283
CellFactor
-
#203 Hát a graf átlagosnak mondható.
De legalább faszán leégetik magukat hogy optimalizálni még véletlenül sem tudnak! -
#202 Nem jobb ez grafra mint a Crysis, csak kegyetlen szarul van megcsinálva. -
#201 Akkor én ki sem próbálom... -
#200 Szivesen megnézném azt a konfigot amin ez fut normálisan.
Minek adnak ki ilyet nemértem.De legalább ingyé van. -
#199 Ne félj, én ennél sokkal nagyobbat néztem. Amikor közelebb nézelődtem, volt néha 40 is az FPS, de amint picit távolabbra, lement 1-3 FPSre. -
#198 ?:O:O:O:O::O:OO::O:O:O -
#197 akkor aszem marad ha kijön 360-ra ugyebár -
#196 Nekem PhysX kártya nélkül egy Core 2 Duo 2.4 Ghz procival, 4 GB RAMal és egy 8800 GTS 640 mb kártyával akadt mint az atom, ha távolabbra néztem. -
#195 már lehet szedni:
innen pl
de most ez az egész gém??tök ingyé?
bár gondolom úgysem fog normálisan menni a 6800GT-n -
#194 Nyjaaaaj mikor lehet már szedni? :S remélem max pár oran belül... -
#193 Még mindig semmi... :( -
#192 csá mindenki ha a belinkelt orát nézem akkor má letölthetö a gém de sajnoss az oldalon még semmi uj:( -
#191 Bbiza, biza.. Szal innentől szzámított 1 óra kb :) -
Newfronter #190 Bocs, amcsi idő szerint... -
Newfronter #189 Perceken belül lehet tölteni a játékot! -
#188 Képek
Preview (angol) -
#187 Ingyenes lesz a Cell Factor
[2007. április 10. @ 19:02 - Alwares]
Tavaly robbant be a köztudatba a fizikai számításokért és gyorsításért felelős első PhysX kártya. A gyorsítókártyát elsőként teljes mértékben a Cell Factor nevű FPS fogja kihasználni. A játék Május 8-án fog megjelenni és ingyenesen letölthető lesz.
A Cell Factor ugyan leginkább egy technikai demonstráció lesz, de a köré kerített muliplayer és skirmish lehetőségek még sok mindent rejthetnek magukban. A program hadjáratának legtöbb pályája nagyon komolyan ki fogja használni a fizikai processzor (PPU) erejét. Így a Cell Factor PhysX kártya nélkül el se fog indulni. A skirmishekben az AI által irányított ellenfelek környezetüket és a fizikát is aktívan ki fogják használni. A játék tehát május 8-án, ingyenesen letölhető lesz a hivatalos oldalról.
info: Gamestar -
ricsa008 #186 halisztok haver felrakta a demót és a pályát nem akarja betölteni amúgy addig simán megy neke mi lehet a gond? -
#185 Raktam fel pár képet, a galériában megtalálhatjátok őket... -
#184 Megírtam priviben... -
#183 de hogy ? -
#182 Itt írnak róla, hogyan tudod te is futtatni a játékot !!! -
#181 mert nekem 6600-om van és nekem hiányolja -
#180 De neked van Ageia kártyád vagy a 8800 hoz már nem kell ? -
#179 Kipróbáltam én is az új gépemmel a játékot, most már gyönyörűen fut, minden maxon, jöhetne végre a telljes game !!! -
#178 de csk ageia kártyával megy ? -
#177 Még nincs full. -
#176 Tényleg csak Ageia Phisix kártyával megy? és hogy ha veszek egy 8800 kártyát akkor is kell majd (mert lesz 8800)? -
#175 www.gamestar.hu és én is szertném tudni hogy lesz e vagy van-e már full ? -
#174 Hali all!
ööö most egy buta kérdéssel jövök amit általában nem szerettek.
Van már valahol demo vagy esetleg full?:)
Mert most láttam valahol erről egy képet és hát hogy mondjam...Teccik:)
Ha van demo honnan lehet leszedni?? -
#173 2007 tavasz elvileg az új megjelenési dátum. -
#172 azért nem fogok venni hogy a hegyeket nézzem a pálya szélén :D ha direkt csinálták akkor kicsit azért több trükközést vártam volna a srácoktol -
#171 Az gondolom direkt van benne, hogy vegyél fizikai gyorsítót neki :) -
#170 na hát kiprobáltam a kicsikét az uj konfigon, gyönyörüen kb 80-90 fps-el menne ha nem lenne az a rohadt bug benne. ha a pálya széle fele vetem tekintetem :)) akkor belassul mint állat. nem a hardver kevés mert minden maxon full full high-ban, HDR-el majd lefolyik a monitorrol. -
#169 Én próbáltam, elég röcögős volt.. És van benne egy effekt ami hazavágja, és nem lesz több 1fps-nél, de kurva jól néz ki =) -
Newfronter #168 Megy ez fizikai kártya nélkül is...
-
Newfronter #167 http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1056037 -
Newfronter #166 Zárszó és értékelés előtt még egy dolgot meg kell említeni a Cell Factor kapcsán. Ez a játék elvileg csak PhysX kártyával futtatható, de az emberi lelemény most is diadalmaskodott. A HardOCP egyik fórumozója megtalálta a módját, hogy PPU nélkül is futtatni lehessen a játékot. Bár személyesen nem próbáltuk, a fórumban található leírások és mellékelt képek szerint a vizuális élmény és a sebesség nagyobb része is megmaradt. Az Ageia weboldalán kutakodva olyan információra leltünk, hogy a PPU eszközkészletének egy része működik szoftveres emulálással is. A hiányzó rész a Cell Factor esetében a látványos cloth animáció és a hordókból kifolyó, nyúlós, ragadós folyadék volt.
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1164&p=4 -
#165 elvileg, tudnál miértne? milyen karit? gpu? mellesleg mostis tudnál min. grafon mert akkor maradna erőforrás a fizikára:) de hamár 2 karid van egybe, akkor valszeg szépen akarod tolni:) és kicentized a szaggásig, akkormeg ujra a CPU-n a felelősség hogy fizikázzon -
#164 Ha cf-ba tennék 2 karit és az eggyik a fizikát számolná akkor úgy tudnák jáccani?