4184
-
#3744 bizony, ami új, tehát a sima car dealerből veszed, az mind teljesen kidolgozott P modell
van az online használtautós dolog, ott csak S modellek vannak sajnos
egyébként állítólag lesz majd patch, ami standard autókat prémiummá alakít, ezt jó rég olvastam, de reménykedjünk, hogy egyszer lesz ilyen :) -
#3743 Standard autókat az új autók között is lehet venni, nem? Vagy minden új auto premium lenne? Még nem sok autót vettem, többségüket nyertem:)
-
unrealnoise #3742 áh, hülye vagyok. :) értem és köszi. :) ezt mondjuk így elég "okosan" megoldották, ha már nem volt idő és kapacitás kidolgozni a többit. :)
közben olvasom az értékeléseket és áh. meg azért rohadt mód testreszabható ez a "játék". -
#3741 hát, alapjában véve külön helyen tudod őket megvenni, Standard autók csak a használatautó kereskedésben vannak :)
új autókat pedig normálisan meglehet venni 0 kilóméteresen
egyébként vannak nagyon nagyon szép S modellek is :) na meg a régi idők GT-s autói csak standarban vannak sajnos... -
unrealnoise #3740 köszi! :)
még egy hülye kérdés, a premium és standard kocsikat mi különbözteti meg autóválasztásnál? valami csak jelzi őket nem? -
#3739 főleg ha veszel egy kamerát ami követi a fejed...akkor egész valódi az élmény, meg körbenézhetel, belepillanthatsz a türörbe -
#3738 igen ki lehet -
unrealnoise #3737 valamint még egy fontos kérdés, a HUD-okat el lehet tüntetni a képernyőről? Nekem plazma TV-m van, az esetleges beégés miatt jó lenne ha ki lehetne kapcsolni őket teljesen játék alatt. -
unrealnoise #3736 Bár már majdnem lepaktáltam, hogy xboxot és forza-t veszek ezeket a videókat elnézve, azért az jön le, hogy még mindig a GT a jobb fizikában és valószínűleg FFB-ben is. :)
autó rázkódása pl. forza-ban mintha a rázókövet kivéve valami tükörsima valamin mennénk.
pár kérdés, pl. van rendes hotlapos összehasonlító táblázat a játékban? ahol látni egyből mondjuk ki milyen segítségekkel ment?
van valami forza 4-ben látható, rivals mod szerű cucc? tudjátok amikor betölti valaki más idejét, körét, ghost-ként, akár offline van, akár online.
eddig PC-n szimezgettem, de most választás előtt állok, konzolt és játékot majd most, fizetéskot vennék...
a szaggatás ugye nem is olyan vészes mint írják? Ti miért ezt választottátok? Próbáltátok a Forza 4-et is? Sorry, hogy sokat témázok ezen, de jobb lenne a jobbat venni, nem pedig utána rádöbbenni erre-arra. Előre is köszönök minden választ. :) -
#3735 Oké, amint gép elé kerülök meglesz. Kösz! -
#3734 Ja engem is felvehettek -
#3733 De mégis. Vegyél fel. -
#3732 4 óra 14 perc 172 kör Suzuka x) 1000km -
#3731 Bármi, ami megkönnyítené az életem a kezdeti időkben :D (de azt hiszem ráállok a naponta egy ajándékra a másik accomról is :))
Na az endurance versenyekhez már korábban se volt erőm/időm :D ...bár mióta lehet menteni közben (ugye?), egy hangyányit jobb a helyzet:) -
priluki #3730 üdv ujra.. felvehetlek titeket barátnak gran turismóba valahogy? szoktatok online bohockodni? szivesen csatlakoznék :) -
#3729 attól függ, mi kéne. Nézz ki valamit ótó kereskedésben. Meg most 1000Km es suzuka-t csinálok x) -
#3728 Meg tudna szánni valaki egy-két izmosabb fölös ótókával? Én állat újrakezdtem az egész karriert magyar accon (mert csak:)) és a napi 1 gift car korlát nem lendít sokat a dolgon :P Előre is köszi! -
-
#3726 Remélem hogy nem bánom meg ezt a 172 kört Suzukán. x) -
#3725 9 órás CSUKUBÁT megcsinálom mennyi XP várható? :D -
priluki #3724 az jó,van angol regem már.. megnézem akkor azt a kártyát,köszi -
#3723 feltöltő kártyát venni a legegyszerűbb, azt itthon is be tudod szerezni, vagy ebay, ott pedig tudsz fizetni magyar kártyával is. bár angol store.ba mindenképp regelni kell.. -
priluki #3722 okés kösz -
#3721 Hát mindent érdemes ami a GT5 el kapcsolatos szerintem. Brit bankkártyával tudsz egyenleget feltölteni, vagy feltöltő kártyával. -
priluki #3720 értem,és azt tudom fizetni bankártyával? és mit lenne érdemes? -
#3719 Brit(vagy bármilyen más[csak nem magyar]) storebol tudod megvenni. Magyar storeből kb semmit nem tudsz, amit érdemes. -
priluki #3718 sziasztok lenne pár kérdésem, hogy tudok ilyen autó vagy mappackot venni ? érdemesegyáltalán? meg hogy tudnám áthozni a pcre a videókat meg a képeket? -
#3717 92 kör pont 1 óra. és X2011 (nem szeretem pazarolni az időmet. :D)
átlag 470-485 között megy XD -
#3716 hát nem tudom, érdekes ez a helyzet :D
mindenesetre olyan csaknincs, hogy nem lép szintet... ekkora 'bágot' nem engedhetnek meg magunknak, hogy fölöslegesen versenyezzen szegény ember :)
eddig hány kört ment, és mennyi idő alatt, milyen autóval? mert ez az Indy még nekem sincs meg :) -
#3715 Tudom én. :D sütöm közbe a bacon-t meg ilyenek. Csak azért zavaró, szintet lépnek így is? mert egy Level 1 es szerencsétlenkedik :D -
#3714 egyébként nem érdemes váltogatni őket (és a pit strategy is legyen 0, mert bemennek a pitbe így is), mert lenullázva minden fizikai és mentális erőt is megcsinálják a dolgot probléma nélkül :) -
#3713 by the way; vezető cserénél ugyan ez, ha level 30 as ha 40 es ha level 1 es. akkor is nullán van a bizonyos vezetőnek a Fizikális ereje, és név sehol semmit nem ír a vezetőre. :D -
#3712 Megveszem..... :D -
#3711 Ez mi? Épp most csinálom a 200 körös Indy-t B-Spec ben és beültettem a soron következő vezetőmet(ez tökmindegy) De a lényeg úgy ült be hogy már nullás Fizikával és a névnél nem ír semmit a driver lista között. -
#3710 Várjál még a végén eladom neked a DFGT-met :D -
#3709 Nam azért írtam... :D -
#3708 Na most jól elszégyelltem magam :) -
#3707 Nekem több 1200 körüli helyezésem van, egyiken voltam 790-ik is és nem az első napokban. :) Azóta ott már azt hiszem 1100 körül vagyok.... joy-al... :D -
#3706 na, én mindenképp, de szerintem a többiek is köszönik az infókat :)
megyek, következő alkalommal ha a GT5 lesz a PS-ben, veszek is egyet, hamár ilyen különleges és megtisztelő hogy rendszáma, ráadásul magyar rendszáma van neki :) -
#3705 A 2008-as évet a Suzuki csapat tanuló évnek szánta. Mint új csapat elsősorban a kocsi fejlesztésére és a csapat összeszoktatására helyezték a hangsúlyt.
Az év első felében sok műszaki probléma adódott az SX4 WRC-vel, ami új konstrukció lévén várható volt. Nem elfelejthető, hogy a Suzukinak a WRC sorozatban semmi tapasztalata nem volt. Szinte alapoktól kellett kezdeni mindent.
A világbajnokság nyári szünetében a finn rally előtt a kocsit szinte teljesen újjáépítették az addigi tapasztalatok alapján, ami meg is látszott az eredményekben. Az SX4 WRC sokkal megbízhatóbb lett. Az utolsó hat futamot mindkét versenyző befejezte.
Érdekesség, hogy az átépített autók az addigi francia rendszám helyett magyar rendszámmal rendelkeztek.
Futam Monte-Carlo Svéd Mexikó Argentin Jordán Szardínia Görög Török Finn Német Új-Zéland Spanyol Francia Japán Nagy-Britannia
Gardemeister Kiesett 7 Kiesett Kiesett Kiesett Kiesett 9 Kiesett 8 10 7 13 13 6 7
Andersson 8 Kiesett Kiesett 24 Kiesett 9 11 Kiesett Kiesett 15 6 32 17 5 5
Az év végén P-G Andersson a 12.-ik helyezést érte el 12 ponttal, míg csapattársa Toni Gardemeister a 13.-ik helyet 10 ponttal.
Sajnos a 2008 őszén kialakuló gazdasági világválság miatt a Suzuki 2008. decemberében bejelentette, hogy határozatlan időre felfüggeszti a WRC programját. Sajnálatos ez annak a tükrében, hogy az SX4 WRC-k az idény második felétől kezdtek megbízható és veszélyes ellenfelévé válni a többi gyári csapatnak. A Japán Rally SS19 Sapporo-i gyorsaságit Toni megnyerte, ezzel megszerezve a SWRT első világbajnoki gyorsasági győzelmét. Sajnos már nem tudjuk meg, hogy egy kiforrt, megbízhatóan teljesítő SX4 WRC mire lenne képes...
Remélhetően a válság elmúltával még látunk sárga Suzukikat a pályákon!