4184
  • Vadnokedli
    annak a suzukinak asszem magyar a rendszáma a játékban, mivel magyar. ugye. valamennyire.
  • Bogdogege
    Talán
  • Tikal #3702
    nekem sincs még sajnos...

jól nyomod amugy, nekem még nincs meg minden aranyra jogsiból, legtöbbtől csak ilyen egy vagy fél tizedek választanak el de az istennek nem birom összehozni :D
  • Yoda001
    utolsó kép... még mindig nem értem (láttam máshol is), hogy hogy lehet neki magyar rendszáma? :)
  • n000rbi
    Nekem úgy rémlik azt írták, hogy akkor kapjuk meg csak a kocsikat miután az Academy befejeződött.

Jaja, meg is van a gran-turismo.com-ról:
    "The prizes will be distributed one week after all GT Academy 2012 events have ended, on or after July 4th. To add the items to your game, all you need to do is to start your copy of Gran Turismo 5."
  • Vadnokedli
    Te meg kaptad sima GT5 be az autókat?
  • n000rbi
    GT Academy aktuális event-ek letudva (az utolsóban 2995. voltam kb 20 perce :D)
  • Bogdogege

• cloud.strife
    Nem sajnos...... :/
  • Tikal #3695
    kormánnyal játszol?
  • Bogdogege
  • n000rbi
    Na akkor én is :)

• cloud.strife
  • Bogdogege
    Egy-két képecske

• n000rbi
    Látszik, hogy a szezonális versenyek nagyrészt kimaradtak nekem GT5-ben :)
    Egyébként az alapjátékot én is angol accounttal játszottam, de egy ideje átnyergeltem magyarra.
  • Vadnokedli
    Eddig is letölthető volt még GT5ben is a szezonálisoknál. Kár hogy Britt accountom van. gyarapítanánk sok arannyal még.
  • n000rbi
    Gyarapítottam 20 arannyal a magyar GT5 Academy összeredményt :) 26. helyen állunk, nem is rossz :)

ui.: azt tudtátok, hogy bárkinek letölthető a ghost replay-e? ;)
  • HUN BECSEHELY
    Üdv
    Ferrari GT Thrustmaster Kormány eladó.PC-hez,és PS3-hoz.Garanciás,dobozában.Ha valakit érdekel,irjon PM-t.
  • n000rbi
    Ahogy időm engedi, de eddig csak kontrollerrel. Le kellene porolni az alig használt DFGT-met, amíg tart az Academy :)
  • cloud.strife
    GT5 Academy 2012-őt toljátok? Nekem nagyon bejön... :)
  • fenegyerek1
    A kultura kiesik mi?
  • Vadnokedli
    Hát nem PS2. :D
  • vegytek
    ez nem így működik
  • fenegyerek1
    Hali!
    Nincs valakinek PS3 GT5 Platinumra mentése? Sajna nincs érzékem végigjátszani.
  • Bogdogege
  • Bogdogege
    köszi
  • Yoda001
    korrekt kis képek nagyon :)
  • Bogdogege

• Passy
    Hi!

GT5
  • n000rbi
    Van jó hosszú karrier mód,jogsik,online challenge-ek, stbstb. Ne aggódj, lesz mit csinálni :)
  • The Protector
    köszönöm a választ.
    Annyi kérdésem lenne h itt van vmi carrier ami adagolja nekünk a mapokat,versenyeket.Nekem psp-re megvolt a game és ott semmi ilyen nem volt hanem csak costum pályákon lehetett menni és sokkal jobb sztem az ha vmi kis bajnokság vagy ilyesmi is van mint pl a NFS Shift-ben.
  • n000rbi
    Nem, a teljes verzió neve simán GT5. (a GT5 prologue még jóval a megjelenés előtt megjelent "fizetős demóváltozat")
    Egyébként kb. 5-6ezerért már megkapod teljes verziót is használtan.
  • The Protector
    Hy.Meg szeretném venni a játékot.Az h GT5 prologe az ez a verzió?ÉS tényleg 5K körül mozog az ára?
  • JGTC
    Részvét! Hát ja akármennyire is etalon a játék, vannak benne isszonyatosan nagy farokságok! (Amiket nem értem miért nem javítanak...)
  • Vadnokedli
    Na igen, ilyen előfordúlt már velem is, a Kontrollert csak az védte meg hogy tudtába vagyok mennyibe is került.. :'D
  • Speedy86
    f1 verseny 4. futam végén kifagyott. Levezető kör ment vagy 15 percig és kivettem a lemezt. 4x 1 hely. És nem mentett semmit. Fu de szétb@sz az ideg.
  • Vadnokedli
    Nope- egyik PS ről a másikba igen. úgy tudom. Vagy csinálsz egy biztonsági mentést éééss. törölsz mindent ééés talán úgy. :D
  • Passy
    Ok. köszi!

Még 1 kérdés: most UK fiókot használok, átlehet vinni a mentések egyik fiókból a másikba?
  • Vadnokedli
    Amerikai fiókban tudod csak használni
  • Passy
    Hali!

Ha meghozatom magamnak a XL Edition-t amcsiból, tudom én azt maradéktalanul használni itthon? Vagy ps3-nál is van régiókód vagy mi a fene?

Előre is köszi, üdv.