283
CellFactor
  • Evogordon
    huh ma láttam e revolution-ról egy videót. Erre csak ezt tudom mondani
  • Gabe18
    Érdekes...nem rég még több mint egy év volt hátra a megjelenésig,most meg már mindjárt kiadják.
    Biztos nézték,forgatták,tanulmányozták,aztán rájöttek hogy "jéé,hát ez már kész van,akkor adjuk ki!"
  • VRSDM
    kiöjtt az uj múvi és még nincs is nagy cseveés róla??? micsoda egy dolog. nemis értem
  • SötétBarom
    nemkell optimalizálni.. Lesz egy olyan sor valahol a program mélyén, hogy
    if "aegiafx=1; fps=+30 / aegiafx=0; fps=max4"

• grebber
    CellFactor: Revolution - Ismerős ismeretlen
    [2006. augusztus 03. @ 19:47 - Berkenye]

Biztosan hallottatok már a CellFactor technológiai demóról (melyből egyébként kettőt is kiadtak). Annak idején ezzel mutatták be az AGEIA PhysX fizikai processzor képességeit játék közben. Akkor még úgy tudtuk, hogy a játék teljes verziója csak 2007-ben érkezik.

Nos, a demó fejlesztői most bejelentették, hogy a teljes játék már igen előrehaladott állapotban van. Olyannyira, hogy megvan a végleges címe is: CellFactor: Revolution, s még idén novemberben megjelenik!

Egy játszható változatot hamarosan be is mutatnak a szombaton kezdődő GameStar táb... izé, szóval a QuakeCon rendezvényen. Amit eddig is, vagy egyáltalán nem tudtunk:

Öt különböző, teljesen cafatokra lőhető környezet (áttörhető falak, ledönthető oszlopok, felrobbantható hidak)

A CellFactor: Combat Trainingben látható pályaelemek négyszerese kap majd helyet a végleges játékban

Új pszichikai képességek (Psi Rift: két kézzel több tárgy lebegtetése, Psi Crunch: a felemelt objektum összeroppantása, Psi Wave: utat vághatsz vele az előtted tornyosuló tárgyak tengerében)

Új járművek, például repülésre alkalmas ruha

Új fegyverek, például csáklya

Új játékmódok: támadás, fizikára épülő sportmódok, öldöklés, "fizikai" zászlórablás

info: Gamestar

Na erre kiváncsi leszek ha tényleg idén jelenik meg.Akkor a fejlesztőknek eléggé rá kell gyurni az optimalizációra!
    Kiváncsian várom mi sül ki belőle!
  • Inquisitor
    "lassan fogod fel, hogy azzal sem gyorsabb sebességet nézve, max részletesebb a fizika.."
    Ez így nem teljesen igaz, csúcs kategóriás VGA-val játszható(bb) sebességet produkál, ha meg 1x lesz olyan GPU ami ki is tudja számolni a plusz geometriai cuccokat, akkor jobb is lehet.
  • SötétBarom
    Azér a per-pixel motion blur nem néz ki szarul.. ;D
  • grebber
    Mert ez még egy nagy rakás fos semmi más!
  • kirol
    Hát én is kipróbáltam ma, persze PhysX nélkül. Hihg Graphics ikont indítva amikor betölt és lerak egy helyre 18-25 FPS -el megy, a robbanásoknál lemegy 8-10 -re kb. De ha arrébmegyek onnan, ahonnan letett egy kicsit távolabb, akkor az FPS leugrik 1 -re, amiről az istennek sem mozdul el. Na ez miért lehet?
  • Magiszter
    Érdekes játék. Amíg nem kezdenek a textúrák ugrálni addig szépen megy. És nagyon jó benne a per pixel motion blur sokkal igazzibbnak látszik az egész
  • SötétBarom
  • Maxtreme
    nalátod:) Legközelebb tájékozódj mielőtt leszólod a jónépet :)
    Nem muszáj a ninck-hez hű maradni
  • SötétBarom
    Ez egész érdekes. Köszönöm a felvilágosítást.
  • veri5
    Ugye csinál a cég egy olyan vidit,hogy az bírja a gamet?
  • Maxtreme
    akkor okoskodóknak még1x

http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/1/y/10582.html

Ez csak az 1ik cikk a sok közül.
  • Maxtreme
    pff...
  • SötétBarom
    omg..
    Akkor S3 trioval sem gyorsabb a gém, csak részletesebb a grafika???
    O_o
  • Maxtreme
    lassan fogod fel, hogy azzal sem gyorsabb sebességet nézve, max részletesebb a fizika..
  • SötétBarom
    lassan fogjátok fel h Aegia PhysX kártya kell a játék jó futtatásához..
  • sguser
    igen de azt nem értem hogy levettem mindent minimumra hdr off és 640x480-ra és még igy is sz.r 20fps és vannak helyek ahol állandoan 3-4 fps. ez valami bug vagy a kártyám má télleg ennyire szar lenne hogy a 640*480se birja vele?
  • gamerboy91
    Na majd kipróbálom az én gépemen.
    Valyon mennyire szereti a Cellfactor az X1800GTO karim?

A teszteredményemet vasárnap-hétfő környékén tom megmondani...
  • balu666
    Sajna ennél nem nagyon lesz kisebb a gépigény, de mire mire megjelenik ( 2007 II. félév) addigra már lesznek olyan hardverek, amin simán fog futni (remélhetőleg)
  • szaharin
    7800gt-n is lassulgat fullmaxon 1280ban, 6600gtol mar nesokat varj
  • sguser
    ez sztem még valami optimizálatlan bugos szar
  • sguser
    na mennyenek má a rákba ugy szaggat a 6600gt/2.8ghz p4/1giga ram-on mintha még mindig geforce4 mx440-em lenne...
  • sguser
    bazzz
  • grebber
    2007 vége!
  • sguser
    ennek mikor jelenik meg a full verziója?
  • Repülő Gyík
    Hát ezzel a hibával még nem találkoztam:(
    [lekopogás]
  • Tatyla
    hát nekem begin game-nél elszáll valami erroral...
  • Jodzsi
    jó játék lenne csak túl nagy a rencerigénye :'(
  • Repülő Gyík
    Na megnéztem!
    Még mindig működik kártya nélkül, és ugyan úgy a EnablePhysX=false szöveget másoltam be a parancssorba!
    Mintha optimalizálták volna egy kicsit, de 3 perc játék után nem lehet 100%-ra mondani hogy jobb lett! /valamivel boztos jobb/
  • Tatyla
    köszi,akkor lehuzom ezt az újjat és kipróbálom...
  • Repülő Gyík
    És elindul
  • Repülő Gyík
    Bekell másolni a parancssor végére ezt: EnablePhysX=false
  • Tatyla
    én az elözöt se tudtam életre kellteni...
  • Repülő Gyík
    Valamit változtatni kellett, mert nagyon lebőgtek:)
    Most szedem, aztán beszámolok az eredményről.
  • Gabe18
    Vagyishogy újabb...
    De hogy miben jobb vagy más,azt nem tudom.
  • Gabe18
    Ójabb demó

• Repülő Gyík
    Nem valami nagy szám úgy a játék, de elindul a párom gépén is, pedig az intel:)