Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze hogy van:) amúgy az összes pálya a földön játszódik,4 kampány van,mindegyikbe 3 map
én szivesen játszottam volna strogg világban is,vagy legalább az ûrben,de majd a kieg megoldja:) vagy az editor:)

NeoMaN
és te sokan vagy?
:DDDDDDDDDDDD

Zomil
van olyan pálya ahol strogg támad?:)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

és mennyitbe van egy ilyen?

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hmm jól hangzik. Pénteken még nem fogom megvenni, különben nem tudnék mit elinni a hétvégén :D

lekaptam warezt,nem bírtam kivárni pénteket,12 map van,eszméletlen király pályák,nagyon változatosak, személyes kedvencem egy sivatagos,strogg védekezõs,egy portálon keresztül kell megtámadni a célt,ám amint átmész a portálon,a sivatagból átkerülsz egy havas hegyes pályára! nagyon kemény.

Dopti
Várható ára: 11 990 Ft (elõrendeléshez zsír headset jár)
Warezt 1általán nem éri meg leszedni,mert pénteken megjelenik úgyis<#nevetes1>

Nah elindult a warez. Szerintem csak azért van értelme leszedni, hogy az ember megnézze a többi pályát, de utánna megint a demót érdemes elõvenni, hogy lehessen neten tolni. Eredeti mennyibe fog kerülni? Én biztos, hogy megveszem, ezt a játékot bûn lenne tört szerveren játszani!!

NeoMaN
20 megabit felfelé az már jó talán, de hogy sokaknak van azt kétlem.
:)))

Beers
Sokaknak van már 20/20M-ás nete!
Majd ki kell próbálni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

NeoMaN
hamacsi mindennel mûxik
viszont kötve hiszem, hogy egy dsl vagy chello connect elbír 16-32 embert sávaszélben....
ill. biztosan elbír, de 500-as pingek lesznek

grebber
Nemtudom ezt mire érted én nem értek annyira a hamachihoz.
Csak kérdeztem müködik-e vele a multizás.
Bár ha lesznek vállakozo kedvû emberek és lesznek mindig tört szerverek nekem az sem baj :D

Next PC upgrade: 2022

NeoMaN
hamacsival 32user?
:))))))))))))))

ez nem f2f

NeoMaN
NP
<#integet2><#pias>

Ombika
Miert volt mar olyan game amit torten ne lehetett volna tolteni?! :)))

Na akkor érdemes tölteni????Most kezdtem.

grebber
Hamachival lehet tolni a törtet mert akkor töltöm a gamet?

Next PC upgrade: 2022

jól van na..<#worship><#worship>

NeoMaN
semmi értelme singlében játszani

mellesleg amennyi idõt fordítottál a kommentjeidre meg wazzegolásra már rég megnlézhetted volna...

lehetek a barátod mert te moderálasz valahol?

Krinyo
a játékstílust a küldiket leszámítva igenis a bf sorozathoz lehet hasonlítani.
Ha kihúzod a történetet, kapsz egy multira kihegyezett fps-t amiben jármûvek segitségével kell legyõzni a másik csapatot.
Az most teljesen mellékes milyen sztorit hímzünk köré, és hogy milyen módon kell elgyõzni az ellent.
Említhettem volna joint operationt is, az is hasonló.
De ezzel egy kicsit elkanyarodtunk a témától :D

amúgy sztem is,ezt meg kell venni,ha igazán jól akarsz vele szórakozni
már elõrendeltem,de amúgy én is letöltöm,csupán kiváncsiságból,érdekel milyen mapok vannak,mire megjelenik,már ismerjem nagyjából a mapokat:)

áá hagyjuk...

jeez,milyen méregzsákok vannak errefelé:) rossz lábbal keltél ma ember?:P

Köszönöm szépen, na látjátok vannak még normális emberek csak ennyi lett volna ez meg itt guglizik, mégegyszer köszönöm...<#worship><#worship>

scorpeeon
single-nincs benne a klasszikus értelemben, botok ellen játszhatsz, ennyi. Illetve LAN-on is játszhatsz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Ejj, mit érünk vele? Ez tipikusan az a játék, amivel vagy nem játszol, vagy megveszed.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kérdeztem töled valamit, nekem most jön lefelé, de ha nincs benne single már kapcsoltam is ki a letöltést...köszi!!<#worship>

ne gúglizzál hanem ez a topic azért van hogy segitséget kapjak emberektöl akik értenek ehhez inkább te is azt irtad volna hogy van vagy nincs, ha már irtál volna valami értelmeset, ha én igy válaszolnék egy két oldalon ahol moderálok, akkor ki is ba...nának. érted wazze....<#mf2>

priviben tudsz adni linket honnan töltöted le?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

NeoMaN
gúgle

na kérdeztem, mi van nem láttok wazze, van benne single nem ismerem a gamet azé kérdezem...

Nahh lent van a game, amig nem lesz MO-n vagy csak nem lesz olcsóbb addig jóó lesz :) majd megrendelem ;)

spidey91
Most akor érdemes a reloaded verzot letölteni vagy aboltba bemenn?
A reloaded mennyire müködö képes?

Gépem ati X1900 4200

a játék 5Gb de van ebben single vagy csak multi?????<#confused><#worship>

lalakov
5.01
bf2 kicsit más kaliber, legalábbis az én szememben :) meg ott is amire lettek ezek a rnaked tört szerverek azért nem két nap telt el... :)
de mind1 végülis reméljük a legjobbakat... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Krinyo
bf2-nél is ezt mondták aztán nézd meg, van egy csomó tört szerver rangokkal, meg unlock fegyverekkel

hát nemtom, amiota lifeék nem inditanak minden igéretesebb gamebol elsõ nap szervert azota a warezmegjelenés napján ritkán láttam bármibõl is rögtön tört szervert... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Krinyo
azért ezt nem állítanám :D

ami direkt hazsnos tekintve hogy tört szerver 0 lessz még ma, de valszeg késöbb se tul sok... :P

akkor linket valaki pls! :)
Vagy hogy ha már szeditek mondjátok már L hogy hány gb a cucc!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

wesker24
Te jó isten máris kint van a játék !! <#wow1><#wow1>

Na azonnal le is kapom ezerrel !! <#vigyor>
Enemy.Territory.Quake.Wars-RELOADED
Krinyo
legjobb az engi, telepakolni aknával mindent :P

Rage47
jaja<#hehe>
hyperblaster,ugyan már:) a legjobb fegyver a strogg kém,kém droidja:)
legjobb,mikor odaszállok egy fekvõ sniper mellé,beviszem a célkeresztjébe,és mikor patanna fel, bumm:D

NeoMaN
azért írtam, nem érzõdik belõle a cinizmus
:))

scorpeeon
Erõs az a Hyperblaster, én mindig azzal ölök :)

igen,hõssel én is,de nem szuper hõssel:) az sosem halt meg:)(najó néha:) ),és ha kevés hp-d volt agyon lõtt,hogy feléleszthessen sok hp-val:)