2590
-
Eftörsokk #2070 szerintem elég jók a botok,lehet nehézséget is állítani emberek:)
kéremszépe bf-es botokkal ne hasonlítgassuk,megálltak és úgy lőttem 200 méterről:) ugyanmár:) -
sgember #2069 Szerintem nem olyan rosszak a botok, habár szinte csak strogg oldalon voltam,de gyógyítanak, spawn host-ot csinál a medic ha kell, építenek, harcolnak, stb, még a másik bőrébe is belebujik ha úgy adódik, az egyik így meg is késelt :). Mikor demóval próbaltam public szerveren online, hát sok játékos példát vehetne a botokról..
Igaz én nem vagyok valami prof gamer, lehet azért érzem így, de el lehet lenni a botokkal is, csak az annyira nem izgalmas. Tényleg be tudnak akadni, meg nem használnak ki teljesen mindent lehetőséget, de azért nem teljesen bénák. (lehet még nálam is jobban játszanak :) ) -
#2068 Így nem tudok konkrét dolgokat mondani, lehet csak az a baj, hogy túlságosan hozzávagyok szokva ahhoz, hogy igazi ellenségek ellen játszok.
Nekem úgy tűnt egyébként, hogy sokkal butábbak a botok, mint pl. a Battlefield-ekbe.
Meg azért sem jó botok ellen játszani, mert ebbe a játékba feladatokat kell teljesíteni, és úgy tényleg nincs értelme, hogy a botok rohangásznak arra fele, aztán én meg csináljam meg amit kell. Nem jó, nincs értelme... -
#2067 Engem pl. az zavart, hogy a csapattársaim "beragadtak". Játék közben egyszer csak észrevettem, hogy kb. 3-an egy konténer mellett ugrálnak egy helyben. Közelebb mentem, és akkor hajlandóak voltak elindulni. -
#2066 Mi nem volt szimpatikus a botok elleni játékban? Ok azt tudom hogy akármilyen jól vannak programozva a botok, az ember-ember elleni játékhoz soha nem fognak felnőni, de ezen kívűl téged zavart még vmi? -
#2065 Köszi -
#2064 Ok, visszaolvastam, van. -
#2063 olvass vissza egy kicsit, belinkeltem egy oldalt ahol találsz leírást -
#2062 Van, de én 5 percnél tovább nem bírtam botok ellen játszani, annyira szar ^^ -
#2061 Hi!
Ebben van olyan mód, mint a Q3:Arena-ban, hogy BOT-ok ellen lehet játszani? Kvázi single player mód :)
-
#2060 És Hamachin hogy kell játszani? AM. Az enemyterritory.hu-n Kivűl más magyar szerver nncs? -
#2059 Nem tudom sajna, hétköznap rengeteg dolgom van, meg tanulni valóm (érettségire készülés sajnos) :( Talán hétfő vagy kedd este lehetséges. -
#2058 Hetkoznap lehetne? -
Eftörsokk #2057 jah,de ha jól láttam,már nem jár hozzá füles:) -
#2056 jah, azthittem láttad. Akkor ip-vel kell csatlakozni majd mindenkinek :S -
sgember #2055 azt én sem láttam (igaz én még az ip-re sem tudtam kapcsolódni, de legalább kiírta hogy más verzó) -
#2054 én pl nem láttam a szervertde tudtamcsatlakozni az ipd-el -
#2053 Legközelebb ha 6 fő alatt leszünk akkor rakok be botokat (csak azért mert láttam van olyan beállítás, hogy a botok ne csináljanak feladatokat, vagyis ilyen zavarónak vannak, meg hátha fedeznek vagy vmi ilyesmi... (tudom, ne várjak túl sokat tőlük... xD)
A víz az kegyetlen szép a játékban! -
#2052 Nah kipróbáltuk a játékot. Kb. 20 perc volt beállítani, a játékba nincs szerverk észítés, külön dedicatedet kell indítani. Nah azt mire beállítottam rendesen...
Végülis összejött a játék, egész jónak tűnik így, jók a feladatok, és sztem elég jól kiegyenlítettek.
Lehet róla szó mondjuk vasárnap este, de inkább jövőhéten valamikor sztem. Mind1 ha tudok fentleszek, és ha elegen leszünk akkor mehetünk játszani.
1.1-es verzióval játszunk, és a szervereket is mindenki látta egyből (mikor már sikeresen beállítottam).
Nagyon rossz az, hogy nem lehet letenni a tálcára a játékot, és az is, hogy csak dedicated szervert lehet indítani. Nah mind1. -
#2051 hát hallod most 4en "partytunk" 1 ályán azt csá...így hót unalom kéne majd vagy 10ember:D nyugi nem maradtál le semmiről szvsz -
#2050 frissiteni kell akkor sztem -
#2049 Egy héten 2 napot dolgozom......hát persze hogy ma :(((
Vasárnap este lesz party? -
sgember #2048 elírtam: quakewars-sg a hamachi hálózat neve -
sgember #2047 Hamachi kell, quakewars-sg a server neve és a jelszó
Próbáltam Balu szerverére kapcsolódni, de az írta ki: different version vagy ilyesmi, lehet mégis frissíteni kell? -
#2046 Mien szervert indítotok? Én fel tok menni?
-
sgember #2045 Ti tudtok kapcsolódni? -
#2044 Már csak 9.9k ...télleg megéri -
ZsirosKenyer #2043 uhh én is akartam volna menni de parti van nálam és be vagyok baszva úgyhogy csá -
#2042 aha. oké:) -
#2041 Fél 9 -kor indítom a szervert, addig ne keressétek játékban.
sgember, Hamachin nálam sárga vagy, nincs veled kapcsolatom. -
#2040 hamacsiban bent vok a szerveren is de nem látja a gémben a szervert:S milyen ipvel kell direkt konektelni? -
Eftörsokk #2039 biztosan nagy élmény lehet hamacsin játszani:) srácok 11k+1 3-4k érő elég fasza füles ajándék.szerintem simán megéri az árát,én sem veszek túl sok játékot orig,de ez nagyon megéri -
sgember #2038 Igen -
gyonax #2037 Te vagy hamachin a miva nevű ember? -
gyonax #2036 És most van róla szó, hogy hamachival lehet vele játszani. Tudsz botok ellen is játszani+bizots lesz hozzá majd törtszerver. -
#2035 akkor mi a fenének van fent a neten...ugye tud vele játszani az ember...minek töltse le.. -
gyonax #2034 Csak ha megveszed. -
#2033 milyenek a pingjeitek?
:DDD -
#2032 Lehet kódot szerezni vagy csak kizárolag akkor ha megveszem? -
sgember #2031 Köszi, akkor lehet lesz belőle valami :) Csak ne legyen nagy a pingem. Sajna múltkor mikor bf2-t próbáltam, akkor láttam a szervert, de sehogy sem ment, mindíg kilpépett a játék a map betöltése után. Remélem itt talán jó lesz.