Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dobtam rád egy privit.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

deep
Más nem, és nekem van is egy eladó, ha érdekel 😊
Semmi más nem kell hozzá csak a kamera?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

oneal1
értem köszi!😊

!Forza Ferrari!

Yoda001
ebben nincs, egyelõre Uncharted 3, Killzone 3-nál vannak ilyen 1x használható kódok 😊
nyugodtan, 1-2 játékot én is használtan vettem, de csak is bolti állapotút...

http://9gag.com/gag/5135249

oneal1
rendben köszi, tehát meg szabad venni használtan, nincs semmi felhasználható kód meg ilyesmi😊

!Forza Ferrari!

Yoda001
én nem venném platinumban, ahogy semmi mást se... olyan lite verziónak tûnnek ezek 😊
hardveraprón és vaterán is találsz biztosan karcmentes, kiskönyves, teljes értékû GT5-öt, csak nem platinumot, és még olcsóbban is 😊

oneal1
holnap szeretném megvenni a játékot, mindegy , hogy milyen kiadásban veszem meg?

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=4854

ennél tud valaki jobb ajánlatot?😊

!Forza Ferrari!

Köszönöm tegnap éjjel sikerült. Tényleg nem volt egyszerû, de nem is értem, hogy miért pont ezzel a "fostalicskával" lehet a legkönnyebben nyerni ezen a bspec futamon.
MikX
Kissé drágább az, mint egy misi, igy nem lehet küldeni.
Gondolom bspec seasonalhoz kell, kèrd meg egy ismerösöd, h ossza meg, úgy tudod használni, èn is úgy csináltam, bár úgy sem egy sétagalopp, még 40-es szintü pilota is szerencsétlenkedik, ha nem piszkálja az ember folyamatosan.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sziasztok és Boldog Újévet !
Nincs valakinek egy 'elfekvõ' Chaparral 2J gépe. Megköszönném, ha tudnátok küldeni egyet!
ID.:Siraj_72
Elõre is köszönöm!
Vadnokedli
GEECCIIII HOGY TÖRI AZ ANGOLT xdd SÍÍROKxd

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

MikX
Csak arcade modban megy, azt meg ki használja? Szemèlyszerint 1x használtam, a GT-R trophyhoz.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bpeti72
Áttol meg elõre kell nézni a szemeddel.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

mohus
Oder veszel egy PS3 kamerát és az nézi hogyan áll a fejed verseny közben...fel re jobbra balra tekereghetsz mintha multimoncsi lenne
nekem bejött
GT5 PSEYE Headtracking Setup

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Yoda001
gondold el, hogy játszol-e annyit hogy érdemes legyen megvenni és használni-e õket, vagy sem? 😊 szerintem megéri egyébként, ha van annyid hogy ne sajnáld rá...

Vadnokedli
Láttam ezt az új pakkot,store-on. Megéri a pénzét? 😄

Vadnokedli
Akkor külön kéne megvennem a 2 pakkot? 😄

MikX
Minden festekbol egyet kapsz, de meg lehet venni tobbszor is...(lol) most jottem ra, hogy olvastam, hogy az FT86 concept II benne van, s meg lehet szerezni, h az oktoberi dlcbol 2 fajtat veszek. Na most en megvettem a komplett pakkot, de az egynek szamit (lol2) igy afesteket megvettem megint, s igy beadta...
Kedves PD... neee... ez nagyon gaz...

Vadnokedli
PSN neved? Szerintem megveszem karacsonra magamnak persze feltolto kartyaval

BenedekFeco
Minden extra festékbõl 1db. Az X2011-nek naná, hogy nem lehet színt választani. Ugye az alap, az redbull festéssel van, ez az új meg ilyen mattfekete, vagy karbon, vagy mi a rák... :-) plusz még két pálya (egy gokart-szarság, meg SPA)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Vadnokedli
Megtudnád nézni(persze türelemmel vagyok.)? Ezeken kívül még jár valami juttatás? 😄 (És ugye színt lehet választani az X2011 esnél 😊

BenedekFeco
igen megkapod õket és nem kell megvenni, a festékbõl is kapsz egy csomó fajtát (metál, matt, gyöngyház, stb.) hogy mennyit, azt passzolom. nem szoktam festegetni. :-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Vadnokedli
Kérdés, ha megveszem ezt a komplett kiegészítõt GT5 höz, akkor meg kapom a 11 TC-t és az X2011 est? tehát nem kell megvennem ja meg a 100 festéket(és a festékbõl hány darabot kapok? fejenként 1 et?)

BenedekFeco
Ennek örömére el is indítottam, és 250mega röpke 20perces letöltése, és installja után új gép várt a garázsban:

Totti5
<#worship>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BenedekFeco
Belsõ nézet:
Verseny közben Pause, quick options, interior view angle. 3verzió van: standard, narrow, narrower.

Kormánnyal kapcsolatban nem tok segíteni.

Totti5
Szükségem lenne egy kis helpre. Tegnap lett PS3+GT5 kombó.

Valami nem sitmmel a belsõ nézettel, mert a kamera túl közel van a szélvédõhöz és szinte csak a kormány tetje látszik a kép alsó felében. Hol lehet állítani normális állapotra?

Illetve hol lehet állítani a kormány holtjátékát és egyéb dolgokat? mert csak felületesen tudtam állítani FFBt meg valami kormány rásegítést.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sure
Ez magának a játéknak az intró videója a 2.0 patch óta (a zongorás-autógyártós rész után jön)

Isten nem bottal, hanem VMware.

5c0rp330n

sure
Ahová fotómódban nem lehet bejutni: Ikarus étterem

Isten nem bottal, hanem VMware.

JGTC
Nyomja valaki a mostani seasonalból a 345 lóerõs trial mountain versenyt?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Vadnokedli
Fú de felbaszta magam én azon :'D..

MikX
Member vészes Totti egyiksem, söt, a vettelen kivül simán megcsinálható, announced egyseggel lenyomtam, gt2 nehezebb volt ilyentéren...

deep
Sok szerencsét majd az esõshöz 😄
MikX
Ott szerintem nem tudsz állítani, de gyakorlással megvan az, nem egy Vettel arany... 😄

cloud.strife
Hozzártõ urak.

Aki ismer tudja hogy GT mániás vagyok és nem easy szinten.
Elõveszem a játékot így fél/1 év kihagyás után. Az AMG akadémiát kéne folytatnom, ott ment el a kedvem tõle. Régi mercivel szakaszok, egész pálya arany, SLS-el szakaszok arany, de az egész kör az sehogy se akar összejönni, igaz még nem kezdtem el gyakorolni rá. Mikor abbahagytam arra emlékszem, hogy próbáltam jópárszor de az arany az vagy 4-5mp-re, ha nem többre van. Ne izguljak rakjak össze egy hibamentes jó kört? Kocsin állítsak valamit?

www.digimomentsvideography.com

Bocs Urak, hogy ennyire analóg kérdéssel jövök, de még csak nem rég kezdtem el. Hányas szint után adja meg a Nordschleife-t, vagy konkrétan mit kell csinálni hozzá? Van valahol leírás arról mikor mit ad meg a játék?
helló egy olyan kérdésem lenne hogy

http://www.game.co.uk/en/playstation-network-card-25-119542?pageSize=20&searchTerm=Playstation+Network
és ez
http://www.game.co.uk/en/15-playstation-network-wallet-top-up-142954?pageSize=20&searchTerm=Playstation+Network

között mi a különbség

tudom használni mind2-õt Mo-n

elõre is köszi
MikX
Azt írták, meg lesz oldva, hogy a dlc-t másik acc-on is használd... majd decemberben.

Yoda001
ugyanebben a helyzetben vagyok, pedig ez az a store-on amire költenék...

😞 Azért köszi!

BenedekFeco
úgy van.

Viszont nekem meg nem fog mûködni a DLC amiatt, hogy USA store és európai a lemez, ugye?

BenedekFeco
Nem lehet átvinni a mentést. Csak azzal a profillal mûködnek a DLC-k, amelyikkel letöltöd õket.

Európai lemezem van, usa store-t használok, ott van a mentésem, azzal a profillal játszottam eddig.
ha csinálok egy uk store-os account-ot, akkor újra kell kezdenem az egész játékot, vagy át lehet hozni a mentést?
ilyen gyenge dlc-ért nem fogom újrakezdeni az egészet... :\

MikX
Dsle USA verziosa GT5 öd? Mert ha nem, akkor angol store ról vedd, mert nem fog menni.

BenedekFeco
Régen voltak képek :-)

BenedekFeco

Vadnokedli
honnan a kod?😄