Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, meg a bunnyhop scriptek... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kovács legény
az extra DVD-n lesznek a csítek?<#hehe>

www.czekoart.hu

Szerintem elfog futni közepes gépen is 1 GB rammal ahogy elnézem a grafikáját....
trident
gamestar.hu

:: GameStar Online Hír Archívum ::
ET: Quake Wars elõrendelés és gyûjtõi kiadás
<2007. március 24. @ 16:31 - Alwares> (kommentek: 10)
Míg az új Enemy Territorynak még hivatalos megjelenési dátuma sincsen, az Activision lerántotta a leplet az elõrendelési programjukról.

Az elõrendelés március 26-án és április 12-én kezdõdik. Az elõrendelõk a következõ extrákat kapják:
- Lefoglalhatják a nick nevüket mert a BF-ekhez hasonlóan a bejelentkezéshez használt user névvel játszanak a játékosok
- Két exkluzív posztert
- 2 gyûjtõi kártyát, amiken különbözõ GDF és Strogg jármûvek tulajdonságai és tippjei találhatók
A gyûjtõi kiadás extrái:
- Bónusz DVD számos különlegességgel
- A többi 10 gyûjtõi kártya

Csak mint érdekesség, elsõnek lássuk mit tud.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Igen, sajnos! 😊

nem .. sajnos?! 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DummyBoy
noob, te játszottál a sima Enemy Territoryval?

Engem nem zavarna, ha lenne ilyen publikmajom statozás, csak ne függjön tõlle a játékmenet ... ne legyenek unlockolható majomságok, meg ilyenek 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Miért nem? Legye benne olyan XP rencer mint az eredetiben ...

Betenné a kaput, ha olyan lenne mit az új BF ... unlockolni kell a gránátot ... blah ... remélem ennyire nem lõnek bakot ...

A qrva ranked stat rendszer mint a BF2-nél, csak a lámáknak jó, elbassza a játékot 😞

Lesz benne stat rendszer!
Mert akkor nem tudnal letenii ágyút és egy adodt helyre küldeni az áldást...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hááát sajna a bf2 mutatja hogy a stat egy nagy vonzóerõ és nem fogják kihagyni a 12éveseket sem, vegyék meg õk is 😞( .. nekem ezzel még nem is volna bajjom max nem fogok 1000órát páblikolni, hanem supportolják a gémet rendesen ne úgy mint a bf2-t

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DummyBoy
lol ... ja 😊 Ez is kenszöl lesz 😊

SZVSZ NE LEGYEN RANKED RENCER benne ...

trident
Ez is igaz, szinte minden mostanában megjelent sütibombánál kell egy-két patch, mire normalizálódott a helyzet.😊
A bf szériába már nem kezdek bele, ha eddig nem tettem, de itt, az et szimpatikusnak tûnik a feladatorientáltsága miatt.
A sci-fi témákat nem igazán kedvelem, de az is igaz, hogy a 2vh-val van teli a játékipar.

Remélem nemsokára elsõ kézbõl ismerjük meg a játékot😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kovács legény
ebben is lesz biztos elég idegesítõ dolog ,bizom benne hogy egy fasza dolgot hoznak ki belõle
amugymeg ugyis kenszöl lesz😄

www.czekoart.hu

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

trident
Csak hagyják ki belõle az ugribugrit, a delfinezést, legyen egy valóban csapatra építõ játék, legyen benne "ironsight", ha hangulatos, és nem találják meg a tizenkétévesek, akkor még jó is lehet. =)

DummyBoy
Hmmm ... ET lesz a BF2 utóggya? 😊 Nem is lenne rosz 😊 Hs lesz olyan fiilinges mint az elõdje 😊

trident

köszi 😊 ez van 😞

sajnos már lezárult!!! :'(

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

köszi 😉 a klánunk bf2-zik de azér már keressük az utódját ... egyenlõre semmi nemjó csapatjátékhoz az újak közül 😞(

trident
gamestarra néztem be, néztem van e valami újdonság, ezt találtam.😊

ezt hol találtad??

trident
Quake Wars teszter klán kerestetik
<2007. március 21. @ 10:59 - Chesario> (kommentek: 16)
Az id Software és az Activision olyan klánokat keres az Enemy Territory: Quake Wars teszteléséhez, akik otthon vannak az FPS-ek terén.

Az Enemy Territory: Quake Wars megjelenése már el lett halasztva egyszer, ám a fejlesztõk csak minõségi munkát akarnak kiadni a kezeik közül, amihez most profi FPS klánok jelentkezését várják. A zárt multiplayer bétateszteléshez a klánoknak az [email protected] e-mail címre kell elküldeni jelentkezésüket a következõ formula felhasználásával:
1. Clan name
2. Number of 'active' members
3. Games played regularly
4. Games played competitively
5. Clan website
6. Clan IM details
7. Clan email

LegionarR
szal még pár hónap...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
A GameTrailers.com-on ez az megjelenési dátum van:

Enemy Territory: Quake Wars

Platforms: (PC) Release Date: 6/5/2007 <<<<-------------
Genres: First-Person, Shooter
Developer: Splash Damage Publisher: Activision
Media: 13 Total Downloads: 478,722

GameTrailers adatlap

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Fenrir
Mivel március harmadika van és a játék sehol, értelemszerûen toltak rajta.

A halál csupán a kezdet...

scorpeeon
Hmm, ezt írják több oldalon is release date-nek:
Europe: February 27, 2007

Ki kellett volna már jönnie? Vagy ez egy régi dátum és azóta toltak rajta?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Fenrir
6 új kép

Épül-szépül...

trident
Eddig a március elsejével találkoztam mint kiadási dátum. Na persze csak két dolog biztos, az adó, meg a halál. =)

Lacc
Azért mert ez nem a "megkopott Doom 3" engine. Ott a megtexture legnagyobb újításnak, meg gondolom még csiszoltak rajta jópár helyen.
Néha úgy tûnik, mintha az Enemy Territory: Quake Wars egyre szépülne. Szemlátomást mindent ki akarnak hozni a megkopott Doom 3 motorból.

Teszik mindezt úgy, hogy az id Software következõ motorjára még ki tudja meddig kell várni, s arról már most is ódákat zengenek a készítõi. A Quake Wars egyébként még mindig nem kapott pontos megjelenési dátumot, de elméletileg legkésõbb nyár elején kezünkbe vehetjük majd.

gamestar

KÉPEK
Fenrir
Dzsenjueri van, open beta elkezdõdött már?

"maybe"
"when its done"

Lacc
Ezt definiálja.<#ticking>
majdö

odex
mikorra várható a játék?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

"Nos elkezdõdött a QW beta teszt. Sajnos úgy néz ki egyenlöre csak zárt teszt lesz.
A #splashdamage csatin egyelõre ennyi infót sikerült megtudni.

<10:16> {Jaspion} yeah 2nd round of closed beta for ETQW (non employee)
<10:16> {Jaspion} we'll have to wait january for the open or more... "

Enemy Territory - Magyarosrszág
Lacc
Gondolom csak az kapott olyan kódot akit ki is választottak...
scorpeeon
Lehet jelentkezni bétára! Bejön az oldalon csak a security kódnál milyen kódot kér? Plz help!!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Bétát akarok mán! 😊

jééz...szanaszét fog szaggatni a gépemen<#idiota>
grebber

Next PC upgrade: 2022

Admiral Chris
2 plusz a fizikai proci <#beka2>... de azt szerintem nem biztos, hogy kihasználná. Annyira azért nem dúrva

scorpeeon
Az azért kemény dolog 9600-al QW-zni 😊 Én 9600XT-vel vittem végig a Q4-et. Nem mondom h jó grafikán ment, és mégcsak azt sem h nem szaggatott néha és magas lett volna az fps, de vhogy végigvittem. Most viszont 7600GT-re váltottam, ezzel csakcsak elfut vhogy a QW, mégha nem is maxon. (Mert ahhoz biztosan 8800GTX-bõl kell 3db SLI-ben 😄)

scorpeeon
A béta linkjére most not found-ot mond... Ejnye, jó lenne ha tudnék jelentkezni. Talán eldöcög a konfigomon. Vki írjon privit ha lehet már jelentkezni bétára! (vagy jelentkezzen a nevemben!) 😊

berlinboy6329
Dehogynem.Vég is vittem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Cujo01
háááát :SS
nem sok jót jósolok...
gondolom a quake4 sem fut... 😊

trident

Bizonytalan a Quake Wars béta
<2006. november 28. @ 10:48 - Chesario> (kommentek: 0)
Pár hete jelentették be az Enemy Territory: Quake Wars bétatesztjét, ám máris bizonytalanná vált a dolog.

A teaser oldalon lévõ hírre azóta sokan sokféleképp reagáltak, ám most maga a béta idõpontja vált bizonytalanná. Egyelõre nem tudni, hogy pontosan mikor tudják majd elkezdeni a bétatesztelést, de a jelentkezés pontos idõpontjáról sem tudtak mit mondani a kiadónál.

berlinboy6329
REmélem el fog futni nem éppen izomgépemen(9600-as radeon 256 MB DDR),multit nyomom azonnal.Rég nem multiztam már. :/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/