2590
  • Eftörsokk
    szerintem elég jók a botok,lehet nehézséget is állítani emberek:)
    kéremszépe bf-es botokkal ne hasonlítgassuk,megálltak és úgy lőttem 200 méterről:) ugyanmár:)
  • sgember
    Szerintem nem olyan rosszak a botok, habár szinte csak strogg oldalon voltam,de gyógyítanak, spawn host-ot csinál a medic ha kell, építenek, harcolnak, stb, még a másik bőrébe is belebujik ha úgy adódik, az egyik így meg is késelt :). Mikor demóval próbaltam public szerveren online, hát sok játékos példát vehetne a botokról..
    Igaz én nem vagyok valami prof gamer, lehet azért érzem így, de el lehet lenni a botokkal is, csak az annyira nem izgalmas. Tényleg be tudnak akadni, meg nem használnak ki teljesen mindent lehetőséget, de azért nem teljesen bénák. (lehet még nálam is jobban játszanak :) )
  • Balumann
    Így nem tudok konkrét dolgokat mondani, lehet csak az a baj, hogy túlságosan hozzávagyok szokva ahhoz, hogy igazi ellenségek ellen játszok.
    Nekem úgy tűnt egyébként, hogy sokkal butábbak a botok, mint pl. a Battlefield-ekbe.
    Meg azért sem jó botok ellen játszani, mert ebbe a játékba feladatokat kell teljesíteni, és úgy tényleg nincs értelme, hogy a botok rohangásznak arra fele, aztán én meg csináljam meg amit kell. Nem jó, nincs értelme...
  • Rage47
    Engem pl. az zavart, hogy a csapattársaim "beragadtak". Játék közben egyszer csak észrevettem, hogy kb. 3-an egy konténer mellett ugrálnak egy helyben. Közelebb mentem, és akkor hajlandóak voltak elindulni.
  • LegionarR
    Mi nem volt szimpatikus a botok elleni játékban? Ok azt tudom hogy akármilyen jól vannak programozva a botok, az ember-ember elleni játékhoz soha nem fognak felnőni, de ezen kívűl téged zavart még vmi?
  • Mikiller
    Köszi
  • Mikiller
    Ok, visszaolvastam, van.
  • Balumann
    olvass vissza egy kicsit, belinkeltem egy oldalt ahol találsz leírást
  • Balumann
    Van, de én 5 percnél tovább nem bírtam botok ellen játszani, annyira szar ^^
  • Mikiller
    Hi!
    Ebben van olyan mód, mint a Q3:Arena-ban, hogy BOT-ok ellen lehet játszani? Kvázi single player mód :)
  • mama2
    És Hamachin hogy kell játszani? AM. Az enemyterritory.hu-n Kivűl más magyar szerver nncs?
  • Balumann
    Nem tudom sajna, hétköznap rengeteg dolgom van, meg tanulni valóm (érettségire készülés sajnos) :( Talán hétfő vagy kedd este lehetséges.
  • Ombika
    Hetkoznap lehetne?
  • Eftörsokk
    jah,de ha jól láttam,már nem jár hozzá füles:)
  • Balumann
    jah, azthittem láttad. Akkor ip-vel kell csatlakozni majd mindenkinek :S
  • sgember
    azt én sem láttam (igaz én még az ip-re sem tudtam kapcsolódni, de legalább kiírta hogy más verzó)
  • fsgh
    én pl nem láttam a szervertde tudtamcsatlakozni az ipd-el
  • Balumann
    Legközelebb ha 6 fő alatt leszünk akkor rakok be botokat (csak azért mert láttam van olyan beállítás, hogy a botok ne csináljanak feladatokat, vagyis ilyen zavarónak vannak, meg hátha fedeznek vagy vmi ilyesmi... (tudom, ne várjak túl sokat tőlük... xD)

A víz az kegyetlen szép a játékban!
  • Balumann
    Nah kipróbáltuk a játékot. Kb. 20 perc volt beállítani, a játékba nincs szerverk észítés, külön dedicatedet kell indítani. Nah azt mire beállítottam rendesen...
    Végülis összejött a játék, egész jónak tűnik így, jók a feladatok, és sztem elég jól kiegyenlítettek.
    Lehet róla szó mondjuk vasárnap este, de inkább jövőhéten valamikor sztem. Mind1 ha tudok fentleszek, és ha elegen leszünk akkor mehetünk játszani.

1.1-es verzióval játszunk, és a szervereket is mindenki látta egyből (mikor már sikeresen beállítottam).

Nagyon rossz az, hogy nem lehet letenni a tálcára a játékot, és az is, hogy csak dedicated szervert lehet indítani. Nah mind1.
  • fsgh
    hát hallod most 4en "partytunk" 1 ályán azt csá...így hót unalom kéne majd vagy 10ember:D nyugi nem maradtál le semmiről szvsz
  • Rage47
    frissiteni kell akkor sztem
  • Asperot
    Egy héten 2 napot dolgozom......hát persze hogy ma :(((
    Vasárnap este lesz party?
  • sgember
    elírtam: quakewars-sg a hamachi hálózat neve
  • sgember
    Hamachi kell, quakewars-sg a server neve és a jelszó
    Próbáltam Balu szerverére kapcsolódni, de az írta ki: different version vagy ilyesmi, lehet mégis frissíteni kell?
  • mama2
    Mien szervert indítotok? Én fel tok menni?
  • sgember
    Ti tudtok kapcsolódni?
  • Dopti
    Már csak 9.9k ...télleg megéri
  • ZsirosKenyer
    uhh én is akartam volna menni de parti van nálam és be vagyok baszva úgyhogy csá
  • fsgh
    aha. oké:)
  • Balumann
    Fél 9 -kor indítom a szervert, addig ne keressétek játékban.
    sgember, Hamachin nálam sárga vagy, nincs veled kapcsolatom.
  • fsgh
    hamacsiban bent vok a szerveren is de nem látja a gémben a szervert:S milyen ipvel kell direkt konektelni?
  • Eftörsokk
    biztosan nagy élmény lehet hamacsin játszani:) srácok 11k+1 3-4k érő elég fasza füles ajándék.szerintem simán megéri az árát,én sem veszek túl sok játékot orig,de ez nagyon megéri
  • sgember
    Igen
  • gyonax
    Te vagy hamachin a miva nevű ember?
  • gyonax
    És most van róla szó, hogy hamachival lehet vele játszani. Tudsz botok ellen is játszani+bizots lesz hozzá majd törtszerver.
  • fsgh
    akkor mi a fenének van fent a neten...ugye tud vele játszani az ember...minek töltse le..
  • gyonax
    Csak ha megveszed.
  • NeoMaN
    milyenek a pingjeitek?
    :DDD
  • fsgh
    Lehet kódot szerezni vagy csak kizárolag akkor ha megveszem?
  • sgember
    Köszi, akkor lehet lesz belőle valami :) Csak ne legyen nagy a pingem. Sajna múltkor mikor bf2-t próbáltam, akkor láttam a szervert, de sehogy sem ment, mindíg kilpépett a játék a map betöltése után. Remélem itt talán jó lesz.