2590
-
#2150 Ranked szerveren játszol az ok, majdnem mindenért jár XP, statisztikát játékon belül is meg tudod nézni vagyITT További jó gémelést -
#2149 Hülye kérdésem lenne , hogyan lehet rankot lépni , sajna nem találtam táblázatot.
Mert Ranked szerveren játszom 850 pontom van , de még mindig a legelső szinten vagyok .
Köszi a válasz előre is , biztos volt már , de nem találtam meg. -
IkszKoMa #2148 Nvidiánál ilyen hibaüzenetet okoz a kiterjesztéskorlát bekapcsolása, nem tudom angolul hogy van, de keresd meg, ha atid van akkor passz! -
#2147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!xD -
#2146 Ha steamről töltötted akkor igen :D -
sipikekukac #2145 szóval ha letöltöttem a gamet akkor nem tok neten jáccani? -
#2144 Akkor még mindig arról van szó, hogy a driver (a Vista-s) lehet a ludas... (mivel nem hinném, hogy a DX10 miatt rinyálna) -
imuthesz #2143 nekem vista és xp van fent, elsőnek a vistára raktam fel a gamet, 8800gtxem van és a legfrisebb minősített nvidia drivert raktam fel, és ugyan ezt kaptam!
azt xpre raktam fel, szintén az xps legújabb driverrel, és faszán lazán megy -
#2142 Pályák térképei álá google maps. -
#2141 Akkor a driver nem jó hozzá. -
sheva94 #2140 a kártyám ATI radeon hd 2600 pro -
#2139 Ott van leírva a lényeg:
ERROR: The current video card /driver combination does not support the necessary features......
A lényeg, hogy nem a megfelelő video kártyát és/vagy driver-t használod. Szóval vagy a videokártyád a rossz, vagy a drivere rossz vagy mindkettő. -
#2138 tegyél fel új vga drivert -
#2137 A szerver filtert beállítod hogy csak dedikált szervereket mutasson, és szabadon válogathatsz.
Persze csak akkor ha vetted a progit, Letöltött játékkal sehogy.
-
sheva94 #2136 -
sheva94 #2135 a demó indításánál ezt a hibát kapom -
sipikekukac #2134 hellosztok,hogy lehet jáccani dedicated szerver-en? -
#2133 Őőő, a quake volt lődözés. Ez team.
:F -
#2132 Collector's Edition mit tartalmaz?Ugye ennek sok köze nincs a quakehez csak lődözés az egész? -
#2131 Ha valakit érdekelne, elkészült az Enemy Territory: QUAKE Wars-hoz készített magyarítás MOD-om.
Letölthető az oldalamról: http://ibrik.atw.hu -
#2130 WinXP driver, ha máshoz kell, akkor http://ati.amd.com/support/driver.html -
#2129 nekem 256mb-s van!! ezt értem de milyen drivert vagy honnan lehet letölteni?? mert ehhez enm értek és sík hülye vok atémában!!! -
#2128 Nekem radeon 9600SE 256Mb.Ezzel tökéletesen megy akár maxon is csak néha megy le nagyon az fps 12ig.Pár dolgot levettem meg kikapcsoltam de még így is nagyon szép a játék stabil 35fps-t produkál multiban.Havernak 9600a van szintén sak régebbi és 128-as neki is szar volt.Próbálj meg drivert cserélni. -
#2127 Ati radeon 9600 pro-m van ezen egyáltalán fut a játék??? ha igen akkor mmilyen vga drivert kell leszedni?? vagy mi jó ehhez a karihoz?? csak azért kérdezek ilyeneket emrt eddig még nem szedtem le egy vga drivert se szóval ehhez nem értek!!! -
#2126 tegyél fel újabb vga drivert -
#2125 Helló. Azt miért van hogy ha elkezdek játszani akkor nem látok semmit csak ilyen világosbarnás homokszínű aképernyő célkerszet van emg látom a társaim feje felett azt h pl orvos de semmi textúrát stb! mit kellene beállítani h jó legyen?? előre is kösz a segítséget!!! -
kenderzen #2124 Jo volt persze kivéve mikor minket vertek oda :))
-
#2123 Mondd meg mid van és megmondjuk játszható lesz-e. -
#2122 bírnátok gépigényt írni? -
#2121 van lesz ma este valami gémelés?:)) -
#2120 jah közbe észre vettem, csak 2mmes betűkkel rakták oda a barmok -
#2119 jah bocsi meg van :)) -
#2118 füzet hátoldalán :| -
#2117 üdv!
ma meg vettem eredetiben a játékot, lehet sík hülye vagyok, de nem találom a játéknak a kódját sehol, usert accauntot még nem hoztam létre, ha azt létre hozom az e mailra küldik a kódot, vagy mi?
köszi a setgítséget -
arni17 #2116 faxa játék :D:D:D(csak ugymond lan be xDD)kenderzen ha jól tuom szoktam veled játszain an evem Arni :P:P:P -
kenderzen #2115 Cool volt maszter csif , legközelebb addmár kölcsön kortanát pls :D -
#2114 Na mintha olyan sok tanácsot adtam vona XD Inkább csak panaszkodtam neked, hogy ez nem jó, és ez sem jó, az meg jó volt, szóval legyen megint az :P Egyébként meg én is élveztem a meccseket, ezer kösz a szervert! -
Analfabeta #2113 Itt nincs hamachi, de legál stuff az van. ;) HF.www.etqw.hu -
kenderzen #2112 Olvastál volna kicsit visszább akkor tudhatnád hogy van már 1 létezö magyar server ami hamachin elérhetö non-stop, persze eddig a magyar playerek száma a a napi 10es átlagbol (ami 17.00-tol 24.00......ig értendö hétköznap persze., az kettö )ez közel 1 hetes felmérésem , mivel azota fut a server . Azt is tudni kell hozzá hogy 4 hamachi networkot regisztráltam külföldi oldalakon ahoz hogy ezt az arányt fent tudjam tartani a mai napig . Ez azt jelenti hogy ha nem akarsz lecsuszni a játékosokrol akik hamachin akarnak játszani , mivel mindig készül 1 napi frisités a usereknek a friss hama.serverekröl minimum 2 naponta regelned kell 1 networkot és a nap 24 orájában online kell maradnod a serverrel,mert ha azt látják hogy van 1 hama network de nem érhetö el a gamben rögtön lexarnak ugyhogy kattoghatsz hogy te hamán szertenél gamelni, ha meg nem erre gondoltál akkor qvára nem értem mijen szervert akarsz hamán csinálni
!!!!!!EAT THE HUMANS!!!!!!!!!!!!!
Kösz a király játékokat (és a "server beállitási tanácsokat" )LEGIONARR ---- THX
Most inditok 1 uj networkot amit csak ennek a forumnak a felhasználoi láthatnak.
NETWORK : sgquakewars
PASS: sg.hu
..............................................xD
-
#2111 Zsír lenne már 1 külön warez off topik