Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Gondoltam, hogy nem kellett volna leírnom, mert blokkolni fogja az agyatokat.

Elsõsorban a fizikával van bajom. Az hulladék, kritikán aluli.

Másodsorban azzal, hogy azt a hányadék fos grafikát, amit minimumon produkál, és rondább, mint a 2.5 éves BF2, azt egy vudukettesnek bírnia kéne.
Mivel zárt tereken (alagútban, épületben) megvan nekem is a 40-60 FPS, így sajnos az a véleményem, hogy nem bírja az engine a nyílt tereket.
Biztos vagyok benne, hogy nektek is felezõdik az FPS kint, csak mondjuk 100ról esik le 50re.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

scorpeeon
Ha minimumon játszol vele, 20 fps-el, nincs mirõl beszélni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

most mi is a bajod igazából? az hogy retek a géped és nem tudsz játszani? ez a fika oka? ez szar ügy vegyél jobb gépet és mindjárt jobb lesz a helyzet és nem kell fikáznod sem miatta😊
amúgy meg,a jármûvek ebben a játékban ilyenek,el kell fogadni,késsz,arra pont jók amire ki vannak találva,senki nem mondta hogy ez egy tank/repülõ/hajó/autó szimulátor lessz

romeozor
de szar is lehet neked, NEXT!

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

dronkZero
Ja, hát 3x akkora gépigénnyel nem csoda. Mindkét játékot minimum grafikán játszom, de ez rondább, és még szaggat is. Míg BF2ben megvan vagy 60 FPS, itt bír a gépem vagy 20at.

Tudom, szar a gépem.
Szerintem meg inkább a grafmotor.

Lehet, egyébként, hogy a terepet látod, de a jármûvek meg az emberek már csak relatíve közelrõl látszanak.
De a terepet meg a BF engine is kirajzolja, csak aztán ráteszi a ködöt.
Szóval ezen a téren 1-1.

scorpeeon
He?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
"Zsebkendõnyi területeket csillivilli grafikával meg tudnak oldani szépre, de a nagy terek, meg a fizika nem nagyon jött nekik össze."
Fizikából épp annyi van ebben a játékban, amennyire szükség van, ha meg ilyet írsz a nagy terekrõl akkor te sem játszottál még ezzel a játékkal soha. Méghogy nagy terek nem jönnek össze? A pálya egyik végébõl a másikba ellátok, ilyen látótávtól a bf eléggé messze van szvsz, ha már azt hozod fel, mitn etalont.

dronkZero
Nekem úgy tûnik, hogy ez a taknyon csúszó szappanosdoboz tank náluk koncepció, én nem számítok semmi jóra ezügyben...

dronkZero
"nna jó a bf2-t és ezt NE hasonlitsuk már össze plz!"

Akkor mivel hasonlítsam? My Little Ponyval? 😛

"Te is nagyon jól tudod hogy a dice egy kókler programozók bandája. "

Ezt elnézve nekem úgy tûnik, hogy az ID is... Zsebkendõnyi területeket csillivilli grafikával meg tudnak oldani szépre, de a nagy terek, meg a fizika nem nagyon jött nekik össze.

"Egyébként meg a publik béta óta nagyon sok mindent javítottak."

Hát, akkor nem akarom tudni, milyen volt elõtte...

scorpeeon
Az azért túlzás, hogy soha. Mondjuk úgy, hogy a fullig biztos nem javítják ki. Utána ki tudja, lehet, hogy havonta adnak ki frissitéseket majd hozzá és a végén még olyan balance lesz itt, mint Starcraft-ban 😊

Zs0lt1
nna jó a bf2-t és ezt NE hasonlitsuk már össze plz!
Te is nagyon jól tudod hogy a dice egy kókler programozók bandája.
Egyébként meg a publik béta óta nagyon sok mindent javítottak.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BEAST
en az elejetol a vegeig hekkerkedek, mire az emberek megepitik a hidat en mar az elso spawn pontot foglalom , mire az mpc az alagut vegere er mar szetkaptam az agyukat is :p a vegen meg a legjobb a shield generator korul szurkodni a stroggokat xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

elején én ált gdf ben rakétavetõs vagyok, majdha megvan a híd mpc-t javítok... végénmeg evidens hogy hekkelõdök.... gyász mikor senki nem engineer.. és kvasokszor van így..buták,mint a lukam
dronkZero
"remélhetõleg sokmindent kijavítanak a demo után "

Na ez az, amit el lehet felejteni. Volt fél év béta, amit eddig nem javítottak, azt már soha nem is fogják.

Ugyanezt mondtuk a BF2 demo után, hogy jajj, még a légvédelmet biztos kijavítják. Hát lófaszt, másfél év kellett nekik, hogy némileg használhatóvá tegyék, és még így is szar.

A játék komplett jármûves fizikája (ami szerintem úgy fos, ahogy van) meg egy kicsit nagyobb falat, mint egy légvédelmi rakéta.

De ne legyen igazam.

strogg csak azért tûnik "brutálisabbnak",mert ez egy védekezõs map,és védeni könyebb,de pont ez miatt nincs is igazán stroggnál csapatmunka publicon,ezért ha gdf-nél egy kicsi is van,akkor már van esély.
tegnap mikor játszottam gdf oldalán,kb 1,5 perc alatt kész lett a híd😊
(részlet kérdés hogy nem az én érdemem volt😊 )

Strogg tényleg brutálisabb, és nem nagy kihívás vele játszani. De GDF-el elég egy minimális összjáték és vége a stroggnak.

Krinyo
igazad van, legyen mindenki gdf és 0 strog

Cobra.
Akárhányszor felmentem idáig szerverre a Strogg oldalon mindíg kevesebb játékos volt. Ha béna a Strogg oldal, akkor elég hamar le lehet õket gyõzni, mert ha kipakolt az MCV, akkor utána elég könnyû az emberek dolga.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

scorpeeon
Ilyen sokszor elõfordult velem is. Olyan is volt, hogy 3 perc alatt gyakorlatilag elveszett a meccs, semmi csapatjáték nem volt.

NeoMaN
Akkor lehet, hogy rosszkor voltam rosszhelyen Strogg-ként.
😄

skinnyman
lol? Én mindig stroggal játszok, minimális összjátékkal simán nyerhet a GDF, kb fele-fele arányban fordul elõ a nyereség ill. kikapás. Egyébként meg ha mindenki így gondolkodna, szépen néznénk ki.

Regards,

NeoMaN
Aki strogg-ot játszik a demóban, az legyen szíves mesélje már el nekem, hogy miért teszi? Kihívás nulla, simán szarrá lehet szopatni a humant.
Csak az XP hajszolás miatt? Vagy miért?

TS Zolly
Ha elötte térden álva szeretsz 😄DDDDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Doom 4
persze mindenki lehet a haverom és bocsesz akkor legközelebb nem dicsekszek

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

And5
És én lehetek a tiéd ? <#eplus2>

Nem tudom jó ötlet lenne-e jelszavazni a szervert mert szerintem így sincs mindig tele. De ha lesz rá igény akkor teszek rá jelszót.
TS Zolly
Isten ments! Elég Landor és gémover oda. 😄DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Neked is lehetek a barátod???

TS Zolly
Húúú, lehetek a barátod???

romeozor
hozd le a konzolt (ctrl-alt-0) és nézd meg ott a hibaüzenetet

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Srácok engem kidob a pb mikor elinditom a gamét betölt azt 10mp mulva kidob de nem tudom miért mert a kis ablak bezárodik magától! Volt valakinek ilyen problémája?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Zs0lt1
az ilyenekkel menj a bf2 topikba, ott szeretik a stat lámáskodást 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zomil
láttad volna néhány béta1-2-ös teljesitményem😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NeoMaN
ezt hagyjuk tényleg....

NeoMaN
csinálj egy defragot a vinyón
Jaaa, és auto grafon hagyd, ne told feljebb mint ahogy beállítja.

Krinyo
ezt hanyagoljuk sztem

Doom 4
HIHI

Doom 4

Doom 4
SZTEM KÉNE PASSWORD A SERVERHEZ HOGY CSAK MAGYAROK JÖJJENEK BE

engem meg kidob a pb nem tom miért magától bezárodik a kis ablak.
5let?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

skinnyman
A vidkari tûnik a leggyengébb pontnak. Nálam nem kell bejárni, hanem várni kell az elején kicsit aztán már jó.

Regards,

srácok, miután betöltött egy pályát az elején amíg be nem járom az egész területet mindig beakad közben a wincsi is pörög mint a szar. Amúgy ha már bejártam a helyet tökéletesen fut. Azon gondolkozom hogy a RAM-om kevés vagy a winchim túl lassú? (RAM 1gb,alap core2duo, geforce 7300LE)

NeoMaN
mert f gombot kell nyomni azé

Valaki árulja el nekem, hogy miért nem javítja az engi a hidat, ha a fogóval a kezemben odakucorodok az a zsák+motorizéhalom mögé és nyomom a tûzgombot?
Rage47
<#eljen>
Üdv!

Inditottam egy TS szervert is a JB HUN ETQW Demo szerverhez.
87.229.26.92:8767
jelszó: jbhun
Gyertek minél többen <#nevetes1>
Tegnap kipróbáltam ezt a gamét 😊 2-3 órát játszottam vele. Szerintem egész élvezetes lesz ha kicsit csiszolnak rajta. A grafikája maxon ugyan olyan mint a BF2. A jármûvek mozgásán lehetne javítani kicsit. A gyalogosok fegyverei elég jók és változatosak. Ha kitapasztaljátok, hogy mi mire való akkor sokkal élvezetesebb mint a BF2142. A robbanások és a lövések efektjei szerintem szebbek mint BF2142-ben. Persze ez max grafikán értendõ. Nekem PowerStrip van a gépen crt monitorral 1024x768 és 85Hz ment a game. Az fps-t nem néztem de teljesen folyamatos volt singliben és neten egyaránt egy magyar szerveren.
NeoMaN
Kösz most inkább nem. Ha ilyen hajlamaid vannak, akkor Capella környékén nézz körül....

Team speak szoba tényleg jó ötlet lenne!

LoCk

Ezt nem 20 kor alatt..<#hehe>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..