2590
  • alma2
    Ha valaki megunta, megajandekozhatna a kulcsaval priviben, koszi.
  • mesor
    Nálam szar a billenytü vagy néha tényleg magától sprintel az emberke megállíthatatlanul? :D
  • szapor
    akkor csak azt mond meg mit akar az jelenteni és hova tölti?
  • Beers
    Kár leszedned, ez neked túl bonyolult lesz!
  • Zomil
    vazzeg ez nem a chat.hu kicsi önállóságot
    ha már ezt nem tudod megoldani akkor inkább néz vmi másik játék után
  • szapor
    most ott van egy olyan hogy Skip The Line! utánna meg Waiting
  • szapor
    na most eljutottam addig hogy leszedte a dowload manangert meg felrakta :) onnan tovább?
  • szapor
    tom eljutok addig de ott van egy csomó dowload now és onnan át izél egy másik oldalra ott megy hogy kell tovább?
  • Lifeforce
    Pontosan.
    Egyébként innen lehet leszedni: http://www.fileplanet.com/178252/170000/fileinfo/Enemy-Territory:-Quake-Wars-Client
  • szapor
    van egy oldal amit az 506 hsz-be volt de vmiért nem jó felh kér meg jelszót
  • szapor
    honnan lehet leszedni?
  • szapor
    mivan hogy érted?ugy hogy dante3 már beírta oszt akkor az már nem jó?
  • Lifeforce
    Nem tudod regisztrálni mégegyszer, az egész accountodat kell adni.
    Ha egy kulcsot regisztráltak, akkor nem tudod másik akkuntra betenni.
  • Lifeforce
    Én sokat BF-eztem, és ki nem állhatom a Quaket, de annyit azért elárulhatok neked, hogy nekem nagyon tetszik.
    Miért?
    1. Jó netkod, és egyben ez a leg fontosabb (BF-ről nem igazán mondható el)
    2. jó történet, küldetések..., és ennek ellenére csapat orientált, de rambozhatsz is
    3. (Ezen lepődtem meg a legjobban) Végre jól ellensúlyozott és beállított fegyverek és járművek.
    Ha odacsaptam valami erős ágyuval, lefeküdtek az emberek . + jól beállított splash

Van azért ami nem jött be: jetpack, és az ugribugri. (kiugrok egy épület tetejéről, és nem lesz semmi bajom, ala quake... :)
    És ami számomra a legrosszabb, a központosított rankrendszer, ami gyorsan agyon tud vágni egy játékot a sok gyökér addikt regeltől estig játszó rambó...
  • szapor
    dante3 nagyon köszi és ezt a gamét honnan tom leszedni és a kód mikor kell?
  • szapor
    mér nem privibe adtad :)
  • szapor
    énnnnnnnnnnnnnnn
  • dante3
    Nekem annyira nem jön be a game, ha valakinek kell a kulcsom,akkor vigye!
    Mondjuk nem tudom,hogy ha már egyszer felléptem vele, más is használhatja-e?
    BHJRTJRH7TAWBBCG 1A
  • szapor
    hali!nem tud vki kódot adni vagy fileplanet loginját megadja
  • DummyBoy
    Ennél a játéknál nem a Quake név a lényeg, hanem az Enemy Territory :)
  • scorpeeon
    Ugyanezen a neven játszok.
  • scorpeeon
    Jól hitted, színvonalas multit dobtak össze. Az, hogy neked nem tetszik, magánügy.
  • Smithwarden
    Hat... SZTEM! sajna ez gyenge lett sok szempontbol is. :(

Barmelyik BF-el ketszer szivesebben jatszok mint ezzel, megha ki is javitanak sokmindent a vegleges verziora. :(

Pedig azt hittem Quake nev alatt csak szinvonalas multit fognak osszehozni.
  • schrank
    nekem 100 fps felett nincs szükségem hajolgatásra
    amúgy mikor lesz demo ?
  • Zomil
    ki milyen néven játszik? mert felvennélek titeket friends-be :P én Zomil
  • DummyBoy
    Szerintem igen, de Q-ra kihajol :_)
  • schrank
    de ugye át szabad tenni Q-ra ugye át ?
  • Polemius
    V betűre kerül elő a menü:

• schrank
    ez a görgetős dolog már az arma demo-ban sem volt valami praktikus
  • DummyBoy
    Ott a pont ... görgőklikk és számok vagy görgetés és klikk ...

Mellesleg egy dologra nem sikerült rájönnöm ... pontosabban a köszönések között hogyan lehet válogatni, mert hol ilyen hol olyan köszönések voltak ... mind1 ... nemfontos ....

Ja és a FAQ ott van a #704-es postban!
  • Alwares
    Itt nem Q van hanem görgő click és utána kell nyomkodni a szám gombokat...
  • schrank
    a bf2-es Q-gombos menu izé itt hogy működik ?
    és hol van itt faq ?
  • DummyBoy
    Asszem csak úgy tud, hogy párszor előléptetik ...

Fasztuggya ... van otthon egy táblázatom, ahol bennevan hogy melyik kaszt mennyi XP után miket kap ... De emlékeim szerint alap Strogg medic nem tud újraéleszteni ... csak bizonyos rang után ... De sajna most eltelt vagy 2 hét játék nélkül :)

Mellesleg jó ez a game nagyon :) Hasonlóan BF2-höz egy kicsit a feladatokra koncentráló összedolgozó csapat meg tudja fingatni a csak freggelő enemyt :)

TK-ról megy annyit, hogy egy másik pályán van egy MCV vagy mi ... supportként adom rá az égi áldást, erre megáll, mellérohan 2 saját fireteam ... hopp 6 TK ... szevasz :) :)
  • Polemius
    Amúgy most nézem, hogy a telepítés után ott egy Docs alkönyvtár a játék könyvtárán belül. Ott vannak a mindenféle infók, köztük felsorolva 37 elérhető rendfokozat. :)
  • scorpeeon
    Jah. Volt, hogy 10/24-es szerverre is aszonta, hogy full :) Kénytelen voltam egy 4/24-esbe bemenni, persze voltak ott is 20an egyből :)
  • Alwares
    Egy dolog nagyon nem teteszett viszont, a szerverek teli voltak és alig volt olyan ahová be tudtam menni XD
  • scorpeeon
    "alap Strogg Medic nem tud újraéleszteni, de halott GDF katonából tud magának speckó spawnpointot csinálni ..."
    Hát én strogg voltam és élesztettek újra többször is, akkor az nem alap strogg medic volt? A neve Technician volt persze, nem medic.
  • Zomil
    én is kiváncsi lennék h hogy kapok uj cuccot fejlödéssel:D

kedvencem eddig a sniper felmászok egy toronyba és kiszedek mindenkit v meghackelek pár tornyot pl anti person:P egyszer találtam strogg hullát F-eltem akkor utána én is troggként nézek ki? jaaaaa akkor azért ölt meg a csapattársam XDDDD

össszefoglalva: grafika lemegy játékélmény jó, tetszenek ezek a class orientált miniküldik, hackeld meg ezt, robbantsd fel azt:)
  • scorpeeon
    Innen jut eszembe: kihagytam a Hog-ot, kis transzportjármű, gyors, tűzereje nulla. Elütésre kíválóan alkalmas :)
  • Alwares
    Hát nemtom belegondoltál-e hogy játékmenetileg mennyire logikus és használható ha van ilyen. Körübelül semennyire...
    No de a játékról; szóval pozitív véleménnyel vagyok az egészről és nagyon meglepett hogy mennyire hasonlít az eredeti ET-re, legalábbis a játékmenet, lövés és sebzésrendszer. Jó volt a régi is és meglepő módon nagyon jól müködik a Quake világában is, jó lesz ez azt hiszem. A Bf2-vel összehasonlítani badarság nagyjából a hasonlóság annyi hogy ez is taktikai-muli fps, bár itt kevesebb a taktika ami jobb is mert a BF-be se nagyon sikerült ezt megvalósítani...