50
-
#10 asszondja jómultkor egy legújabb flash plugin telepítő:
ittvane a yahoo toolbar letöltöm neked, attól sokkal jobb lesz neked!
kedves, de nekem inkább NEM -
nenad #9 en sem latom ennek a szoftvernek tul nagy jelentosoegt, sztem aki komolyan dolgozik a geppel, vagy kevesbe komolyan :) elso dolgok egyike amire rajon a kovetkezo win reinstallig :) hogy nincs mese rendszerezni kell a dolgokat.
A kepeknel jol johet, de arra meg ott van a picasa pl. -
#8 MSN-t az asztalomra? inkább a halál -
Caro #7 Jellemző az USA-ra. Folyamatos hülyülés. Régen még szembeszálltak az explorer miatt a microsofttal. Most már semmiért se mernek beszólni.
Mindenkit ki akarnak szorítani a piacról! De miért hagyják? A verseny hiánya hosszú távon csak rosszabb! -
#6 GoogleDesktopSearch nekem mondjuk már sokat segített.. és nem kell toolbarozni hozzá.. inkább azt javaslom ;] -
HuHa #5 Nem tudom ki hogy van vele, de az én gépemhez képest egy szeméttelep semmi, mégis tudom hol mi van. Ez mondjuk annak köszönhető, az MP3-ak meglepően az mp3 könyvtárban vannak, a filmek meglepően a filmek könyvtárban, a dokumentumok...na találjátok ki:)) Bár az tény intézővel énse találnék meg már semmit:) -
szaharin #4 en kiprobalom..lehet nem olyan rossz..a toolbar resze az szar de a kereso az lehet hogy jo.. -
#2 Nem azért találták ki a józan észt, pláne a commandert. -
Cicero #1 nc