Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

romeozor
akkor rosszul raktad fel

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

NeoMaN
<#wow1><#nevetes1>

Doom 4
Valaki tudna adni egy openGL-t ? mert fel raktam a legújabb drivert és most azt mondja hogy nem jó

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

mama2
Szóval akkor nem havidíjas...😊. Tök jó😊. és a liszenc kulcs csak akkor kell ha nem eredeti? Mert itt olvastam. Akkor asszem megrendelem. Köszike😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Dopti
Hi radEEr, te nem a B+ rádióban voltál amíg meg nem szûnt? Lehet h keverem, de vhogy beugrott<#wow2> Amúgy érdekelne a dolog, majd írj még infókat...

radeer
Hi!!

Ez egy felhívás szeretne lenni!
Van egy netes rádiós mûsorom ( hetente 1x2 órában) amiben játékokról is beszélgetünk. Mivel kijött a játék a csütörtöki adásban ezt a játékot szeretném bemutatni. Gondoltam az sg fóruma alkalmas arra, hogy olyan arcot-arcokat találjak akik kipróbálták sõt talán meg is vették a játékot. Az adás alatt képeket is teszek be a játékokról mivel van video stream is.
Tehát a lényeg, hogy vállalkozó egyéneket keresek akik szívesen megosztanák velem és a hallgatókkal az elsõ tapasztalataikat a játékról. A beszélgetés skype segítségével lesz ,ez a kommunikáció lesz bekapcsolva az adásba. A mûsor alatt lehetõsége lesz másoknak is bekapcsolódni a beszélgetésbe, vagy követni az adást és commentelni IRC segítségével.

MSN : [email protected]
Várom a ET:Quake Wars játékosok jelentkezését. A mûsor csütörtökön lesz.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

megjött a drágám végre😊 asszem ma nem sokat fogok aludni😊
a headset szerintem egészen jó,ránézésre olyan 3-4 ezrest érhet

scorpeeon
Azt azért tedd hozzá, hogy nem úgy fizetõs, hogy havidíj van, hanem úgy, hogy meg kell venni. Vicces is lenne ha meg sem kéne venni 😊 Szóval havidíj nincsen, megveszed és ingyen multizhatsz bármeddig.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Balumann
Egyenlõre nincs tört szerver, és mivel account kell az online multiplayer belépéshez (accounthoz meg licensz kulcs kell) ezért lehet hogy nem is lesz. Olvass vissza, tervbe van, hogy kipróbáljuk a játékot Hamachin.

Rage47
hamachival elvileg igen
SD456
Hy all!

Nemnagyon szeretek a topic-okban warezolni de ezt most megkérdezem. Lehet ennek a játéknak a warez verziójával multizni neten? Mondjuk Enemy.Territory.Quake.Wars-RELOADED ezzel a verzióval lehet?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Ombika
Hetvege nekem targytalan!

Balumann
Ok látom akkor vannak érdeklõdõk, azthittem csak 2-3 ember szeretne hamachin játszani. Akkor péntek este kipróbáljuk majd, olyan 7-8 fele, addig szervezzünk még több embert.

NeoMaN
Nem a szerverrel van a gond, hanem a CD kulcsal..
😊))

Krinyo
van szerver enemyterritory.hu

Macccy
Kipróbáltam és megfogott. Kibaszottul tetszik. Imádom a BF2 -t is szó se róla, ma is sokszor elõszedem, de az ET-kben az tetszett, hogy objective-ek vannak. Namármost ebben megvan az egészséges kombinációja az objective based teamplaynek és a sima gyiloknak, ami a játékosok talán nagyobb részének elengedhetetlen. Személy szerint én jobb szeretem az elõbbit, de így is biztos van sok vérpisti aki nem akar feladatot olvasni, vagy 2 másodpercig gondolkodni, inkább lõ.
Azért remélem lesz szerver ... jó lenne, ha legalább fele akkora tábora lenne mint a BF2-nek. Szerveeert ... !

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Krinyo
már megtaláltam 😊

Fizetõs: Igen
Multi: szerintem igen
Gépigény:
SOFTWARE REQUIREMENTS
Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)

HARDWARE REQUIREMENTS
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.8 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2800+processor (Pentium 4 3.0GHz or equivalent for Windows Vista)
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Video Card: 128MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 5700 or ATI(TM) Radeon(TM) 9700 (full list of supported chipsets below)
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
HDD Space: 750MB of free hard drive space, plus 200MB for Windows swap file
Internet: Broadband connection and service required for full gameplay and downloads. Features may change without notice.

SUPPORTED VIDEO CHIPSETS NVIDIA
GeforceFX Series (5700 or higher, not including 5700LE and 5700VE)
NVIDIA Geforce 6 Series (6200 or higher)
NVIDIA Geforce 7 Series (7300 or higher)
NVIDIA Geforce 8 Series
ATI Radeon 9700 or higher
ATI Radeon X700 or higher
ATI Radeon X1650 or higher
mama2
lenne pár kérdésem😊: Fizetõs? a multyplayer hogy van? Rányomom a Multy Player gombra, kiadja a szervereket rányomom az egyikre és csatlakozok? Mert akarom eredetibe. Mi a ajánlott gépigénye és a minimum gépigénye?
Kösz a válaszokért😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Krinyo
játék közben ugye lehet különbözõ upgrade-eket kapni.
Nem tudja valaki hogy a vehicle drop-ot hogy lehet használni?

Én is benne vagyok, plusz még egy ember (az említett haver)
spidey91
ÉNe benne vok ha jöhetek😄

Gépem ati X1900 4200

Rage47
tõlem ok csak még be kell szereznem a teljest😊
benne lennék..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Balumann
Nemtudom elõre, hogy melyik hétköznap este tudnék evvel játszani, és ahhoz, hogy többen tudjuk lenne, kell egy kis idõ. Szerda este lehetne még maximum, de péntek az biztosabb számomra.

Ombika
PEntek inkabb hetkoznap este.

Balumann
Én szerintem tudnák csinálni úgy 10-12 embernek szervert, 10/1 Mbites netem van (mint ahogy GRAW 2-be is csináltuk sokszor 😉 ), de gyûljünk össze legalább 10-en, mert 2-3-an nemhiszem, hogy érdemes lenne játszani.
Mondjuk beszéljük meg, például péntek este legyen egy próbajáték, legyünk minél többen, és csinálok szervert (Hamachin).

Rage47
a feltöltés számít sztem
Hamachi-n meg lehetne oldani a játékot. Mekkora internetkapcsolattal lenne érdemes egyáltalán Hamachi-szobát, vagy szervert indítani 8Mbit/s elég? Ja, és kibróbáltuk haverral, mûködik csak a PunkBustert nem kell engesdélyezni.
Blinkye
JAja. sejtettem.. hát akkor marad a sima Et 😊 ezzel meg bohóckodok 😊

3Ds MAX :)

romeozor
ahó kellene egyedi kulcs is (ergó boltban megvétel)

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Blinkye
áhhá. igy már vágom.sajna nem eredeti szal akkor gondolom nem tudom tolni ranked szerveren.Vagy igen?

Krinyo
botok ellen ne is akarj rangot

Krinyo
azért nullázódik le mert az nem ranked szerver.
Azt a sok rangot amit percenkét kapsz csak "poénbol" kapod.
Ha felmész ranked szerverre ott kapod a valódi rangokat kb olyan gyakorisággal mint bf2-ben és azt megis jegyzi

Blinkye
foglamam sincs.. nem neten tolom. LEtolok egy 3 mapos computer playes gémet és utána lenulláz 😞 egy csomot léptem pedig.

Nem kell regisztrálni a nick nevet?
hi !
Igazat adok, elég gyengén lehet muzsikálni single modban, hamar kinyírnak 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Blinkye
reggelt. nem lehet valahogy beállitani,h megjegyezze a rangokat? lejátszok egy 3 pályás champagaint és lenullázódik. igy elég uncsi. Vagy más módban megjegyzi?

Balumann
Kipróbáltam single-be a játékot, és hát elég vegyes véleményeim vannak róla. Grafika szép, hangok nagyon jók, gyors és pergõs, jó hangulatú játék alapjában. Nagyon BF2142 tipusú a játék, fegyverek elég gyengék, és ha jól láttam ugyan úgy kevés a lõszer. Botok ellen szörnyû játszani, úgyhogy ha nem lesz tört szerver, és nem lesz Hamachi-s játék szervezés se, akkor azthiszem nem igazán fogok vele játszani.

A fegyverek érdekesek a játékba...

Fat32 rulz😊
na gyorsan lefexek aludni mert holnap megjön az et😊
már alig várom😊

Az volt a baj, hogy FAT32 fájlrendszerben(max4GB/fálj) volt a patrició ahova ki akartam csomagolni.<#idiota>
Balumann
A C meghajtón van a temp mappa, oda csomagolja ki alapban, és utána másolja át oda ahova megadtad a tömörítõnek (tehát a C-n is kell hely). Átlehet állítani a temp-et a WinRAR beállításokba, Totalnál nem tudom hol.

Dopti
A "próba" verziók már csak ienek<#eplus2> amúgy nem vágom... 5 gigát rak fel alapból a nem próba verzió...

Letöltöttem ezt a "próba" verziót, de kicsomagolásnál a win rar azt mondja, hogy nincs elég hely a lemezen, pedig tíz giga üres hely van még. Próbáltam commanderrel is de ugyanez a szitu.
Valaki tudna segíteni?
ok megvan megy maa

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

yahh az uccso driver van fenn

fijjug ez mi?:
ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query
ati radeon x1600 pro ez a kártya ez nem elég jo neki?

Krinyo
érdekes hogy senki nincs magyar szerveren

Balumann
Egyáltalán betudtok menni online-ra? Accountot kellene csinálni licenszel. Lehet, hogy nem is lehet így tört szerver? :-(

Tört szerver? van már?