Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A próféta szóljon belõled!<#duma> (És növessze nagyra a szakálladat.<#hehe><#worship>)

NeoMaN
van team speak szoba

TS Zolly
Oda is kell azért logika. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Zomil
akkor menjen vissza aknakeresözni ott legalább csak az egeret kell használni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TS Zolly
Mert neki magas.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mNzJean
Nekem nagyon hiányzik a Voip a játékból , a bf2 -õben sok embert onnan ismertem meg akikkel azóta is együt játszunk , kár ,hogy kihagyták így nehéz lessz igazi csapatmunkát összehozni public szinten, bár a bf-ek sem arról voltak híresek ,hogy publicon bárkit is izgatott a csapatjáték , de azért egy jó squadban élvezetes volt összedolgozva , legyakni mindenkit.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Krinyo
és miért bonyolult átállítani kb 10 gombot ami kell?

NeoMaN
Najó,de nagy valószinûséggel a faszjancsik nem fogják megvenni a fullt, ergo nem lesznek fent csak a szervereken. Max a demo-n.

artschiatwork
kinél lehet ilyen sebességû netet venni ennyi pénzért???

low

Már a bétában is ezek voltak. Shame. Ezért nem akarózik nekem megvenni ezt mert a játék még még ok, de multiban a játékélmény ezek miatt a faszjancsik miatt =0-val <#shakehead>

TS Zolly
Nem lehet azt megérteni, hogy ö nem alap bill kiosztást akar belõni???

Szekrényke! Ha egy kicseszett bilt nem tudsz erre a szarra bekonfigolni, akkor ez a játék nem neked való. 😛

schrank
ugri-bugri = kiskecsegek <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

JAG1
Nem tudom, mit vártál...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

schrank
kint van már a full pár napja <#miaz>

mNzJean
Tegnap játszottam az egyetlen magyar demo serveren , hát a mentalitás kb 15 éves gyerekek szintjén /mély tisztelet a kivételnek/ , elöszõr kibasztak a szerverrõl , csak úgy , utánna két kb 15 éves okostojás el akarta magyarázni ,hogy hogy kell játszani egy olyan játékkal ami még ki sem jött ,nem vagyok ideges típus de ezeknek belemásznék a pofájába. <#levele>
Mindegy vérpistikék voltak lesznek... remélem megmaradnak a demonál.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
de legalább higgyék aztat hogy meggyõznek <#vigyor5>

JAG1
Ne fog rajtad az sem segíteni. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

schrank
csinájjá screenshotot a controls beállításodról had állíccsam be én is úgy ahogy teee <#rinya>

Krinyo
Megint csak fröcsögsz
Már leírtam külön a te kedvedért hogy alap fps gombokat kell max használni, a limbo menüt lehet egérrel is.
De látom nem fogod fel, vagy csak szelektív a figyelmed, jobb lett volna azt a 3 évet iskolában tölteni...

Beers
Én hasonlóan tettem, mint Zolly 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

NeoMaN
<#szomoru1>

NeoMaN
Nem szabadna akadnia. Swap-el vagy a rángat?

JAG1
Megnyertétek szekrényt. :-)
Ha ennyit beszél a dologról, az azt jelenti, hogy teccik neki.
A rossz hír az, hogy itt fog posztolni pár évig. :-)

schrank
én már jácottasm ezzel a nyári bétakulcs osztáskor és épp az a baj hogy több mint 3 év bf-után alap bill kiosztással idebasznak nekem ilyen f meg l meg mittudomén milyen plusz idióta gombokat idióta funkciókkal <#vomit>

TS Zolly
Hát, igy jártál asszem. 😄

Oszt jönnek majd a pöcsök, és mégszarabb lesz. 😊

TS Zolly
Az nem furcsa neked, hogy azt akarja közölni, a bill kiosztást a bf-ben is átkonfigolta saját izlése szerint? He? Ugyan azt akarja ( remélem már csak mult idõben mert letörölte ) itt is? He??

érdekes,valszeg a procid,vagy a ramod lehet a gyenge pont,de próbáld ki highon hátha úgy jobban megy😊
nálam is akad lowon,med-highon viszont nem,érdekes,de ez van😊
amúgy hasonló a gépem,3500+,7600gt,1,75ram
hamarosan fejlesztek rajt ha minden jól megy,akkor aztán ulrta high😊

magus
ejj, ejj, nem megy jobban mint a demo

a64 300+ 7600 gt 2 giga ram

1024 minden low - akad

pedig már úgy reménykedtem, hogy lesz vmia mivel lehet játszani ilyesmi fpst amitnem úgyhivnakhogy noobbf

Zomil,vigyázz,épp megszeged az aláírásodban levõ gondolatot😊

Zomil
gond van a gombokkal hát lol...
wasd+f+egér mint minden más fps-ben, jah igen néha meg kell nyomni még az L betüt a limbo-hoz meg le is kell guggolni/feküdni jah meg futni is kell, basszus ez tényleg sok, inkább megyek bf-ezni mert ott csak 2gombot kell nyomni -.- (nemazé de ezek a gombok bf-ben is alap dolgok)
te tényleg ennyire hülye vagy v csak tetteted?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csak botok ellen van single

hiba
lesz a teljesen single vagy csak multi az is?

nos,eggyet kell értenem a kollégával,mindenkinek az lenne a legjobb ha hagynád már ezt a játékot a francba,már elmondtad a véleményed,ez a fórum lényege,tudjuk hogy reflexbõl utálod quaket,meg id-t,tudjuk hogy nem szereted ha egy 2 gombnál több van,mert akkor használni kell mindkét kezed(inkább nem írok semmit arra mire használod a másikat,mindenki gondoljon amit akar),ráadásul egyszer már el is búcsúztál,akkor ez most mire jó? erre is vered magad hogy húzud itt más ember agyát?
nyugodtan tehetnéd ezt máshol is,vannak olyan fórumok ahol divat fikázni,de (szerencsére) amint látod itt ezt senki nem tolerálja
hagyj minket békén,biztosan van ennél jobb dolgod is... remélem...

Zinaj
NeoMan te kivel beszelsz?

i7 azt szevasztok :P

TS Zolly
A faszt basztatad itt a kvékeseket b+!? Vegyél rólam példát, még a telepítõ filet is töröltem már rég a géprõl ennek a játéknak. Ki se próbáld, nem bf, nem fog neked tetszeni.

NeoMaN
Te ne játsz ezzel, nem szeretnénk veled találkozni egyik serveren sem.
Köszi!
:FF

Zinaj
letoltom.irjatok meg mit csinaljak...ugy tolnam !!!! demo van meg de azzal is lehet ugye

schrank
csak tamagocsival vagy mi a ...csával lehet nyomni lan-ban <#nezze>

#1846 PLSPLSPLSPLSPLSPLSPLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
törtszerver van-e má? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pls vki válaszoljonnnnnnnn :S
Krinyo
fogalmam sincs, driver update?

Zinaj
multizzunk már !!!!!!!!!

lécci válaszoljon vki hogy mér dobki fatal errorral
odex
Eredeti gamevel lehet csak neten nyomulni mert ha igen akkor letörlöm és nemveszem meg xD

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Krinyo
ezek csak lehetõségek, a legtöbb arar jo hogy gyorsan elõhivd a limbo menut stb stb, ezeket egérrel siman meglehet oldani.
Én pl csak az alap dolgokat hasznalom mint minden más fps-ben.
Nem használok többet mint bf-ben.
Amúgy én nem is allítottam át semmit, rögtön tudtam játszani, ellentétben bf2-vel ahol 20 dolgot kellett átrakni más billentyûre mert ütközött mindennel.

NeoMaN
😊)))))))))))))

tényleg úgy tudlak elképzelni, mint a nickképeden a szõkét
:FFF

Ne rijjá transzportcigány. Mennyé inkább BF2-be Vondikkal helit kempelni azvaló neked. Ahhoz elég a bal kezed is <#hehe>

schrank
a kb az kb minusz 30 gomb <#mf2> mikre szolgálnak a következõk a bfben : home , kisenter, ;,., l, p,v, ....stb <#miaz>