283
CellFactor
  • kirol
    Ja csak ennyi? Azt hittem, mint a demo-nál buherálni kell.
  • Nwis86
    megy ez csak olyan pályát kell bekapcsolni pl 2. 3. a többi kártyát kér, de akad mint állat 5-12 fps bot nélkül 25 viszont ha felrakom ezt a FPSMod0.7a -t akkor 1ik pálya 70-100 Fps-el megy viszont ezzel a modal nem tudok botokat berakni
  • KILLER2
    Nem.
  • Mikiller
    Fel kell telepíteni az Ageia drivert. Azután elindul.
  • Mikiller
    Az elején a Single Player campain-t miért nem lehet kiválasztani?
    Nálam szürke.
  • kokos
    Szasztok!Nemtudom mit bénáztok simán indul minden ugy ahogy kell!Amúgy nagyon jó kis móka!Ha leveszed a botokat jól körűl tudsz nézni!Akkora kupit csinálhatsz hogy az csak na!Repül minden szana szét.Szerintem jó lett!Ja!!!És x2 3800+ 2gb ram 1600xt kártyával nagyon babán futott HDR-rel.Hy
  • kirol
    Hogyan is lehet elindítani P-kari nélkül?
  • KILLER2
    Ez mi is?
  • Evogordon
    Simán a gyökérkönyvtárába betetted?
  • timantes
    feltetem ezt az FPS modot és felugrott az fpsem 60ra !!!!!!!!!!!!!! viszont nagyon visszaveszi a grafikát!!!
  • Evogordon
    Azért hogy vegyél PhysX kártyát.
  • timantes
    megoldódott , viszont nem értem hoyg ez mé szaggat mikor se a gothic 3 , se a vegas , se a Double Agent nem szagagtott 1280*1024be maximális részletességgel , érdekes játék...
  • TiMoN
    "That worked great, i got 5 - 7 frames before and 20+ after using your files"
  • TiMoN
    Ezzel próbáljátok ki:fórumoldal
    FPSMod0.7a
  • timantes
    mikor indítani akarok egy deathmatchet , avgy ctf-et mindegy , botokkal akkor ezt irja ki a játék: extreme definition graphic ageia és close !!!!!!!!!

hogy lehet ezt az agea problémát kiküszöbölni ?????????????
  • sb1
    Ez tényleg nagyon szarúl van így megcsinálva, 17 fps fölé egyszer sem ment, 50 ropit meg nem fogok kiadni egy ilyen karira, majd csak akkor, ha minden 3. játék már megköveteli...
  • Evin
    Ebben van sinlge rész, vagy multi az egész?
  • sb1
    Sajnos itt látszik, hogy sikerűlt nagyon jól belőni azt az Ageia karit, hiszen ez nélkül szinte élvezhetetlen a game...
    Ugyanazokkal a beállításokkal kari nélkűl 14 fps, míg karival 63 !!!
  • timantes
    szevasztok!

hogy lehet megoldani azt hogy az új játék indításakor ne kérjen agea kártyát ??????????
  • Newfronter
    töltsétek
  • Evogordon
    A gamershell-ről is lehet tölteni de 2 szerver van és mindegyik 100%-osan terhelve van szerencsére én még befértem :D
  • Newfronter
    Aki talál valami jó mirrort vagy torrentet, szóljon már, mert szinte lehetetlen letölteni.
  • Evogordon
    én 1024*768-ban mer sajna gyenge a monitorom a vga-hoz.
  • KILLER2
    na most gyorsan feltettem. Megér még1 próbát. Felbontás milyen volt? Mert én 1280x1024en próbáltam/próbálom.
  • Evogordon
    Aszem fullon. De még nem is ezzel a kártyával hanem az x1950pro-mal.
  • KILLER2
    Az. Én azt mondom, hogy lehet ennek jövője, de nem most és nem így. vagy majd ha nagyon brutál játékok lesznek kegyetlen fizikával és akkor egy erősebb ilyet kiadni vagy (szerintem ez lenne a legjobb) beleépíteni egy videókártyába, de abba is cask ha már ténylerg szükség lesz rá és érni is fog valamit. Egyenlőre szert se ér.
  • Newfronter
    Nem éri meg, kidobod a pénzt a semmiért. Voltak már tesztek a kártyával és nélküle, és nagynehezen jobb 1-2 FPS-el ha kártyád van. Szóval szánalom.
  • KILLER2
    MIlyen beállításokkal próbáltad?
  • KILLER2
    Köcsögség. Oprendszer? Vagy mi a franc lehetett nálam?
  • Evogordon
    Nekem nincs phyX karim de a demó is ment simán :D
  • KILLER2
    Én eddig is tudtam, hogy ennyi. Röhelyes. Ennyiért vesz az ember egy videókártyát vagy egy erős procit. Ez a krátya gyakorlatilag a proci helyett számolja a fizikát, ami szerintem tök felesleges, mert egy erősebb proci simán elbírná.
  • Sland
    nem éri meg sztem :D
  • gamerboy91
    ma megtudtam a hazai forgalmazotol 50000ft a ageia kari:-( nemtom h megéri-e:S

nekem kéne egy gyors mirror ahonnét le lehet tölteni ezt a (valamit the thing-et)
  • KILLER2
    CellFactor csak arra van, hogy legyen mivel eladni a PhysX kártyákat.
  • gamerboy91
    valami más mirror kéne!
  • gamerboy91
    valami más mirror kéne!
  • gamerboy91
    valami más mirror kéne!
  • gamerboy91
    ez tuti? nemá azt mondták akkor is full ha nincs kari csak ajánlott ez a kártya nem nem kötelezö.
  • Newfronter
    Azt írják ha nincs olyan fizikai kártyád, akkor csak 2 pálya játszható.
  • KILLER2
    Mondjuk ez a demo volt, de nem hinném, hogy a teljesen javítottak volna. Az az érdekes, hogy olvastam egy tesztet, ahol PhysX-el és nélkül is 14-18 FPSel ment. Na mindegy, úgy sem nagyon játszottam volna rajta.