Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
most nagyon rákaptam a dologra így, hogy közeleg az új rész.

volt egy kényszerleállás mert beszart a ps-m, de most veszek majd újra, talán jó áron lehet most hozzájutni hogy jön a 4-es.
mondjuk meglepõdtem, hogy a sony nem zsírozta le, hogy a 4-esre adják ki a játékot.
Nálam bejött volna a húzás, tuti az új konzolt vettem volna:D

!Forza Ferrari!

Belsõ nézet sem lesz mindegyikben....
Nem csinálják meg mind...
Vadnokedli
Nem hiszem hogy lesz már ilyen, 3 év alatt csak meg csinálták normálisra.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

oneal1
arról nincs esetleg infója valakinek hogy a bereklámozott 1200 autó közül hány darab lesz nagyon szépen megcsinálva? illetve meg lesz az összes?

úgy értem, hogy pl gt5ben, nagyon sok gázül kinézõ verda van, remélem azért az új részben nem lesz ilyen

!Forza Ferrari!

Moby
Nem.
DVI-on nem elõírás a hdcp támogatás (hdmi-n sem, de ott azért minimum illik).

Adversus solem ne loquitor

Köszi ezer köszi. most nagyon megnyugodtam. köszi mindkettõtöknek. :D
Nemrég kérdeztem hogy mit érdemes elõbb vennem a G27-et vagy a PS3-mat GT5-el. végül a PS3+GT5 kombó mellett döntöttem. viszont azóta lett egy kis szerencsém. megkaptam az adóvisszatérítésem szal fizetéskor ha minden jól megy megtom rendelni mindkettõt. Bonyolult a GT5-el neten játszani? jó lenne majd versenyezgetni magyarokkal :D
Nem lehet hogy nem jó kábel/átalakítóval próbáltad ?
Moby
A internet azt mondja tudja. Szal mehet.

n000rbi
Tudja a HDCP-t.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Nem lehet.

Moby
Ebben a percben 2 monitor elõtt ülök. Mindkettõ fullhd-s. Az egyik hdmi-s, a másik dvi-os. Az egyik tudja, a másik nem.
<#nemtudom>

Nekem egy Samsung SyncMaster S24B150-em van nemrég vettem újan 1920*1080p-t tudja max
Általában a FullHD-s monitorok tudják, még az alattiak is, ismerõsõm nevenincs monitorján nyomja a PS3-t, 1680x1050 felbontást tud a monitor...
ilyen vidikártyám van:

Bocs a sok hülye kérdésér, de soha nem volt ps3-mam és szeretnék rákészülni az esetleges buktatókra
Vagy esetleg pc-n kertesztül rákötni nem lehet a monitorra? pl vidikártyán keresztül?
és ezt honnan lehet tudni?
Moby
Ez nem biztos, hogy így jó is. A monitornak tudnia kell hdcp-p a dvi-on, ami nem minden monitornál van meg.

<#eljen>
nekem olyan kábelem van aminek egyik fele hdmi a másik fele DVI akk gondolom az elég lesz hozzá. köszönöm a gyors választ. a hang pedig a fehér piros megoldással oldható meg.
Ilyen kell hozzá:

Ha van a zenedobozon optikai bemenet akkor mindenképp (5.1 hang), de ha a PS3 Standard kábelét (fehér/piros RCA) dugod rá, akkor is lesz Stereo hang.
Még annyi kérdésem lenne hogy nekem van egy 24"-os FULL HD-s Samsung led monitorom. de nincs rajta HDMI csatlakozó. attól még ps3-hoz jó? Sima DVI csati van a monitoromon megoldható hogy a kép a monitorra a hang meg a zenedobozomra legyen kötve?
MikX
Hátnemtom, nekem pár óra silverstone gyakorlás után meglett minden aranyra, kontrollerrel. Sõt a full körös timetrialban már gyakorolgattam, s sikerült 2:21 et menni, az arany 2:24, de az online ranglista 2:17 nél jár, persze nyilván kormánnyal, de vanmégmit fejlõdni :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Yoda001
magyar nyelv a kutyát nem érdekli (személy szerint és az emberek többségét ismerve az legyen a legnagyobb probléma, ha esetleg kimarad a magyar nyelv valamelyik játékból), viszont egészen jó :)
a rázókõvel semmi probléma, akkor van gáz, ha a fûre egy millimétert is lemész... és ez így szerintem rendben is van... sajnos engem is nagyon bosszant, sõt az egyre jobb idõk próbálása miatt nagyon nagyon fel tud idegesíteni, de próbálkozni kell, aztán hátha :) az aranyat azért magas szintre emelték, már ha minden pályán az ember elszeretné érni...:) kormány nélkül kb. lehetetlen, vagy csak sok-sok órányi (napnyi) gyakorlás után...

azt nem nagyon értem, hogy aki részt vesz a "tesztben", az a GT5-be milyen feltételek alapján kap bónusz autót?

http://9gag.com/gag/5135249

MikX
Egészjóeza majdnem gétéhat.
Fizika rendben, viszont a 720p miatti mosottságot szoknikell, ellenben van élsimítás, meg magyar nyelv, meg ütös fizika.

De rohadjonmeg aki kitalálta, hogyha egy cm-t kimegyek jobban a rázókõre, egybõl pályalevágással büntet.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Yoda001
most komolyan, hogy lehet hogy ennyi hackelt autó van még a patch után is? értem én, hogy állítólag bannolják õket, csak mégis kik és mikor? mert hogy nem igazán fogyatkoznak, illetve senki nem is nagyon tiltogatja õket, az tuti...
az még istenes, hogy a színeket variálják, de amikor krúzolás közben a sok barom 1500 lóerõs Fiat 500-zal jön, az már kicsit sok :D

komolyan elgondolkodtam hogy én is kipróbálom valamelyik autón, legalább ezt a fényezõs dolgot... az még nem árt senkinek... csak hát attól félek, hogy pont én leszek akit majd kibannolnak...

Yoda001
véleményem szerint egyértelmûen a PS3+GT5 kombó, mert még esélyes az is, hogy mûködik a kormányoddal :) egyébként ha nem, legrosszabb esetben ott a kontroller...:)

Mindenképpen meg veszem a G27-et de egyenlõre csak egyvalamire van keret. vagy a G27 vagy a PS3+GT5. MOMO kormányom van és ha használható a GT5-el akkor elõször a ps3-mat veszem meg. de ha nem kompatibilis vele a kormány akkor pedig elõször a G27-et
Yoda001
mai napig viaskodnak a hackelt sz@rjaikkal, bár értem én, hogy õk profik... ettõl függetlenül már rég bannolva kellene lenniük...
mindegy, nem is kérdeztem semmit, ennyit nemér a dolog :) max kipróbáltam volna, de ha ez a hátulütõje...:)

Vadnokedli
Nem. De könnyen bannolhatják az accountodat GT5 bõl ha valami olyat csinálsz- :D

Yoda001
mert a Dealershipben csak Premium autók vannak... Used car dealernél vannak a használtak... :)
viszont ilyen editorhoz mi a feltétel, muszáj a cfw?

végül a saját mentésem turbóztam fel editorral, hogy legyen elég lóvé megvenni a kocsikat, meg hogy A és B-speceken 40 legyen a szint, hogy bármit meg lehessen venni, viszont azt nem értem, hogy a Dealerships résznél miért csak a prémium kocsikat látom/tudom megvenni?

Vadnokedli
a mentésbe bele kell nyúlni. van egy program, feloldja a mentés védelmét, és validálja is azt mondifikálás után- manuálisan ki kell keresned a karakterláncokból a nevet valahogy és azt át kell írnod a te felhasználó nevedre, és még sok mást át kell írni. Google?

kérdés:
netrõl töltött savegamet hogyan lehet mûködésre bírni?
van egy halom jó járgány amit kipróbálnék, de a megjelenése óta szinte semmit nem játszottam a játékkal.
kössz

Yoda001
ez esetben vesztenivalód nincs, a G27 egy csúcs kormány, ha van rá keret, csak jól járhatsz vele! :))

esetleg van valakinek ajándékba egy Plymouth Superbirdje? :)

Igen google-en én is kerestem de vegyes találatok voltak. youtube vidik alapján mûködik, de még így sem vagyok benne teljesen biztos. G27-et mindenképpen veszek, de ha mûködik GT5-el a momo akkor elõször a ps3-ra ruházok be
Yoda001
valószínûleg a G25/27 lesz a tuti választás, vagy egy DFP... legelsõ Google találat alapján mondom neked ezeket *hint*

Sziasztok! Most készülök hó végén megrendelni a ps3-mat GT5-el. Kérdésem az lenne hogy Gran Turismo5-el mûködik-e rendesen a Logitech MOMO FFB RED kormányom? Csak mert ha nem megy vele, akkor elõbb rendelek egy G27-et.
Ez aztán jó cucc! Elfogadnám, de sajnos ekkora pénzek már a ps4-be mennek majd.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

samsung123
G25-öm eladó(PS4-hez is kompatibilis lesz) akit érdekel Privi képek ITT

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Vadnokedli
Ezt amúgy a gépigényes játékoknál tiltja le általában vagy ahol van online kapcsolat, amelyik játékhoz egyáltalán nem kell net az támogatja a background downloadot

Jaj de jó és a backround downloading se mûködik GT5 alatt… Akkor se ha kijelentkezek… Ahogy elindítom a játékot, átrakja "pending" állapotra a letöltésemet a gép.

Nincs véletlenül erre valami rejtett beállítás vagy trükk, hogy menyjen a letöltés, amíg játszok?
Vadnokedli
Én azt nem értem hogy fejlesztened kell egy "katonát" versenyzõt és a lehetõ legjobb autót adod neki, de azzal is olyan balfasz hogy dupla-mega-extra facepalmot tolsz..

Hosszú idõ után elõvettem a jtékot és….. ÁHHHHHHH
Megõrülök, annyira buta az AI, rengeteg versenyt azért rontok el, mert a gyökér AI belémjön és kisodródok, megprördülök stb.

Kb egész délutánt updatek töltésével/telepítésével töltöttem, nem hiszem el, hogy ennyi update közül egyikben sem volt képes a polyphony digital javítani ezen a hibán.
MikX
EA licensz miatt tutinem lesz, mint ahogy eddígsem volt. Ruf tuti, de porsche az nem

Vadnokedli
Ajánlom is, egytõl egyig. a Legalja szartól a híres LeMans ig

Yoda001
biztosan benne lesznek, sõt még RUF is lesz szerintem... :)

Vadnokedli
Én Porsche-kat hiányolnám ha nem lennének benne az új GT be.

Vadnokedli
Én még nem láttam a pályák listáját.

Nincs GT4hd-t idézõ pálya a GT6-ban...., ....7 évvel a PS3 megjelenése után, ez aztán a teljesítmény!!!!