4184
-
#3784 Szerintem meg a GT5 ben az eddigi legnehezebb, eddig mindegyik GT ben szinte elsőre megvolt az arany :D -
#3783 Szerintem senki nem veszi bántásnak:) neked könnyű volt, nekem nem az attól függetlenül hogy a régi GT darabokban is aranyra nyomtam végül:)
Endurance versenyeken mar van valami törés féle?? Most nezem szegény kocsimat hogy először is tiszta kosz, másodszor kezd elválni a sarvedo panel mindkét oldalon, "motorháztető" szinten :) -
Akey #3782 Nem bántásból mondom, de eddig a GT5 jogsijai messze a legkönnyebbek a sorozatból. A GT2-ben még vért kellett izzadni az aranyért. A GT3-ban még kontrollert is törtem. :D -
#3781 Elso nekifutásra ezustre vittem oket, persze lettek aranyak is, aztan most neki ültem megint:)
Latom szerveztek versenyeket, remek:) ha lesz jobb netem majd nevezek. -
ballor #3780 Én azt hittem sosem lesz meg a 60. Aztán szépen fogytak. Így leszel ezzel. Utána már lehet szépíteni. -
#3779 Én is küzdök az aranyért, 3jogsi még hiányzik aranyra...
Ferrari 458, High Speed Ring, nem megszakadva 1:05. Az AI-nak ugyanezzel az autóval 1:10. Ok, mezőnyben van, feltartjak stb... De a mögöttem levot senki nem tartja fel:) -
ballor #3778 Igen, elsőre keménynek tűnhetnek a jogsis feladatok. De vannak akik az arany után is küzdenek: Licence -
#3777 A jatek nehézségi szintjevel azert vannak gondok szerintem. A jogsik ideje a végsőkig ki van számolva, egy hajszállal kesobb fekezel, és buktad. A versenyek viszont szarok... MR Sports Cup, ellenfelek zonda, enzo, ferrarik stb. Mondom benevezek a 458-assal, nem tuningolom hogy izgi legyen. Célegyenes utan ket kanyarral már elso vagyok:(
Megnéztem a loeroket, PP-t, mindenben egyenlőek az autók.... Mégse mennek... -
#3776 :) -
#3775 levonod az idődből azt az adott időt amennyit az autód megtesz abban a bizonyos sebességben amikor átlépi a célt- érted . XD -
#3774 Na jó de én azt hittem majd versenyezhetek a stig ellen, de igy nem lehet... Elcseszték. Kaptunk is valamit meg nem is. -
#3773 Kis pályákon nem lehet, ahol a célvonal szűk mint a topgearnél, az egyből kanyar után van x) -
#3772 ha nem engedi, akkor nem hiszem hogy belehet...
másrészről van rá esély, hogy van állórajt, de hirtelen nem jut eszembe hogy lehet-e, és ha igen akkor hol állítani, kb 2 hónapja nem GT-ztam :( -
#3771 most ez komoly hogy a top gear pályán se lehet beállítani az álló rajtot?!?? -
#3770 Ott az aláírásban ;) -
#3769 mi a PSN-ed? illetve azoknak, akiknek nincs kiírva, azoknak mi a PSN-jük?
mert akkor felveszek most egyszerre mindenkit :)
vagy aki gondolja, annak Balu1981 a név :) -
#3768 Felvennélek, de elérted a max friendszámot :D Amúgy adogattam már magamnak kocsikat a másik accomról, megoldódni látszik a dolog :) -
#3767 remek, kösz, eszembe nem jutott volna :) -
#3766 Kezdőképernyőn kis piros kerek ikonra kattintva telepítetted őket? mert azt is kell... -
#3765 Nem USA store. -
Petike125 #3764 Ha PAL lemezed van és USA store-ról töltötted, akkor elvileg buktad a pénzt és nem fog bekerülni a játékba a DLC. -
#3763 Letoltottem a speed test pályákat, hova rakta oket? Nem találalom:) -
unrealnoise #3762 de szóval azért be lehet lőni, határolni, egy összehozzak egy szoros futamot az AI ellen, kerékcserékkel? Pl. hiába megyek én egy 100LE-s cuccal, ha a gép berak ellenem sokkal erősebbeket is, akkor baszhatom. :)
egyébként mi a francért nem készült magyar verzió/fordítás GT5-ből? kizártnak tartom, hogy ne fogyott volna itthon annyira, mint a Forza sorozat. vagy annyival bonyolultabb a rendszer, összetettebb minden, hogy túl nagy meló lett volna?
egyébként köszi a válaszokat. :) -
#3761 ja és nagyon a pénzért sem kell megszakadni, dől a lé.... -
#3760 karrierben is azzal mész amivel akarsz... vannak versenyek ahol kifejezetten egy tipussal mehetsz csak, de többnyire csak annyi a megkötés hogy olasz legyen vagy japán, vagy 79től öregebb stb. Sajnos a játék egyik nagy hibája szerintem hogy nincsenek ezek a versenyek olyan jol belőve, simán mehetsz 800LE-s autoval 100LE-s kis autok ellen a lényeg hogy japán legyen meg 90es évekből :DD Szóval alig van kihívás alacsonyabb szinteken, a régebbi részekben ez jobb volt ugy emlékszem ott a teljesitmány pontok legalább határt szabtak az esztelen tuningolásnak -
#3759 Alapjában véve "karrier" módban is azzal mész amivel akarsz, úgy értem nagyon ritka az a verseny ahova konkrétan csak egykét típust enged be. Bizonyos kritériumoknak persze a legtöbb esetben meg kell felelni.
Autókat venni persze kell időnként, eladni nem muszáj, asszem 1000 darab a limit a garázsban.
Ahhoz pedig végig sem kell tolni a játékot, hogy elérhető legyen olyan lehetőség, hogy adott pályán csak úgy versenyezz egyet. -
unrealnoise #3758 ahogy sejtettem, de nem gond, én ezért nem nagyon húzom a szám, nekem az a 200 is bőven elég lesz. :)
pár kérdés még, mert mindenhol a karrierről írnak.
olyat lehet ha már végigtoltam a karriert, azzal a járgánnyal mehessek amivel csak akarok? (vagy mindig bizniszelni, azaz eladni, vásárolni kell őket?) azt be lehet lőni, hogy X pályán Y körös verseny hasonló kategóriájú, vagy teljesen egyforma kocsikkal (AI), gumikopással, kerékcserékkel? -
#3757 miért van benne az aventador meg még egy két verda ha nem tudom őket megvenni, csak ha letöltöm a car pack-et pénzért? :) szemetek... -
#3756 Engem felve7sz bátran (vagy bárki más a fórumról), PSN ID-m a profilomban, bár elég rapszodikus, hogy mikor, mennyit játszom. -
#3755 Mind kapott, de legtöbb kocsi csak a szélvédő, kormány körvonalait és visszapillantó tükröket, mint ahogy pl. itt látszik:
http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Gran-Turismo-5-Spec-2-Update-Cockpit-View.jpg
de aki belső nézetes vezetésre gerjed, annak már ez is előrelépés szerintem (én a motorháztető nézetet preferálom), és én is a potenciális patch(ek) lehetőségét látom benne; ha működő műszereket nem is fognak kapni, egy textúra ráhúzás sokat lendítene a hangulaton. Némelyik standard autó kapott "upgraded standard" belső nézetet, például a Formula Gran Turismo -
#3754 nekem ez még nem jött elő -
#3753 Endurance. A Spec/ B Spec ben is. -
#3752 Hol találom ezt a versenyt? Special-ban lesz? Level24-en vagyok -
priluki #3751 az komoly:) -
#3750 -
#3749 9 ór tsukuba- 818 kör :) -
priluki #3748 ja csak az a gond amit nem értek meg miért hogy karrierbe ez a fejmozgatós kamerás funkcio mér nem müködik :( -
#3747 felvenék psn-re egy ket emberkét, ok?:) -
unrealnoise #3746 még egy kérdés, fanatec pedállal megy a játék? mert bizony jobban megnézve a belső kamerás felvételeket és az InsideSimRacing-es srácok videóértékeléseit (Forza 4 vs. GT5), hangok és kidolgozatlan autók ide vagy oda, nekem a GT5 kell a fizika és az FFB miatt. utóbbira rendre 9 pontot adtak, ami azért nagyon jó. Aztán még fizikában is egy ponttal több jutott a GT5-nek. :)
Mármint a Clubsport pedált a leendő G27-el szeretném használni. -
unrealnoise #3745 hát én azt hittem, hogy az már megjelent és a Spec 2-ben volt az pl. hogy minden kapott belső nézetet. :)
olyan biztos nem lesz, hogy mind premium lesz. már ők is szerintem nagyban a GT6-on dolgoznak... és gondolom a sony sem "örülne" neki, ha ismét éveket (3-4+) kellene rá várni.