Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
lehet hogy kevés a gts-ed, azt azémegy 30fps-el...
<#hehe>

Jaffa 2843
jujj télleg.. szerinted nem próbáltam?
ha müködik akkor adj egy konfigot aztá kész nemkell itt beugatni hogy olvass vissza meg hasonlok<#hehe>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Bogdogege
Ez a építkezés eléggé jó, sajna minden más egy nagy szar .Úgyhogy megy a game az aléba

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

NeoMaN
#1465!!!!!!!!!!!

Alwares
Ha neked szaggat akkor egy lol géped van, még az én fika PC-mel is tartom a 30 fps-t, persze minimumon... Mondjuk ennek a játéknak a Quake-hez semmi köze. Ez Enemy Territory! Az pedig teljesen más mint a Bf, Quake, Cod vagy a CS...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

dronkZero
Áááh. Megint felkúrtam az agyam az idiótákon. Egyszerûen hihetetlen, hogy gunnert nem lehet telálni. Se tankba, se APC-be, se helibe. Ha meg véletlenül valaki beszáll lõni, akkor visszavonuló+javítás közben elviszi elõlem. Ha meg én szállnék be gunnernek, mert 5 másodperccel elõttem ért oda, akkor meg nem vár meg.

Mondjuk nem lep meg, aki Quake-hez van szokva...
Idióták, faszkalapok tömkelege játszik a demóval. Az a baj, hogy BF-bõl kiindulva ez _soha_ nem fog megváltozni, csak ha majd jön a Quake5. Akkor majd maradnak a csíterek.

De a jármûvek... Istenem, hogy lehet valamit így elbaszni? A tank mintha papírból lenne hajtogatva. Erõssége is, irányítása is. A lövése meg egyenesen borzalmas, BF42 grafikai megvalósítás, fizika. De ez egyébként igaz a többi (kézi)fegyverre is, irtó bénán néznek ki. A rakétavetõ rakétája két egymásra merõleges sprite. Kis keresztke, amikor jön felém.
Mindemellett egy zsebkendõnél nagyobb nyílt téren szaggat mint a barom, minimum grafikán.

Az biztos, hogy nem lesz a kedvencem. Legfeljebb majd tört szerveren, warezzal.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jaffa 2843
ilyen baromságot... 30fps-re korlátozni egy shootert.. már a C&C3-nál is kiakadtam ezen, de egy lövöldözös játékot 30fps-el nem lehet játszani!!! konzol b@xik a parancsokra, cfg-t átirom semmit nem csinál (hiába teszem irávédetté), szal akinek müködik az pontosani irja le hogy mit csinál mer jo lenne a game csak 30fps az erös szaggatás... közbe egy-egy megfordulás után asse tom hol vagyok... akad.. igy nemjo..
nem azért vettem 8800gts-t hogy az uj játékokkal a fix 30fps-em meglegyen.. felháborító <#violent>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

dronkZero
Aha, köszi szépen.
Eszembe nem jutott volna pont a _távcsõvel_ próbálkozni... 😊

Helló Flatline! Mi van veled?

romeozor
ha a deployable cuccokra gondolsz akkor keresd meg a cuccaid közt a távcsövet aztán klikk és külsõ nézetre váltassz és megjelenik a turet alakja. csak barátságos területre tudod lerakni és 4 zöld négyzetre. a use gombbal tudsz váltani a turetek közt (APT: emberkék ellen, AVT: jármûvek ellen, AIT: légicsapások ellen). ha megvan a hely akkor 1 klikk után lerakod és az egérrel irányba tudod állítani hogy merre nézzen (csak bizonyos szögben reagál a dolgokra automatikusan szal ne fal fele rakj le egy APT-t) a 2. klikk után pedig rövidesen megérkezik a turet

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Ahoy Zero!

A lepakolandó dolgot a Use segítségével tudod változtatni. (Amivel pld pontot is foglalsz)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

dronkZero
Azt súgjátok meg nekem még, hogy endzsivel hogyan lehet tornyot lepakolni?

Ha külön gomb van rá, akkor ne a default gombot mondjátok, hanem azt, hogy mit keressek a controlsban, mert alapból átkonfigoltam a billentyûket... Efölött valahogy elsiklottam.

jujj....ajánlom a tetriszt...de nem ott is vannak gombok....kocsmai játékgép..nem ott is van vagy 5 gomb...hát nem is tudom.
Amúgy meg nem egy bonyolult dolog átállítani a billentyûzetkiosztást...vagy igen?
romeozor
parancsok elé \ vagy / jelet ugye nem írtál
szal nem \com_unlok_timingmethod hanem simán com_unlock_timingmethod, de valaki itt linkelt egy konfig varázslót, esetleg azzal próbáld meg

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Jürgen
Sziasztok!
Hát nekem sem sikerül 30fps fölé jutni, nem mûködnek a parancsok. Így elég gáz játszani....
Remélem a fullban már nem lesz ez az idióta 30fps korlát.<#gonosz3>

Zomil
amugy F ha jól emléxem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

romeozor
ha egy cibetmacska megtámadná a billentyûzeted és csak az irányítást meg a use gombot hagyná meg akkor is simán játszató lenne <#vigyor0>
egyébként már elég rég implementálják a fejlesztõk a gombok megváltoztatásának lehetõségét a játékokban 😛

schrank
többekközt ezért sem jáccok ezzel a szarral mert túl sok gombot kell használni és idióta a gombkiosztás...
amúgy a válasz a G-gomb vagy az L már nem emlékszem <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Bartn73
Sziasztok nemtudnátok megmondani hogy a játékba melyik a HASZNÁL gomb mert pl valamit hekkelnem kellett volna az ellenségnél megjelent 1fehér kéz de az istennek nemjövök rá hogy mit nyomjak be melyik gombot Amúgy nekem nagyon tetszik a játék asszem ez lessz az elsõ amit eredetibe megveszek

Krinyo
Ha kijavítják a papírtankot akkor áldásom rá.
Ennek a medálosdinak viszont nem örülök, xp hajszolás lesz belõle

romeozor
már nem kell sokat várni és itt a full 😊

Zomil
jaja kapunk medálokat stb😊
csak ugye ez a demo-ban nincs benne mert nincs account amit beregelnél😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

romeozor
csak ditmácsból nem lesz szalonna 😊 legalábbis gyõzelem biztos nem. viszont a presistent statsokban meg megmaradnak a felépített/felrobbantott objektívák meg hekkelések stb. amivel aztán kapjuk a medálionokat (már aki erre is hajt) amivel monnyuk nem leszünk többek de azért presztízs 😊

NeoMaN
MOndjuk az XP osztás nekem valahogy fura.
Szépen csinálom az objective-eket (robbantok, hekkelek) és alig kapok, oszt aki meg csak összevissza rohangálva dítmaccsol annak már csillagos egekben az XP-je...

Dopti
Ja és még vmi, sztem a strogg engineer imba<#mf1>

Dopti
Üdv, nekem nagyon bejön a cucc, közepes gépen is jól megy (7600gt, 4200+,1 g ram)a graf pont jó sztem. Bf et megvettem anno... de nekem az hamar ellaposodott, itt viszont a missionök miatt talán teamwork orientáltabb lesz. Remélem a vérpistikék nem veszik meg akik csak a fraget nézik (itt csak XP van asszem<#nyes>) Összegezve: Sztem jó, valszeg megveszem<#violent> Dopti out.

Azok akik nem konyítanak a cfg-ék büvöléséhez itt egy kis program: QWTweaker
itt belõhetõ a képfrissítés frekije, a maxfps stb.
schrank
és a demo fel van telepítve ?<#hehe>

Nekem meg nem indul el driver hibát ír ki. Pedig a 162.22-es whql-es driver van fenn. De már próbáltam a 163.44-el is azzal sem volt jó. Sõt már egy új 163.67-es beta driverrel is de azzal sem indult el.
schrank
ezt a sok <#lama>-t "battlefield 1" <#taps>

LoCk
Na kiproszaltam.
Nem rossz, bar a Battlefieldnek egy kicsit jobban tetszik a hangulata.
A grafika szep egy online gamehoz kepest.. ez is a Battlefieldre emlekeztet 😊
Megvolt a sikerelmenyem is 😊
Best Battlesense lettem 2x egymas utan + Best Light Weapons..<#eplus2><#violent>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Jaffa 2843
a 30fps gond még engem is üldöz.. konzolba a parancsok semmit nem csinálnak...
60Hz-re megoldás lehet a RefreshLock 2.21 (vistaval is müxik)

Kandurex
<#duhos2>

bár az új motorra kíváncsi leszek 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Igen elõször én sem láttam, aztán az optionsban a fenti füleket váltogatva jött egyszercsak be

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem nagyon frankó. Grafikai szint beállításra még nem jöttem rá, mert nem találom az optionsben, fene tudja, hogy hova dugták el, de alapbeállítással legalább 60 fps-em van és teljesen simán fut. Nekem nagyon bejön a hangulat!

" grafra bukó divatpléjerek nem lesznek."
Haha, tudod ha ilyen vagyok akkor miért szoktam még mindig játszani mondjuk Battlefield 1-el vagy swat4-el?

Amin néztem Geforce7600GS és nem az FPS érdekelt mert tudom hogy "lassú" a kártya hanem a grafikai minõség... mindent feltoltam maxra.. akkor is ronda.
NeoMaN
Hát egen mivel MOHA tele van baxva séderrel, hogy csillogjon ami tud.

scorpeeon
Nekem ez úgy megy maxon 4xAA-val és 16xAF-el, mint az Airborne simán high beállításokkal. És QW-ben folyamatosabb az fps, Airborne-ban hajlamos lecsökkenni néha.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

NeBby
Nem kell hozzá bika gép?<#vigyor> Ez szarabbul megy nekem maxon ,mint az Airborne!Az maxon 100-120 fps , ez meg 80-90 , pedig annak sokkal jobb a grafikája...Optimalizálatlan az is , de még ez mennyire!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeoMaN
Szóval konzolparancsok mûkszenek. (menüben nem látszik, ott marad a 30fps, de játék alatt annyi amennyit bír a géped vagy maxfps)

NeoMaN
NV karihoz driverbõl lehet fixálni a refresht (coolbits2.reg) vagy NVTray.
30 fps kilövése pedig kitárgyalva kentebb valahol, nálam 8600GT-n 60FPS konstans, 1024*768/minden max, szûrõk nélkül.

LegionarR
Nekem pl. semmi bajom a grafikával... Fullon pontosan elég megfelelõ a nagyméretû pályákhoz képest... A Doom3 motorra nem ismernék rá, ha nem tudnám hogy ez a Doom3-as motor...

De a frissítési (60HZ + 30FPS) problémára nem találtam még mûködõ megoldást...

A Refresforce b*szik bármi hasznosat is csinálni, pedig be van lõve...
A konzolparancsok sem mûködnek...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

NeoMaN
Mondjuk csak örülni lehet ezeknek a véleményeknek szerintem.
Így tényleg csak az marad akit komolyan érdekel, grafra bukó divatpléjerek nem lesznek.
😄DD

scorpeeon
Ha sz@r grafikát akarsz 2007-ben, akkor nézd meg a Fifa 08-at, ott van a sz@r grafika a javából. Nemtom mi a baja vele páraknak, sztem teljesen jól eltalálták: pont elég jól néz ki, mégsem kell hozzá bika gép. Nézhetne ki sz@rabbul is és mehetne jobban és nézhetne ki jobban és mehetne sz@rabbul is, de úgy jó ez sztem, ahogy van. Textúrák élesek teljesen, ha nem 10cm-rõl nézel egy falat, árnyékok, modellek, effektek a helyükön vannak. Mi kell még?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

NeoMaN
jó, veled nem vitázom, mert zsigerbõl utálsz mindent ami ID
😄

NeBby
Azért sztem is elég gány a grafika! Nem kicsit , NAGYON! 2007 ben ilyet kiadni pff... ez akkor lett volna esetleg jó , ha akkor jön ki , mint a Quake 3...Még csak hülyülni se lehet vele annyira unalmas!
<#unalmas>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Kandurex
hm, ja? akkor menjek sakkozni? az is über multiban...azé 2007. -ben elvárok némi minõséget

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
Szia!

Ez a játék multira van, nem grafbámulásra...
<#wave><#mf1>

scorpeeon
A te gépeddel van a gond ha ilyet állítasz a grafikájáról. A stílusról nem is beszélve.

Tényleg fantasztikus ez a játék!
Fantasztikusan leszedtem a demót is és a demó installálót is.
A lassúsága a gépigényével egyenesen arányos. Én szeretem a Q3at is, a Battlefield sorozatot is, és az Unrealeket, de ez még annyira se néz ki jól mint egy Battlefield 1. Felnyomtam mindent High-ra, de nem lett sokkal szebb. Stílustalan gagyi, nem tudom hogy tudta hozzáadni a nevét az ID
Shep
OK kösz így már világos. Amúgy eszméletlen nagy háborús hangulata van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!