2590
  • Tibikees007
    Az volt a baj, hogy FAT32 fájlrendszerben(max4GB/fálj) volt a patrició ahova ki akartam csomagolni.
  • Balumann
    A C meghajtón van a temp mappa, oda csomagolja ki alapban, és utána másolja át oda ahova megadtad a tömörítőnek (tehát a C-n is kell hely). Átlehet állítani a temp-et a WinRAR beállításokba, Totalnál nem tudom hol.
  • Dopti
    A "próba" verziók már csak ienek amúgy nem vágom... 5 gigát rak fel alapból a nem próba verzió...
  • Tibikees007
    Letöltöttem ezt a "próba" verziót, de kicsomagolásnál a win rar azt mondja, hogy nincs elég hely a lemezen, pedig tíz giga üres hely van még. Próbáltam commanderrel is de ugyanez a szitu.
    Valaki tudna segíteni?
  • netuddki
    ok megvan megy maa
  • netuddki
    yahh az uccso driver van fenn
  • netuddki
    fijjug ez mi?:
    ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query
    ati radeon x1600 pro ez a kártya ez nem elég jo neki?
  • Krinyo
    érdekes hogy senki nincs magyar szerveren
  • Balumann
    Egyáltalán betudtok menni online-ra? Accountot kellene csinálni licenszel. Lehet, hogy nem is lehet így tört szerver? :-(
  • koandras
    Tört szerver? van már?
  • Eftörsokk
    rádzsör det
    szal azért nem egy 500 forintos tescos szar:)
  • Krinyo
    ár: ingyen vót
  • Dopti
    Headset: Kényelem: szar, basszus zsír, miki: jó, térhatás: közepes. Overall: TŰRHETŐ
  • Krinyo
    na most én se tudom pontosan de asszem úgy van hogy ha ranked szerverre mész akkor ott normálisan kapod majd a rangokat mint pl bf2-ben.
    Legalább is én úgy vettem észre hogy ranked szerveren nem kapsz percenként rangot, de ha nem így van akkor kövezzetek meg
  • Rage47
    sztem olyasmit adnak, mint ami a GDF sisakon van a bannerben :D de ez csak tipp:P
  • Eftörsokk
    bf-ben nincs vórmapp?:)nem értek hozzá azért kérdem:)
    az menő hogy megvan az összes rangod?:)
    azoktól kérdem akiknek már megvan a game,vmi retekszar headsetet adnak mellé vagy tűrhető?:)
  • spidey91
    BF2142 össes rang mgvan erröl ennyit....

Tehát játék közben a limbo menüben a static válzotik csak a
    play online play compuer melleti fö overview meg satöbbi ott minen NULLLA!!
  • Eftörsokk
    1 kérdés,nem piszkálódás,csak érdeklődés:
    játszottál már multi fps-sel?:)
  • NeoMaN
    mert warnup volt
    :PPPPPPPPPP
  • spidey91
    a kövi a kérdésem
    ugye megvette a gémet
    bemegyek oda hogy play online ok bemegyek egy szerrverre ok szétlövök minekti én a vok a legjobb ok
    de a status 0 és minen nulla miért?
  • ellington
    nálam sajna nem tud csatlakozni.
  • Eftörsokk
    nem tartom túl valószínünek hogy túl sok magyar szerver lessz,engem öszintén igazán nem is zavar.
  • pr3torian
    ctrl+alt+0 aztán com_allowconsole 1
  • ellington
    konzolt hol találok?
  • ellington
    és tört játékkal gondolom nem lehet neten játsznai.
  • Gauge
    Mi van a magyar szerverekkel? Én a keresőben csak egyet látok (enemyterritory.hu), de azon sem játszik senki...
  • Dopti
    THx... Amúgy most látom a doboz hátulján hogy: "A játék reklámot is tartalmaz" Ezt a nagy GDF plakátokra értik?
  • pr3torian
    azt nemtudom hogy a játékbeli serverkereső látja-e de ha beirod a konzolba hogy: connect EnemyTerritory.hu:27733 akkor tudsz csatlakozni. amugy ugy tudom hogy van még pár hun server de azok cimét sajna nemtudom :\
  • ellington
    kössz! és erre a játékból lehetne felmenni, online üzemmódban? mert a demoval is voltak már ilyesmi problémáim.
  • pr3torian
    server: EnemyTerritory.hu:27733
    irc: quakewars.hu, etqw.hu @ quakenet
  • ellington
    lesz valami hun szerver?
  • Inquisitor
    Nem tudom milyen VGA-d van, de tudtommal mind NVidia, mind ATI adott ki demo megjelenésekor külön ET-QW drivert, ami nélkül pont hasonló hibákat dob a progi ... Ráadásul azóta mindkét gyártónál adtak ki frisebb drivert is. (Pl. ATI-nál volt Catalyst 7.8 ET-QW, de azóta van 7.9 ami szintén jó, vagy 7.10RC3)
  • Dopti
    Lehet nem kellett volna felrakni az 1.1 es patchet? Látom a HUN szeró még 1.o... nah mind1
  • IvanovicsTech
    Jah meg van.
  • IvanovicsTech
    Valaki megtudná mondani hogy ez miért van?
    The OpenGL driver doesn't support wglChoosePixelFormatARB
    Ahányszor elindítom mindig ezt a hiba üzit kapom és nem megy a game.
  • JiBBeRiSH
    Itt keresgélj szerintem:
    Cybergames.hu
    Enemy Territory.hu

Ha lesz vmi magyar közösség, akkor itt hallani fogsz róluk szerintem.
  • Dopti
    QW -s irc csati? Magyar klánok? Körbegugliztam de még elég gyér (0) a kínálat... Ha lesz/van vmeik akkor szóljatok
  • The Protector
    http://images.netbag.hu/20070929/08334170191.jpeg
  • NeoMaN
    "mármint vannak az emberek meg ezek az idegenek és mindig csinálni kell valamit, vagy vannak más játékmódok is multiba"

Van olyan pálya is ahol nem kell csinálni semmit, csak állni a spawn pontnál és nézni ki a fejből hülyén.
    :DDDDDDDDD
  • Krinyo
    juj