4184
-
#3664 Van amikor 6- Én Suzuki Escudo-ra hajtok de sehol nincs :'D
-
#3663 igen, cserélődik, különben eléggé unalmas lenne a felhozatal egy adott szint/idő után... és egy rakás, tényleg nagyon sok autót meg sem tudnál venni :)
ha versenyzel multiban vagy simán AI ellen, akkor cserélődik, asszem 3 új sornyi autó jön be a használtba -
peter31 #3662 Ez a B-spec tökre bejött csak néha nehéz megszerezni egy-egy kötelező autót. A használt dealer-nél volt egy megfelelő, de akkor nem akartam megvenni, mikor odajutottam, hogy megveszem már nem volt ott. Ez normális, hogy cserélődik a kínálat? -
#3661 Szerintem csak arra jó hogy az Acsívmentet megszerezze valaki. de akkor inkább régi Ferrari :o -
#3660 2-t vettem, egyet ajándékba kaptam, kettőt nyertem -
Speedy86 #3659 WazaHU-ra jöhet 1 :D -
#3658 4-5 darab ilyen csaló autó? :D Felesleges inkább. -
#3657 Van vagy 4-5db belőle, az jónak számít? :) -
#3656 Elég könnyen ment, "pár" perc elsőre megvolt mindig az első helyezés. -
antitest #3655 Sziasztok!
Gondolom ez a dlc valami kiegészítő lehet nem?
Honnan tudnék ilyet ps-3 ra szerezni? -
Speedy86 #3654 Idegileg kikészít ez a nascaros a-speces verseny :D Nektek ment könnyen? 1-2 futam win utána meg elbaszom és ugrik a bajnokság :D -
peter31 #3653 Nekem is egy dlc-vel jött. A B-spec-n vicces amikor 10kör alatt 5-öt ad az egész mezőnynek. :) -
Speedy86 #3652 Ha valaki nagyon gazdag akkor engem is meglephet vele :D -
#3651 sn: Prémium autóknál több felni van. -
#3650 hali, csak simán típus alapján :)
gondolom minden felnit nem lehetne minden autóra rárakni mert hülyén nézne ki (vagy bármi egyéb ok), szerintem ők is próbálgatták, és a kevésbé jókat-jókat bent hagyták választhatónak adott autóhoz -
Totya77 #3649 Sziasztok!
A felni cserénél mi alapján teszi be az adott felniket?Mert egyszer ilyen választék van egyszer meg olyan... :) -
#3648 Hát én ajándékba kaptam a vetteles-t :D a DLC -ben meg megkapod az autot ingyen. -
Speedy86 #3647 De, hogy? DLC-vel olcsóbban meg lehetett venni? Vagy a Vetteles Special azt adja? Én meg végigszívtam a versenyeket retek autókkal :D -
#3646 Én már kb lvl. 10 esen azzal mentem (vagy nem tudom hányason, de 20 alatt.) X2010-el X2011 meg DLC -
#3645 gondolom azért, mert nyerte... én is 33-as vagyok, de legalábbis ekörül, és nekem is ott a megnyert Vettel féle (nem nyert, hanem ha jól emlékszem akkor a psn leállás után aki egy héten belül belépett, az kapott egyet) -
Speedy86 #3644 Elértem végre a lvl30at Aspecen és azt írta megvehetem a vettel gépet. Az mellékes, hogy 20 misi de lvl 40 kell hozzá. most akkor mivan? lvl 35ös embernél láttam már ilyet. nem értem... -
#3643 hoztam pár képet amiket már régebben lőttem, meg néha-néha lecserélem az online feltöltötteket egyegy újabbra... úgyhogy ezek csak ilyen random kattintottak, közöttük a Vadnokedlitől kapott Buick, egyszerűen imádom, főleg ezzel a matt festéssel... alig van pár, de rá rááldoztam
Camaro Z28 rm változatot pedig ajánlom mindenkinek, van egy hangja is kivételesen.. :)
-
#3642 Sztornó.....
Meglett. Bebutultam, odacsaptam és meglett. :) -
#3641 Valaki pro mesélhetne kicsit az AMG Special Event második versenyének utolsó teljeskörös Nürni futamáról. Olyan érdekel akinek megvan aranyra.
Kb. 100x próbáltam már, de nem akar összejönni. 2,4mp-et kéne lefaragni, de ezt az időt se nagyon tudom összehozni. Azért érdekes ez, mert a szakaszokat kb 10 perc alatt aranyra hoztam. Meg úgy 98%-ban mindent megcsinálok aranyra. De ez nem akar összejönni. -
antitest #3640 Sziasztok! A GT5-ben a Redbull-os paripát hogyan lehet megszerezni?
Offline-ba tudom csak nyomatni. Lehet, hogy egy bizonyos szint után adja? Előre is köszi! -
#3639 matt és chrome festéseket honnan lehetne szerezni, a dlc-n kívül? :)
meg azt olvastam, hogy végre felhasználótól függetlenül is lehet majd használni a dlcket... ahogy Uncharted esetében működik itt is működhetne, mert kidobtam azért valamennyit rá, és jó lett volna ha tudom használni is az autókat :D
(usa account, és uk játék ugye)
ez pedig mindenkinek aki szerint nem igazán reálisak a GT5ben a hangok: Exhaust + Car Best Combo's -
peter31 #3638 Én B-Spec-el szedtem össze egy formula 1-re valót az Official Events-ben.
GT-R 35-el a Nürburgringen. -
#3637 Neeem..
A S.Vettelesre gondolok, az nekem volt.. még amikor PS3-ni kezdtem. :D Vagy 'nerfelték'? online vá tegyem? (ha lehet? vegyél fel PSN re Shepherd_6061) online-vá tehetek neked egykét versenyautót ha kell rengeteg van mert azokat gyűjtöm) -
Speedy86 #3636 Most nézem, hogy ez csak car pack-al érhető el... Inkább megszenvedek nélküle :D bár ha beindul tényleg most a magyar store, lehet meglepem magam :) -
Speedy86 #3635 Nincs sajna. Azt melyik verseny adja? -
#3634 Nincs X2011-ed? Azokat a versenyeket csináld meg amiket azzal meglehet. -
Speedy86 #3633 Köszi szépen, de még nincs 5 millióm megvenni a formula gt-t. Akkor úgylátszik pénzt kell farmolnom :S Előtte mit ajánlasz? -
#3632 Ize (mobillal irtam es kicsit nyelv helyetlen xd) 7-8 millio naponta -
#3631 Sesional Events -> Dream car champironship -> specialstage -> 750 re lehuzott gt formula val farmolok 5:45 perc egy kor es kb 450 ezret kapsz5( korert)napi 8-7 et ossze szedek ubalmamban itt. -
antitest #3630 Köszöi a segítséget!
-
Speedy86 #3629 Nekem is lenne egy kérdésem. 25ös vagyok A specbe( minden futamon csak 1szer mentem) és most kicsit elakadtam. Van 1,5 Millióm (1 kocsit se adok el) de nem tudom hogyan tovább. Kellene valami jó pályaautó vagy ilyesmi. Valahol lehet venni vagy nyerni valami jót? Viper meg az Enzo kevés már ezekre :S -
Speedy86 #3628 Édes istenem :D Akkor te nem szeretsz nyereményautókat használni :D Ha aranyra csinálsz meg 1 adott ferseny minden futamát kapsz 1 ajándék autót mindig. azok vannak ott. Szedd ki és berakja a garázsodba. Ajánlom a négyzetet, azzal mindet kiszedi :D Bár ha van 1-2 órád lehet egyesével is :D -
antitest #3627 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy a GT5-ben van egy kamion ikon és az van aláírva CAR DELIVERY. Ez nekem most 99-et mutat,benne kis lapkák vannak különböző verdákkal, rámentem az eggyikre adott egy kocsit és utána a kamion alatt már csak 98 volt. Ez tulajdonképpen micsoda? Előre is köszi! -
#3626 Általánosságban az igaz, hogy turbo töpp lovat tuszkol a motorba, a kompresszor viszont nyomatékosabb, alul is több ereje lesz, s csak kicsit lesz gyengébb. -
#3625 persze, mert Bentley... de pl. Miura-nak is van ára, de mire föl? csak azért, mert ez a neve... "iconic car for an iconic prize",ez jellemzi a legjobban
az ilyen ritkán megjelenő versenyautók is ha jól emlékszem milliókba kerülnek, de én ennyiért nem fogok venni semmit.. a Miura bőven elég volt :)
úgyhogy AE elbújhat még a több százezer Cr mellett is, na meg mégiscsak Standard autó