Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elméletileg hotmailon nagyon lassú de 1 nap azért túlzás másrészt sokan panaszkodnak h e-mail után meg azt írja, nem támogatja az ország a szolgáltatást... Nektek már sikerült helyreállítani a rendszert ?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Most meg csak server errort ír..
Nemértem :S Valaki valami tipp?
A mailben kapott linkben át kell írni a "security"-t "reset"-re, csak akkor mûködik 😛
Tehát https://store.playstation.com/accounts/RESET/resetPassword.action....
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Remélem a nagy PSN off után jön vmi jó kis patch
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
szerintetek a forza 4 el fogja verni a gt 5-öt?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kellene 1 kis segíteség, mondok 1 példát : Ha pl a GT5-be nyerek 1 b-spec versenyt mondjuk 4 versenyzõbel és kapok 300000 xp-t akkor azt a versenyzõk között szétoszlik 4 felé, vagy mindegyik megakapja a 300k-t?
Köszönöm!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Légyszi segítsetek!
Nagyon fontos lenne hogy megszerezzem a red bull x2010 prototype autot a játékban az idõmérõ versenyre.
Csak most vettem meg a PS3-at meg a játékot is és az a baj hogy nem tudok sehol sem menni az autoval.
Valaki tud segiteni????
Elõre is köszönöm.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Valaki tudna abban segíteni, hogy a 23-as szinthez lévõ Formula Gran Turismo autót hol tudom beszerezni? Videót láttam róla, hogy a használt kereskedésben lehet megvenni, de én eddig sosem találkoztam vele.
A-spec:27, B-spec:23
Köszönet elõre is.
Üdv: Kane85
PS NEvem : Danikaaa93
Nem akarok elkölteni sok milliót néhány verseny miatt
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
az x2010-nek 3 fajtaja van es 3 fele modon lehet megszerezni:
-vettel challenge x-en (30-as szinten nyilik meg), bronzert kapod meg a vettel valtozatot, ezustert a simat, aranyert a prototype-ot
-b-spec lv. 35-ert azonnal megkapod a simat
-40-es szinten meg is lehet venni a simat, 20milla az ara
Az a baj, hogy kb még 2 gyors precíz kört sew tudtam eddig megtenni iagz még csak1 órát gyakoroltam és hirtelen haragú vagyok 😄