2590
  • scorpeeon
    Jaja :) Azt én is szeretem. Icarussal föl az égbe aztán dobálom lefelé az áldást :) Vagy simán a Hyperblasterrel osztom a fejeseket. Szokták szeretni :) A baj akkor van amikor élesben osztom a tk-kat, olyan 1-2-t mindig sikerül kinyírnom véletlenül. Volt, hogy a lépegetővel sikerült valahogy. (észre sem vettem, nem is lőttem rá, talán eltaposhattam)
  • DummyBoy
    Amin viszont qrva jókat funoltam :)

Pálya induláskor van 1 perc Warmup ... AKKORA TK PARTYK voltak hogy csak na :)
  • DummyBoy
    Nnnna, én meg itt legépeltem vagy 2milit az ujjaimbül ... erre van faq :)

De nagyon lol a Class Overview :) Mág az is ottvan hogy naggyából minek felel meg a BF2-ben :)
  • haxoror
    Hát már nekem is van csillivilli plecsnim pedig csak pár izét lőttem le, a küldetéses részt majd inkább holnam erőltetem!

Ja és kb 3 másodpercel szerverre lépés után már le is tékáztak, nem semmi :D
  • Polemius
    Elvileg van aminek kilőheted a kerekét.
  • DummyBoy
    Látom olvasol ... ki lehet lőni a kerekeket ... :) Teeeee ...

transzportláma ....
  • Polemius
    Járművek a transportkirály kedvéért:

menü, HUD:

kasztok:

fegyverek:

lepakolható cumók:

küldetéstipusok:

battlefield veteránoknak különbségek:

És végül a betában szreplő pálya:
  • DummyBoy
    Jaja ... mellesleg beleszerkesztettem, olvasgasd át megint :)

Bizonyos XP megszerzése után rangokat lépsz felfelé, akkor lehet az extrákhoz is hozzájutni.

Ehhez képes az űrbéef max Super Mario lehet :) ArmA-hoz ne hasonlitsuk ezeket ... ET meg kicsit hamarabb volt mint a ratyi wow :)
  • schrank
    sejtettem nagy kamu volt anno télen az a sok kilőttkerekű irányíthatatlan jármű meg ilyesmi úgy látszik ezt majd csak az év végi nagy durranások hozzák majd fuel of war meg remélhetőleg bad company
  • scorpeeon
    Kösz. Ezt még emésztgetem, még1 kérdés: a szerveren voltak jópáran akiknek volt vmi rankjuk (a nevük mellett vmi kis embléma volt), ilyet hogy lehet szerezni, simán xp-t kell gyűjteni? Kiírta párszor, hogy fejlődtem, de nem kaptam semmilyen jelet a nevem mellé. És többször kiírta, hogy vmilyen új cuccot kaptam vagy vmi hasonlót, de nem nagyon jöttem rá, hogy mi az. Ezeket vágod? :)
  • schrank
    akkor ez most egy bf2142-be csomagolt arma-wow torzszülött ?
  • scorpeeon
    A járműveken általában látni külsőre egyből, ha nincs sok élete: füstöl aztán ég is. De ez nincs kihatással a használhatóságára sztem.
  • DummyBoy
    Nnna akkor már lehet pofázni :)

A Sewer pályán mindkét oldalon elég eccerűek a missionok :)

GDF a térkép alapján ...

A és B ponton engi épithet (nem kötelező ...) watchtowereket ...

C pontot elfoglalni minél gyorsabban (Spawnpoint ...), utánna pedig D pontot felrobbantani (HE charge, sima katona teheti le ...)

Support C pont mellé telepithet Artit ... vagy engi Anti Personel towert ...

1-es Misson, enginek fel kell húzni egy mittoménmármianevét :) Na ott nagy csata szokott lenni + a C pontot lehet répelni ezerrel (strogg supportal ...) :)

Ha GDF megépiti az 1-es ponton a micsodát, akkor be tud menni a Strogg bázisra, ekkor a Strogg spawn visszakerül az alapbázisra ... itt el kell foglani E pontot, mert az megint spawnpoint ... ez a rész is érdekes szokott lenni, érdemes Anti Personel turretekkel telerakni, amelyik oldal hamarabb lerakja oda, annak jó :)

Utánna be kell menni az épületbe, ott a két 2-es Mission az hogy fel kell robbantani a bejáratokat, majd be kell jutni a 3-ashoz és meg kell hekkelni a célpontot (specops/sniper tuggya ...) ...

Stroggnak mindezt meg kell akadályozni ... legfőképp a micsoda felépitését, mert addig a GDF sehova nem tud eljutni ... Nem bonyolult az ...

Küzben jobbra fent irja a submissionoket a game ...pl: javits meg egy lerobbant járművet meg ilyeneket ... M gombal elfogadhatod a missionoket és ha megcsinálod, extra XP-t kapsz ...

F és G ponton valamit robbantani lehet, fingom sincs mit, asszem azok ilyen "titkos" járatok :)

Minden karatertipusnak megvannak az előnyei :) Mind fejlődhet + rakás + cuccot kaphat ahogy egyre több XP-je van ... és a lényeg ... nem érdemes farmolni, mert van XP reset :)

Pl: Katona tud csak HE charge-ot letenni, többfajta fegyvert vihet, vagy géppityut, vagy AntiTank Antivihékül cuccokat ... elég izmos :)

Medic-et nem kommentálom, de pl alap Strogg Medic nem tud újraéleszteni, de halott GDF katonából tud magának speckó spawnpointot csinálni ...

Specops tud távcsövezni + Sniper fegyvert vinni, hekkelni + néhány helyre radart telepiteni ... ráadásul GDF specops fel tudja venni a halott Strogg katonák "mintját" ergó Strogg lesz belőlle :) Stroggot nemtudom ...

Kedvenceim:

Engi: amellet hogy tud javitani, tud letenni 3 fajta tornyot anti personel, antitank és anti air :)

Support pedig 3 fajta "artillerit" tud ... az első területre hat ... a másodikat külön szeretem, az anti vihékül, be lehet vele célozni a járműveket és ha befogtad, akkor eltalálja :) a repülőket is lehet vele szedegetni :) a 3-adik pedig armageddonlövő :)

Mivel én általában support vagy engi voltam, ezért nem sokat tudok a járművekről, azt tudom, hogy a Strogg kisebb járműben van olyasmi hogy gyorsitás és akkor eltapos mindenkit a picsába, APC-ben vagy GDF kocsiban van AT cucc ... és ki lehet löni a kerekeket, azonnal megáll a jármű, enm tud továbbmeni amig meg nem javitjak ...

Van egyéb kérdés?
  • schrank
    és mi van a beígért jármű sebzés rendszerrel meg a rombolható tereptárgyakkal vagy csak parasztvakítás volt ?
  • scorpeeon
    Mondom neked a járműveket: Végig strogg voltam ezért először azokat: Van egy kis jetpack féleség (általában 3 db egymás mellett), ezekkel lehet repkedni és közben gránátféleségeket dobálni, eddigi tapasztalatok alapján tankok ellen hasznos főleg, és ha összevissza repkedsz vele, nemnagyon tudnak eltalálni. Aztán van egy lebegő vmi, eléggé lassú egy jószág és a pajzsa sem túl erős, de van 1 kis tűzereje. Van egy óriási lépegető, egy ilyennel már lehet kisebb pusztításokat végezni, és élete is van bőven. Viszont ez sem túl gyors és nem fordul gyorsan. Van egy repülő jármű, egy ilyenhez egyszer volt csak szerencsém, kb olyasmi mint egy helikopter, csak propeller nélkül. Az irányítása nem egy egyszerű dolog :) Egy idő után már rájöttem, hogy előre-hátra hogy megyek vele, de a fordulás az mindig nehéz volt, biztos van rá vmi megoldás, csak nem volt időm rájönni még. Elég erős rakétákat lő. GDF részről csak a tankot ismerem, abban sem ültem, csak lőttem :)
  • scorpeeon
    Nah, 2-3 óra QW után azt kell mondanom, hogy igen, ez a játék tetszik. Van nak még benne dolgok, amik nem világosak teljesen (mi a feladat pontosan, hogy nyerjen a csapat, pár missionnél mit kell csinálni pontosan), de kifejezetten jó kis játék. A grafikája nem világmegváltó, high/közepes grafikán játszom, de egyáltalán nem is csúnya! Szép kis shaderek vannak benne, textúrák általában még közelről sem csúnyák (csak a sewer pálya textúrája 400megát foglal), vannak benne tetszetős effektek (pl ha robban vmi a vízben, szép kis novában meghullámoztatja a vizet - a víz egyébként önmagában sem csúnya), árnyékok is rendben vannak. A hangulata is tetszik. Úgy alapvetően tényleg bejövős a cucc. És ami egy nagyon nagy pozitívum még az az, hogy szinte sosem csökken az FPS szám, csak nagyon ritkán, nekem leghalábbis úgy tűnt, hogy végig ugyanolyan folyamatos volt egyhelyben álláskor, mint a legnagyobb lövöldözésben. Én aszondom jóez.
  • schrank
    a grafika senkit nem érdekel egy multi gémnél a járművekről regélj
  • Evogordon
    Játszottam neten egy kicsit és meg kell mondjam a grafika nagyon gyenge.. :(
  • schrank
    mikorra várható a hivatalos demó ?
  • szapor
    Na jó mek aludni remélem holnap reggel paranoia tudsz adni kódot vagy fileplanet loginod és valahogy jóéjt mindenkinek csá
  • wesker24
    Bakker épp időben álltam neki ugyanis 22:45-kor kezdödött a 15 perc várakozási időm !
  • wesker24
    ez azt jelenti hogy már a mai nap nem lehet több beta kulcsot szerezni!!! csakis holnap valamikor !!

De az a holnap fél óra múva már itt lesz !!
  • szapor
    Batch 4 06/23/2007 11:00:00 PST DISTRIBUTED ez mit jelent?
  • szapor
    de nem adod meg a fileplanet regedet hogy akkor azzal én is tudnák e kódot szerezni?
  • szapor
    ja akkor azt mond :D
  • Paranoia
    még lese jött...majd holnap meglásuk
  • szapor
    na paranoia hogy tetszika game?:D
  • schrank
    már rájöttem köszi
  • wesker24
    az e-mail cimed nem megfelelő nem egyezik !!

Lehet hogy elirtad az e-mail cimedet !!
  • Paranoia
    vmi spec karakter van benne esetleg?vagy lemaradt 1 pont vagy több van benne...
  • szapor
    de pont ez az hogy nem tok regelni az oldalra erről van szó egész nap :D:D
  • schrank
    Email entries do not match. ez mit jelent ?
  • szapor
    nem megyek aludni de ha tetszik akkor is add meg az izéd :D privibe :D
  • DummyBoy
    Basszus, ez nem CSET.hu ... nyugodjál már le egy kicsit ...

Reggeljél a qrva fileplanetre és próbálj meg kulcsot szerezni, ha ahhoz hülye vagy a játékhoz is az leszel ...

Ez nem CsÉ, ide gondolkodni is kell majd ...

• Paranoia
    megnézem,h megya gépemen,aztán ha nagyon szar majd oda adom a kulcsom JÓ?csak mostmár menjé aludni
  • wesker24
    Nah már szedi is a játékot !!

• szapor
    vagy vki meg adja a bejelentkező izéjét privibe és onnan jó lenne nem?
  • wesker24
    nah már csak 2 perc és már nekem is kezdi tölteni !
  • szapor
    nekem regelzetnétek
  • szapor
    ja bocs férre értettem :)