Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Bár lehet hogy a Vista volt ott a gond 😊 Hosszú hónapok óta emiatt tehetem vissza az XP-t 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ZSAN neked meg annyit hogy nekem a 2142-bõl elég volt fél óra hogy rá jöjjek nem kell mert szar <#vigyor5>#vigyor5>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Sajna a gépemen nem megy rendesen full low-on. (2,6 celeron 64bit, 1GB ram, GeForce 6600, SATA)
Egy biztos ennél erõsebb gép kell hozzá ha játszani akar vele az ember! 😄
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
www.gportal.hu/bioshock
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
szerintem
szerintem
Úgyhogy sztem nagy elvárásaid ne legyenek
<#circling>#circling>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Igy kar volt ratok pazarolni az accountokat ...
Meg jova tehetitek azert 😊
szerintem
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ugye rosszul láttam, a képeken, hogy jelöli az ellenfeleket is a képernyõdön?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
" © atwe
ma 17:36 | privát | galéria | válasz erre | #117063
Na én már le is uninstáltam a gépröl ezt a ****t .
Ez lenne a bf2-nek a útodja hát vagy nekem nagyok az elvárásaim vagy téleg nekem nem jön be ez a ürös baromság.😛:.
Játék nincs optimilizálva egyszerüen doom3 vissza köszön semmi újdonság doom3, (bf2-2142) ,tribes, vegyitve 15-20 fps -sel full hihgon)full lowon 20-25
2.8p4 2500mbram 7600 maradok bf2 nél"
😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Na kipróbáltam a gamét, elsõ benyomás: nem lesz rossz.
Vannak benne furcsa dolgok, fõleg a jármûvek. Nem szenvedtek fantáziahiányba a srácok. Úgy fél órát játszottam vele csináltam pár screenshoot-ot, legjobban azok a helyzetek jöttek be, ahol pl : 12 játékos egyszerre összecsap...a képek full grafikán készültek, egyedül az anti aliasing-ot nem sikerült rárakni, mert kifagyott a program.
KÉPEK"
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Majd átküldöm õket bf2 topicból ide is. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Next PC upgrade: 2022
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nekem tiszta 2142 feeling
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ez volt már?!

Aszem új vid.kari után kell néznem<#idiota>#idiota>
Lesz a clanbase-en százméteres szántóverseny is (special content) meg hupákolás ezerrel. De ahogy ti is írtátok, lesz unlcokolható extraságok közt még az atombombán (mindenki meghal a páályán) kívül fejlesztett atombomba (mindenki kétszer hal meg) meg közelharci fegyvernek zongorahúr.😄
Azért nem semmi lesz.=) Ráadásul remélem nemsoká.😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent