4184
-
#4144 Játszottam vele eleget anno ezért vettem PS3-at. G25-el toltam de annyira kibaxottul steril hogy nekem nem jön be. -
#4143 szerintem egyelőre nem érdemes leírni a játékot, ha kész lesz teljesen és véglegesen, akkor majd meglátjuk :) ez még egy Prologue szinttel sem ér fel, szóval na... :) -
#4142 Én is leszedtem, de hasonlóságot max a grafikában látok (GT6ban jobb). De arra következtetek te a GT5 el csak futólag játszhattál. -
#4141 Leszedtem a demót és semmi különbség az 5-höz képest. -
#4140 hasonlót akartam mondani, de egy hozzászólást sem ért volna meg... :) -
CortezK2 #4139 Ez az " ugyan az az unalmas körözgetés" érdekes hozzászólás egy autós játéknál. -
#4138 Akkor minek jössz ide? Főleghogy kb 12 éves lehetszz és vszínű ki sem próbáltad...
Ugyanaz... lolmax grafikában hasonló, ja... de azsem -
#4137 Vicc hogy ezt akarják majd eladni mint GT6, egy az egyben ugyan az mint azt 5 semmi változás, ugyan az az unalmas körözgetés. -
#4136 a Veyronnak azt hiszem elég erősen tervben volt a Prémium autóvá varázsolása, de láthatjuk hogy mi lett belőle... :)
egyébként nem, nem lesz mind Premium, annak ellenére sem, hogy volt hír, hogy a PD elég sok autót "ránc felvarr", ami jelenleg Standard... abból is sok valósult meg... :( -
#4135 Az a legnagyobb csicskaság.Fasznak van benne 1200autó ha némelyik a ps2 színvonalát idézi.Ok,nem kell feltétlen mindennek belső nézet de legalább egy kibaszott Bugatti Veyronhoz vegyék a fáradtságot és írjanak neki belső nézetet. -
#4134 most nagyon rákaptam a dologra így, hogy közeleg az új rész.
volt egy kényszerleállás mert beszart a ps-m, de most veszek majd újra, talán jó áron lehet most hozzájutni hogy jön a 4-es.
mondjuk meglepődtem, hogy a sony nem zsírozta le, hogy a 4-esre adják ki a játékot.
Nálam bejött volna a húzás, tuti az új konzolt vettem volna:D -
Laceee #4133 Belső nézet sem lesz mindegyikben.... -
Laceee #4132 Nem csinálják meg mind... -
#4131 Nem hiszem hogy lesz már ilyen, 3 év alatt csak meg csinálták normálisra. -
#4130 arról nincs esetleg infója valakinek hogy a bereklámozott 1200 autó közül hány darab lesz nagyon szépen megcsinálva? illetve meg lesz az összes?
úgy értem, hogy pl gt5ben, nagyon sok gázül kinéző verda van, remélem azért az új részben nem lesz ilyen -
#4129 Nem.
DVI-on nem előírás a hdcp támogatás (hdmi-n sem, de ott azért minimum illik). -
gyeprefos007 #4128 Köszi ezer köszi. most nagyon megnyugodtam. köszi mindkettőtöknek. :D
Nemrég kérdeztem hogy mit érdemes előbb vennem a G27-et vagy a PS3-mat GT5-el. végül a PS3+GT5 kombó mellett döntöttem. viszont azóta lett egy kis szerencsém. megkaptam az adóvisszatérítésem szal fizetéskor ha minden jól megy megtom rendelni mindkettőt. Bonyolult a GT5-el neten játszani? jó lenne majd versenyezgetni magyarokkal :D -
Laceee #4127 Nem lehet hogy nem jó kábel/átalakítóval próbáltad ?
-
#4126 A internet azt mondja tudja. Szal mehet. -
#4125 Tudja a HDCP-t. -
#4124 Nem lehet. -
#4123 Ebben a percben 2 monitor előtt ülök. Mindkettő fullhd-s. Az egyik hdmi-s, a másik dvi-os. Az egyik tudja, a másik nem.
-
gyeprefos007 #4122 Nekem egy Samsung SyncMaster S24B150-em van nemrég vettem újan 1920*1080p-t tudja max -
Laceee #4121 Általában a FullHD-s monitorok tudják, még az alattiak is, ismerősőm nevenincs monitorján nyomja a PS3-t, 1680x1050 felbontást tud a monitor... -
gyeprefos007 #4120 ilyen vidikártyám van:
Bocs a sok hülye kérdésér, de soha nem volt ps3-mam és szeretnék rákészülni az esetleges buktatókra -
gyeprefos007 #4119 Vagy esetleg pc-n kertesztül rákötni nem lehet a monitorra? pl vidikártyán keresztül? -
gyeprefos007 #4118 és ezt honnan lehet tudni? -
#4117 Ez nem biztos, hogy így jó is. A monitornak tudnia kell hdcp-p a dvi-on, ami nem minden monitornál van meg. -
Laceee #4116 -
gyeprefos007 #4115 nekem olyan kábelem van aminek egyik fele hdmi a másik fele DVI akk gondolom az elég lesz hozzá. köszönöm a gyors választ. a hang pedig a fehér piros megoldással oldható meg. -
Laceee #4114 Ilyen kell hozzá:
Ha van a zenedobozon optikai bemenet akkor mindenképp (5.1 hang), de ha a PS3 Standard kábelét (fehér/piros RCA) dugod rá, akkor is lesz Stereo hang. -
gyeprefos007 #4113 Még annyi kérdésem lenne hogy nekem van egy 24"-os FULL HD-s Samsung led monitorom. de nincs rajta HDMI csatlakozó. attól még ps3-hoz jó? Sima DVI csati van a monitoromon megoldható hogy a kép a monitorra a hang meg a zenedobozomra legyen kötve? -
#4112 Hátnemtom, nekem pár óra silverstone gyakorlás után meglett minden aranyra, kontrollerrel. Sőt a full körös timetrialban már gyakorolgattam, s sikerült 2:21 et menni, az arany 2:24, de az online ranglista 2:17 nél jár, persze nyilván kormánnyal, de vanmégmit fejlődni :D -
#4111 magyar nyelv a kutyát nem érdekli (személy szerint és az emberek többségét ismerve az legyen a legnagyobb probléma, ha esetleg kimarad a magyar nyelv valamelyik játékból), viszont egészen jó :)
a rázókővel semmi probléma, akkor van gáz, ha a fűre egy millimétert is lemész... és ez így szerintem rendben is van... sajnos engem is nagyon bosszant, sőt az egyre jobb idők próbálása miatt nagyon nagyon fel tud idegesíteni, de próbálkozni kell, aztán hátha :) az aranyat azért magas szintre emelték, már ha minden pályán az ember elszeretné érni...:) kormány nélkül kb. lehetetlen, vagy csak sok-sok órányi (napnyi) gyakorlás után...
azt nem nagyon értem, hogy aki részt vesz a "tesztben", az a GT5-be milyen feltételek alapján kap bónusz autót? -
#4110 Egészjóeza majdnem gétéhat.
Fizika rendben, viszont a 720p miatti mosottságot szoknikell, ellenben van élsimítás, meg magyar nyelv, meg ütös fizika.
De rohadjonmeg aki kitalálta, hogyha egy cm-t kimegyek jobban a rázókőre, egyből pályalevágással büntet. -
#4109 most komolyan, hogy lehet hogy ennyi hackelt autó van még a patch után is? értem én, hogy állítólag bannolják őket, csak mégis kik és mikor? mert hogy nem igazán fogyatkoznak, illetve senki nem is nagyon tiltogatja őket, az tuti...
az még istenes, hogy a színeket variálják, de amikor krúzolás közben a sok barom 1500 lóerős Fiat 500-zal jön, az már kicsit sok :D
komolyan elgondolkodtam hogy én is kipróbálom valamelyik autón, legalább ezt a fényezős dolgot... az még nem árt senkinek... csak hát attól félek, hogy pont én leszek akit majd kibannolnak... -
#4108 véleményem szerint egyértelműen a PS3+GT5 kombó, mert még esélyes az is, hogy működik a kormányoddal :) egyébként ha nem, legrosszabb esetben ott a kontroller...:) -
gyeprefos007 #4107 Mindenképpen meg veszem a G27-et de egyenlőre csak egyvalamire van keret. vagy a G27 vagy a PS3+GT5. MOMO kormányom van és ha használható a GT5-el akkor először a ps3-mat veszem meg. de ha nem kompatibilis vele a kormány akkor pedig először a G27-et -
#4106 mai napig viaskodnak a hackelt sz@rjaikkal, bár értem én, hogy ők profik... ettől függetlenül már rég bannolva kellene lenniük...
mindegy, nem is kérdeztem semmit, ennyit nemér a dolog :) max kipróbáltam volna, de ha ez a hátulütője...:) -
#4105 Nem. De könnyen bannolhatják az accountodat GT5 ből ha valami olyat csinálsz- :D