és meglátjuk hogy átjön e.
  • High end PC #3431
    All Gamesnél a GT5-ben csak 20 letölthető videó van, a Game Addons menüben meg nincs GT5. Nem találom egyik DLC-t se sehol. Mi lehet a gond?
  • BenedekFeco
    1. nem tudom, nem szoktam küldözgetni kocsikat :)
    2. a Store-on :-), simán "All games/GT5" és ott van az "egybenpack", meg a többi is. Igen lehet bankkártyával fizetni.
  • High end PC #3429
    Nem is látom a store-ben a DLC-ket, hol vannak? Még sose vettem semmit Store-on keresztül.
  • High end PC #3428
    Hellosztok
    2 kérdésem volna!

1. nagy értékű kocsikat még mindig nem lehet egymás közt küldözgetni?
    2. azt a DLC-t ami mindent egyben tartalmaz, hol tudom megvenni legegyszerűbben? Bankkártyával lehet fizetni valahol? Vagy ilyen hülye feltöltőkártyát kell szerezni?

köszi
  • Vadnokedli
    Add me! Shepherd_6061, neten szarul vezetek, de ez van. (Britt vagyok csak PSN miatt, ha zászlót nézitek majd. :D)
  • MikX
    Nem, de ezt írták is, csak az adott régiójú játék storejárol lehet leszedni UK-s játékhoz UK store, vagy Német, Osztrák... Szerintem.
  • Yoda001
    ha megjelenik usa store-ra, vajon uk játékkal fog menni?
    nem tudok mit kezdeni az egésszel, átmásolt mentést nem engedi használni, pedig jó lett volna... azért reménykedem hogy menni fog, ha névhez van kötve és nem máshoz, akkor talán