Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok otthon a Ps 3 témában, de most szereztem egyet. Megvan a Gt5 Prologue. Jól sejtem, hogy pár autón kívül nincs benne több? Meg van 5 pálya, aztán hello?
Elõre is köszi!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Uj vagyok itt,es volna egy kerdesem : A RED BULL-nal,hogy lehet beallitani az autot,hogy ne rangasson a kormany egyenes szakaszon...?
Jonne a 40 es palya nekem is,es ezzel akarom elkezdeni,de kajakra rangat jobbra - balra.. felfuggesztest probaltam allitgatni,de ugyanugy rangat...
ha valaki esetleg tud valami jo beallitast,es megosztana, megkoszonnem...
Udv Laziusz
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Isten nem bottal, hanem VMware.
http://9gag.com/gag/5135249
A pilótád profiljában van "Share with friends" opció. Itt lehet öltözéket cserélni, meg begyûjteni a crediteket. Nem csak a nyerésre ad XP-t meg creditet, szerintem mindeki csak jól jár vele. Bár ha valaki a 100%-os B-Spec nyerési statisztikára hajt, akkor nem biztos... A 28-as szintû AI-mat most alázza egy lvl7-es, meg innen a topikból tegnap felvett L*z*d*h*n*r, na az õ lvl0 pilútája is elõttem megy, szóval elég randomnak tûnik a mesterséges intelligencia modellezése.
Amúgy persze nem csak a B-Spec farmolás miatt keresek GT5 ismerõsöket, hosszú lesz az idei õsz meg tél 😊
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Eddig nemigen foglalkoztam a pilótamegosztással meg a remote race-szel, sõt, pár hónapot teljesen ki is hagytam a játékkal, de a múltkori esõs hétvégéken megint beizzítottam, és elkapott ismét a gépszíj...akarom mondani a GT-szíj <#idiota>#idiota>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Másik kérdés. Valaki tudna abban segíteni, hogy át lehet-e állítani a vezetõi pozíciót bal oldalra??? Kivagyok már a jobb oldalas vezetéstõl! 😞
Amúgy valaki tudna abban segíteni nekem, hogy a mentett videokat hogy lehet feltenni PC-re??? Van rá mód egyáltalán? Van egy két szoros futamról mentésem.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Akar valaki cserélgetni ? MErt nekem már jónéhány van, ami duplán van.
Ugyebár vannak ezek a gyûjthetõ museum cards-ok és ha valamibõl például van 2 és rámegyek h give to friend akkor 1et elküld 1 megmarad ? mert akkor szivesen megosztanám másokkal emibõl több van.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Tudna valaki segíteni,hogy annál Sesonal Event-nél ahol a Fiattal, a Lotussal és a Subaruval kell menni...milyen tuningok ill. beállítások kellenek a kocsikra?
Köszi elõre is.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Site Maintenance Notice
The server is currently down for maintenance.
We apologize for the inconvenience. Please try again later."
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A játékban lehet megosztani kocsikat, versenyeket, vagy valami mást Facebook-on, YouTube-on vagy más hasonló portálon?
Mondjuk úgy mint a Dirt 3.-ban?

De ahogy rámegyek csak annyit ír h
Site Maintenance Notice
The server is currently down for maintenance.
We apologize for the inconvenience. Please try again later.
többi 4-et még meg sem néztem 😊
Nem kellett email-re várni. Lehet valami szúrópróba szerûen valaki így, valaki úgy változtathat.
www.digimomentsvideography.com
"If you have never downloaded any content using your account on the system, an email will be sent to the registered sign-in ID (email address) associated with your account when you first attempt to sign-in to PSN. This e-mail will contain a link that will enable you to change your password. In this email, click on the link and follow the instructions to change your password. Once you have changed your password you can sign-in to your account using your new password."
Nekem magyar accountnál volt ilyen, usa és uk ment simán.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."