Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
:: GameStar Online Hír Archívum ::
ET: Quake Wars elõrendelés és gyûjtõi kiadás
<2007. március 24. @ 16:31 - Alwares>2007. március 24. @ 16:31 - Alwares> (kommentek: 10)
Míg az új Enemy Territorynak még hivatalos megjelenési dátuma sincsen, az Activision lerántotta a leplet az elõrendelési programjukról.
Az elõrendelés március 26-án és április 12-én kezdõdik. Az elõrendelõk a következõ extrákat kapják:
- Lefoglalhatják a nick nevüket mert a BF-ekhez hasonlóan a bejelentkezéshez használt user névvel játszanak a játékosok
- Két exkluzív posztert
- 2 gyûjtõi kártyát, amiken különbözõ GDF és Strogg jármûvek tulajdonságai és tippjei találhatók
A gyûjtõi kiadás extrái:
- Bónusz DVD számos különlegességgel
- A többi 10 gyûjtõi kártya
Csak mint érdekesség, elsõnek lássuk mit tud.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Engem nem zavarna, ha lenne ilyen publikmajom statozás, csak ne függjön tõlle a játékmenet ... ne legyenek unlockolható majomságok, meg ilyenek 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Betenné a kaput, ha olyan lenne mit az új BF ... unlockolni kell a gránátot ... blah ... remélem ennyire nem lõnek bakot ...
A qrva ranked stat rendszer mint a BF2-nél, csak a lámáknak jó, elbassza a játékot 😞
Mert akkor nem tudnal letenii ágyút és egy adodt helyre küldeni az áldást...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
SZVSZ NE LEGYEN RANKED RENCER benne ...
A bf szériába már nem kezdek bele, ha eddig nem tettem, de itt, az et szimpatikusnak tûnik a feladatorientáltsága miatt.
A sci-fi témákat nem igazán kedvelem, de az is igaz, hogy a 2vh-val van teli a játékipar.
Remélem nemsokára elsõ kézbõl ismerjük meg a játékot😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
amugymeg ugyis kenszöl lesz😄
www.czekoart.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
<2007. március 21. @ 10:59 - Chesario>2007. március 21. @ 10:59 - Chesario> (kommentek: 16)
Az id Software és az Activision olyan klánokat keres az Enemy Territory: Quake Wars teszteléséhez, akik otthon vannak az FPS-ek terén.
Az Enemy Territory: Quake Wars megjelenése már el lett halasztva egyszer, ám a fejlesztõk csak minõségi munkát akarnak kiadni a kezeik közül, amihez most profi FPS klánok jelentkezését várják. A zárt multiplayer bétateszteléshez a klánoknak az [email protected] e-mail címre kell elküldeni jelentkezésüket a következõ formula felhasználásával:
1. Clan name
2. Number of 'active' members
3. Games played regularly
4. Games played competitively
5. Clan website
6. Clan IM details
7. Clan email
Enemy Territory: Quake Wars
Platforms: (PC) Release Date: 6/5/2007 <<<<-------------
Genres: First-Person, Shooter
Developer: Splash Damage Publisher: Activision
Media: 13 Total Downloads: 478,722
GameTrailers adatlap
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
A halál csupán a kezdet...
Europe: February 27, 2007
Ki kellett volna már jönnie? Vagy ez egy régi dátum és azóta toltak rajta?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A halál csupán a kezdet...
Teszik mindezt úgy, hogy az id Software következõ motorjára még ki tudja meddig kell várni, s arról már most is ódákat zengenek a készítõi. A Quake Wars egyébként még mindig nem kapott pontos megjelenési dátumot, de elméletileg legkésõbb nyár elején kezünkbe vehetjük majd.
gamestar
KÉPEK
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A #splashdamage csatin egyelõre ennyi infót sikerült megtudni.
<10:16>10:16> {Jaspion} yeah 2nd round of closed beta for ETQW (non employee)
<10:16>10:16> {Jaspion} we'll have to wait january for the open or more... "
Enemy Territory - Magyarosrszág
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Next PC upgrade: 2022
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Bizonytalan a Quake Wars béta
<2006. november 28. @ 10:48 - Chesario>2006. november 28. @ 10:48 - Chesario> (kommentek: 0)
Pár hete jelentették be az Enemy Territory: Quake Wars bétatesztjét, ám máris bizonytalanná vált a dolog.
A teaser oldalon lévõ hírre azóta sokan sokféleképp reagáltak, ám most maga a béta idõpontja vált bizonytalanná. Egyelõre nem tudni, hogy pontosan mikor tudják majd elkezdeni a bétatesztelést, de a jelentkezés pontos idõpontjáról sem tudtak mit mondani a kiadónál.