2590
-
gyonax #2030 Baluman(#2022):
"Nah, ma este fél 9-kor indítok szervert." -
sgember #2029 Sziasztok!
Megy a szerver? Beléptem a quakewars-sg hamachi hálózatba, de nem látom a játékban a szervert (persze lanban nézem). -
gyonax #2028 Ja, még annyit hozzátennék, hogy eddigi tesztjeink során csak az látta a szervert aki létrehozta. Ezért mindenkinek fel kéne írni Baluman Hamachi-s IP-jét és azzal direct konnektálni(szép magyarosan) ezért balumannak szerintem szólnia kéne mikor indítja a szervert.
Baluman:
A Punkbustert kapcsold ki különben csak téged fog felengedni a szerver.
Bocs a sok írásért, ha másoknak látja a szervert akkor sorry.
UI.: Kicsit sok lett az ezért:P -
#2027 no comment, hülye voltam, kösz:D -
gyonax #2026 a jelszó és a felhasználónév is: quakewars-sg Én már fent vagyok:P -
#2025 ezt írja:S pedig simán sg-t írtam, nincs szóköz sem előtte/utána, semmi -
#2024 pedig jó, már 2-en benn is vannak :| -
#2023 vmi nem jó, nem fogadja el a jelszót -
#2022 Nah, ma este fél 9-kor indítok szervert.
Hamachi network name/pass: quakewars-sg
Hamachival ha valakinek problémája van, az itt nézzen körül.
Esetleg ha gondoljátok beszélhetünk közbe TeamSpeak-en vagy Ventrillo-n, de csak akkor ha tud vki normális szervert, és csak az aki már beállította addigra. -
#2021 tenkjú veri a macskát:D. -
Eftörsokk #2020 párszor már le lett írva,de csak ma,csak most,csak neked itt van még1x:
alapvetően multis játék,single csak botok ellen lehetséges -
#2019 Hy all!
Akkor ma multi?
Bye All! -
#2018 SKACOK EZ CSAK MULTI? VAGY VAN EGYJÁTÉKOS MOD IS? ELŐRE IS KÖSZI! -
Eftörsokk #2017 server browser nél fenn a bal felső sarokban x-eld be:) -
#2016 engedélyezned kell, nem telepíteni
ott ahol a szervereket keresi... -
#2015 PB-t be kell kapcsolni a játékon belül, ne kérdezd hogy hol, fejből nem tudom, de nincs annyira eldugva. -
#2014 pontos hibaüzenetet pls -
#2013 Sziasztok. Meg van eredetibe a game. Felraktam az 1.1-es pícset, lehet is online játszani, csak néhányon nem. PunkBuster-t kér, hogy azt telepítsem fel. A CD-ről fel is tettem, de még mindig ugyanazt írja ki néhány szerónál:S. Mi lehet a gond? -
#2012 ...és már megy. -
Eftörsokk #2011 én is láttam alul az írást de nem találtam infót,úgy hogy thx érte
-
#2010 ETQW fórum
Előző megjegyzésem sztornózva!
Borult a bili, de már javítják.
-
#2009 Update kell hogy ismét elinduljon. Alul ott volt az üzenet hogy menj a hivatalos oldalra.
Emlékeim szerint az elsőt megcsinálta magától.
Egyébként kutatok, de eddig nem leltem hol lehet letölteni.
-
Eftörsokk #2008 bazze,egyszer érek haza délelött,erre nem tok játszani,aszongya hogy connection lost to online services,másnak jó?
remélem nem nálam van a hiba:) -
#2007 Sziasztok Hamachi-val megy a játék????? Lanba hogy lehet szervert indítani??? -
#2006 Majd csütörtökön este létrehozunk 1-et. Olyan péntek 8 és 9 között valamikor indítok szervert, hogy pontosan mikor azt csak pénteken fogok tudni sztem ^^ -
gyonax #2005 Pénteken? És mi a hamachi szoba neve, jelszava? -
#2004 Azért az „azonosítókat lop”, és a „felveszi az ellenség alakját” (nekem) nem ugyanaz :)
Azért jó móka, ráadásul ahogy elnéztem még nincs nagyon benne a köztudatban
-
#2003 de benne van így " azonosítókat lop" -
#2002 jah -
#2001 Kösz a segítséget….csak a kézikönyvben egy szó sem esett róla. -
Darth Razor #2000 Én is mennék majd szívesen ha lehet. Az 1.1-es verzióval fogtok játszani ugye? -
#1999 Bárki jöhet pénteken, legyünk minél többen. -
#1998 valley, volcano, engineer az akna miatt :P -
Eftörsokk #1997 na emberek,kinek melyik a kedvenc mapj-ja,class-a,és miért?:) -
#1996 Hy all!
Balumann szerintem péntekig megszerzem a játékot és akkor majd megyek multizni ha megengeded. Ok?
Előre is kösszönöm! -
#1995 Dede, csak akkor van gázban ha eggy tucat ellenség gyürűjében válik semmivé az álcája. xD -
#1994 covert ops volt feltudja venni az ellen alakját, mind két fajnál van.
-
#1993 Aki nyomul a játékkal neten, kérem súgjon. Strogg kollegával beszaladunk egy terembe, Én meg akarom csinálni a feladatom, (hack) Ő pedig emberré válik és kinyír. Semmi teamkill felírat. Jó pár hasonló helyzetbe sikerült belefutnom. Ez a GDF trükkjei közé tartozik?
Mert nekem nem sikerült ilyet előcsalni a játékból.
Ja! +1 Ha valahol szerveződik egy Klán vagy csupán néha összegyűlik pár lelkes játékos…..csatlakoznék. A magyar szerver valahogy mindig üres.
-
PunkZoli #1992 teszteld a teamfortress2 őt ,na az már megy egy ideje bétában, meg majd a fullal is összelehetne hasonlítani:D -
PunkZoli #1991 hát sztem ezzel még min egy hetet várhatnál:) de soksikert