Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Nincs X2011-ed? Azokat a versenyeket csináld meg amiket azzal meglehet.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Köszi szépen, de még nincs 5 millióm megvenni a formula gt-t. Akkor úgylátszik pénzt kell farmolnom :S Elõtte mit ajánlasz?
Vadnokedli
Ize (mobillal irtam es kicsit nyelv helyetlen xd) 7-8 millio naponta

Vadnokedli
Sesional Events -> Dream car champironship -> specialstage -> 750 re lehuzott gt formula val farmolok 5:45 perc egy kor es kb 450 ezret kapsz5( korert)napi 8-7 et ossze szedek ubalmamban itt.

Köszöi a segítséget!
Nekem is lenne egy kérdésem. 25ös vagyok A specbe( minden futamon csak 1szer mentem) és most kicsit elakadtam. Van 1,5 Millióm (1 kocsit se adok el) de nem tudom hogyan tovább. Kellene valami jó pályaautó vagy ilyesmi. Valahol lehet venni vagy nyerni valami jót? Viper meg az Enzo kevés már ezekre :S
Édes istenem 😄 Akkor te nem szeretsz nyereményautókat használni 😄 Ha aranyra csinálsz meg 1 adott ferseny minden futamát kapsz 1 ajándék autót mindig. azok vannak ott. Szedd ki és berakja a garázsodba. Ajánlom a négyzetet, azzal mindet kiszedi 😄 Bár ha van 1-2 órád lehet egyesével is 😄
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy a GT5-ben van egy kamion ikon és az van aláírva CAR DELIVERY. Ez nekem most 99-et mutat,benne kis lapkák vannak különbözõ verdákkal, rámentem az eggyikre adott egy kocsit és utána a kamion alatt már csak 98 volt. Ez tulajdonképpen micsoda? Elõre is köszi!
MikX
Általánosságban az igaz, hogy turbo töpp lovat tuszkol a motorba, a kompresszor viszont nyomatékosabb, alul is több ereje lesz, s csak kicsit lesz gyengébb.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Yoda001
persze, mert Bentley... de pl. Miura-nak is van ára, de mire föl? csak azért, mert ez a neve... "iconic car for an iconic prize",ez jellemzi a legjobban
az ilyen ritkán megjelenõ versenyautók is ha jól emlékszem milliókba kerülnek, de én ennyiért nem fogok venni semmit.. a Miura bõven elég volt 😊
úgyhogy AE elbújhat még a több százezer Cr mellett is, na meg mégiscsak Standard autó

http://9gag.com/gag/5135249

Vadnokedli
Mennyiert vetted az ae86 ost?😄 en Bentleyt vetem 5,5 vagy 5,7 millioert <#wilting>

Yoda001
3-as Turbo Kit vs Supercharger?
melyik miért jobb? már ha van egyáltalán lényeges különbség? 😊

@Vadnokedli kösz még egyszer azt a Buick-ot <#worship>

Yoda001
felvettelek, meg megvettem az AE86-ot is, ráadásul ez valami speciális kiadás... remélem jó lesz, nem volt ám olcsó <#smile>
ha valakinek kell még AE86 akkor szóljon, még itt van a használtban 😊

Totti5
PCn ISI féle F1ekkel kezdtem. F1 Challengével és Rfactorral sok évig ligáztam F1 ligába, mellette LFSt és a Race WTCCt nyomtam, meg persze GTR 1-2 , GTL, de azokat csak funból. Mióta abbahagytam az rfactor F1et nem játszok már PCn.

Forza megvett kilóra xboxon, vagyis csak szép lassan. Forza 2 még nem igen tetszett, Forza 3 már korrekt volt, a Forza 4be meg szinte minden belekerült amit az elõzõ két részben hiányoltam. Szerintem ez a legjobb autós játék a piacon, mert dinamikusan fejlõdik jó irányba és látszik a mögötte levõ maximális profizmus ami megnyilvánul a rengeteg aprólékosan kidolgozott autón kívül s belül, a hangok!!! terén, a vezetési élmény terén.

PS3at tavaly vettem, GT5el de nem igazán tetszik. Sok benne a hiba és amire alergiás vagyok azok a hangok... szörnyûek és túl japó, túl sok benne az átgondolatlan dolog, túl sok mindent akartak beletömni, aminek a minõség látta a kárát. Talán majd a GT6, hozza azt ami a GT5 mindig is szerett volna lenni. Persze egy nagyon tartalmas játék, sok erénye van.

Ki kell próbálni mind a kettõt és tapasztalatok alapján dönteni!

Ezen kívül még sokat játszottam Race Proval ami a Simbin féle PCs Race WTCC xboxos kiadása. Egy félkész bughalom lett sajnos, de élvezetes volt, s most nagy kedvenc a Codemasters F1 2012 is.

Legtöbbet a Forza 4el játszom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát igen, nekem tetszik az rF2 fizika, grafika is okés lenne, de ezt nem lehet már játéknak nevezni. Alig van/lesz pálya hozzá, majd persze a felhasználók barkácsolnak... a menü ótvar kinézetû... hangulat is elég gyér, még nagyon fapados az egész. pont tegnap lett elegem belõle, és visszaigényeltem a pénzem...

Amúgy te most PC-n, és mindkét konzolon is játszol? 😄
Melyik játékot veszed elõ legtöbbet?
Totti5
Autós játékokat kedvelõknek a GT vagy Forza maga a hevön. Nem fogsz ultrapontos FFBt és felfüggesztés szimulálást kapni mint egy LFS, vagy Iracing esetében, de megkapsz minden liszenszet, a pályák, autók, hangok terén és a fizika és a vezetési modell is szimulátor kategória. Nekem szintekkel nagyobb élmény mint ha ott ülnék a monitor elõtt és nézném az összegényolt rfactor 2 bétát... szörnyû hogy ennyi év várakozás után erre futotta nekik és ezt pénzért merik árulni.

GTR3at várom, biztosan jó lesz, mert teljes liszenszet kap.

Értem. Akkor az újabbakhoz képest még nagyobb a hátrány... GTR3, rF2, AC...

Totti5: hát igen, kösz szépen, értem. 😊

igazán a rendszerük, az összetettségük tetszik, meg hogy nem kell buherálni állandóan õket. (mint pl. egy rFactorhoz pályákat keresni, etc...)

Remélem a GTR3 is kap valami komolyabb rendszert a háta mögé, és akkor nem kérdés, hogy maradok PC-n, bár a hardveráraktól már kezdem eldobni az agyam. Elõbb utóbb úgyis az lesz, hogy szépen konzol lesz ebbõl - már ha marad ez a tendencia.
Totti5
Nézzük:

kerékcsere: van a forzában is kiállás, tankolás, csere, javítás, igaz nincs benne animált box a Nascar alatt

Idõmérõk, részletek: ezek sajnos felemás dolgok, mivel a liszenszelt szériák, nem teljes körû liszenszre épülnek vagyis negyed annyi pálya ( se ), negyed annyi autó ( se ), szabályrendszer se, körítés se... mind a két játékban sutamegoldásokkal vannak ezek. Tény hogy a Nascar a GT5ben hangulatos körítést kapott, de a WRC az pl semmi!

FFB: GT5ben ez eléggé kormányfüggõ ( gondolom én ), mert hiába támogatja az én FFB Formula Exemet, az FFB olyan hartmatgyenge, hogy szinte nincs is... és állítani sem lehet semmit a kormányon! Forzában tudom állítani az erõsséget, de ott is lehetne jobb.

Fizika: Forza 3 esetében még jobb volt a GT5, most már nem, vagy egyforma... kinek melyik fekszik. Firza 4 új szimulációs kormányzása sokat lendített rajta.

Belsõ: Forza 4be már mozog a belsõ, hangyafasznyival jobban is mint a GTben. A jótól még ez is messze van.

GT nézet... tényleg olyan érzés hogy hasítod a szelet, amikor motorháztetõ helyett felültet a tetõre és a motorhangot elnyomja a szél süvítése. Érdekes nézõpont hogy az egyik alap nézetet kihagyjuk a játékból. Nem értem a japókat, de ez csak 1 a sok millió hülyeségbõl ami a GTben van.

Ha Pc-n toltad idáig akkor meg pláne csalódás lenne a GT5, nem lehet érezni úgy az autót, mint egy GTR2, LFS, Netkarpro, iRacing, rFactor, mintha nem is ugyanazzal a kormánnyal játszanád (Igen, személyes tapasztalat, Logi G27-el)
Ez jó, magam sem gondoltam volna. 😄DD én a különbségekre gondoltam volna. Pl melyikben van kerékcsere, melyikben nincs, idõmérõk, a részletek. mert mindenhol arról olvasni, hogy így meg úgy milyen szép, meg hogy a hangok milyen szarok a GT5-ben. az ütközés hangeffektje néhol tényleg kriminális.

Ennek ellenére FFB meg fizika tuti a GT5-ben jobb. Már ahogy olvasgatom a teszteket, nézem a videókat...
Cska há a GT5 benézte, nem kell ide millió járgány, meg minden csili, ha a gép nem bírja.

Filóztam egy xboxon, a forza miatt, de néha lol amilyen videók fent vannak. pl a pályán száguldoznak ezerrel, de az autó majdnem meg sem moccan cockpit nézetben, nincs vibráció, nem is érezni, hogy hú bazdmeg, Te hasítod a szelet.

Szóval hiába jobban tetszika Forza (hang, grafika, és hogy minden autó ki van dolgozva), a GT5 lenne a nyerõ, ha nem rontották volna el. :/

Majd talán a GT6... Addig meg lehet maradok pc-n...

Azért köszöntem mindenkinek.
Attól még nem lesz jobb egy JÁTÉK, GT5 nem hozta a szokásos GT színvonalat a sokadik javítás után sem...
Vadnokedli
hasonlitaskent a gt5 hozza jarult a gt-r megszuletesehez (nissan, a forza nem tudom mihez) btw; Ocsem szerint a forza gagyi(allitolag otvar az iranyithatosaga), engem nagyon nem izgat a forza... persze no offense

tomi890125
mind a kettõ játéknak megvannak a maga elõnyei! valakinek a forza jön be valakinek a gt5...

The Only One!

Nem vitát akarok robbantani, csak kiváncsi vagyok mivel tud többet a GT5, mint a Forza 4. csak gondolatjelesen ha valaki megtenné, pro, kontra - azt nagyon megköszönném.
Vadnokedli
Na feltoltom 2 perc

Vadnokedli
Persze meg vehetned en is mindent megveszek amit latok 😄

Yoda001
AE86 pont a napokban volt nekem, ha esetleg eltudnám csípni akkor megvegyem neked? 😊
mert cserébe érdekelne bármilyen "különlegesség"

oneal1
felvettelek!

baba a merci, várom😊

hogy is lehet megszerezni amúgy?

!Forza Ferrari!

Valamelyik bajnoskág ad valami Touring car-t? viper-el elég nehezen boldogulok már a touring carok közt 😄
Vadnokedli
PSN? 190 E 2.5 - 16 Evolution II '91 es jo? Nincs hozza nyulva. vegyel fel Shepherd_6061

oneal1
mercedes 190est meg tudna osztani nekem valaki?

!Forza Ferrari!

Vadnokedli
Valakinek kell valamilyen különleges autó? Használt autónál?(mert kb egész nap azon kutakodok LeMans/Drift autók után.. 😄 vagy AE86 után.)

Vadnokedli
Hát nem tudom. Nincs lehetetlen 😄

szerintem nincs olyan 😉

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Vadnokedli
Tudtok ajánlani egy beállítást Bugatti Veyronhoz amivel feltudom venni a versenyt LM autók ellen? 😄

Sziasztok! Pár napja estem neki a GT5nek. Érdeklõdnék, hogy mi ez a B-spec. Láttam, hogy versenyzõt kell generálni és boxutcából irányítani. Ennek mi értelme van? 😄 Egyébként melyik statos versenyzõvel érdemes elindulni?
MikX
Binderbarátom kitett magáért, jó írás, részletes, mint megszoktuk 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

cloud.strife
<#eljen><#eljen><#eljen>

www.digimomentsvideography.com

Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Yoda001
köszönöm szépen, szerintem a többiek nevében is<#worship>

Egy komoly írás: Fotózás a GT5-ben

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

MikX
Nem piszkálásképp, de nagyon életlenek a képek, próbáld meg inkább hanyagolni a mode1-et, inkább 2-es vagy 3-as ban lõj szerintem...
Jó képek lennének, de nagyon elrontja az összképet a bemozdulás és az életlenség.

Hát léci ne, de amúgy ezért használok hozzá külön emailt 😉))
Vadnokedli
Feltörni ne tõrjük a PSN accountodat email alapján? SOSE ÍRD K FÓRUMRA AZ EMAILEDET. Amúgy sajna én nem tudok segíteni.

Helló!
Magyarul a lényeg:
Teljesen át van alakítva a G25-öm és 35 cm-es versenykomrány van rajta, LFS-hez jó mert a Logitech Gaming Software-ban erõsebbre tudom állítani, tehát a kormány FFB-je elég ahoz hogy még ezt a komrányt is kõkeményen bírja, a gond az h Driftelek GT5 ben, és nem forog rendes közben a kormány, mert ugye a játékban csak 1-10- ig tudom állítani!
A kérdés az h létezik e olyan hogy valahogy ezt erõsebre állítsam, akár mivel, esetleg erõsebbre fokozni a kijövõ jelet, vagy valami programmal esetleg, vagy valami kütyüvel ami fokozza az FFB erejét.
Léci írjatok! [email protected]
Hi, PLS help!
I modify my G25 with 35cm wheel, on PC it's good because i can adjust harder, but in GT5 the (max-10) setting is not enough, how can i modify my G25 to harder FFB, because the FFB engine can more, but in the game i can't adjustment.... or have any programe or software for PS3??? PLS Write!!! [email protected]
cloud.strife
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

www.digimomentsvideography.com

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Vadnokedli
Egészségedre, mit mondjunk? De tény a DLC néha gagyi, de a Forza attól még nem lesz GT5 ha át térsz se.<#lookaround>

Jó lenne ha összeszédnék magukat és valami értelmesebb DLC-ek csinálnának.
A forzába ismét jó pakkot csinálnak nem ugy mint ezek.
Lassan áttérek xbox-ra ha igy folytatódik.