Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha müködik akkor adj egy konfigot aztá kész nemkell itt beugatni hogy olvass vissza meg hasonlok<#hehe>#hehe>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mondjuk nem lep meg, aki Quake-hez van szokva...
Idióták, faszkalapok tömkelege játszik a demóval. Az a baj, hogy BF-bõl kiindulva ez _soha_ nem fog megváltozni, csak ha majd jön a Quake5. Akkor majd maradnak a csíterek.
De a jármûvek... Istenem, hogy lehet valamit így elbaszni? A tank mintha papírból lenne hajtogatva. Erõssége is, irányítása is. A lövése meg egyenesen borzalmas, BF42 grafikai megvalósítás, fizika. De ez egyébként igaz a többi (kézi)fegyverre is, irtó bénán néznek ki. A rakétavetõ rakétája két egymásra merõleges sprite. Kis keresztke, amikor jön felém.
Mindemellett egy zsebkendõnél nagyobb nyílt téren szaggat mint a barom, minimum grafikán.
Az biztos, hogy nem lesz a kedvencem. Legfeljebb majd tört szerveren, warezzal.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
nem azért vettem 8800gts-t hogy az uj játékokkal a fix 30fps-em meglegyen.. felháborító <#violent>#violent>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Eszembe nem jutott volna pont a _távcsõvel_ próbálkozni... 😊
Helló Flatline! Mi van veled?
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
A lepakolandó dolgot a Use segítségével tudod változtatni. (Amivel pld pontot is foglalsz)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ha külön gomb van rá, akkor ne a default gombot mondjátok, hanem azt, hogy mit keressek a controlsban, mert alapból átkonfigoltam a billentyûket... Efölött valahogy elsiklottam.
Amúgy meg nem egy bonyolult dolog átállítani a billentyûzetkiosztást...vagy igen?
szal nem \com_unlok_timingmethod hanem simán com_unlock_timingmethod, de valaki itt linkelt egy konfig varázslót, esetleg azzal próbáld meg
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Hát nekem sem sikerül 30fps fölé jutni, nem mûködnek a parancsok. Így elég gáz játszani....
Remélem a fullban már nem lesz ez az idióta 30fps korlát.<#gonosz3>#gonosz3>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egyébként már elég rég implementálják a fejlesztõk a gombok megváltoztatásának lehetõségét a játékokban 😛
amúgy a válasz a G-gomb vagy az L már nem emlékszem <#nezze>#nezze>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ennek a medálosdinak viszont nem örülök, xp hajszolás lesz belõle
csak ugye ez a demo-ban nincs benne mert nincs account amit beregelnél😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szépen csinálom az objective-eket (robbantok, hekkelek) és alig kapok, oszt aki meg csak összevissza rohangálva dítmaccsol annak már csillagos egekben az XP-je...
itt belõhetõ a képfrissítés frekije, a maxfps stb.
Nem rossz, bar a Battlefieldnek egy kicsit jobban tetszik a hangulata.
A grafika szep egy online gamehoz kepest.. ez is a Battlefieldre emlekeztet 😊
Megvolt a sikerelmenyem is 😊
Best Battlesense lettem 2x egymas utan + Best Light Weapons..<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
60Hz-re megoldás lehet a RefreshLock 2.21 (vistaval is müxik)
bár az új motorra kíváncsi leszek 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Haha, tudod ha ilyen vagyok akkor miért szoktam még mindig játszani mondjuk Battlefield 1-el vagy swat4-el?
Amin néztem Geforce7600GS és nem az FPS érdekelt mert tudom hogy "lassú" a kártya hanem a grafikai minõség... mindent feltoltam maxra.. akkor is ronda.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Starcraft2 e-mail: [email protected]
30 fps kilövése pedig kitárgyalva kentebb valahol, nálam 8600GT-n 60FPS konstans, 1024*768/minden max, szûrõk nélkül.
De a frissítési (60HZ + 30FPS) problémára nem találtam még mûködõ megoldást...
A Refresforce b*szik bármi hasznosat is csinálni, pedig be van lõve...
A konzolparancsok sem mûködnek...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Így tényleg csak az marad akit komolyan érdekel, grafra bukó divatpléjerek nem lesznek.
😄DD
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
<#unalmas>#unalmas>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fantasztikusan leszedtem a demót is és a demó installálót is.
A lassúsága a gépigényével egyenesen arányos. Én szeretem a Q3at is, a Battlefield sorozatot is, és az Unrealeket, de ez még annyira se néz ki jól mint egy Battlefield 1. Felnyomtam mindent High-ra, de nem lett sokkal szebb. Stílustalan gagyi, nem tudom hogy tudta hozzáadni a nevét az ID