283
CellFactor
  • grebber
    Hát a graf átlagosnak mondható.
    De legalább faszán leégetik magukat hogy optimalizálni még véletlenül sem tudnak!
  • KILLER2
    Nem jobb ez grafra mint a Crysis, csak kegyetlen szarul van megcsinálva.
  • Sland
    Akkor én ki sem próbálom...
  • grebber
    Szivesen megnézném azt a konfigot amin ez fut normálisan.
    Minek adnak ki ilyet nemértem.De legalább ingyé van.
  • KILLER2
    Ne félj, én ennél sokkal nagyobbat néztem. Amikor közelebb nézelődtem, volt néha 40 is az FPS, de amint picit távolabbra, lement 1-3 FPSre.
  • Sland
    ?:O:O:O:O::O:OO::O:O:O
  • ThugEdge
    akkor aszem marad ha kijön 360-ra ugyebár
  • KILLER2
    Nekem PhysX kártya nélkül egy Core 2 Duo 2.4 Ghz procival, 4 GB RAMal és egy 8800 GTS 640 mb kártyával akadt mint az atom, ha távolabbra néztem.
  • ThugEdge
    már lehet szedni:

innen pl

de most ez az egész gém??tök ingyé?
    bár gondolom úgysem fog normálisan menni a 6800GT-n
  • St0RmTr00pEr
    Nyjaaaaj mikor lehet már szedni? :S remélem max pár oran belül...
  • Sland
    Még mindig semmi... :(
  • spidey91
    csá mindenki ha a belinkelt orát nézem akkor má letölthetö a gém de sajnoss az oldalon még semmi uj:(
  • Maxtreme
    Bbiza, biza.. Szal innentől szzámított 1 óra kb :)
  • Newfronter
    Bocs, amcsi idő szerint...
  • Newfronter
    Perceken belül lehet tölteni a játékot!
  • grebber
    Képek

Preview (angol)
  • grebber
    Ingyenes lesz a Cell Factor
    [2007. április 10. @ 19:02 - Alwares]

Tavaly robbant be a köztudatba a fizikai számításokért és gyorsításért felelős első PhysX kártya. A gyorsítókártyát elsőként teljes mértékben a Cell Factor nevű FPS fogja kihasználni. A játék Május 8-án fog megjelenni és ingyenesen letölthető lesz.

A Cell Factor ugyan leginkább egy technikai demonstráció lesz, de a köré kerített muliplayer és skirmish lehetőségek még sok mindent rejthetnek magukban. A program hadjáratának legtöbb pályája nagyon komolyan ki fogja használni a fizikai processzor (PPU) erejét. Így a Cell Factor PhysX kártya nélkül el se fog indulni. A skirmishekben az AI által irányított ellenfelek környezetüket és a fizikát is aktívan ki fogják használni. A játék tehát május 8-án, ingyenesen letölhető lesz a hivatalos oldalról.

info: Gamestar
  • ricsa008
    halisztok haver felrakta a demót és a pályát nem akarja betölteni amúgy addig simán megy neke mi lehet a gond?
  • sb1
    Raktam fel pár képet, a galériában megtalálhatjátok őket...
  • sb1
    Megírtam priviben...
  • Doom 4
    de hogy ?
  • sb1
    Itt írnak róla, hogyan tudod te is futtatni a játékot !!!
  • Doom 4
    mert nekem 6600-om van és nekem hiányolja
  • Doom 4
    De neked van Ageia kártyád vagy a 8800 hoz már nem kell ?
  • sb1
    Kipróbáltam én is az új gépemmel a játékot, most már gyönyörűen fut, minden maxon, jöhetne végre a telljes game !!!
  • Doom 4
    de csk ageia kártyával megy ?
  • grebber
    Még nincs full.
  • Doom 4
    Tényleg csak Ageia Phisix kártyával megy? és hogy ha veszek egy 8800 kártyát akkor is kell majd (mert lesz 8800)?
  • Doom 4
    www.gamestar.hu és én is szertném tudni hogy lesz e vagy van-e már full ?
  • DeathJr
    Hali all!
    ööö most egy buta kérdéssel jövök amit általában nem szerettek.
    Van már valahol demo vagy esetleg full?:)
    Mert most láttam valahol erről egy képet és hát hogy mondjam...Teccik:)
    Ha van demo honnan lehet leszedni??
  • grebber
    2007 tavasz elvileg az új megjelenési dátum.
  • wander01
    azért nem fogok venni hogy a hegyeket nézzem a pálya szélén :D ha direkt csinálták akkor kicsit azért több trükközést vártam volna a srácoktol
  • PyRex
    Az gondolom direkt van benne, hogy vegyél fizikai gyorsítót neki :)
  • wander01
    na hát kiprobáltam a kicsikét az uj konfigon, gyönyörüen kb 80-90 fps-el menne ha nem lenne az a rohadt bug benne. ha a pálya széle fele vetem tekintetem :)) akkor belassul mint állat. nem a hardver kevés mert minden maxon full full high-ban, HDR-el majd lefolyik a monitorrol.
  • SötétBarom
    Én próbáltam, elég röcögős volt.. És van benne egy effekt ami hazavágja, és nem lesz több 1fps-nél, de kurva jól néz ki =)
  • Newfronter
    Megy ez fizikai kártya nélkül is...
  • Newfronter
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1056037
  • Newfronter
    Zárszó és értékelés előtt még egy dolgot meg kell említeni a Cell Factor kapcsán. Ez a játék elvileg csak PhysX kártyával futtatható, de az emberi lelemény most is diadalmaskodott. A HardOCP egyik fórumozója megtalálta a módját, hogy PPU nélkül is futtatni lehessen a játékot. Bár személyesen nem próbáltuk, a fórumban található leírások és mellékelt képek szerint a vizuális élmény és a sebesség nagyobb része is megmaradt. Az Ageia weboldalán kutakodva olyan információra leltünk, hogy a PPU eszközkészletének egy része működik szoftveres emulálással is. A hiányzó rész a Cell Factor esetében a látványos cloth animáció és a hordókból kifolyó, nyúlós, ragadós folyadék volt.
    http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1164&p=4
  • VRSDM
    elvileg, tudnál miértne? milyen karit? gpu? mellesleg mostis tudnál min. grafon mert akkor maradna erőforrás a fizikára:) de hamár 2 karid van egybe, akkor valszeg szépen akarod tolni:) és kicentized a szaggásig, akkormeg ujra a CPU-n a felelősség hogy fizikázzon
  • Evogordon
    Ha cf-ba tennék 2 karit és az eggyik a fizikát számolná akkor úgy tudnák jáccani?