Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
én talákoztam a HÕS medic-el, nemegyszer.
Élete árán felélesztett, ám újászületésem után engem is agyonlõttek újra.

Hyperblaster nem erõs...áááááá.....

igazad van,viszont így medic-re nem mindíg van szükség,és elég minimális kell belõle és valahogy szerintem nem olyan élvezetes mint lehetne

romeozor
én inkább úgy mondanám hogy a többi kaszt szerepe nõtt meg, mivel ugye Engi/Soldier/Covops eddig mindkét pályához nélkülözhetetlen volt, a régi ET-ben meg többnyire max az engi kellett ha valami robbantandó volt. amit sajnálok hogy stroggban a tech-nek olyan lassan megy a felélesztés, szvsz hamarabbi upgrade lehetne a gyorsabb revive

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

ne vitatkozzatok,inkább örüljetek hogy ma elõrendelem a game-t😊
egyébként csak én érzem úgy hogy a medic szerepe kisebb lett orig et óta?
nem látni sehol superhero mediceket,akit végig szökdelve a pályán élesztgetic az elhulott csapattársakat😊 azokat úgy bírtam😊

NeoMaN
Én pont azt vettem észre, hogy annak gyarapszik a statja aki sokat öl.
Meg vehiclézik.
😄DDDDDDDDDD

Krinyo
ez nem vita, egyszerüen nem érdekel senkit a stat, de hadd ne mondjam el még 3x 😄

Akkor az a lényeg hogy ki tud agyatlanabbul szaladgálni a pályán ész nélkül? Mert sajnos sokan azt sem tudják mi a fas*t kellene csinálni csak rohangálnak össze vissza 😄 ez látszik is a statjukon. aki jól játszik és azt csinálja amit kell annak a statja is szépen gyarapszik szvsz. de mondom nem vitatkozom erröl többet. ez volt az utolsó alkalom hogy beszúrtam ide bármit is.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Mi lett leflémelve??

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Krinyo
nem, nem arról szól a topic hogy mindenki bevágja a score-jait.
"akkor mi a lényege ennek a gamának nagytudásuak?"
hát nem a stat az biztos...

romeozor
kérlek alássan az is le lett flémelve, csak nem tetszett észrevenni.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

BEAST
lolstrogg.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

okosok, nem az a lényeg hogy mit értek és mit nem hanem az hogy a fostos GDI 0 csapatjátékkal még a hídon sem tudott átjutni mert annyira legyaláztuk õket. Tudom most jön az a rész hogy nem az a lényeg meg hogy nem értem amit beszéltek.. erre csak azt tudom mondani hogy loool. akkor mi a lényege ennek a gamának nagytudásuak? Na jolvan nem vitatkozom tovább! láttam lentebb valaki berakott egy statot amit õ csinált és gondoltam én is berakok egyet de látom ez a fórum nem azért van hogy megosszuk az élményeinket és tapasztalatunkat egymással hanem azért hogy legyen mindig valaki aki ugyat, leszól, beszól, elítél. Gartulálok mindenkinek aki ennyire képes csak a témában!Akinek pedig nem inge NEVEGYE MAGÁRA! by. 😉

Krinyo
az a baj a stattal hogy senkit nem érdekel

szerintem ott kezdõdik a probléma,hogy nem is érti mirõl beszélünk,ember ez nem quake(najó,az de nem úgy😄),látszik az életben nem hallotál még az old et-rõl

NeoMaN
haggyadmá ezt a vérpisti szöveget... Nálad az a nagyember, akinek jó a statja QW-ben?
OMFG
😄DDDDDDDDDDDDDD

Nem tudom mi bajod ezzel a stattal. 1 kör alatt 16 gyilok + 164 repair pont és 3 kör alatt 452 pont szeréntem annyira nem rossz. De ha gondolod este fent leszek a Hun szerveren ha gondolod assaultal is égetem magam kicsit, vagy lehet hogy téged! LOOL Egyébként meg ne a szádat jártasd hanem mutasd mit tudsz te ... <#idiota><#lama><#banplz><#violent>

NeoMaN
Ez alap. Egy hídépítéssel, mcp célbajuttatással plusz egy hack-kal is kevesebb XP-d van, mint az elhagyott bázist bombázó ellenfél nélküli repcsivezetõnek...

elfelejtettem odatenni hogy Szerintem😊(még mielött belémköt vki megint😊)

mondjuk ebbõl kifolyólag tök felesleges ilyen képeket beszúrni,mert valszeg senkit sem érdekel😊

már miért lenne égõ?
amúgy szerintem ebben a játékban nem a stat számít,mert attól hogy mondjuk kevesebb xp-t szerzel,vagy mittomén,lehetsz ugyan olyan hasznos,mint én😄😄😄(akarom mondani,mint az aki a frag lista élén van,vagy mondjuk a legtöbb xp-t szedte,számomra ezek a statok inkább csak tájékoztatóak,mintsem mérvadóak)

romeozor
én ilyen gyenge stattal nem égetném magam

NeoMaN
tímszpíket senki nem használja?
Bazsi nyitott egy csatit...

<#miaz><#kuss><#integet2>

Ez is csak 3 kör volt összesen! Nem 20 😄

utálom a kiadókat😊 egyszer az ember azt se tudja mivel játszon,meg máskor se😊 (csak elõször a hiány aztán meg a bõség miatt😊)
miért nem lehet szépen folyamatosan ellátni minket?😊

Rage47
egész nyáron szinte semmi jó nem jött ki, most meg... 😊
há embörök há minnyá itt a teljes há😊
csak az a baj,hogy annyi jó játék van/lessz mostanában amirõl nem szeretnék lemaradni,de et-t megveszem valszeg eredetiben,szal idõbeosztással gondok lesznek mostanában úgy érzem😊

Akkor a következõ pár héten nem eszek egyetemen hogy meg tudjam venni 😄

romeozor
ha minden igaz pénteken 😊

Teljes verzió mikor jön? Csak hogy mikortól kezdjek el pénzt félrerakni? 😊

Hi LOCK 😊 Melyik szerveren toltuk együtt amiröl lentebb van kép is? .:GA:.Keszi néven ott vagyok mint Best soldier meg Lesat accurate 😊 Majd ha hazaértem teszek be pár képet énis 😊 multiban sem megy 30 fps alá hálisten igy naon jó gamelni 😄<#wave><#taps>

más megoldás nincs ugye?😞
csak mert ha telepítek egy drivert,akkor nem lehet bekapcsolni a gépt csak csökkentett módban:/

NeoMaN
legújabb ati driver installja.....

hi,elvileg szépen kéne futnia a gépemen,de nem teszi😄
az egész képernyû(kivéve a hudot,és a különbözõ jelzéseket) sárgásbarna,de ha távcsõbe,vagy valami hasonlóba nézek,akkor rendesen látszik minden. mi a megoldás?

Amúgy honnan jön a csipa szleng a snájper rájfülre?

egér görgövel!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

BEAST
lol xDDD amugy gef4 nem eleg a jatekhoz XD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TS Zolly
Hogy köll csipával zumonyi? 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

meg kéne próbálni,hogy senki nem válaszol a fikázóknak,hátha akkor eltünnek,mert lassan olyan mintha már csak azért írnának ide hogy idegesítsenek

Myrddraal
De ha ennyire nem tetszik akkor meg még mit keresel itt? Menj bf2-õzni, ennyi...

dronkZero
Ha nem tetszik, nem kell elolvasni. Idegeskedni rajta meg pláne nem kötelezõ. Megkérlek rá, hogy ne tedd. Köszi.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Konkrétabban? Mert így csak tudatlan vagdalkozásnak jön át.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nem tudom, hogy a fikázással, miért kell felidegesíteni az összes fórumozót. Ha valami nem tetszik, és nem tudod kultúráltan leírni, akkor inkább nyeld le. Ha az asszonyod megteszi érted, akkor tedd meg te is értünk. Köszi.

(Ez az összes fikázónak szólt!)

Nem tudja valaki, hogy lehet egyszerre szervert hostolni és elinditani a játékot?
Szerintem grafikában szebb mint a BF2. Lehet hogy minimum grafon csúnya, da mindent maxra húzva nagyon jól nézki. Fõleg a strogg oldal. A felhevült fegyverek körüli blur efektek, kimondottan pofásra sikeredtek.
BEAST
Nemtom, engem nem zavar a tank xd bfben is infantryztam amikor csak tehettem, itt is gyalogosan mozgok ha lehet 😊

NeoMaN
Júúj tényleg! Tiszta Renegade-es a tank!
Tééllegbazzeg. Valahogy olyan volt, mintha már láttam volna, de most rávilágítottál.
😄DDDDD

Külsõ terekre ott lesz az id Tech 5, nyilvánvalóan abban javítják ennek az engine-nek a külsõ terek kezelésévelkapcsolatoshibáit, ill. a fizikát.

Mellesleg azért tényleg a "világ végéig" ellátni itt.

Krinyo
hát biztos nem kartonbol 😄

Rage47
honnan tudod milyen tankok lesznek 2065-ben?😊
romeozor
nekem csupán azzal van bajom hogy olyan dolgokkal dobálózol amiket max egy developer szájából fogadnék el autentikusnak. így ebben a formában csak xarrágásként jön át

Krinyo
Nekem tetszik a játék, de azért így 2007-ben ez a GDF tank elég nevetséges. A tank és a torony mozgása, sebessége, papír érzete a c&c renegade-et juttatja eszembe.A többi jármûvel nicns annyira gondom.