Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Minimum 8800? 😊 Az azért durva lenne. Merthogy az egyben lenne akkor minimum és maximum 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

#311 <#nezze>

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DummyBoy
Nnnna aki Vista alatt akar ET:QW-t jáccani annak minimum 8800-as kari kell majd meg valami nagyobb proci mint a 4600+ X2 ...

Bár lehet hogy a Vista volt ott a gond 😊 Hosszú hónapok óta emiatt tehetem vissza az XP-t 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mesor
Jah, bár nekem szerintem procit is cserélni kéne hozzá. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mNzJean
Hát a 2142 tényleg felejtõs lett , bár jó pár hetet végigjátszottunk vele , szép volt jó volt csak épp nem az amire vártunk ,most remélem a QW -nál nem ugyanez lessz a helyzet.Bár nem EA fejlesztés úgyhogy ebben bízhatunk.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
aham szóval akkor az enyimen sem menne egy ilyen kaliberû fps de ha vennél bele egy 7600gt-t menne vele akadás mentesen mert ha nem muszáj én sem veszek majd új vasat max kibaszom a kukába a 9600-ot
ZSAN neked meg annyit hogy nekem a 2142-bõl elég volt fél óra hogy rá jöjjek nem kell mert szar <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Beers
Tolj rá 100k-t és menni fog 😛!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Nekem elsõ ránézésre szimpi volt a játék.
Sajna a gépemen nem megy rendesen full low-on. (2,6 celeron 64bit, 1GB ram, GeForce 6600, SATA)
Egy biztos ennél erõsebb gép kell hozzá ha játszani akar vele az ember! 😄

<#eljen>

mNzJean
Szerintem is jó game lessz , ne a kocka Atwe<#lama> véleményére adjatok mert õ még 70 évesen is a Karkandon a hotel és a squer között /bf2/ fog szaladgálni<#hehe> , majd akkor elhiszem ,hogy szar ha kipróbáltam ,játszottam vele legalább 3-4 napot , akkor majd véleményt alkotok , 10 perc játék után azért nem kéne leoltani egy játékot sem .Várjuk meg majd az eredetit , és majd meglátjuk.<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Azért vmi jó lenne máár a bf2 helyett,de ha ez sem az...
saxicola
Jók a képek!

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Szerintem jó kis game lesz. Nekem a sokak által kritizált Quake 4 is bejött.

www.gportal.hu/bioshock

mars vissza .. rossz kutya .. 😄 neméész a hejjedre?!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

alma2
egy szinten ertheto, de ahogy Atwe eldobta az accountjat, fel ora alatt nem lehet korrekt velemenyt alkotni egy jatekrol max azt, hogy elso blikkre nem tetszett. Na mindegy hatha van koztuk egy grafoman is es hasznos infokat is kozol velunk.

szerintem

alma2
Shrank a kedvenc forumodban, mar irtak errol akik kiprobaltak egy keveset, de gondolom mar lattad.

szerintem

JCSR ODIN
az ilyen beta tesztek az esetek 90%-ában nem arról szólnak, hogy több oldalnyi szépen struktúrált világmegváltó gondolatok sorozatának leírására pazarolod az energiád, hanem hogy játszol, amennyit csak tudsz, a többire meg magasról... <#circling>

Úgyhogy sztem nagy elvárásaid ne legyenek
<#circling>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

schrank
jjja meg nyomhatnátok képeket a rombolható tereptárgyakról is meg a kilõttkerekû járgányokró meg a viselkedésükrõl ha egyáltalán van benne ilyen

schrank
milyen gép kell ez alá a szar alá nem akarok ezzel a szarral játszani csak hogy tudjak majd viszonyítani a fuel of war-hoz vagy ilyesmi gamek.hoz

alma2
Nagy betateszterek, ennyit birtatok magatokbol kipreselni leiras/sajat velemeny gyanant ide ?
Igy kar volt ratok pazarolni az accountokat ...
Meg jova tehetitek azert 😊

szerintem

scorpeeon
Wazz énis akarok bétát tesztelni, énis énis!!44 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

trident
A képek korrektek, a véleményeket köszönöm hogy bemásoltátok.😊

Ugye rosszul láttam, a képeken, hogy jelöli az ellenfeleket is a képernyõdön?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

joebacsi
ugyanonnan:
" © atwe
ma 17:36 | privát | galéria | válasz erre | #117063
Na én már le is uninstáltam a gépröl ezt a ****t .
Ez lenne a bf2-nek a útodja hát vagy nekem nagyok az elvárásaim vagy téleg nekem nem jön be ez a ürös baromság.😛:.

Játék nincs optimilizálva egyszerüen doom3 vissza köszön semmi újdonság doom3, (bf2-2142) ,tribes, vegyitve 15-20 fps -sel full hihgon)full lowon 20-25
2.8p4 2500mbram 7600 maradok bf2 nél"

😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
kenszöl...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JCSR ODIN
BF2 topic - Horda Bari:

"Na kipróbáltam a gamét, elsõ benyomás: nem lesz rossz.
Vannak benne furcsa dolgok, fõleg a jármûvek. Nem szenvedtek fantáziahiányba a srácok. Úgy fél órát játszottam vele csináltam pár screenshoot-ot, legjobban azok a helyzetek jöttek be, ahol pl : 12 játékos egyszerre összecsap...a képek full grafikán készültek, egyedül az anti aliasing-ot nem sikerült rárakni, mert kifagyott a program.

KÉPEK"

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

trident
Jó ötlet, kíváncsi(ak) vagyok(unk), remélem egy korrekt tartalommal felrházott nem véristvánokra kihegyezett témáról van szó.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mesor
Vannak magyarok akik tesztelik a betat! 😊
Majd átküldöm õket bf2 topicból ide is. 😊

trident

grebber

Next PC upgrade: 2022

"A javasolt és minimum konfiguráció mérete várhatóan meg fog egyezni a Quake 4-gyel."<#vigyor3> Remélem ez így is lesz.
ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Evogordon
Én tudok várni csak ne az legyen mint a stalkerrel hogy mindig MAJD jön...

majdö

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Evogordon
Kb mikor gyün a game?

Fenrir
Ez azért fájt 😊

A halál csupán a kezdet...

tya <#idiota>
nekem tiszta 2142 feeling
Az ember azt hinné hogy a messzi jövõben végre majd feltalálnak olyan fegyvereket is amikbe 30 tölténynél több fér... <#idiota>

nem

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

😮
ez volt már?!
<#guluszem1> szépek
Aszem új vid.kari után kell néznem<#idiota>
scorpeeon

Kovács legény
nemsokára kenszöl lesz<#eplus2>

www.czekoart.hu

trident
Igen, de csak ha enginer kasztú lesze, elvégre ha lerobban a rotakapa, akkor meg is kell valahogy javítani.

Lesz a clanbase-en százméteres szántóverseny is (special content) meg hupákolás ezerrel. De ahogy ti is írtátok, lesz unlcokolható extraságok közt még az atombombán (mindenki meghal a páályán) kívül fejlesztett atombomba (mindenki kétszer hal meg) meg közelharci fegyvernek zongorahúr.😄

Azért nem semmi lesz.=) Ráadásul remélem nemsoká.😊

csak az elsõ száz? az elsõ 1000 meg rotácioskapát ugye? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

trident
Ionizáló aurát kap az elsõ száz, ergo nekem az lesz. bibibiii😄

Kovács legény
akó gyorsba elõrendelem ,remélem még adnak hozzá unlockos cuccokat is lézerágyut meg atombombát😄

www.czekoart.hu