2590
  • romeozor
    akkor rosszul raktad fel
  • NeoMaN
  • Doom 4
    Valaki tudna adni egy openGL-t ? mert fel raktam a legújabb drivert és most azt mondja hogy nem jó
  • mama2
    Szóval akkor nem havidíjas...:). Tök jó:). és a liszenc kulcs csak akkor kell ha nem eredeti? Mert itt olvastam. Akkor asszem megrendelem. Köszike:).
  • Dopti
    Hi radEEr, te nem a B+ rádióban voltál amíg meg nem szűnt? Lehet h keverem, de vhogy beugrott Amúgy érdekelne a dolog, majd írj még infókat...
  • radeer
    Hi!!

Ez egy felhívás szeretne lenni!
    Van egy netes rádiós műsorom ( hetente 1x2 órában) amiben játékokról is beszélgetünk. Mivel kijött a játék a csütörtöki adásban ezt a játékot szeretném bemutatni. Gondoltam az sg fóruma alkalmas arra, hogy olyan arcot-arcokat találjak akik kipróbálták sőt talán meg is vették a játékot. Az adás alatt képeket is teszek be a játékokról mivel van video stream is.
    Tehát a lényeg, hogy vállalkozó egyéneket keresek akik szívesen megosztanák velem és a hallgatókkal az első tapasztalataikat a játékról. A beszélgetés skype segítségével lesz ,ez a kommunikáció lesz bekapcsolva az adásba. A műsor alatt lehetősége lesz másoknak is bekapcsolódni a beszélgetésbe, vagy követni az adást és commentelni IRC segítségével.

MSN : [email protected]
    Várom a ET:Quake Wars játékosok jelentkezését. A műsor csütörtökön lesz.
  • Eftörsokk
    megjött a drágám végre:) asszem ma nem sokat fogok aludni:)
    a headset szerintem egészen jó,ránézésre olyan 3-4 ezrest érhet
  • scorpeeon
    Azt azért tedd hozzá, hogy nem úgy fizetős, hogy havidíj van, hanem úgy, hogy meg kell venni. Vicces is lenne ha meg sem kéne venni :) Szóval havidíj nincsen, megveszed és ingyen multizhatsz bármeddig.
  • Balumann
    Egyenlőre nincs tört szerver, és mivel account kell az online multiplayer belépéshez (accounthoz meg licensz kulcs kell) ezért lehet hogy nem is lesz. Olvass vissza, tervbe van, hogy kipróbáljuk a játékot Hamachin.
  • Rage47
    hamachival elvileg igen
  • SD456
    Hy all!

Nemnagyon szeretek a topic-okban warezolni de ezt most megkérdezem. Lehet ennek a játéknak a warez verziójával multizni neten? Mondjuk Enemy.Territory.Quake.Wars-RELOADED ezzel a verzióval lehet?

Előre is köszönöm!
  • Ombika
    Hetvege nekem targytalan!
  • Balumann
    Ok látom akkor vannak érdeklődők, azthittem csak 2-3 ember szeretne hamachin játszani. Akkor péntek este kipróbáljuk majd, olyan 7-8 fele, addig szervezzünk még több embert.
  • NeoMaN
    Nem a szerverrel van a gond, hanem a CD kulcsal..
    :)))
  • Krinyo
    van szerver enemyterritory.hu
  • Macccy
    Kipróbáltam és megfogott. Kibaszottul tetszik. Imádom a BF2 -t is szó se róla, ma is sokszor előszedem, de az ET-kben az tetszett, hogy objective-ek vannak. Namármost ebben megvan az egészséges kombinációja az objective based teamplaynek és a sima gyiloknak, ami a játékosok talán nagyobb részének elengedhetetlen. Személy szerint én jobb szeretem az előbbit, de így is biztos van sok vérpisti aki nem akar feladatot olvasni, vagy 2 másodpercig gondolkodni, inkább lő.
    Azért remélem lesz szerver ... jó lenne, ha legalább fele akkora tábora lenne mint a BF2-nek. Szerveeert ... !
  • Krinyo
    már megtaláltam :)
  • gyonax
    Fizetős: Igen
    Multi: szerintem igen
    Gépigény:
    SOFTWARE REQUIREMENTS
    Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
    Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)

HARDWARE REQUIREMENTS
    CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.8 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2800+processor (Pentium 4 3.0GHz or equivalent for Windows Vista)
    RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
    Video Card: 128MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 5700 or ATI(TM) Radeon(TM) 9700 (full list of supported chipsets below)
    Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
    HDD Space: 750MB of free hard drive space, plus 200MB for Windows swap file
    Internet: Broadband connection and service required for full gameplay and downloads. Features may change without notice.

SUPPORTED VIDEO CHIPSETS NVIDIA
    GeforceFX Series (5700 or higher, not including 5700LE and 5700VE)
    NVIDIA Geforce 6 Series (6200 or higher)
    NVIDIA Geforce 7 Series (7300 or higher)
    NVIDIA Geforce 8 Series
    ATI Radeon 9700 or higher
    ATI Radeon X700 or higher
    ATI Radeon X1650 or higher
  • mama2
    lenne pár kérdésem:): Fizetős? a multyplayer hogy van? Rányomom a Multy Player gombra, kiadja a szervereket rányomom az egyikre és csatlakozok? Mert akarom eredetibe. Mi a ajánlott gépigénye és a minimum gépigénye?
    Kösz a válaszokért:).
  • Krinyo
    játék közben ugye lehet különböző upgrade-eket kapni.
    Nem tudja valaki hogy a vehicle drop-ot hogy lehet használni?
  • gyonax
    Én is benne vagyok, plusz még egy ember (az említett haver)
  • spidey91
    ÉNe benne vok ha jöhetek:D
  • Rage47
    tőlem ok csak még be kell szereznem a teljest:)
  • ellington
    benne lennék..
  • Balumann
    Nemtudom előre, hogy melyik hétköznap este tudnék evvel játszani, és ahhoz, hogy többen tudjuk lenne, kell egy kis idő. Szerda este lehetne még maximum, de péntek az biztosabb számomra.
  • Ombika
    PEntek inkabb hetkoznap este.
  • Balumann
    Én szerintem tudnák csinálni úgy 10-12 embernek szervert, 10/1 Mbites netem van (mint ahogy GRAW 2-be is csináltuk sokszor ;) ), de gyűljünk össze legalább 10-en, mert 2-3-an nemhiszem, hogy érdemes lenne játszani.
    Mondjuk beszéljük meg, például péntek este legyen egy próbajáték, legyünk minél többen, és csinálok szervert (Hamachin).
  • Rage47
    a feltöltés számít sztem
  • gyonax
    Hamachi-n meg lehetne oldani a játékot. Mekkora internetkapcsolattal lenne érdemes egyáltalán Hamachi-szobát, vagy szervert indítani 8Mbit/s elég? Ja, és kibróbáltuk haverral, működik csak a PunkBustert nem kell engesdélyezni.
  • Blinkye
    JAja. sejtettem.. hát akkor marad a sima Et :) ezzel meg bohóckodok :)
  • romeozor
    ahó kellene egyedi kulcs is (ergó boltban megvétel)
  • Blinkye
    áhhá. igy már vágom.sajna nem eredeti szal akkor gondolom nem tudom tolni ranked szerveren.Vagy igen?
  • Krinyo
    botok ellen ne is akarj rangot
  • Krinyo
    azért nullázódik le mert az nem ranked szerver.
    Azt a sok rangot amit percenkét kapsz csak "poénbol" kapod.
    Ha felmész ranked szerverre ott kapod a valódi rangokat kb olyan gyakorisággal mint bf2-ben és azt megis jegyzi
  • Blinkye
    foglamam sincs.. nem neten tolom. LEtolok egy 3 mapos computer playes gémet és utána lenulláz :( egy csomot léptem pedig.
  • JiBBeRiSH
    Nem kell regisztrálni a nick nevet?
  • Berv
    hi !
    Igazat adok, elég gyengén lehet muzsikálni single modban, hamar kinyírnak :)
  • Blinkye
    reggelt. nem lehet valahogy beállitani,h megjegyezze a rangokat? lejátszok egy 3 pályás champagaint és lenullázódik. igy elég uncsi. Vagy más módban megjegyzi?
  • Balumann
    Kipróbáltam single-be a játékot, és hát elég vegyes véleményeim vannak róla. Grafika szép, hangok nagyon jók, gyors és pergős, jó hangulatú játék alapjában. Nagyon BF2142 tipusú a játék, fegyverek elég gyengék, és ha jól láttam ugyan úgy kevés a lőszer. Botok ellen szörnyű játszani, úgyhogy ha nem lesz tört szerver, és nem lesz Hamachi-s játék szervezés se, akkor azthiszem nem igazán fogok vele játszani.

A fegyverek érdekesek a játékba...
  • Eftörsokk
    Fat32 rulz:)
    na gyorsan lefexek aludni mert holnap megjön az et:)
    már alig várom:)