Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dopti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak azt nem vágom hogy a limbo menüben miért nincs Fenyõ Miki class
<#duma>

DarkSector
3rd person azaz külsõ nézetet lehet állítani, mert pl Quake 4-ben lehetett!?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeoMaN
Tudtommal semmiféle SM3 nincs benne - OpenGL.

romeozor
ez mégis miféle elmebeteg megállapítás hogy a két játékot csak a shaderek különböztetik meg illetve ezért job az egyik mint a másik. ésszel érveljünk már he

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

BF-eket esetleg max azért veri majd, mert van benne SM3.0as Shader, de egyébként.. nc a game (mármint nem rossz, de azért kicsit durva azt mondani, hogy veri a BF-eket 😊 Ha a BF2-re lenne végre egy patch, ami tartalmaz SM3.0-s shadereket az jó lenne...

ROMOTO
Én a mai napig szoktam tolni azt a multis demo pályát, tök jó meló utáni fesz. levezetésnek...meg most hozzájött a qw is 😊
Zs0lt1
ooh tényleg, köszi 😄
Még Quake 3-ban cg_fov volt, azzal hiába próbálkoztam 😄DD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

hali tudja valaki hogy joystikot hogy lehet könyen raconfigolni a gaméra
a jármuvek miatt lenne fontos.
elörre is kösz

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

és hova kell menteni a cfg fájlt?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

NeoMaN
g_fov

NeoMaN
com_unlockFPS 1
com_unlock_timingMethod 0
com_unlock_MaxFPS 0

Ezzel a beállítással 8600GT-n 60fps-rõl 100-120 fps-re ugrott..
😊

romeozor

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Zs0lt1
sziasztok, vki nem vágja a fov-ot melyik konzol parancssal lehet változtatni?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Dopti
Nah, elõrendeltem... elvileg 1 "jó" headset is dukál hozzá<#vigyor2> Nem mintha nem lenne 1 logitech em<#eljen>

Sztem zsír gém, és ha mindenki belejön, meg lesz csapatjáték akkor (sztem már most is) verni fogja a BF-eket

Egyebet nem tudok elmondani... Dopti out.

nem tudjátok véletlen multi platform e? azaz pl az ut 3 is megjelenik ps3 ra is.. szal nem elképzelhetetlen hogy a 30 fps es korlát a ps miatt van... végiggondolva nem is olyan rossz ötlet...
és a másik meg hogy abszolúte nem zavaro szerintem, sebbességre nem volt panasz
schrank
mi anno két hétig nyomtuk a bf2 demot és nem untuk meg valószínûleg peccsenként változik majd a játék itt is

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

L2Goku
Sok Trük van de amugy FPS 30 fellet van "25 a Film " de ha élvezhetö a gama akkor jo 😄 hiába tetszik valakinek ha nem élvezi 😄 nekem tetszik meg élvezemis csak 1 map uncsi😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Shep
Na nyomtam egy kicsit a gamet, szerelgettem pár tornyot, meg ilyesmi. Nade hogy tudok pl lövegtornyot lerakni? Addig eljutok, hogy kiválasztom a lerakáshoz szükséges kütyüt, kiválasztom a 3-ból mit akarok lerakni, de aztán mit kell nyomni, mert én nem jöttem rá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Bf 2142 mint jó game? nah ne röhögtess...
eleve ETQW-nak jóval jobb netkodja van
és azért "árkádosabb" mert ez ET, vagyis annak a pörgössége az alapja csak quake környezetben

amugy szvsz bf-ek nem egy nagy számok föleg a 2 az elbaxott pontozási rendszerével és elbaxott netkodjával, a 2142 meg már csak rókabör

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Krinyo
nekem meg 30 ultra lowon.. csak nemtom ez kit érdekel 😊

NeoMaN
játék közben benyomnál egy timingmethod 0-át, 100 felett lenne
utána meg writeconfig
😊

L2Goku
50 FPS em van minden High / Ultra High 1027*768

Egyre Jobb ez az Enginer Class

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Ez Gecijo egy játék 😄

romeozor
a covert opsok (ruciban) általában pont az ellenkezõ irányban haladnak mint amerre a többiek, ez általában feltûnik a rutinosabb játékosoknak és ha nem is teljesen biztosak benne, de belelõnek a pallerba és ha nem teamhit hangja van akkor bizony kibújik a szög a zsákból és ütik ahol érik. gyilkolászni csak a késsel/tüskével van lehetõség és csak hátba, különben lehull a lepel rólunk

Cobra.
Elvileg addig vagy álcázva, amíg csak mozogsz. Ahogy lõsz egyet vagy bármi mást csinálsz, rögtön leesik az álca.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jaffa 2843
van akinek Vistaval vagy GF8xxx-al nemmegy a 30+ fps? esetleg egyszerre kettõ 😄
milyen drvert használnak a GF8xxx tulajok?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

dronkZero
Aztán az mégis jobb lett... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Minden hasonló játékban? A BF-sorozatra gondolsz, meg a klónjaira? 😛 😄 Nem is nagyon tudnék hasonló játékot mondani... Battlefront 1-2, a nagyongagyi Terminator 3... és? Mi még? FarCryban volt egy-két jármû, de annak meg a multja volt egy kalap kaki... Esetleg a Red Orchestra... Az mondjuk egész korrekt is lett. Ja, meg a Flashpoint-ArmA. De az sem nagyon multis(ArmA-ról nem tudok nyilatkozni).

De tényleg, a BF lassan már a 6. éve mutatja a példát, az ID-nek meg most jutott eszébe nagyteres, jármûves játékot kiadnia. Ha fejed tetejére állsz, akkor is csak BF-klón marad az emberek szemében, és ahhoz fogják hasonlítani. Ráadásul ahhoz képest gagyi. Ez van.
Egyébként ugyanezt meg lehetne csinálni másképp is, de ez egy az egyben BF, csak stroggokkal meg ûrfityfaszokkal.

Egyébként való igaz, ezek a kasztos-kaptafa játékok meg mind a Q1 alá írt Team Fortress mod koppintásai, legalábbis ami a kasztrendszert illeti. Már ott is volt felderítõ, katona, medik, géppuskás-töltényosztós, meg kém. A kém pl nagyon hiányzik a BF-ekbõl, de oda talán nagyon nem is illene.

Errõl jut eszembe, amikor "lenyúlom a csókák kinézetét", akkor miért lõ pofán kapásból az elsõ szembejövõ ellenség? Még anno HL alá a TFC-ben úgy mûködött a kém, hogy az ellenség szemszögébõl csapattársnak mutatta, sõt, még a feje fölé kiírt nevet is az ellenség csapatából nyúlta. Volt olyan vicces szitu is, hogy saját magammal találkoztam játék közben... 😊
Ez itt hogy mûködik?

Cobra.
QW-t elõbb kezdték el fejleszteni, mint a BF2142-t 😊
Egyébként nekem se nagyon tetszik idáig, túl pörgõs a játékmenet, nem nagyon lehet taktikázni (BF-ben azért egyedül is lehetett zászlókat foglalni, itt esélytelen bármit is elérni egyedül, csapatmunkával viszont még nem találkoztam). A jármûvek elég bénák, fõleg a légiek irányítása érdekes (igaz idáig csak egérrel próbáltam).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

scorpeeon
Beléptem egy szerverbe, borzalmas nagy lámák voltak. 2szer nyírt kis csapattárs és utána semmi bocsánat, semmi. Arról nem is beszélve h azt sem tudták a legtöbben sztem h mit kell csinálni az ölésen kívül Odajöttek a spawnkillelni. Eléggé bénák még. Vagy csak ilyen szervert fogtam ki.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ERykk
Igen, tank,helikopter,csapatszállító stb , ez minden hasonló játékban benne van😉 Lépegetõk meg már a Star Wars ban is voltak<#rolleyes>

nézd csak meg a jármûveket. van 1-2 ami igen is hasonlit a BF2142-re...

ERykk
Nem BF koppintás, nem sok köze van a két játéknak egymáshoz. Ennyi erõvel mondhatjuk azt is hogy minden FPS-t a legelsõröl koppintottak le...

én ezért nem szedem le. BF koppintás, akkor már inkább BF2 Special Forces. Egyébként sok köze van a Quake-hez 😊 Zero tesvír(😄) elõbb felsorolta nekünk.

dronkZero
"Ha neked szaggat akkor egy lol géped van, még az én fika PC-mel is tartom a 30 fps-t, persze minimumon..."

Teljesen kurvamindegy most, hogy milyen gépem van, azt a takony grafikát, amit minimumon produkál, bírnia kéne kb TNT2-esen is. De nem bírja.

"Mondjuk ennek a játéknak a Quake-hez semmi köze."
Quake Wars, stroggok, scifi ûrszar, Doom3 motor, ilyesmi? Azt ne mondd már, hogy semmi köze!

"Ez Enemy Territory! Az pedig teljesen más mint a Bf, Quake, Cod vagy a CS..."

Ja, tök más. Teljesen. A legapróbb hasonlóságot sem tudok felfedezni például a BF2-vel. Hiába keresem, az égvilágon semmiben sem hasonlít. Ez a legeredetibb, legnagyobb újításokat hozó játék a történelemben.

Álljatok már le az ilyen kijelentésekkel, kérlek!
Egyébként a játékmenete meg az összes eddigi BF-klón közül a legárkádosabb.

Jürgen
Jah és már van csapatjáték, most nyomtam v 2 órát, így már tetszik.
Persze nem magyar szerveren játszom.

Jürgen
Na szerencsére nekem is megy 30fps felett! <#vigyor0>
Én annyit csináltam, hogy az autoexec-be csak ezt a 3 parancsot írtam, a többit, amit a QwTweaker belepakolt, kiszedtem. De sztem nem emiatt javult meg <#bee1>
Így most 7950GT-vel 60-120fps-em van (majdnem full graf)

romeozor
repülõ bombázó izék a Fieldops/Oppressor kaszthoz jár. fieldopsnál van egy füstgranyó amit ha eldobsz az megjelöli a célt és jönnek a repcsik bombárni. oppressornál meg egy violator beacon van amire meg értelem szerûen a violator reagál az égbõl. ezen kívül lerakhatnak a három féle támadó turretbõl 1et a korábban leírt módon és van egy lézeres távcsövük is amivel meg lehet jelölni a célet és jön a bombázás

és másnál nincs olyan, hogy egy darab szervert lát online módban?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Jaffa 2843
talán neked kéne visszaolvasni és látnád hogy másoknak se megy...
én kösz a nagy helpet

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

NeoMaN
hadd ne menjek már oda és hadd ne másolgassak cgf-t légyszi
köszi

NeoMaN
nemtudom, csak fura, hogy másnak megy neked meg nem

Jaffa 2843
najo akkor gyere ide aztán meglátod <#lama>

küldd el a cfg-det, vagy másold ide be az egész cfg tartalmát aztán kész.. mondtam hogy semmit nem reagál a konzolparancsokra, nemtom te mit nem értesz azon hogy nem mûködik..

Shep
Akkor mivel lõnek az égbõl?

NeoMaN
limbo menü (L)
Hogyhogy hol vannak bombázó izék? Bázison...
És nem, nem lehet õket használni, csak körbejárni és megnézni.

NeoMaN
Shep
Hogyan tudok játék közben kasztot váltani? Repülõ, bombázó izék merre vannak, lehet õket használni?

NeoMaN
com_unlockFPS 1
com_unlock_timingMethod 1 vagy 2
com_unlock_maxFPS 0

olyan nincs,hogy ez nem mûxik
<#lama>

Jaffa 2843
<#lama>