283
CellFactor
-
#243 Ja csak ennyi? Azt hittem, mint a demo-nál buherálni kell. -
Nwis86 #242 megy ez csak olyan pályát kell bekapcsolni pl 2. 3. a többi kártyát kér, de akad mint állat 5-12 fps bot nélkül 25 viszont ha felrakom ezt a FPSMod0.7a -t akkor 1ik pálya 70-100 Fps-el megy viszont ezzel a modal nem tudok botokat berakni -
#241 Nem. -
#240 Fel kell telepíteni az Ageia drivert. Azután elindul. -
#239 Az elején a Single Player campain-t miért nem lehet kiválasztani?
Nálam szürke.
-
kokos #238 Szasztok!Nemtudom mit bénáztok simán indul minden ugy ahogy kell!Amúgy nagyon jó kis móka!Ha leveszed a botokat jól körűl tudsz nézni!Akkora kupit csinálhatsz hogy az csak na!Repül minden szana szét.Szerintem jó lett!Ja!!!És x2 3800+ 2gb ram 1600xt kártyával nagyon babán futott HDR-rel.Hy
-
#237 Hogyan is lehet elindítani P-kari nélkül? -
#236 Ez mi is? -
#235 Simán a gyökérkönyvtárába betetted? -
timantes #234 feltetem ezt az FPS modot és felugrott az fpsem 60ra !!!!!!!!!!!!!! viszont nagyon visszaveszi a grafikát!!! -
#233 Azért hogy vegyél PhysX kártyát. -
timantes #232 megoldódott , viszont nem értem hoyg ez mé szaggat mikor se a gothic 3 , se a vegas , se a Double Agent nem szagagtott 1280*1024be maximális részletességgel , érdekes játék... -
#231 "That worked great, i got 5 - 7 frames before and 20+ after using your files" -
#230 Ezzel próbáljátok ki:fórumoldal
FPSMod0.7a -
timantes #229 mikor indítani akarok egy deathmatchet , avgy ctf-et mindegy , botokkal akkor ezt irja ki a játék: extreme definition graphic ageia és close !!!!!!!!!
hogy lehet ezt az agea problémát kiküszöbölni ????????????? -
#228 Ez tényleg nagyon szarúl van így megcsinálva, 17 fps fölé egyszer sem ment, 50 ropit meg nem fogok kiadni egy ilyen karira, majd csak akkor, ha minden 3. játék már megköveteli... -
#227 Ebben van sinlge rész, vagy multi az egész? -
#226 Sajnos itt látszik, hogy sikerűlt nagyon jól belőni azt az Ageia karit, hiszen ez nélkül szinte élvezhetetlen a game...
Ugyanazokkal a beállításokkal kari nélkűl 14 fps, míg karival 63 !!! -
timantes #225 szevasztok!
hogy lehet megoldani azt hogy az új játék indításakor ne kérjen agea kártyát ?????????? -
Newfronter #224 töltsétek -
#223 A gamershell-ről is lehet tölteni de 2 szerver van és mindegyik 100%-osan terhelve van szerencsére én még befértem :D -
Newfronter #222 Aki talál valami jó mirrort vagy torrentet, szóljon már, mert szinte lehetetlen letölteni. -
#221 én 1024*768-ban mer sajna gyenge a monitorom a vga-hoz. -
#220 na most gyorsan feltettem. Megér még1 próbát. Felbontás milyen volt? Mert én 1280x1024en próbáltam/próbálom. -
#219 Aszem fullon. De még nem is ezzel a kártyával hanem az x1950pro-mal. -
#218 Az. Én azt mondom, hogy lehet ennek jövője, de nem most és nem így. vagy majd ha nagyon brutál játékok lesznek kegyetlen fizikával és akkor egy erősebb ilyet kiadni vagy (szerintem ez lenne a legjobb) beleépíteni egy videókártyába, de abba is cask ha már ténylerg szükség lesz rá és érni is fog valamit. Egyenlőre szert se ér. -
Newfronter #217 Nem éri meg, kidobod a pénzt a semmiért. Voltak már tesztek a kártyával és nélküle, és nagynehezen jobb 1-2 FPS-el ha kártyád van. Szóval szánalom. -
#216 MIlyen beállításokkal próbáltad? -
#215 Köcsögség. Oprendszer? Vagy mi a franc lehetett nálam? -
#214 Nekem nincs phyX karim de a demó is ment simán :D -
#213 Én eddig is tudtam, hogy ennyi. Röhelyes. Ennyiért vesz az ember egy videókártyát vagy egy erős procit. Ez a krátya gyakorlatilag a proci helyett számolja a fizikát, ami szerintem tök felesleges, mert egy erősebb proci simán elbírná. -
#212 nem éri meg sztem :D -
#211 ma megtudtam a hazai forgalmazotol 50000ft a ageia kari:-( nemtom h megéri-e:S
nekem kéne egy gyors mirror ahonnét le lehet tölteni ezt a (valamit the thing-et) -
#210 CellFactor csak arra van, hogy legyen mivel eladni a PhysX kártyákat. -
#209 valami más mirror kéne! -
#208 valami más mirror kéne! -
#207 valami más mirror kéne! -
#206 ez tuti? nemá azt mondták akkor is full ha nincs kari csak ajánlott ez a kártya nem nem kötelezö. -
Newfronter #205 Azt írják ha nincs olyan fizikai kártyád, akkor csak 2 pálya játszható. -
#204 Mondjuk ez a demo volt, de nem hinném, hogy a teljesen javítottak volna. Az az érdekes, hogy olvastam egy tesztet, ahol PhysX-el és nélkül is 14-18 FPSel ment. Na mindegy, úgy sem nagyon játszottam volna rajta.