2590
  • Thanatos
    ami direkt hazsnos tekintve hogy tört szerver 0 lessz még ma, de valszeg késöbb se tul sok... :P
  • Mester01
    akkor linket valaki pls! :)
    Vagy hogy ha már szeditek mondjátok már L hogy hány gb a cucc!
  • wesker24
    Te jó isten máris kint van a játék !!

Na azonnal le is kapom ezerrel !!
  • markastor
    Enemy.Territory.Quake.Wars-RELOADED
  • Krinyo
    legjobb az engi, telepakolni aknával mindent :P
  • Rage47
    jaja
  • Eftörsokk
    hyperblaster,ugyan már:) a legjobb fegyver a strogg kém,kém droidja:)
    legjobb,mikor odaszállok egy fekvő sniper mellé,beviszem a célkeresztjébe,és mikor patanna fel, bumm:D
  • NeoMaN
    azért írtam, nem érződik belőle a cinizmus
    :))
  • scorpeeon
    Erős az a Hyperblaster, én mindig azzal ölök :)
  • Eftörsokk
    igen,hőssel én is,de nem szuper hőssel:) az sosem halt meg:)(najó néha:) ),és ha kevés hp-d volt agyon lőtt,hogy feléleszthessen sok hp-val:)
  • NeoMaN
    én talákoztam a HŐS medic-el, nemegyszer.
    Élete árán felélesztett, ám újászületésem után engem is agyonlőttek újra.

Hyperblaster nem erős...áááááá.....
  • Eftörsokk
    igazad van,viszont így medic-re nem mindíg van szükség,és elég minimális kell belőle és valahogy szerintem nem olyan élvezetes mint lehetne
  • romeozor
    én inkább úgy mondanám hogy a többi kaszt szerepe nőtt meg, mivel ugye Engi/Soldier/Covops eddig mindkét pályához nélkülözhetetlen volt, a régi ET-ben meg többnyire max az engi kellett ha valami robbantandó volt. amit sajnálok hogy stroggban a tech-nek olyan lassan megy a felélesztés, szvsz hamarabbi upgrade lehetne a gyorsabb revive
  • Eftörsokk
    ne vitatkozzatok,inkább örüljetek hogy ma előrendelem a game-t:)
    egyébként csak én érzem úgy hogy a medic szerepe kisebb lett orig et óta?
    nem látni sehol superhero mediceket,akit végig szökdelve a pályán élesztgetic az elhulott csapattársakat:) azokat úgy bírtam:)
  • NeoMaN
    Én pont azt vettem észre, hogy annak gyarapszik a statja aki sokat öl.
    Meg vehiclézik.
    :DDDDDDDDDDD
  • Krinyo
    ez nem vita, egyszerüen nem érdekel senkit a stat, de hadd ne mondjam el még 3x :D
  • barmi
    Akkor az a lényeg hogy ki tud agyatlanabbul szaladgálni a pályán ész nélkül? Mert sajnos sokan azt sem tudják mi a fas*t kellene csinálni csak rohangálnak össze vissza :D ez látszik is a statjukon. aki jól játszik és azt csinálja amit kell annak a statja is szépen gyarapszik szvsz. de mondom nem vitatkozom erröl többet. ez volt az utolsó alkalom hogy beszúrtam ide bármit is.
  • barmi
    Mi lett leflémelve??
  • Krinyo
    nem, nem arról szól a topic hogy mindenki bevágja a score-jait.
    "akkor mi a lényege ennek a gamának nagytudásuak?"
    hát nem a stat az biztos...
  • romeozor
    kérlek alássan az is le lett flémelve, csak nem tetszett észrevenni.
  • BEAST #1730
    lolstrogg.
  • barmi
    okosok, nem az a lényeg hogy mit értek és mit nem hanem az hogy a fostos GDI 0 csapatjátékkal még a hídon sem tudott átjutni mert annyira legyaláztuk őket. Tudom most jön az a rész hogy nem az a lényeg meg hogy nem értem amit beszéltek.. erre csak azt tudom mondani hogy loool. akkor mi a lényege ennek a gamának nagytudásuak? Na jolvan nem vitatkozom tovább! láttam lentebb valaki berakott egy statot amit ő csinált és gondoltam én is berakok egyet de látom ez a fórum nem azért van hogy megosszuk az élményeinket és tapasztalatunkat egymással hanem azért hogy legyen mindig valaki aki ugyat, leszól, beszól, elítél. Gartulálok mindenkinek aki ennyire képes csak a témában!Akinek pedig nem inge NEVEGYE MAGÁRA! by. ;)
  • Krinyo
    az a baj a stattal hogy senkit nem érdekel
  • Eftörsokk
    szerintem ott kezdődik a probléma,hogy nem is érti miről beszélünk,ember ez nem quake(najó,az de nem úgy:D),látszik az életben nem hallotál még az old et-ről
  • NeoMaN
    haggyadmá ezt a vérpisti szöveget... Nálad az a nagyember, akinek jó a statja QW-ben?
    OMFG
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • barmi
    Nem tudom mi bajod ezzel a stattal. 1 kör alatt 16 gyilok + 164 repair pont és 3 kör alatt 452 pont szeréntem annyira nem rossz. De ha gondolod este fent leszek a Hun szerveren ha gondolod assaultal is égetem magam kicsit, vagy lehet hogy téged! LOOL Egyébként meg ne a szádat jártasd hanem mutasd mit tudsz te ...
  • NeoMaN
    Ez alap. Egy hídépítéssel, mcp célbajuttatással plusz egy hack-kal is kevesebb XP-d van, mint az elhagyott bázist bombázó ellenfél nélküli repcsivezetőnek...
  • Eftörsokk
    elfelejtettem odatenni hogy Szerintem:)(még mielött belémköt vki megint:))
  • Eftörsokk
    mondjuk ebből kifolyólag tök felesleges ilyen képeket beszúrni,mert valszeg senkit sem érdekel:)
  • Eftörsokk
    már miért lenne égő?
    amúgy szerintem ebben a játékban nem a stat számít,mert attól hogy mondjuk kevesebb xp-t szerzel,vagy mittomén,lehetsz ugyan olyan hasznos,mint én:D:D:D(akarom mondani,mint az aki a frag lista élén van,vagy mondjuk a legtöbb xp-t szedte,számomra ezek a statok inkább csak tájékoztatóak,mintsem mérvadóak)
  • romeozor
    én ilyen gyenge stattal nem égetném magam
  • NeoMaN
    tímszpíket senki nem használja?
    Bazsi nyitott egy csatit...

• barmi
    Ez is csak 3 kör volt összesen! Nem 20 :D
  • Eftörsokk
    utálom a kiadókat:) egyszer az ember azt se tudja mivel játszon,meg máskor se:) (csak először a hiány aztán meg a bőség miatt:))
    miért nem lehet szépen folyamatosan ellátni minket?:)
  • Rage47
    egész nyáron szinte semmi jó nem jött ki, most meg... :)
  • Eftörsokk
    há embörök há minnyá itt a teljes há:)
    csak az a baj,hogy annyi jó játék van/lessz mostanában amiről nem szeretnék lemaradni,de et-t megveszem valszeg eredetiben,szal időbeosztással gondok lesznek mostanában úgy érzem:)
  • 0ckH4M
    Akkor a következő pár héten nem eszek egyetemen hogy meg tudjam venni :D
  • romeozor
    ha minden igaz pénteken :)
  • 0ckH4M
    Teljes verzió mikor jön? Csak hogy mikortól kezdjek el pénzt félrerakni? :)
  • barmi
    Hi LOCK :) Melyik szerveren toltuk együtt amiröl lentebb van kép is? .:GA:.Keszi néven ott vagyok mint Best soldier meg Lesat accurate :) Majd ha hazaértem teszek be pár képet énis :) multiban sem megy 30 fps alá hálisten igy naon jó gamelni :D