4184
  • Vadnokedli
    Mennyiert vetted az ae86 ost?:D en Bentleyt vetem 5,5 vagy 5,7 millioert
  • Yoda001
    3-as Turbo Kit vs Supercharger?
    melyik miért jobb? már ha van egyáltalán lényeges különbség? :)

@Vadnokedli kösz még egyszer azt a Buick-ot
  • Yoda001
    felvettelek, meg megvettem az AE86-ot is, ráadásul ez valami speciális kiadás... remélem jó lesz, nem volt ám olcsó
    ha valakinek kell még AE86 akkor szóljon, még itt van a használtban :)
  • Totti5
    PCn ISI féle F1ekkel kezdtem. F1 Challengével és Rfactorral sok évig ligáztam F1 ligába, mellette LFSt és a Race WTCCt nyomtam, meg persze GTR 1-2 , GTL, de azokat csak funból. Mióta abbahagytam az rfactor F1et nem játszok már PCn.

Forza megvett kilóra xboxon, vagyis csak szép lassan. Forza 2 még nem igen tetszett, Forza 3 már korrekt volt, a Forza 4be meg szinte minden belekerült amit az előző két részben hiányoltam. Szerintem ez a legjobb autós játék a piacon, mert dinamikusan fejlődik jó irányba és látszik a mögötte levő maximális profizmus ami megnyilvánul a rengeteg aprólékosan kidolgozott autón kívül s belül, a hangok!!! terén, a vezetési élmény terén.

PS3at tavaly vettem, GT5el de nem igazán tetszik. Sok benne a hiba és amire alergiás vagyok azok a hangok... szörnyűek és túl japó, túl sok benne az átgondolatlan dolog, túl sok mindent akartak beletömni, aminek a minőség látta a kárát. Talán majd a GT6, hozza azt ami a GT5 mindig is szerett volna lenni. Persze egy nagyon tartalmas játék, sok erénye van.

Ki kell próbálni mind a kettőt és tapasztalatok alapján dönteni!

Ezen kívül még sokat játszottam Race Proval ami a Simbin féle PCs Race WTCC xboxos kiadása. Egy félkész bughalom lett sajnos, de élvezetes volt, s most nagy kedvenc a Codemasters F1 2012 is.

Legtöbbet a Forza 4el játszom.
  • unrealnoise
    Hát igen, nekem tetszik az rF2 fizika, grafika is okés lenne, de ezt nem lehet már játéknak nevezni. Alig van/lesz pálya hozzá, majd persze a felhasználók barkácsolnak... a menü ótvar kinézetű... hangulat is elég gyér, még nagyon fapados az egész. pont tegnap lett elegem belőle, és visszaigényeltem a pénzem...

Amúgy te most PC-n, és mindkét konzolon is játszol? :D
    Melyik játékot veszed elő legtöbbet?
  • Totti5
    Autós játékokat kedvelőknek a GT vagy Forza maga a hevön. Nem fogsz ultrapontos FFBt és felfüggesztés szimulálást kapni mint egy LFS, vagy Iracing esetében, de megkapsz minden liszenszet, a pályák, autók, hangok terén és a fizika és a vezetési modell is szimulátor kategória. Nekem szintekkel nagyobb élmény mint ha ott ülnék a monitor előtt és nézném az összegényolt rfactor 2 bétát... szörnyű hogy ennyi év várakozás után erre futotta nekik és ezt pénzért merik árulni.

GTR3at várom, biztosan jó lesz, mert teljes liszenszet kap.
  • unrealnoise
    Értem. Akkor az újabbakhoz képest még nagyobb a hátrány... GTR3, rF2, AC...

Totti5: hát igen, kösz szépen, értem. :)

igazán a rendszerük, az összetettségük tetszik, meg hogy nem kell buherálni állandóan őket. (mint pl. egy rFactorhoz pályákat keresni, etc...)

Remélem a GTR3 is kap valami komolyabb rendszert a háta mögé, és akkor nem kérdés, hogy maradok PC-n, bár a hardveráraktól már kezdem eldobni az agyam. Előbb utóbb úgyis az lesz, hogy szépen konzol lesz ebből - már ha marad ez a tendencia.
  • Totti5
    Nézzük:

kerékcsere: van a forzában is kiállás, tankolás, csere, javítás, igaz nincs benne animált box a Nascar alatt

Időmérők, részletek: ezek sajnos felemás dolgok, mivel a liszenszelt szériák, nem teljes körű liszenszre épülnek vagyis negyed annyi pálya ( se ), negyed annyi autó ( se ), szabályrendszer se, körítés se... mind a két játékban sutamegoldásokkal vannak ezek. Tény hogy a Nascar a GT5ben hangulatos körítést kapott, de a WRC az pl semmi!

FFB: GT5ben ez eléggé kormányfüggő ( gondolom én ), mert hiába támogatja az én FFB Formula Exemet, az FFB olyan hartmatgyenge, hogy szinte nincs is... és állítani sem lehet semmit a kormányon! Forzában tudom állítani az erősséget, de ott is lehetne jobb.

Fizika: Forza 3 esetében még jobb volt a GT5, most már nem, vagy egyforma... kinek melyik fekszik. Firza 4 új szimulációs kormányzása sokat lendített rajta.

Belső: Forza 4be már mozog a belső, hangyafasznyival jobban is mint a GTben. A jótól még ez is messze van.

GT nézet... tényleg olyan érzés hogy hasítod a szelet, amikor motorháztető helyett felültet a tetőre és a motorhangot elnyomja a szél süvítése. Érdekes nézőpont hogy az egyik alap nézetet kihagyjuk a játékból. Nem értem a japókat, de ez csak 1 a sok millió hülyeségből ami a GTben van.
  • Laceee
    Ha Pc-n toltad idáig akkor meg pláne csalódás lenne a GT5, nem lehet érezni úgy az autót, mint egy GTR2, LFS, Netkarpro, iRacing, rFactor, mintha nem is ugyanazzal a kormánnyal játszanád (Igen, személyes tapasztalat, Logi G27-el)
  • unrealnoise
    Ez jó, magam sem gondoltam volna. :DDD én a különbségekre gondoltam volna. Pl melyikben van kerékcsere, melyikben nincs, időmérők, a részletek. mert mindenhol arról olvasni, hogy így meg úgy milyen szép, meg hogy a hangok milyen szarok a GT5-ben. az ütközés hangeffektje néhol tényleg kriminális.

Ennek ellenére FFB meg fizika tuti a GT5-ben jobb. Már ahogy olvasgatom a teszteket, nézem a videókat...
    Cska há a GT5 benézte, nem kell ide millió járgány, meg minden csili, ha a gép nem bírja.

Filóztam egy xboxon, a forza miatt, de néha lol amilyen videók fent vannak. pl a pályán száguldoznak ezerrel, de az autó majdnem meg sem moccan cockpit nézetben, nincs vibráció, nem is érezni, hogy hú bazdmeg, Te hasítod a szelet.

Szóval hiába jobban tetszika Forza (hang, grafika, és hogy minden autó ki van dolgozva), a GT5 lenne a nyerő, ha nem rontották volna el. :/

Majd talán a GT6... Addig meg lehet maradok pc-n...

Azért köszöntem mindenkinek.
  • Laceee
    Attól még nem lesz jobb egy JÁTÉK, GT5 nem hozta a szokásos GT színvonalat a sokadik javítás után sem...
  • Vadnokedli
    hasonlitaskent a gt5 hozza jarult a gt-r megszuletesehez (nissan, a forza nem tudom mihez) btw; Ocsem szerint a forza gagyi(allitolag otvar az iranyithatosaga), engem nagyon nem izgat a forza... persze no offense
  • tomi890125
    mind a kettő játéknak megvannak a maga előnyei! valakinek a forza jön be valakinek a gt5...
  • unrealnoise
    Nem vitát akarok robbantani, csak kiváncsi vagyok mivel tud többet a GT5, mint a Forza 4. csak gondolatjelesen ha valaki megtenné, pro, kontra - azt nagyon megköszönném.
  • Vadnokedli
    Na feltoltom 2 perc
  • Vadnokedli
    Persze meg vehetned en is mindent megveszek amit latok :D
  • Yoda001
    AE86 pont a napokban volt nekem, ha esetleg eltudnám csípni akkor megvegyem neked? :)
    mert cserébe érdekelne bármilyen "különlegesség"
  • oneal1
    felvettelek!

baba a merci, várom:)

hogy is lehet megszerezni amúgy?
  • Speedy86
    Valamelyik bajnoskág ad valami Touring car-t? viper-el elég nehezen boldogulok már a touring carok közt :D
  • Vadnokedli
    PSN? 190 E 2.5 - 16 Evolution II '91 es jo? Nincs hozza nyulva. vegyel fel Shepherd_6061
  • oneal1
    mercedes 190est meg tudna osztani nekem valaki?
  • Vadnokedli
    Valakinek kell valamilyen különleges autó? Használt autónál?(mert kb egész nap azon kutakodok LeMans/Drift autók után.. :D vagy AE86 után.)
  • Vadnokedli
    Hát nem tudom. Nincs lehetetlen :D
  • vegytek
    szerintem nincs olyan ;)
  • Vadnokedli
    Tudtok ajánlani egy beállítást Bugatti Veyronhoz amivel feltudom venni a versenyt LM autók ellen? :D
  • Speedy86
    Sziasztok! Pár napja estem neki a GT5nek. Érdeklődnék, hogy mi ez a B-spec. Láttam, hogy versenyzőt kell generálni és boxutcából irányítani. Ennek mi értelme van? :D Egyébként melyik statos versenyzővel érdemes elindulni?
  • MikX
    Binderbarátom kitett magáért, jó írás, részletes, mint megszoktuk :D
  • cloud.strife
  • Bogdogege
  • Yoda001
    köszönöm szépen, szerintem a többiek nevében is
  • ballor
    Egy komoly írás: Fotózás a GT5-ben
  • MikX
    Nem piszkálásképp, de nagyon életlenek a képek, próbáld meg inkább hanyagolni a mode1-et, inkább 2-es vagy 3-as ban lőj szerintem...
    Jó képek lennének, de nagyon elrontja az összképet a bemozdulás és az életlenség.
  • Toscano Marco
    Hát léci ne, de amúgy ezért használok hozzá külön emailt ;)))
  • Vadnokedli
    Feltörni ne tőrjük a PSN accountodat email alapján? SOSE ÍRD K FÓRUMRA AZ EMAILEDET. Amúgy sajna én nem tudok segíteni.
  • Toscano Marco
    Helló!
    Magyarul a lényeg:
    Teljesen át van alakítva a G25-öm és 35 cm-es versenykomrány van rajta, LFS-hez jó mert a Logitech Gaming Software-ban erősebbre tudom állítani, tehát a kormány FFB-je elég ahoz hogy még ezt a komrányt is kőkeményen bírja, a gond az h Driftelek GT5 ben, és nem forog rendes közben a kormány, mert ugye a játékban csak 1-10- ig tudom állítani!
    A kérdés az h létezik e olyan hogy valahogy ezt erősebre állítsam, akár mivel, esetleg erősebbre fokozni a kijövő jelet, vagy valami programmal esetleg, vagy valami kütyüvel ami fokozza az FFB erejét.
    Léci írjatok! [email protected]
  • Toscano Marco
    Hi, PLS help!
    I modify my G25 with 35cm wheel, on PC it's good because i can adjust harder, but in GT5 the (max-10) setting is not enough, how can i modify my G25 to harder FFB, because the FFB engine can more, but in the game i can't adjustment.... or have any programe or software for PS3??? PLS Write!!! [email protected]
  • cloud.strife
  • Bogdogege

• Vadnokedli
    Egészségedre, mit mondjunk? De tény a DLC néha gagyi, de a Forza attól még nem lesz GT5 ha át térsz se.
  • jui
    Jó lenne ha összeszédnék magukat és valami értelmesebb DLC-ek csinálnának.
    A forzába ismét jó pakkot csinálnak nem ugy mint ezek.
    Lassan áttérek xbox-ra ha igy folytatódik.