Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Ja, I want BETA!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hétfõ van hol a Béta?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Admiral Chris
lehet, hogy bf2-t is

ehhh hát errõl lekéstem.Nah majd akkor hétfõn.
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ebben is várhatsz órákat, ha vagytok 4-en a pályán... Nem csak a szerverre kell csatlakozni, hanem meg is kéne nézni, hogy hányan játszanak...

Cujo01
aki arra vágyik, hogy órákat várjon 1 ablakban, vagy 1 bokorban kempelve, annak tökéletes a cod... itt pörgés lesz 😊

ott a pont, cod-nak semmi köze se bf-hez se ehez..., de még et-hez se volt... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mer a cálofduti aztán feladja a leckét??!!ppff más stilust képvisel és a codot sztem a bia HW is ott hagya már...
mert,h a BF sorozatnak annak persze.reméljük!
Hááát bekell vallanom öszintén nem vagyok nagy hive ennek a játéknak...
De a videjó után azt kell mondanom hogy emberek ez ÜTNI FOG de nagyon...
Simán lefogja söpörni a BF sorozatok (köcsög DICE HEHEHE!) de még szerintem a Call of Duty sorozatokat is... (bár ebben nem vagyok annyira biztos) szóval komoly kis game lesz!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

grebber
Közelnek közel kérdés mennyire ugyanis 2007 Q1 a hivatalos megjelenés és ez még változhat!

Next PC upgrade: 2022

And5
Megnéztem még1x és ezt 2006 õszét írnak valóban. Természetesen hivatalos honlap és a video 05/11/2006 ---> Közel van a kicsike.

And5
Ne haragudj de ha jól emléxem a 2006-os E3-as video végén azt írják, hogy: Coming this fall. Tehát idén õsszel jön.

JaSoN HuNTeR
Hááát kb még 1 fél év vagy 1 év.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mikor jelenik meg a game??
Lacc
Folytatások meg a Dice? Úgy tudtam, õk csak egy játékot készítettek, aztán azt moddolták.
tény 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DummyBoy
De nekik nagy rutinjuk van már ebben sajna 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

szvsz ez majd akkor derül ki ha kijön 😊 azért hiddel nem cak dice-ék tudják elkurni folytatásokat , az bárkinek sikerülhet 😄

jaj...

DummyBoy
Nemtom, én nagy BF fan vagyok, de a jelenlegi állás szerint ha egy kis köze is lesz az eredeti ET-hez és nem qrják el nagyon akkor a 2142-t a porba fogja alázni ... 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

finaltrekker
Félév??? Úgy tudtam még idén megjelenik, hogy ezt vegyék az emberek a BF 2142 helyett.

www..KALOZOK.com

Honnan a rákból tudnánk???????
Mit kell ilyen faszságokat kérdezni fél évvel a játék megjelenése elõtt???
Majd letöltöd, kipróbálod, oszt' ha megy, akkor süti, ha nem, akkor meg így jártál...Vagy már ahhoz is lusták az emberek, hogy felrakjanak egy általuk várt játékot, és kipróbálják, hogy megy-e?

Egyébként sztem meg menni fog, mégis mi a faszért ne menne? Nem olyan szar kártya az, lehet hogy nem maxon, de menni fog...

Sok kis kattogó vérpistike<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

JaSoN HuNTeR
Kösz a semmit!😊)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

vagy igen, vagy nem...

JaSoN HuNTeR
De menni fogg 9800 sériákon szerintetek?

sok

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!
-Ati Radeon 9800 sériákon menni fogg a játék?És kb mennyi ram kell hozzá?

😄DDDD

Megvárod, míg kijön a demó, feltelepíted, és ha lefagy a betöltés közben, akkor nem fut... Ennyi<#wilting><#wilting><#wilting>

finaltrekker
Kár pedig valahonnan jó lenne megtudni, hogy futna a gépemen.

www..KALOZOK.com

Lacc
A vélemények nem egyeznek.
nem...

vagy nem?
Lacc
Szerintem igen.
nem

finaltrekker
nem tudod vagy nem lesz?

www..KALOZOK.com

nem

finaltrekker
Nem tudja valaki lesz-e demója a quake warsnak és ha igen kb. mikor jelenik meg?

www..KALOZOK.com

az lehet de ettõl még ugyanaz a fajta maradnak amitõl nekem hányingerem van...

Cujo01
okés, igazad van ;>
"és nem csak azok járnak elöbb akik fizetnek érte hanem pl az olyan klánok is akik erre épitenek hogy egy muki emgirja és rögtõn õk az über tápok... 😛 " -- na jah... aztán sponsorálja õket az MSI, meg a Razor és semmi gondjuk 😊

errõl értekeztem az elöbb hogy nem ez a vész mert elvégre ezeket akár alaból hotkeyezhetõvé tehették volna hanem amit elöbb is emlitettem az a gáz és emberek fele ezt cisnálja..., én nem azt mdontam hogy te csinálod hanem a nagy átlagot..., és ezt kéne elkerülni emrt ugye tugyuk hogy amit meg lehet egy gameban csinálni azt tuti hogy emg is fogják akármenyire illiuzo rombolo köcsögség...
és azt szintén nem modntma hogy cfgzés = cheat hanem azt hogy egy hajszál választja el a kettõt..., mert egy jó scriptel rendelkezõ egyénrõl meg nem modnod hogy az cheatel vagy "csak" scriptezik (mellesleg nézõpont kérdése..., elvégre az aimbot is csak egy olyan külsõ program által generált script ami auto a fejedre céloz 😛PP)
és nem csak azok járnak elöbb akik fizetnek érte hanem pl az olyan klánok is akik erre épitenek hogy egy muki emgirja és rögtõn õk az über tápok... 😛

Cujo01
"ez már "picit" tulzás hogy egyesek ugy konfigolnak hogy lenyom egy gobmot és eljárja neked a keingõt..." -- 😊
ez jó volt 😊 elmondom milyen sripteket használok:
- classváltó, hogy waron gyorsan más kasztal tudjak éledni, ha szükséges
- spawnváltó, hogy waron más spawn-helyrõl tudjak éledni, ha szükséges 😊
- gammaállitó: fényerõt állitok vele 😉
- névváltó: nevet váltok vele 😊)
Szóval ezek azok a nagy csalások? 😊 Konfigolás nem= csitelés...
Cheat: valamilyen segédprogram használata, konfigban nem tudsz olyat átirni, amitõl aimbotod, vagy wallhackod lesz 😊
Abban igazad van, hogy akik fizetnek a csitekért, (személy szerint neki irja meg 1 programozó) azok 1 lépéssel elöbb járnak, mint a PB.. de ezen sajna nem lehet változtatni ;(
(viszont ebben is lesznek trickjumpok 😛)

nah nekem pont az ilyen mentalitással volt bajom et-ben... 😊
nem a konfigolásal van a baj hanem azzal ami etében megy..., ez már "picit" tulzás hogy egyesek ugy konfigolnak hogy lenyom egy gobmot és eljárja neked a keingõt...
a másik meg hogy akárki akármit mond a konfigolást a csiteléstõl tényleg csak egy hajszál választja el és bogarászd ki ki mit csinál..., a pb meg szart sem ér már kiderült nem egy gamenál..., kb a public cheateket lehet vele elkapni és azzal kifujt..., és nem az a baj hogy utána akrok járni vagy nem, mert utána is jrátam anno meg is néztem mivel szorakozik az állatja csak éppen értelme nincs, nem errõl kéne szólni a gamenek..., egyszerüen a játék hangulatát, stilusát, élvezhetõségét kurja el de ugy istenesen... (és ugyan tény hogy el kéne különiteni azokat akik még a fingásra is scriptet raktak emg azokat akik pl a kaszt select-re hazsnáltak csak ami nem olyan vész, de mivel nem igazán lehet a ketõt elkülöniteni igy gyk egykalap alá tartoznak...)

a bunnhopról meg csak annyit hogy szerencsére már megy ki a divatból..., ez tény hogy oylan hogy vnaakinek bejön van akinek nem, nekem nem, ennyi, kinek a pap kinek a paplan... 😊

Cujo01
a bunny, a scriptek, meg a konfigolás a legjobb benne... 😉
mint a forma1-es autóknál, itt is magadra kell formálni a cfg-t... ez szerintem tök normális.. és ha körbenézel single player game-kban, a legtöbbjénél tudsz konfigolni, mert a fejlesztõk is rájöttek, hogy erre igény van...
a csiterekrõl: minden online játékban vannak csiterek, (fõleg, amig még új) aztán szép lassan jönnek a fejlesztések
ET-ben --> PB screenshot: azt a képet küldi el a servernek, amit te látsz: elég sok "pro" játékos lebukott..voltak olyanok, akik pl. EC-n 😄 azóta a yawn-ba is beépitettek 1 csitfigyelést.. ha csak 1 olyan file van a játék mappájában, ami nem oda tartozik, már akkor riaszt.. szóval már nincs annyi csiter..fõleg ha warozol... max a "konfigcsiterek 😊", ami ugye mindenkinek adott, csak utánna kell járni...

ln meg azt remélem hogy a csapatorientált részeket továbbörökiti a qw azon kivül meg égvilágon semmi köze nem elssz hozzá mert sajnos a jó csapatorientált 5letek, és ötletes mapok melett elszurta az egészet az ultimate arcade játékmenet, folyamatos bunnyhop mindnekinél, ezermilli scriptes gyerkõc, a cheatereket emg már ne is emlitsük..., stb stb...
szóval tulképp a mission orientáltságot kéne továbbörökiteni, a kasztrendszert, fejlõdés, épithetõ cuccok (remélhetõleg jóval továbbfejlesztve) a többi meg kuka 😊

trident
Ezt el is feledtem =)
Mondjuk úhy lehet mint a DoD-ban, ott ugrás közben nem tudsz lõni.😄

Kiváncsi vagyok az ET: QW-ra, nem vagyok nagy ET ismerõ, de azt tudom, hogy alapvetõen egy csapatorientált korrekt játék, és remélem méltó folytatása lesz a QW.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ámen 😊 remélem igy lessz 😊 tegyük hozzá jólenne ha bunnyhopp meg scriptelés se lenne 😛PP

trident
Igen, de itt már más motor lesz, nem pedig az eleavult quake-es maradvány, én legalábbis örülnék ha nem lenne rocketjump meg ilyen izék, meg konfigbuhera, remélem valami ütõs anticheat rendszer is lesz, no meg monjuk valami korrekt védelem... (anticheat+másolás)

scorpeeon
2 új kép
<#finom>
Sztetek 7600GT jól fogja vinni ezt a játékot?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP