4184
  • oneal1
  • peter31
    Segítség kellene. Online próbáltam Gokartozni az imént, de egyenesben úgy ott hagyott mintha álltam volna. Megnéztem a beállításoknál lehet állítani végsebességet fordulatot stb. de nem tudtam elmenteni. Miért nem tudom elmenteni a beállított értékeket?

Előre is köszi
    p
  • oneal1
    ok tényleg, elfelejtettem , hogy lehet ilyet is!
    köszi
  • BenedekFeco
    Igen ott lesznek. A legegyszerűbben egy pendrive-val...
  • oneal1
    Rendben, koszi!

Es akkor kinnt a menuben lesznek a fotoknal? Onnan h kerulnek at a gepemre?
  • BenedekFeco
    Bal oldalon az ikonok között: Photo album, L1-et lenyomva kijelölöd a képeket, majd háromszög/Export to XBM photo menü.
  • oneal1
    következő kérdés, amit a photo modban csinálok képeket, hogy tudom a gépemre juttatni?

köszi
  • oneal1
    okk köszi!:)

am, meglepődtem, hogy a jelenlegi kormányommal is egész élvezhető a dolog.
    thrustmaster f430.

azthittem pedig, hogy egyből vehetek mellé g27 et:D
  • MikX
    Visszajátszást, ha nézed, akkor startal megállitod, s ott lesz a fotómód.
    Èn már szinte csak azt használom.
  • BenedekFeco
    Pause, és ott van...
  • oneal1
    nem volt sok időm kipróbálni, csak pár versenyt mentem a kezdő szinten, iszonyatosan jó!:)

verseny közben nincs valami photo mód mint ami a menüben is van?
  • oneal1
    Most telepitem vegre:)
  • peter31
    Számomra cseppet sem ugyanaz. Nem halmozom a játékokat a warezből már kinőttem (ott talán elfért volna anno), így azt a néhányat pedig amivel valóban játszanék jó lenne igényesebb csomagolásban megvenni. De nem vagyunk egyformák ettől szép a világ. :)
  • bpeti72
    A csomagolás miatt más az érzés. Ha használtat veszek papír zacskóban, karcmentesen az nem ugyanaz?
  • bpeti72
    Sztm semmi különbség nincs a platinum kiadás, és az első között. Ugyan azt tartalmazza mindegyik.
  • peter31
    Nekem Platinum verzió van, de őszintén szólva igaza van Yoda-nak, tényleg kicsit leegyszerűsített érzése van tőle az embernek. Ami a lényeg viszont, hogy a tartalom nem kevesebb mint a másikban.

A Sony tényleg javíthatna a Platinum brand csomagolásán, már csak azért is mert az ilyen játékok általában már bizonyítottak és nagyon zavaró a jelenlegi design.
  • Yoda001
    tudom hogy semmi ilyesmi, azért mondtam, hogy nekem tűnik ilyen leegyszerűsített, ronda, lite verziónak minden platinum... és igen, bizonyos eladott darabszám után lesz platinum valami, elvileg :)
  • MikX
    Vagy... Egy bizonyos eladott darabszám után automatikusan kiadják a platinum verziót...
  • Vadnokedli
    Semmi ilyesmi hogy Lite, vagy ilyesmi csak 'vonzóvá' akarják tenni hogy 'Platinum' mert hogy úúúúh!! nem arany?PLATINUM! :DD
  • oneal1
    Segítene valaki?

Holnap ha minden igaz, lesz időm belekezdeni a progiba.

Leírná valaki vázlatpontokban, hogy pontosan, mit hogyan merre a játékkal kapcsolatban?

beállítások, játékmenet ilyesmi.

köszönöm:)
  • peter31
    Dobtam rád egy privit.
  • deep
    Más nem, és nekem van is egy eladó, ha érdekel :)
  • peter31
    Semmi más nem kell hozzá csak a kamera?
  • oneal1
    értem köszi!:)
  • Yoda001
    ebben nincs, egyelőre Uncharted 3, Killzone 3-nál vannak ilyen 1x használható kódok :)
    nyugodtan, 1-2 játékot én is használtan vettem, de csak is bolti állapotút...
  • oneal1
    rendben köszi, tehát meg szabad venni használtan, nincs semmi felhasználható kód meg ilyesmi:)
  • Yoda001
    én nem venném platinumban, ahogy semmi mást se... olyan lite verziónak tűnnek ezek :)
    hardveraprón és vaterán is találsz biztosan karcmentes, kiskönyves, teljes értékű GT5-öt, csak nem platinumot, és még olcsóbban is :)
  • oneal1
    holnap szeretném megvenni a játékot, mindegy , hogy milyen kiadásban veszem meg?

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=4854

ennél tud valaki jobb ajánlatot?:)
  • laaslow
    Köszönöm tegnap éjjel sikerült. Tényleg nem volt egyszerű, de nem is értem, hogy miért pont ezzel a "fostalicskával" lehet a legkönnyebben nyerni ezen a bspec futamon.
  • MikX
    Kissé drágább az, mint egy misi, igy nem lehet küldeni.
    Gondolom bspec seasonalhoz kell, kèrd meg egy ismerösöd, h ossza meg, úgy tudod használni, èn is úgy csináltam, bár úgy sem egy sétagalopp, még 40-es szintü pilota is szerencsétlenkedik, ha nem piszkálja az ember folyamatosan.
  • laaslow
    Sziasztok és Boldog Újévet !
    Nincs valakinek egy 'elfekvő' Chaparral 2J gépe. Megköszönném, ha tudnátok küldeni egyet!
    ID.:Siraj_72
    Előre is köszönöm!
  • Vadnokedli
    GEECCIIII HOGY TÖRI AZ ANGOLT xdd SÍÍROKxd
  • MikX
    Csak arcade modban megy, azt meg ki használja? Szemèlyszerint 1x használtam, a GT-R trophyhoz.
  • bpeti72
    Áttol meg előre kell nézni a szemeddel.
  • mohus
    Oder veszel egy PS3 kamerát és az nézi hogyan áll a fejed verseny közben...fel re jobbra balra tekereghetsz mintha multimoncsi lenne
    nekem bejött
    GT5 PSEYE Headtracking Setup
  • Yoda001
    gondold el, hogy játszol-e annyit hogy érdemes legyen megvenni és használni-e őket, vagy sem? :) szerintem megéri egyébként, ha van annyid hogy ne sajnáld rá...
  • Vadnokedli
    Láttam ezt az új pakkot,store-on. Megéri a pénzét? :D
  • Vadnokedli
    Akkor külön kéne megvennem a 2 pakkot? :D
  • MikX
    Minden festekbol egyet kapsz, de meg lehet venni tobbszor is...(lol) most jottem ra, hogy olvastam, hogy az FT86 concept II benne van, s meg lehet szerezni, h az oktoberi dlcbol 2 fajtat veszek. Na most en megvettem a komplett pakkot, de az egynek szamit (lol2) igy afesteket megvettem megint, s igy beadta...
    Kedves PD... neee... ez nagyon gaz...
  • Vadnokedli
    PSN neved? Szerintem megveszem karacsonra magamnak persze feltolto kartyaval