Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital fõnöke és a Gran Turismo atyja egy rövid Twitter üzenetben jelezte a Gran Turismo 5 rajongóknak, hogy október harmadik hetében érkezik a Spec 2.0-ás frissítés."
remélem nem lesz fizetõs, és hamarosan jön<#worship>#worship>
http://9gag.com/gag/5135249
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
- Egyszerûsített mûszerfal nézet minden standard modellhez
- A játékos által is beállítható változó idõjárás
- Új intró
- Használhatóbb és reszponzívabb UI
- Elõre- és hátratekerés a visszajátszásokban
- Mentési lehetõség az endurance versenyek közben
- Új online lounge lehetõségek
- Bõvített B-Spec lehetõségek a GT.com oldalon
- Bõvített Photo Travel lehetõségek
- Egy új Photo Travel helyszín (NASCAR Pit Scene)
- Tizenegy idei NASCAR modell
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
level 18 playstation gamer.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ballasztsúly meg nem is értem miért irod, semmi köze a motoreröhöz.
Tehát vagy veszel újat, vagy letolsz vele 4-5e kilómétert
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A Buick Gnx mikortól elérhetõ a játékban? Megszereztem a teljes verziót, de nincs benne.
Vkinek van arról infója, hogy az BMW E9-es (BMW 3.0 CS/CSL) benne van-e a játékban és ha igen, hogy unlockolható?
Koszi elore is!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
<#eljen>#eljen>
Nemtom, de valahogy úgy emlékszem, hogy a 4-esnél kábé 2-3 hónap intenzívet játszottam és 1-2 hó kihagyás után addig játszottam míg 100% nem lett (ugye nekem minden GT 100%-on van, kivéve az 5-öst).
Ott valahogy volt motiváció, nem volt unalmas, millió egy helyen voltak szinte rejtett játékok, versenyek. Arra sem foghatom hogy most már öreg vagyok, a 4-esnél is már bõven melóztam ezerrel.
Szal sajnos ez a rész ebbõl a szempontból csalódás nekem. Semmi más baj nincs vele. (most is vagy 3 hó kihagyás után nekiestem, de az AMG Academy egyik versenyén csak fennakadtam. Gyakoroltam, gyakoroltam, már majdnem megvolt), aztán hagytam a francba. Sajnos nem érdekel, hogy meglesz-e 100%-ra. Majd egyszer meglesz biztos..... 😞
www.digimomentsvideography.com
Már annyi mindnet javítottak ezekkel a végtelen patchekkel de kb 2-nek volt bármi tartalma is .
Ettõl nem lesz teljesen rossz játék, csak közel nem olyan, mint a 4, amit éveken keresztül tudtam játszani, és élvezni. Most egy hónapban 1-2szer belépek, szöszölök valamit, aztán ennyi.
Online sem nyerte el a tetszésemet, egy magyar kis közösséggel kezdtem el, de állandóan volt valami, nemcsatlakozott, vagy olyan laggok voltak, hogy elrontotta az egész élvezetét. Arról nem is beszélve, hogy open lobby-ba meg még illúziórombolóbb, mert tuti, hogy van 1-2 tag, aki nem tud sportszerûen menni, ha nem õ van elõl.
Én nem, csak mindig kell egy kis egészséges szüntetet tartani a játékok között.
Utoljára valamikor 2008 környékén GT-ztem és KAI-al próbáltam neten másokkal játszani a GT4-emmel meg egyáltalán játékokkal. A héten már GT5-t próbálhattam ki. Egybõl valami 600mb letöltéssel kezdte, meg ajándékba a kamionban ott volt egy gokart aminek a kipufógjából kira füst pöfékel...lemegy nap, esni kezd az esõ - meg eláll , törik és 16 autó egyszerre a 6 helyett...touring car hírek is érkeztek...lélegzik a gém, felismeri ha én lépek be - ez most megint teljesen más, mint azelõtt
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
(kicsit) OFF:
Az "a" nyilván nem is létezik. A Bluetooth kommunikációt próbáltam beizzítani a PS3 és laptop közt, de sajnos sem a PS3-at nem látja a laptopom, sem a laptopot nem látja a Playstation. Windowsos mappákat meg lehet osztani, csupán a Windows Media Player Network Sharing Service -t kell engedélyezni, és a tûzfalon átengedni.
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
a. A PS3 beépített hotspotján keresztül.
b. USB stick használatával.
c. Bluetooth protokoll használatával.
d. egyik sem, a PS3-ról lehet közvetlenöl feltölteni a Picasára.

Vannak hibái, de fényévekre van a számomra borzalmas koppintásszagú, gagyi, rossz fizikájú, igénytelenségtõl...
Jah, és igen, fasza lesz a fotomod forzában, hurrá... Remélem senki nem gondolta komolyan, hogy az x kiköhögi magából pályán, ellenflekkel, tereptárgyakkal, nem elõre renderelt fényekkel ezt.. Kb mint a gt-ben, fotomódban feltuningolt modelleket használnak... Csak számomra ettõl még nem lesz élvezetes a játék.
Tudja valaki, hogy ott ezek a kis DLC-k ingyenesek voltak, vagy fizetõsök?
Mert ha ingyenes akkor a GT követhetné a példájukat 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nekem valahogy kurvára mindegy, mai napig eljátszogatok online, vagy viszem tovább a karriert, és még mindig nem untam meg 😊
A grafika még most se közelíti meg, de 500 autó lesz benne míg GT-be 200 normális volt abból is kb 180 a különbözõ. A pályák is jól néznke ki, és a kinect is érdekes.
Nem fogom megvenni, inkább bízok a GT6-ba ami megidézi a régi színvonalat, de ha ebbe a Forzába normális lesz az autók törése nem azaz idióta minden festék lejön akkor jó játék lesz abból is.