2590
  • gyuri12
    más megoldás nincs ugye?:(
    csak mert ha telepítek egy drivert,akkor nem lehet bekapcsolni a gépt csak csökkentett módban:/
  • NeoMaN
    legújabb ati driver installja.....
  • gyuri12
    hi,elvileg szépen kéne futnia a gépemen,de nem teszi:D
    az egész képernyű(kivéve a hudot,és a különböző jelzéseket) sárgásbarna,de ha távcsőbe,vagy valami hasonlóba nézek,akkor rendesen látszik minden. mi a megoldás?
  • 0ckH4M
    Amúgy honnan jön a csipa szleng a snájper rájfülre?
  • Mester01
    egér görgövel!
  • BEAST #1705
    lol xDDD amugy gef4 nem eleg a jatekhoz XD
  • TS Zolly
    Hogy köll csipával zumonyi? :)
  • Eftörsokk
    meg kéne próbálni,hogy senki nem válaszol a fikázóknak,hátha akkor eltünnek,mert lassan olyan mintha már csak azért írnának ide hogy idegesítsenek
  • Myrddraal
    De ha ennyire nem tetszik akkor meg még mit keresel itt? Menj bf2-őzni, ennyi...
  • dronkZero
    Ha nem tetszik, nem kell elolvasni. Idegeskedni rajta meg pláne nem kötelező. Megkérlek rá, hogy ne tedd. Köszi.
  • dronkZero
    Konkrétabban? Mert így csak tudatlan vagdalkozásnak jön át.
  • 0ckH4M
    Nem tudom, hogy a fikázással, miért kell felidegesíteni az összes fórumozót. Ha valami nem tetszik, és nem tudod kultúráltan leírni, akkor inkább nyeld le. Ha az asszonyod megteszi érted, akkor tedd meg te is értünk. Köszi.

(Ez az összes fikázónak szólt!)
  • balys1
    Nem tudja valaki, hogy lehet egyszerre szervert hostolni és elinditani a játékot?
  • Tibikees007
    Szerintem grafikában szebb mint a BF2. Lehet hogy minimum grafon csúnya, da mindent maxra húzva nagyon jól nézki. Főleg a strogg oldal. A felhevült fegyverek körüli blur efektek, kimondottan pofásra sikeredtek.
  • BEAST #1696
    Nemtom, engem nem zavar a tank xd bfben is infantryztam amikor csak tehettem, itt is gyalogosan mozgok ha lehet :)
  • NeoMaN
    Júúj tényleg! Tiszta Renegade-es a tank!
    Tééllegbazzeg. Valahogy olyan volt, mintha már láttam volna, de most rávilágítottál.
    :DDDDDD

Külső terekre ott lesz az id Tech 5, nyilvánvalóan abban javítják ennek az engine-nek a külső terek kezelésévelkapcsolatoshibáit, ill. a fizikát.

Mellesleg azért tényleg a "világ végéig" ellátni itt.
  • Krinyo
    hát biztos nem kartonbol :D
  • Rage47
    honnan tudod milyen tankok lesznek 2065-ben?:)
  • romeozor
    nekem csupán azzal van bajom hogy olyan dolgokkal dobálózol amiket max egy developer szájából fogadnék el autentikusnak. így ebben a formában csak xarrágásként jön át
  • Krinyo
    Nekem tetszik a játék, de azért így 2007-ben ez a GDF tank elég nevetséges. A tank és a torony mozgása, sebessége, papír érzete a c&c renegade-et juttatja eszembe.A többi járművel nicns annyira gondom.
  • dronkZero
    Gondoltam, hogy nem kellett volna leírnom, mert blokkolni fogja az agyatokat.

Elsősorban a fizikával van bajom. Az hulladék, kritikán aluli.

Másodsorban azzal, hogy azt a hányadék fos grafikát, amit minimumon produkál, és rondább, mint a 2.5 éves BF2, azt egy vudukettesnek bírnia kéne.
    Mivel zárt tereken (alagútban, épületben) megvan nekem is a 40-60 FPS, így sajnos az a véleményem, hogy nem bírja az engine a nyílt tereket.
    Biztos vagyok benne, hogy nektek is feleződik az FPS kint, csak mondjuk 100ról esik le 50re.
  • scorpeeon
    Ha minimumon játszol vele, 20 fps-el, nincs miről beszélni.
  • Eftörsokk
    most mi is a bajod igazából? az hogy retek a géped és nem tudsz játszani? ez a fika oka? ez szar ügy vegyél jobb gépet és mindjárt jobb lesz a helyzet és nem kell fikáznod sem miatta:)
    amúgy meg,a járművek ebben a játékban ilyenek,el kell fogadni,késsz,arra pont jók amire ki vannak találva,senki nem mondta hogy ez egy tank/repülő/hajó/autó szimulátor lessz
  • romeozor
    de szar is lehet neked, NEXT!
  • dronkZero
    Ja, hát 3x akkora gépigénnyel nem csoda. Mindkét játékot minimum grafikán játszom, de ez rondább, és még szaggat is. Míg BF2ben megvan vagy 60 FPS, itt bír a gépem vagy 20at.

Tudom, szar a gépem.
    Szerintem meg inkább a grafmotor.

Lehet, egyébként, hogy a terepet látod, de a járművek meg az emberek már csak relatíve közelről látszanak.
    De a terepet meg a BF engine is kirajzolja, csak aztán ráteszi a ködöt.
    Szóval ezen a téren 1-1.
  • scorpeeon
    He?
  • scorpeeon
    "Zsebkendőnyi területeket csillivilli grafikával meg tudnak oldani szépre, de a nagy terek, meg a fizika nem nagyon jött nekik össze."
    Fizikából épp annyi van ebben a játékban, amennyire szükség van, ha meg ilyet írsz a nagy terekről akkor te sem játszottál még ezzel a játékkal soha. Méghogy nagy terek nem jönnek össze? A pálya egyik végéből a másikba ellátok, ilyen látótávtól a bf eléggé messze van szvsz, ha már azt hozod fel, mitn etalont.
  • dronkZero
    Nekem úgy tűnik, hogy ez a taknyon csúszó szappanosdoboz tank náluk koncepció, én nem számítok semmi jóra ezügyben...
  • dronkZero
    "nna jó a bf2-t és ezt NE hasonlitsuk már össze plz!"

Akkor mivel hasonlítsam? My Little Ponyval? :P

"Te is nagyon jól tudod hogy a dice egy kókler programozók bandája. "

Ezt elnézve nekem úgy tűnik, hogy az ID is... Zsebkendőnyi területeket csillivilli grafikával meg tudnak oldani szépre, de a nagy terek, meg a fizika nem nagyon jött nekik össze.

"Egyébként meg a publik béta óta nagyon sok mindent javítottak."

Hát, akkor nem akarom tudni, milyen volt előtte...
  • scorpeeon
    Az azért túlzás, hogy soha. Mondjuk úgy, hogy a fullig biztos nem javítják ki. Utána ki tudja, lehet, hogy havonta adnak ki frissitéseket majd hozzá és a végén még olyan balance lesz itt, mint Starcraft-ban :)
  • Zs0lt1
    nna jó a bf2-t és ezt NE hasonlitsuk már össze plz!
    Te is nagyon jól tudod hogy a dice egy kókler programozók bandája.
    Egyébként meg a publik béta óta nagyon sok mindent javítottak.
  • BEAST #1679
    en az elejetol a vegeig hekkerkedek, mire az emberek megepitik a hidat en mar az elso spawn pontot foglalom , mire az mpc az alagut vegere er mar szetkaptam az agyukat is :p a vegen meg a legjobb a shield generator korul szurkodni a stroggokat xd
  • PunkZoli
    elején én ált gdf ben rakétavetős vagyok, majdha megvan a híd mpc-t javítok... végénmeg evidens hogy hekkelődök.... gyász mikor senki nem engineer.. és kvasokszor van így..buták,mint a lukam
  • dronkZero
    "remélhetőleg sokmindent kijavítanak a demo után "

Na ez az, amit el lehet felejteni. Volt fél év béta, amit eddig nem javítottak, azt már soha nem is fogják.

Ugyanezt mondtuk a BF2 demo után, hogy jajj, még a légvédelmet biztos kijavítják. Hát lófaszt, másfél év kellett nekik, hogy némileg használhatóvá tegyék, és még így is szar.

A játék komplett járműves fizikája (ami szerintem úgy fos, ahogy van) meg egy kicsit nagyobb falat, mint egy légvédelmi rakéta.

De ne legyen igazam.
  • Eftörsokk
    strogg csak azért tűnik "brutálisabbnak",mert ez egy védekezős map,és védeni könyebb,de pont ez miatt nincs is igazán stroggnál csapatmunka publicon,ezért ha gdf-nél egy kicsi is van,akkor már van esély.
    tegnap mikor játszottam gdf oldalán,kb 1,5 perc alatt kész lett a híd:)
    (részlet kérdés hogy nem az én érdemem volt:) )
  • 0ckH4M
    Strogg tényleg brutálisabb, és nem nagy kihívás vele játszani. De GDF-el elég egy minimális összjáték és vége a stroggnak.
  • Krinyo
    igazad van, legyen mindenki gdf és 0 strog
  • Cobra.
    Akárhányszor felmentem idáig szerverre a Strogg oldalon mindíg kevesebb játékos volt. Ha béna a Strogg oldal, akkor elég hamar le lehet őket győzni, mert ha kipakolt az MCV, akkor utána elég könnyű az emberek dolga.
  • scorpeeon
    Ilyen sokszor előfordult velem is. Olyan is volt, hogy 3 perc alatt gyakorlatilag elveszett a meccs, semmi csapatjáték nem volt.
  • NeoMaN
    Akkor lehet, hogy rosszkor voltam rosszhelyen Strogg-ként.
    :D