Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Sziasztok!

Nem vagyok otthon a Ps 3 témában, de most szereztem egyet. Megvan a Gt5 Prologue. Jól sejtem, hogy pár autón kívül nincs benne több? Meg van 5 pálya, aztán hello?

Elõre is köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

deep
Fogd meg a kormányt 😄
Sziasztok..!
Uj vagyok itt,es volna egy kerdesem : A RED BULL-nal,hogy lehet beallitani az autot,hogy ne rangasson a kormany egyenes szakaszon...?
Jonne a 40 es palya nekem is,es ezzel akarom elkezdeni,de kajakra rangat jobbra - balra.. felfuggesztest probaltam allitgatni,de ugyanugy rangat...
ha valaki esetleg tud valami jo beallitast,es megosztana, megkoszonnem...
Udv Laziusz
MikX
Csalóka, én 38-as vagyok, nekem is törik igy, de úgy vettem észre, hogy csak az a pár WRC kocsinál van, többi premium kocsi nem törik így.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

5c0rp330n
fokozatosan nyilik meg, 40-esen nyilik meg teljesen elvileg.

sure
Hanyas vagy? Mármint, ezek saját képek, vagy nálad már elõjött ez a fincsi törésmodell? (ez az, ami lvl40 fölött nyílik meg?)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Yoda001
ma kurvára nem volt idõm se, úgyhogy most felvettelek, valamikor majd ezt beállítgatom, meglátjuk hogy megy 😊

http://9gag.com/gag/5135249

sure
😊

A pilótád profiljában van "Share with friends" opció. Itt lehet öltözéket cserélni, meg begyûjteni a crediteket. Nem csak a nyerésre ad XP-t meg creditet, szerintem mindeki csak jól jár vele. Bár ha valaki a 100%-os B-Spec nyerési statisztikára hajt, akkor nem biztos... A 28-as szintû AI-mat most alázza egy lvl7-es, meg innen a topikból tegnap felvett L*z*d*h*n*r, na az õ lvl0 pilútája is elõttem megy, szóval elég randomnak tûnik a mesterséges intelligencia modellezése.

Amúgy persze nem csak a B-Spec farmolás miatt keresek GT5 ismerõsöket, hosszú lesz az idei õsz meg tél 😊

JGTC
vegyél fel, nekem most épp 4db pilótám van megosztva de mind 31. szintû ha jól emlékszem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Yoda001
felveszlek majd, gt-n belül mit kell csinálnom h vidd majd versenyezni, vagy egyáltalán? 😊

sure
Sziasztok, aki nem bánná, hogy a megosztott B-spec pilótáját/pilótáit néha elvinném versenyezni, annak megköszönném, ha felvenne ismerõsnek 😊 (PSN ID-m a profilomban). A 2 darab GT5-ös ismerõsöm közül az egyik 6+ hónapja nem lépett be (és megosztott pilótája sincs...), a másikuknak a pilótái meg legtöbbször sz@rrá verik az enyémet...31-es a B-Spec szintem, és itt már igen lassan kúszik felfele az XP-csík (Suzuka 1000km újrajátszatása esõben szinte csak nagyítóval látható növekedést jelentett)

Eddig nemigen foglalkoztam a pilótamegosztással meg a remote race-szel, sõt, pár hónapot teljesen ki is hagytam a játékkal, de a múltkori esõs hétvégéken megint beizzítottam, és elkapott ismét a gépszíj...akarom mondani a GT-szíj <#idiota>

5c0rp330n
nem, azt barhol lehet kb.. es erdemes is 😊

Köszönöm a segítséget!Még egy kérdés, a red bull autóval is az a helyzet,hogy csak néhány versenyben használható?
MikX
Jaja, online is csak ott, ahol külön be van állítva.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

5c0rp330n
nem, ez igy normalis, azokkal a kocsikkal nem mehetsz azokra a versenyekre.. kb csak practice-ben lehet hasznalni meg nehany specko versenyen, ill. talan online.

Sziasztok!Olyan problámám lenne,hogy vettem egy ferrari f1 2007-et és valamiért nem enged elindulni vele sem A-specben,sem B-specben.Valami olyat ír ki angolul,hogy ezzel az utóval itt nem versenyezhetek.Lehet,hogy nem csináltam meg valamit vagy még nem értem el egy bizonyos szintet?A segítséget elõre is köszönöm!
Hát én eddgi kb kettõvel találkoztam, bár tény, nem vagyok nagyon elõrehaladott a karrier módban!

Régebbi ferkák, füleg 70-es évjárat! Én a belsõ nézetet preferálom inkább, ahhoz vagyok szokva a szim játékokban! Egyébként azt gondoltam, hogy inteligens a program, mint a Forza 3-om esetében, ahol az adott ország közlekedési szabályainak megfelelõ oldalt van a kormány! Kár érte, mert úgy igazán remek lenne... jó mondjuk így is, de azért a szokott oldalt jobban bírnám!

Úgy nagy általánosságban! 😊

sure
Van egy csomó balkormányos autó - standard modell... 😊

MikX
Miért ne létezne jobb kormányos ferka? Dehát mint alább irták ez egy japán játék, ezért sok a jobbkormányos. Egyébként én nagyon nem is veszem észre bumpercamböl nem látni ezt. 😄 Valahogy ez a belsö kapmera neke nem jön be. Zavar a recehegy árnyék, a szük látomezö, a kormány animácioja, tekerek egy fél fordulatot a kormányon, játékban meg 50mm-t forog el. Váltás anim is kiakasztó, rég a következö sebességben van, de sokszor csak utána nyul a váltoért.

deep
Hát, gondolom, mivel ez egy japán játék, a jobbost preferálják. Nem tudom, konkrétan melyik tipusokkal van gondod?
Na jó, de ezeknek van európai változatuk is! Összesen eddig csak a Ferrariban volt bal oldalt a kormány, de azért, mert abból nem is létezik jobb kormányos! Gondoltam hátha az ország regisztráció a megoldás, de sajna nem, három különbözõ reg, három különbözõ országgal és mindnél jobb kormány van! 😞

deep
Ha angol vagy japán autókkal mész, ott nyilván jobb oldalon van volán...
sure
Szerintem csak valami külsõ DVD/HDD felvevõvel, vagy közvetlen PC-re valami capture card-dal (talán az AVIVO-s videokártyák is ilyenek). A replayek, amiket a játék elment, azok nem valódi videók, hanem csak a GT5 által értelmezhetõ fájlok; amikor lejátszod a tracket, akkor a program valós idõben újra megcsinálja az egész akciót.

Na ez engem is érdekelne!
Másik kérdés. Valaki tudna abban segíteni, hogy át lehet-e állítani a vezetõi pozíciót bal oldalra??? Kivagyok már a jobb oldalas vezetéstõl! 😞

JGTC
én autókkal vagyok így... 😄 Rohadék GT40 LM Race Car-ból már annyi van h bajnokit indíthatnék, és tadni meg nem lehet, ingyen meg leadni áhh nem engedi a lelkiismeretem.

Amúgy valaki tudna abban segíteni nekem, hogy a mentett videokat hogy lehet feltenni PC-re??? Van rá mód egyáltalán? Van egy két szoros futamról mentésem.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

WiZZaRD
szerintem nekem is vannak duplikált példányok, majd meglesem, aztán cserélhetünk😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

De igen, csak eddig nem angyon vettem figyelembe adarabszámot 😊
Akar valaki cserélgetni ? MErt nekem már jónéhány van, ami duplán van.
MikX
persze, de ez eléggé nyilvánvaló, nem? 😄

Jó nagy a pangás itt 1 ideje de most megszakítom1 kérdéssel 😄

Ugyebár vannak ezek a gyûjthetõ museum cards-ok és ha valamibõl például van 2 és rámegyek h give to friend akkor 1et elküld 1 megmarad ? mert akkor szivesen megosztanám másokkal emibõl több van.
n000rbi
Nincs mit 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Köszi ! ezzel kb 3 hónap után végre nekem is jó !
n000rbi
<#eljen>

JohnnySmith
Köszönöm ezzel mûködik már !!!!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni,hogy annál Sesonal Event-nél ahol a Fiattal, a Lotussal és a Subaruval kell menni...milyen tuningok ill. beállítások kellenek a kocsikra?

Köszi elõre is.
n000rbi

JohnnySmith
Levél megjön át is írom, amióta visszajött az UK meg USA azóta ez van a magyarral
"Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later."

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

n000rbi

MikX
Nézz utána, hogy hogy is van pontosan, valamit a kapott linken kell átirni, és úgy megy.

JohnnySmith
Szintén.... most ezért hagy ne kezdjem újra a játékot más accounton....

Heló! Ha van valakinek Audi Rs6 '02 Standard-ja, szivesen elcserélném Ferrari F430-ra vagy Lancia Delta Rally Car-ra stb.
Sziasztok!
A játékban lehet megosztani kocsikat, versenyeket, vagy valami mást Facebook-on, YouTube-on vagy más hasonló portálon?
Mondjuk úgy mint a Dirt 3.-ban?

Yoda001
van split screen, bár ketten két külön tévén sokkal jobb lenne mint így 😊

Törölt felhasználó
A játékkal lehet ketten játszani osztott képernyõn?
Na végre mûködik ez a levél küldõ rendszer is (+1lépés)
De ahogy rámegyek csak annyit ír h

Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later.

JGTC
dettó, magyar acc-al
többi 4-et még meg sem néztem 😊

cloud.strife
Nekem magyar is úgy ment mint a többi.
Nem kellett email-re várni. Lehet valami szúrópróba szerûen valaki így, valaki úgy változtathat.

www.digimomentsvideography.com

deep
Jaa, értem.
n000rbi
Erre:
"If you have never downloaded any content using your account on the system, an email will be sent to the registered sign-in ID (email address) associated with your account when you first attempt to sign-in to PSN. This e-mail will contain a link that will enable you to change your password. In this email, click on the link and follow the instructions to change your password. Once you have changed your password you can sign-in to your account using your new password."

Nekem magyar accountnál volt ilyen, usa és uk ment simán.