4184
  • BenedekFeco

• jolti11
    helló

egy olyan kérdésem vagy problémám lenne hogy
    b-spec ben versenyeztem endurance -on +csináltam párat belőle és kiírta hogy + kaptam az xp-t de kb csak a negyedét
    utána néztem a menübe hogy csak 31-es az b- versenyző (fölül kis csíkon)
    de ha a driver részen nézem ott + 35-őt írki

a kérdésem az hogy ebben az esetben tuok tenni valamit vagy így jártam?

köszi
  • JohnnySmith
    Csak úgy....

• OzI20
    szép kocsi
  • oneal1
    köszi, akkor tolom!:)

héten már lesz kis időm körözgetni, majd össze kéne dumálni valami mókát!
  • MikX
    *challenge...

Mért nem tudom szerkeszteni az üzenetem, s mért nincs logóm, pedig vip-em van...
  • MikX
    Online A spec shallenge No.1
    Grand valley 5 kör, 650PP...
    ~10perc alatt 400k, de ugye 200% os napi szorzóval ez 800k.
    Ennél nincs jobb arányú verseny most.
  • Vadnokedli
    Online eventeknél, az időmérőknél- és mondjuk a Nascar os eventnél, vagy ahol tudod használni a RedBull szart. :D
  • oneal1
    jelenleg melyik eventben lehet legyorsabban összekaparni 10 millát?

• Vadnokedli
    Nem. még a leghosszabb Championshipen se.. az-az. a Formula GT-n.. 20 körös pályák 6 egymás után... másfél óra kb... fasza volt. Mind arany lett szerencsére :D
  • Yoda001
    " In the championship races of A-Spec and B-Spec modes within [GT Life], there is now an interrupt button in the quick menu which appears after completing individual races.
    If the interrupt button is pressed, the event will be interrupted and a player’s record up to that point will be saved, and the game will end. The next time the player starts the game, they can continue the championship race from where they left off."

elvileg így működne, de nem találkoztam még az interrupt gombbal, esetleg valaki látta már? :)
  • Yoda001
    azt én is kerestem, de az istenért se találtam, pedig talán nekiállnék valamelyik versenynek végre...
  • Vadnokedli
    Passz, ez olyan kamu, mint hogy menteni lehet Championshipnél- azt hol lehet menteni?... xd
  • jui
    A gumik kopási sebességének jóslását hozzáadták a B-Spec boksz utcás parancsokhoz, hogy megakadályozzák a gumik teljes elhasználódását a hosszú versenyek alatt.Ezt holtalálom a játékban?
  • Vadnokedli
    3 hasznaveheto autot kapunk az uj DLC-ben kb. :D tehat tobbet mimt az elozoben; persze relativ a hasznaveheto kinek mi.
  • Vadnokedli
    Már vehető az új DLC?
  • MikX
    No este kiprobáltam az új pályát, hát aki fotózik, annak erősen ajánlott, nagyon jók a fények, éjszaka is, alagútban valami beszarás ahogy bevilágitja az autót, s a 30km-es pályán van látnivaló, olyan mintha átmenne 2 kontinensen, egyik fele ázsia, kikötővel meg durva jó esti fényekkel, másik fele amerika, sivataggal, műholdakkal, miegymással.
  • Vadnokedli
    R8 at már nem kapsz, Online Collectorsnál volt elérhető csak, szóval 908ast még tudsz venni 4 millióért kb.
  • oneal1
    okok köszi!:)

vagy még akkor az r8?
  • Yoda001
    pedig tényleg csak ott működik, bármilyen röhejes is, sajnos :)
  • priluki
    nem mondod komolyan??!! hát ez nagyon gagyi igy..
  • Vadnokedli
    még vettem most 905 ös 92 es LeMans Peugeot ot is, 5 millióért vagy mennyiért, R10 esnél jobb szóval R10 est ne vegyél. :'D
  • Totti5
    Csak ott működik.
  • priluki
    vagyis csak arcade modba kapcsol be a kamera.. karrierbe nem.. hm.. nem értem:S
  • priluki
    üdv vettem én is kamerát,a játék menüjében be is állitom de játék közben hiába mozgatom a fejem semmi... :S valaki ötlet?
  • oneal1
    ahha megköszönném!:)
    de még 3 napig tuti nem tudok játszani, még 2 vizsgám van addig...
  • priluki
    okés köszi:)
  • Vadnokedli
    Onlinevá tegyem az R10 est? vagy az R8 ast neked? Le tesztelnéd? az R10 2-5 másodperccel lassabb mint az R8, és átlagosan a 908asnál 0,7-1másodpercel. :D
  • Vadnokedli
    Vegyél egy ACURA NSX-et. vagy Tuscan Speed 6 ot (TVR) vagy CIVIC et, ezek biztos átalakíthatók, ha Googleba beírod, akkor ki adja a listát, kb 10-15 autó alakítható át csak.. :D
  • vegytek
    csak bizonyos autókon lehet az átalakítást véghez vinni.
  • priluki
    hi,az a gondom ahol pl olajat lehet cserélni meg festeni stb,semmilyen kocsit se enged versenyautonak átalakítani.. hogy müködik ez? valamint használt kocsin nem tudok felnit se cserélni.. azt se engedi :(
  • Vadnokedli
    :') NEM KICSIT b@sz fel :DD... és néha 2 szer erősebb autót adok alájuk, és elverik!!!! :D
  • Yoda001
    miután lvl40 sem lesznek "profi vezetők", így talán fölösleges feltenni ilyen kérdéseket... :D
    egyébként néha nagyon idegel, hogy mennyire "bénák" is tudnak lenni...
  • Vadnokedli
    Kerdes: a Bspec driver miert megy bele az elotte levo autoba amikor utasitasba adom neki ogy elozze meg? Es 8 autonyi hely van mellette?
  • Vadnokedli
    Na vegyél fel: Shepherd_6061. most guruljunk. van headsetem.
  • Vadnokedli
    Szerintem gagyi. :D
  • oneal1
    :D

az r10 es audira spórolok inkább:P:D:D
    lemans on még nem mentem amúgy. spa-n körözgettem párat.
  • Vadnokedli
    LeMans buzi vagy? Akkor vedd meg a Peugeot 908 ast :D 4 millió csak!
  • oneal1
    :D:D
  • Vadnokedli
    Én is, 300 felett. :D