2590
  • Beers
    Én hasonlóan tettem, mint Zolly :)!
  • NeoMaN
  • NeoMaN
    Nem szabadna akadnia. Swap-el vagy a rángat?
  • JAG1
    Megnyertétek szekrényt. :-)
    Ha ennyit beszél a dologról, az azt jelenti, hogy teccik neki.
    A rossz hír az, hogy itt fog posztolni pár évig. :-)
  • schrank
    én már jácottasm ezzel a nyári bétakulcs osztáskor és épp az a baj hogy több mint 3 év bf-után alap bill kiosztással idebasznak nekem ilyen f meg l meg mittudomén milyen plusz idióta gombokat idióta funkciókkal
  • TS Zolly
    Hát, igy jártál asszem. :D

Oszt jönnek majd a pöcsök, és mégszarabb lesz. :)
  • TS Zolly
    Az nem furcsa neked, hogy azt akarja közölni, a bill kiosztást a bf-ben is átkonfigolta saját izlése szerint? He? Ugyan azt akarja ( remélem már csak mult időben mert letörölte ) itt is? He??
  • Eftörsokk
    érdekes,valszeg a procid,vagy a ramod lehet a gyenge pont,de próbáld ki highon hátha úgy jobban megy:)
    nálam is akad lowon,med-highon viszont nem,érdekes,de ez van:)
    amúgy hasonló a gépem,3500+,7600gt,1,75ram
    hamarosan fejlesztek rajt ha minden jól megy,akkor aztán ulrta high:)
  • magus
    ejj, ejj, nem megy jobban mint a demo

a64 300+ 7600 gt 2 giga ram

1024 minden low - akad

pedig már úgy reménykedtem, hogy lesz vmia mivel lehet játszani ilyesmi fpst amitnem úgyhivnakhogy noobbf
  • Eftörsokk
    Zomil,vigyázz,épp megszeged az aláírásodban levő gondolatot:)
  • Zomil
    gond van a gombokkal hát lol...
    wasd+f+egér mint minden más fps-ben, jah igen néha meg kell nyomni még az L betüt a limbo-hoz meg le is kell guggolni/feküdni jah meg futni is kell, basszus ez tényleg sok, inkább megyek bf-ezni mert ott csak 2gombot kell nyomni -.- (nemazé de ezek a gombok bf-ben is alap dolgok)
    te tényleg ennyire hülye vagy v csak tetteted?
  • Eftörsokk
    csak botok ellen van single
  • hiba
    lesz a teljesen single vagy csak multi az is?
  • Eftörsokk
    nos,eggyet kell értenem a kollégával,mindenkinek az lenne a legjobb ha hagynád már ezt a játékot a francba,már elmondtad a véleményed,ez a fórum lényege,tudjuk hogy reflexből utálod quaket,meg id-t,tudjuk hogy nem szereted ha egy 2 gombnál több van,mert akkor használni kell mindkét kezed(inkább nem írok semmit arra mire használod a másikat,mindenki gondoljon amit akar),ráadásul egyszer már el is búcsúztál,akkor ez most mire jó? erre is vered magad hogy húzud itt más ember agyát?
    nyugodtan tehetnéd ezt máshol is,vannak olyan fórumok ahol divat fikázni,de (szerencsére) amint látod itt ezt senki nem tolerálja
    hagyj minket békén,biztosan van ennél jobb dolgod is... remélem...
  • Zinaj
    NeoMan te kivel beszelsz?
  • TS Zolly
    A faszt basztatad itt a kvékeseket b+!? Vegyél rólam példát, még a telepítő filet is töröltem már rég a gépről ennek a játéknak. Ki se próbáld, nem bf, nem fog neked tetszeni.
  • NeoMaN
    Te ne játsz ezzel, nem szeretnénk veled találkozni egyik serveren sem.
    Köszi!
    :FF
  • Zinaj
    letoltom.irjatok meg mit csinaljak...ugy tolnam !!!! demo van meg de azzal is lehet ugye
  • schrank
    csak tamagocsival vagy mi a ...csával lehet nyomni lan-ban
  • szapor
    #1846 PLSPLSPLSPLSPLSPLSPLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Thanatos
    törtszerver van-e má? :)
  • szapor
    pls vki válaszoljonnnnnnnn :S
  • Krinyo
    fogalmam sincs, driver update?
  • Zinaj
    multizzunk már !!!!!!!!!
  • szapor
    lécci válaszoljon vki hogy mér dobki fatal errorral
  • odex
    Eredeti gamevel lehet csak neten nyomulni mert ha igen akkor letörlöm és nemveszem meg xD
  • Krinyo
    ezek csak lehetőségek, a legtöbb arar jo hogy gyorsan előhivd a limbo menut stb stb, ezeket egérrel siman meglehet oldani.
    Én pl csak az alap dolgokat hasznalom mint minden más fps-ben.
    Nem használok többet mint bf-ben.
    Amúgy én nem is allítottam át semmit, rögtön tudtam játszani, ellentétben bf2-vel ahol 20 dolgot kellett átrakni más billentyűre mert ütközött mindennel.
  • NeoMaN
    :))))))))))))))

tényleg úgy tudlak elképzelni, mint a nickképeden a szőkét
    :FFF
  • Gundark1234
    Ne rijjá transzportcigány. Mennyé inkább BF2-be Vondikkal helit kempelni azvaló neked. Ahhoz elég a bal kezed is
  • schrank
    a kb az kb minusz 30 gomb mikre szolgálnak a következők a bfben : home , kisenter, ;,., l, p,v, ....stb
  • Krinyo
    bf-ben ugyanennyi gomb van kb, ott ráadásul még konfigolni is nehéz mert ütközik a már meglévő gomb beállításokkal.
  • schrank
    jaj most nézem id-s kecseg vagyol ami legalább annyira elfogulttá tesz tégedet eme remek felé mint ahogyan engemet nem
  • Krinyo
    Minden hasonló játékban megtalálhatóak ezek a bill kiosztások.
    Nem is értem miért akarod az egészet átkonfigolni az elejétől a végéig...ez nálad valami küldetés tudat?
  • NeoMaN
    Huhh, sokat nyomhattál ezzel, ha már a keybindingnél elakadtál. Biztosan nagyon sok tapasztalatot szereztél team ügyben ennél a játéknál.
    :DDDDDDD
  • schrank
    cod? mi az ? én még csak bf-keé jáccottam de most ezután látom nem kell minden szarnak bedőlni amire ráfogják hogy taktikai izé
  • NeoMaN

Mennyé kodozni.
  • Eftörsokk
    örülök hogy abbahagyod,viszontlátásra
  • schrank
    akikkel eddig én beszéltem mindenkit a hányinger kerülgetett a kezelhetőségtől és most hogy már a fullt is leszedték többen akik a demóval nem nyomták csak egyre több a rossz vélemény de abbahagyom mert még bekerül a top 10 topikba csak nem azé mert jó hanem azé mert fos
  • NeoMaN
    Erre komolyan nem tudok mit mondani.
    :)

Mario esetleg?

• Eftörsokk
    hát,ha az ilyeneken múlik mint te,akkor tuti nem lesz az....