Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
Melyik tetszik?😊

!Forza Ferrari!

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

MikX
No, lövök énis pár képet fel, majd valameik nap szedek le a psrõl a javából...
Most néztem minap, már ellõttem a játékban a 4000. képem 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

oneal1
Okes😊

!Forza Ferrari!

n000rbi
Azt hiszem én is dobok be pár képet ide, amint hazaérek melóból 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Yoda001
várjuk õket<#worship> PSN-re még mindig nem volt idõm hozzáadni, de nem sokára megteszem majd 😊

http://9gag.com/gag/5135249

oneal1
Csinaltam tegnap par brutal kepet, delutan toltom fel

!Forza Ferrari!

MikX
Vegyél fel psn-re, fotos oldal: http://bindersworld.com/gt5-fotozzz/
s nyugodtan bárki, aki érez némi késztetést fotozás iránt.
Én már szinte csak ezt csinálom, meg a seasonalokat, kocsit gyüjtök, mindjárt megvan a 900.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

oneal1
na! tök jó! hol mikor kikkel, hogyan?😊

!Forza Ferrari!

MikX
Akkor gyere fotóversenyre, minden héten a nyertes kiirására fotozunk, közben online baromkodunk, driftelünk...

oneal1
oh a fene😊

folyt a nyálam mikor láttam egy versenyen ellenem😄 vigyáztam is rá!😄

!Forza Ferrari!

Yoda001
fú, jó kérdés már.. majd az egyik versenyért kapod vagy specialért 😊

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

oneal1
ezt a verdát, hogy lehet megszerezni a játékban?

!Forza Ferrari!

Vadnokedli
Jól láttam, lesz valami GT5 pakk, összes DLC vel?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

BenedekFeco
40

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

oneal1
hányas szintig lehet fejlõdni a játékban?

!Forza Ferrari!

oneal1
faszák!😊

!Forza Ferrari!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

oneal1
ma adag😊

!Forza Ferrari!

oneal1
az igen!!😊

!Forza Ferrari!

JGTC
ja mindenki a saját autóját vezette, ez volt benne a lényeg 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Egy régi versenyem, tizeden belül mind 3-an... (utolsó métereken nyomtak le) persze magyarok! 😊 Videót buktam de ha elõkerül vhonnan akkor feltöltöm...

rixi187 - adam_stig - JGTC-hun

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

oneal1
még egy adag kép😊
Nem baj, ha rakosgatok be párat "néha"?
vagy lehet nyitni külön topicot? bár nem tudom mennyire volna értelme😊

!Forza Ferrari!

oneal1
Utomi1

Am nagyon tetszik ez a fotos dolog mert az eletben is fotozom es hat be kell vallani, eleg jol megcsinaltak!😊

!Forza Ferrari!

Yoda001
nem hiszem hogy lehetne ezen hova javítani... így is eléggé élethûre sikeredett 😊
legalábbis nem tudom ki hogy van vele, azért is írtam hogy szép napon, mert egy napos idõben készült képen eltudok képzelni hasonló képet, ilyen erõs színekkel, meg mindennel 😊
mi a PSN-ed?

BenedekFeco
Jó kép <#eljen>

oneal1
köszi, majd még próbálkozom😊

!Forza Ferrari!

Yoda001
a gumikat és hátteret leszámítva, mintha élõben készült volna egy szép napon 😊

oneal1

!Forza Ferrari!

Segítség kellene. Online próbáltam Gokartozni az imént, de egyenesben úgy ott hagyott mintha álltam volna. Megnéztem a beállításoknál lehet állítani végsebességet fordulatot stb. de nem tudtam elmenteni. Miért nem tudom elmenteni a beállított értékeket?

Elõre is köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

oneal1
ok tényleg, elfelejtettem , hogy lehet ilyet is!
köszi

!Forza Ferrari!

BenedekFeco
Igen ott lesznek. A legegyszerûbben egy pendrive-val...

oneal1
Rendben, koszi!

Es akkor kinnt a menuben lesznek a fotoknal? Onnan h kerulnek at a gepemre?

!Forza Ferrari!

BenedekFeco
Bal oldalon az ikonok között: Photo album, L1-et lenyomva kijelölöd a képeket, majd háromszög/Export to XBM photo menü.

oneal1
következõ kérdés, amit a photo modban csinálok képeket, hogy tudom a gépemre juttatni?

köszi

!Forza Ferrari!

oneal1
okk köszi!😊

am, meglepõdtem, hogy a jelenlegi kormányommal is egész élvezhetõ a dolog.
thrustmaster f430.

azthittem pedig, hogy egybõl vehetek mellé g27 et😄

!Forza Ferrari!

MikX
Visszajátszást, ha nézed, akkor startal megállitod, s ott lesz a fotómód.
Èn már szinte csak azt használom.

BenedekFeco
Pause, és ott van...

oneal1
nem volt sok idõm kipróbálni, csak pár versenyt mentem a kezdõ szinten, iszonyatosan jó!😊

verseny közben nincs valami photo mód mint ami a menüben is van?

!Forza Ferrari!

oneal1
Most telepitem vegre😊

!Forza Ferrari!

Számomra cseppet sem ugyanaz. Nem halmozom a játékokat a warezbõl már kinõttem (ott talán elfért volna anno), így azt a néhányat pedig amivel valóban játszanék jó lenne igényesebb csomagolásban megvenni. De nem vagyunk egyformák ettõl szép a világ. 😊

bpeti72
A csomagolás miatt más az érzés. Ha használtat veszek papír zacskóban, karcmentesen az nem ugyanaz?<#idiota>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
Sztm semmi különbség nincs a platinum kiadás, és az elsõ között. Ugyan azt tartalmazza mindegyik.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Nekem Platinum verzió van, de õszintén szólva igaza van Yoda-nak, tényleg kicsit leegyszerûsített érzése van tõle az embernek. Ami a lényeg viszont, hogy a tartalom nem kevesebb mint a másikban.

A Sony tényleg javíthatna a Platinum brand csomagolásán, már csak azért is mert az ilyen játékok általában már bizonyítottak és nagyon zavaró a jelenlegi design.

Yoda001
tudom hogy semmi ilyesmi, azért mondtam, hogy nekem tûnik ilyen leegyszerûsített, ronda, lite verziónak minden platinum... és igen, bizonyos eladott darabszám után lesz platinum valami, elvileg 😊

MikX
Vagy... Egy bizonyos eladott darabszám után automatikusan kiadják a platinum verziót...

Vadnokedli
Semmi ilyesmi hogy Lite, vagy ilyesmi csak 'vonzóvá' akarják tenni hogy 'Platinum' mert hogy úúúúh!! nem arany?PLATINUM! 😄D

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

oneal1
Segítene valaki?

Holnap ha minden igaz, lesz idõm belekezdeni a progiba.

Leírná valaki vázlatpontokban, hogy pontosan, mit hogyan merre a játékkal kapcsolatban?

beállítások, játékmenet ilyesmi.

köszönöm😊

!Forza Ferrari!