Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Még Quake 3-ban cg_fov volt, azzal hiába próbálkoztam 😄DD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a jármuvek miatt lenne fontos.
elörre is kösz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
com_unlock_timingMethod 0
com_unlock_MaxFPS 0
Ezzel a beállítással 8600GT-n 60fps-rõl 100-120 fps-re ugrott..
😊
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Sztem zsír gém, és ha mindenki belejön, meg lesz csapatjáték akkor (sztem már most is) verni fogja a BF-eket
Egyebet nem tudok elmondani... Dopti out.
és a másik meg hogy abszolúte nem zavaro szerintem, sebbességre nem volt panasz
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
eleve ETQW-nak jóval jobb netkodja van
és azért "árkádosabb" mert ez ET, vagyis annak a pörgössége az alapja csak quake környezetben
amugy szvsz bf-ek nem egy nagy számok föleg a 2 az elbaxott pontozási rendszerével és elbaxott netkodjával, a 2142 meg már csak rókabör
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
milyen drvert használnak a GF8xxx tulajok?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
De tényleg, a BF lassan már a 6. éve mutatja a példát, az ID-nek meg most jutott eszébe nagyteres, jármûves játékot kiadnia. Ha fejed tetejére állsz, akkor is csak BF-klón marad az emberek szemében, és ahhoz fogják hasonlítani. Ráadásul ahhoz képest gagyi. Ez van.
Egyébként ugyanezt meg lehetne csinálni másképp is, de ez egy az egyben BF, csak stroggokkal meg ûrfityfaszokkal.
Egyébként való igaz, ezek a kasztos-kaptafa játékok meg mind a Q1 alá írt Team Fortress mod koppintásai, legalábbis ami a kasztrendszert illeti. Már ott is volt felderítõ, katona, medik, géppuskás-töltényosztós, meg kém. A kém pl nagyon hiányzik a BF-ekbõl, de oda talán nagyon nem is illene.
Errõl jut eszembe, amikor "lenyúlom a csókák kinézetét", akkor miért lõ pofán kapásból az elsõ szembejövõ ellenség? Még anno HL alá a TFC-ben úgy mûködött a kém, hogy az ellenség szemszögébõl csapattársnak mutatta, sõt, még a feje fölé kiírt nevet is az ellenség csapatából nyúlta. Volt olyan vicces szitu is, hogy saját magammal találkoztam játék közben... 😊
Ez itt hogy mûködik?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyébként nekem se nagyon tetszik idáig, túl pörgõs a játékmenet, nem nagyon lehet taktikázni (BF-ben azért egyedül is lehetett zászlókat foglalni, itt esélytelen bármit is elérni egyedül, csapatmunkával viszont még nem találkoztam). A jármûvek elég bénák, fõleg a légiek irányítása érdekes (igaz idáig csak egérrel próbáltam).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Teljesen kurvamindegy most, hogy milyen gépem van, azt a takony grafikát, amit minimumon produkál, bírnia kéne kb TNT2-esen is. De nem bírja.
"Mondjuk ennek a játéknak a Quake-hez semmi köze."
Quake Wars, stroggok, scifi ûrszar, Doom3 motor, ilyesmi? Azt ne mondd már, hogy semmi köze!
"Ez Enemy Territory! Az pedig teljesen más mint a Bf, Quake, Cod vagy a CS..."
Ja, tök más. Teljesen. A legapróbb hasonlóságot sem tudok felfedezni például a BF2-vel. Hiába keresem, az égvilágon semmiben sem hasonlít. Ez a legeredetibb, legnagyobb újításokat hozó játék a történelemben.
Álljatok már le az ilyen kijelentésekkel, kérlek!
Egyébként a játékmenete meg az összes eddigi BF-klón közül a legárkádosabb.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Persze nem magyar szerveren játszom.
Én annyit csináltam, hogy az autoexec-be csak ezt a 3 parancsot írtam, a többit, amit a QwTweaker belepakolt, kiszedtem. De sztem nem emiatt javult meg <#bee1>#bee1>
Így most 7950GT-vel 60-120fps-em van (majdnem full graf)

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
én kösz a nagy helpet
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
küldd el a cfg-det, vagy másold ide be az egész cfg tartalmát aztán kész.. mondtam hogy semmit nem reagál a konzolparancsokra, nemtom te mit nem értesz azon hogy nem mûködik..
Hogyhogy hol vannak bombázó izék? Bázison...
És nem, nem lehet õket használni, csak körbejárni és megnézni.
com_unlock_timingMethod 1 vagy 2
com_unlock_maxFPS 0
olyan nincs,hogy ez nem mûxik
<#lama>#lama>