2590
  • Eftörsokk
    ut=unreal tournament:)
    b-kategóriás horrorjáték? pl?:)
    semmi köze a cs-hez azom kívül hogy fps és multi alapú
    "mármint vannak az emberek meg ezek az idegenek és mindig csinálni kell valamit, vagy vannak más játékmódok is multiba"
    nos,ez elég furán hangzik,nem is értem igazán
  • Rusy
    nem nem nem a grafikára gondoltam, hanem tényleg a single egy bohóckodás én nemtudom úgy mozognak az emberek mint valami b kategóriás horror játékban, nagyon fura, na mindegy a quake sosem volt nagy kedvencem inkább ut abból is csak a tournamet, pedig olvasgattam nézegettem képeket, de ez nem nekem való játék, amúgy full counter strike az egész? mármint vannak az emberek meg ezek az idegenek és mindig csinálni kell valamit, vagy vannak más játékmódok is multiba
  • NeoMaN
    Rusy, a demot kellene kipróbálnod MULTIban, nem a singlével bohóckodnod egyedül. Jaaa, ha neked a graf a mindened, akkor inkább Jericho-zzzzzzzzzzzzz
  • NeoMaN
  • Rusy
    nemtudom hd 2900xt-m van a 7.8-as driverrel el sem indult felraktam a 7.9-et, de elég gáz, az afrikai pályát kezdtem el, és eléggé meglepett mennyire nyönge, én többet vártam azért.
  • Eftörsokk
    hmm,szóval most azon csodálkozol hogy 10 perc játék után nem lett szebb?
    autodetectes a játék,szal ha annyira csúnya,akkor az ut-ra várhatsz:)
  • Rusy
    bill kiosztást meg grafikát hol lehet állítani, mert elég csúnya, játszottam vele 10 percet de semmi sem változott, hát nemtom inkább megvárom az ut-t
  • NeoMaN
    Én rivatunerrel fixálom. Úgyis azzal tuningolom, ráadásul már megy külön a rop/shader tuning is...
  • kovecses
    Köszönöm, meg fogom próbálni vele!
  • Eftörsokk
    http://www.pagehosting.co.uk/rl/
    pl ezzel
  • Dopti
    Köszi, ezt lestem... inkább újrahúztam a Vistát, megy
  • kovecses
    Nekem van egy olyan gondom hogy csak 60 Hzen fut a játék és kiégeti a szememet!

Hogyan lehet 85 Hz-et beállítani neki?
  • NeoMaN
    itt
  • Dopti
    Nem lehet esetleg valahogy "manuálisan" telepíteni a patch-et? :(
  • Dopti
    Installnál, a winfos installer kidob egy 1719-es hibát... Ez nem tudjátok h mi?? Felmásoltam csak simán, elindul... 1.1 es patch U.E. (eredeti ofkósz)
  • Krinyo
    576-ban előrendelés nélkül kapsz headsetet is ugyanannyiért
  • Eftörsokk
    figy,aki tudja rá a választ úgy is meg fogja mondani,én nem tudom még nem futottam össze ezzel a hibával,ha tudsz angolul nézz körül angol fórumokon ,vagy írd be pl google ba a hiba üzit hátha kidob rá vmi értelmeset
  • szapor
    Na lécci vki válaszoljon mi lehet a gond hogy mér ír ki vmi Fatal Errort :S
  • Eftörsokk
    hétfőn megjön a game,ajándék headsettel tök hepi vagyok:)
    egyébként én ezért utáltam meg a cs:s-t is,mert az is tele volt ilyen kis 12 éves pöcsökkel,et ben őrölök hogy ismerősökkel fogok játszani,valszeg a magyar pubokat el is fogom kerülni,nem kell a +stressz
    meg lehet össze futnék ilyen schrank félékkel akik még a világból is kikergetnek a baromságaikkal...
  • ragobynara
    Vki tud mondani 1 magyar "warez" szervert, vagy még nincs? (hamatchi-s cím is jó lenne)
  • Gundark1234
    A próféta szóljon belőled! (És növessze nagyra a szakálladat.)
  • NeoMaN
    van team speak szoba
  • TS Zolly
    Oda is kell azért logika. :D
  • Zomil
    akkor menjen vissza aknakeresözni ott legalább csak az egeret kell használni :D
  • TS Zolly
    Mert neki magas.
  • mNzJean
    Nekem nagyon hiányzik a Voip a játékból , a bf2 -őben sok embert onnan ismertem meg akikkel azóta is együt játszunk , kár ,hogy kihagyták így nehéz lessz igazi csapatmunkát összehozni public szinten, bár a bf-ek sem arról voltak híresek ,hogy publicon bárkit is izgatott a csapatjáték , de azért egy jó squadban élvezetes volt összedolgozva , legyakni mindenkit.
  • Krinyo
    és miért bonyolult átállítani kb 10 gombot ami kell?
  • NeoMaN
    Najó,de nagy valószinűséggel a faszjancsik nem fogják megvenni a fullt, ergo nem lesznek fent csak a szervereken. Max a demo-n.
  • artschiatwork
    kinél lehet ilyen sebességű netet venni ennyi pénzért???
  • Neoncsoves
    low
  • Gundark1234
    Már a bétában is ezek voltak. Shame. Ezért nem akarózik nekem megvenni ezt mert a játék még még ok, de multiban a játékélmény ezek miatt a faszjancsik miatt =0-val
  • TS Zolly
    Nem lehet azt megérteni, hogy ö nem alap bill kiosztást akar belőni???

Szekrényke! Ha egy kicseszett bilt nem tudsz erre a szarra bekonfigolni, akkor ez a játék nem neked való. :P
  • schrank
    ugri-bugri = kiskecsegek
  • JAG1
    Nem tudom, mit vártál...
  • schrank
    kint van már a full pár napja
  • mNzJean
    Tegnap játszottam az egyetlen magyar demo serveren , hát a mentalitás kb 15 éves gyerekek szintjén /mély tisztelet a kivételnek/ , elöszőr kibasztak a szerverről , csak úgy , utánna két kb 15 éves okostojás el akarta magyarázni ,hogy hogy kell játszani egy olyan játékkal ami még ki sem jött ,nem vagyok ideges típus de ezeknek belemásznék a pofájába.
    Mindegy vérpistikék voltak lesznek... remélem megmaradnak a demonál.
  • schrank
    de legalább higgyék aztat hogy meggyőznek
  • JAG1
    Ne fog rajtad az sem segíteni. :-)
  • schrank
    csinájjá screenshotot a controls beállításodról had állíccsam be én is úgy ahogy teee
  • Krinyo
    Megint csak fröcsögsz
    Már leírtam külön a te kedvedért hogy alap fps gombokat kell max használni, a limbo menüt lehet egérrel is.
    De látom nem fogod fel, vagy csak szelektív a figyelmed, jobb lett volna azt a 3 évet iskolában tölteni...