2590
-
atomkrumpli #2110 nem tévedtél mert a DirectX és az OpenGL is használ shadereket, OpenGL 2.0 kell az ET:QW-nak tehát a nagyon régi kártyákal nem igazán fog futni rendesen
-
arni17 #2109 de enm akarom megvenni Ti hogy játszokot Hamachin??lécci válaszoljatok haverral már itt kilodunk 1 hete ha valaki normálisan segít aKKOE UJBOL QUKAE WARS OS Topic lesz nem hamachi xD -
#2108 kicsit átmentünk hamachi "how to" topicba -
Eftörsokk #2107 Legkönyebben így játszhatsz vele neten -
arni17 #2106 vagy adna egy oldalt ahol e van írva:S -
arni17 #2105 Hy all !!
Léci valaki írja le Hamachin hogy kell játszani (vagyis miket kel nyomni )Pl. csinálok egy servert és onatol leragadtam léciiiii valaki .Elöre is kösziiii -
kenderzen #2104 feleslegesen vertem a nyálam ,) -
kenderzen #2103 lol jol leoltottak akkor bocs.
vannak még ilyenek )
öcsém haverja nyomta a süketet hogy nem tudja elinditani mert neki csak pixel 2.0tudja a vgaja . a nagy ember :DD lol még aztsem tudja xD
-
#2102 :) -
#2101 Ezt a játékot pont OpenGL hajtja és szinte akármilyen kártyával elindul, szóval ezt eléggé benézted :) -
Eftörsokk #2100 mellesleg 2.0 a minimum de mind1:) -
kenderzen #2099 ok sry , de én csak shader miatt hivatkoztam rá .
-
bcrics #2098 játék közbeni képeket szúrjatok már be !!!!!th -
#2097 igen az tényleg nagyon csúnya, én meg is döbbentem elsőre mikor megláttam...
2000-es Rally Championship jobban néz ki. -
Eftörsokk #2096 pont a Sega Rally-t említed?:) olyan egy elcseszett játékot mint az:) amúgy meg sztem ott a shadereken meg az effekteken kívül a graf elég ocsmány,a terep meg a háttér meg minden -
kenderzen #2095 nem szeretném fikázni a gamet de sztem a shader szinten a 3.0 iszonyatosan halványan mutatkozik a texturákon . )azaz az egész gamben(
és az a kemény hogy kötelezö minimum confignak tették a 3.0át ,ha nem lenne a cuccon 3.0 shader akkor mehetne komolyan a levesbe a graf , pl: csak meg kell nézni a sega rallyt és össze hasonlitani ennek a shader 3.0ja majdnem olyan mint a sega 2.0ja és a segát is lehet választani 3.0ba
na mind1 :) nem vagyok elájulva a graftol de cool a game .
MEG, LEGIONAR KIRÁLY VOLT THX A GAMET .
-
#2094 vedd meg:) -
barosg #2093 valaki tudna nekem segiteni?? nem tudok neten jáccani vele mert kér jelszot meg valami számot!! azt hogy kell megcsinálni hogy tudjak vele neten jáccani?? -
ZÓÓÓcsi #2092 Most a demoval nyomulok egyébként és megkérdezném, hogy a stroggal nem lehet visszafoglalni a területeket? Mert a GDF-el ugye megyek előre és terjeszkedek...
Valley pályán ugyebár.
A teljes játékban vannak más játékmódok is? -
#2091 Ja akkor nekem is ez oldotta meg a problémát :| -
ZÓÓÓcsi #2090 ÁÁÁÁÁ...!
Tényleg, mert azt a gamex86.dll-t írta ki nekem hogy nem tudja felülírni amikor a szerver mellé megnyitom a játékot! Gondoltam én is erre csak nem tudtam hogy kell megmondani hogy máshova mentse a két dll-t!
Köszi szépen!
Amúgy is szeretem a doom motoros játékokat de ez bf-es stílussal karöltve meg teljesen megfogott! Kár lett volna hanyagolni...
Mégegyszer kösz! -
kenderzen #2089 +set fs_savepath c:\serversave
SRY:D
-
kenderzen #2088 Simán meglehet oldani , ugy kell kezdeni hogy csinálsz 1 könyvtárat mondjuk a C-n mint pl serversave . Aztán megnyitod a serverlaunchert , es ott a server settings advanced részében van 1 olyan hogy additional parameters oda kell ezt a sort beirnod : +set fs_savepath c:\seversave .
-
ZÓÓÓcsi #2087 Szevasztok!
Olvasom a hsz-eket és látom hogy csak dedicated szervert lehet nyitni a játékban.
Nem lehet megoldani hogy a szervert létrehozó gépen is lehessen játszani?
Beállítom a szervert, hogy indítsa el a játékot is a szerverrel együtt, erre a szervert elindul és látszik is a többi gépen, de a játék nem!
Főleg LAN-ra kéne, mert nincs net, de nyomnánk többen is. -
ellington #2086 én is fel fogok nézni! -
#2085 Nagy buli volt, kösz a szervert! :) -
#2084 Holnap en is! -
#2083 holnap este lehet én is felnézek -
kenderzen #2082 Király most probáld ujra mert kivégeztem 1 pár usert a rendszerböl :)
-
sgember #2081 hm, most mentem volna, de a hama kiírta hogy megtelt a quake01 hátózat
addig botozok :) -
kenderzen #2080 inditottam tegnap 1 servert hamachin ami (mig meg nem unom ) futni fog a következö napokban folyamatosan .)
1mega az uploadom ugyhogy nem lesz gond .
network : quake01
pass : lol
ha fent vagy hamachin de mégsem látja a game a servert akkor direct ipvel tudsz csatizni ami : 5.7.206.23
regeltem külföldi hamachi oldalra ugyhogy szoktak lenni néhányan de amig ki nem alakul valami addig 4 4 bot van teamenként mig meg nem haladja a playerek száma .
-
kenderzen #2079 HI -
sgember #2078 Milyen gyors feltöltés kell a szerverhez? Mert server_readme-ben pl 17 játékoshoz 768Kbps -t írnak ami nekem hihetetlen. Tényleg csak ennyi kell?
-
G18XM8 #2077 Köszöntem szépen gyonax úgy tűnik megoldódik. -
#2076 google a barátod
1. Open the NVIDIA Control Panel
2. Select 'Manage 3D Settings'
3. Find the 'Extension limit' option, and set it to 'Off'.
4. Apply the changes and then re-launch the game.
-
gyonax #2075 Kiadtak a játékhoz egy külön drivert. Ha vistád van akkor ezt , ha xp-d van akkor ezt töltsd le -
G18XM8 #2074 Olyan gondom van hogy megvan nekem az Enemy Territory Quake Wars de nem akar elindulni mert azt a hibát írja ki hogy: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query. Ezt nem igazán értem mert Asus EAH 2600XT videókártyám van a legújabb driverrel az internetről töltöttem le. Ezen a kártyán minden játék csuma grafikán megy még a STALKER is nehogy már a Quake Wars ne fusson rajta amikor még az GeeForce FX-eket is támogatja amikor ezek sokkal kissebb kategóriásak mint az én kártyám. Valaki tud segíteni? Please! -
#2073 Igen, de ott úgy is tud gyógyítani, hogy odatartja a sérült elé a csomagot (amivel mellesleg magát is gyógyítja a medic)... -
#2072 battlefield 2-ben is csomagokat dobál a medic -
#2071 Igaz ezt a falba ragadós bugot én is tapasztaltam (mondjuk azt a Battlefield 2-ben is a Patchhalmaz előtt:P :), de ezen kívűl szerintem igazán jók a botok... Tényleg végzik a dolgukat, a mesterlövészek felmennek a házak tetejére, és egyéb helyekre hogy onnan gyilkolásszanak (igaz ezek gondolom scriptelt helyek, szal ezek nem túl gyakoriak), ha időben észreveszik a falra tapasztott aknákat, akkor azokat megpróbálják hatástalanítani rakétavetővel vagy gránáttal... Az orvosok gyógyítanak (bár én ezt a hajigálós módszert nem szeretem, jobban bejött a Battlefieldes megoldás)... Jut eszembe, nem egyszer gázolt már el bot és tuti hogy szándékos gázolás volt, mert próbáltam kitérni előle, de ő csak felém kanyarodott :P
Egyedüli szemétség a botokkal kapcsolatban, hogy még easy fokozaton is baromi jól céloznak :P