XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Hali mindenki!
Én mint "õspécés" megint kacsintgatok az xbox felé.Már volt kétszer is, de mindig eladtam 1 hónap után.Egy sima Falconom volt azt hiszem...amikor megjelent a GTA IV meg utána egy évre rá egy vízhûtéses flashelt gép.
Nem emlékszem,de mintha gyorsan kellett volna a pénz valamire és ezért adtam el...nameg az, hogy a mindennapokhoz a pc jobban kellett.PC-m még elég tartós nem nagyon kell az igényeimhez fejleszteni 1-2 évig.
Látom egy ideje megy ez az RGH-zás viszont nem tudom mit gondoljak errõl (mondjuk nem vagyok láma kezelni a buherált szoftokat) amikor ~50k-ért van 250Gb-os Slim 2(+1) év garival a konzolst*di*ban.
RGH gépre meg adnak fél évet azt hiszem és ugyanez a konfig ~70k.
Anno volt Goldom és tök jó volt multizni.Nem tudom most milyen game-k vannak amikkel érdemes, de a kérdés, hogy megéri-e legal maradni és Gold-ra elõfizetni.(persze így a játékok elég sokba fognak kerülni)
Elnézést,de valahol meg kell ezeket kérdeznem.Ha itt tilos válaszolni ilyesmire akkor PM-ben is várom a segítséget.
Köszönöm.
Üdv M

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

orichalcos
És tényleg patchelték Monster Huntert. 😞 Baz...

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Az akadályoz, hogy az ilyen régi filmeket nem bírom. Meglátok egy ódivatú ruhát a 70 -es évekbõl, vagy egy hajkoronát és komolytalanná is vált az egész! <#vigyor> Fõgonosz trapéznackóban, mikrofonséróval, ilyesmitõl tartok. Bár nekem még a Brosnan féle anyag is inkább szar, talán csak az Aranyszem kivétel, mert az úgy akkoriban moziban váratlanul ütött. Ezt a Craig -es bunyós vonalat komálom, semmi \

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Az akadályoz, hogy az ilyen régi filmeket nem bírom. Meglátok egy ódivatú ruhát a 70 -es évekbõl, vagy egy hajkoronát és komolytalanná is vált az egész! <#vigyor> Fõgonosz trapéznackóban, mikrofonséróval, ilyesmitõl tartok. Bár nekem még a Brosnan féle anyag is inkább szar, talán csak az Aranyszem kivétel, mert az úgy akkoriban moziban váratlanul ütött. Ezt a Craig -es bunyós vonalat komálom, semmi "robbanó toll" ... <#papakacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
Értem :-(

48 órás gold kellene csak most hétvégére, de semmilyen módszer nem mûködik már.

A Monster Hunteres sem, mert japán capcha védelme van, azt meg a magunkfajtának lehetetlen begépelni/felismerni, hogy melyik a helyes karakter, meg melyik nem.

Steam-re tudok érte egy játékot adni vagy 1 hónaposért odaadom az összeset:

- Cryostasis
- Anna
- Post Mortem
- Flatout
- Torchlight
- The Ship

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
ez nála a "vegyél most goldod ezerhaccázé" reklámcsempére kattolva jött elõ!

Forza.

Totti5
Kiszerelésre gondoltam😊

Amúg tök jó hogy Eszergomba a konzol bolt beállt a Pesti árakra! 5-6 éve itt is baromi drága volt minden, most a Forza Horizon 12900 volt! Eg ezressel olcsóbb mint ha pesten vettem volna.

Szóval környékiek hajrá irány a konzolmánia.hu😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Próbáltam... nekem ilyen nem jön be sehol... most nem a 200 Ft-ra gondolok, hanem így ezekkel a csempés ikonokkal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Hosszan nyomva a nagy zöld gomb esetleg?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Ezt keresem! Még DarkSector fotózta:

Tinman
20 perce keresem ebben az elbaxott menürendszerben, hogy hol tudok Gold-ra váltani.

Sehol nem találom, hozzam a flexet és vágjam ketté, vagy van jobb ötlet?

arty
(szerintem pécés ce-t vesz grebber, arra célzott az árral)

boxon csak "demózik" 😊

Forza.

davidka003
"A 17900ft ot bödületesen megéri! "

Mondja ezt az aki kijelentette, hogy pénzt nem ad boxos játékra. 😄
18k bármilyen játékért vicc. Majd 10k alatt ránézek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
mi akadályoz, hogy nekiülj a legelsõtõl kezdve? 😊 (még a kamu-bond részt se hagyd ki, utána duplán értékeled a "rendes" részeket 😄 )

sajna én még nem láttam a skyfallt, éjjeli elõadáson 1x voltam és elaludtam - örök tanulság volt 😄

Forza.

grebber
Az nem biztató, hogy az év játéka gyanus a cucc?

Már rögtön az elsõ "kisvárosban" magával ragad a game.Rengeteg ember tesz-vesz,állatok sétálgatnak (kutya,macska,malac) és már csak ez elég jó hangulatot ad.Felmászva a legmagasabb pontra elég jó az összkép a kikötkkel mindennel.
A bunyó egész jó lett sok új mozdulattal (legalábbis nekem nem ismerõsek)
Dialogus rengeteg van ,már benne van sok órám és kb semmit nem csináltam.

A 17900ft ot bödületesen megéri!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Vki írjon vmi biztatót az AC3-ról mert elõrendeltem pedig jelen anyagi körülményeim közt nem nagyon kéne erõltetnem.Nekem idén ez a 2. 0day vételem lesz.Az elõzõ a sleeping dogs volt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Macccy
Na akkor õ tud valamit, vagy mondom, lehet nála nincs hiány a régi Bond filmek általános mûveltségébõl!? Mert én 90-es évek elõttieket nem néztem soha és hát ezt megnézve meg csak pislogtam, hogy ezt miért ... <#falbav>

DarkSector
Gamestar-on pont szóbakerült, ott tetszett az egyik gyereknek, ugyanígy éjjel nézte meg...😄 Mint te...0 óra 08 perckor. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
OFF OFF

Bocs, de mivel itt van forgalom és a többség értelmesen írogat is - na, ez dícséret volt - ezért meg kell kérdeznem: aki látta az új 007 filmet (SKYFALL) az elmondaná mi a f*szt is láttam a vásznon pontosan tegnap éjjel? Egy napja WTF fejem van tõle, mert az elõzõ két Craig Bond film és az elõzetesek alapján valami kurva ütõs adrenalinra számítottam ... ezért is ültem be 00:07 -kor (igen <#vigyor>) a filmre! De a felénél ... legszívesebben elkapcsoltam volna a Wheeler Dealers -re, csak nem lehetett! DE én még reménykedem, szerintem a hiba bennem kell legyen. A jelen elméletem alapján ez valami tribute akart lenni az 50 Years James Bond miatt, szóval aki látta mondja el mit is láttam?! Köszönöm

Spoiler mentes voltam, az OFF -ért meg bocs, de ha android, mobilteló és PS3 befért, akkor emmá' ... <#vigyor0>

Macccy
Jaja, állat de egy dolog bánt: nagyon rövid a sztori maga, öt rövid epizód alatt alig történik valami a kölkökkel, sok a lassított montázs. BIZTOS nem a történet írókkal van a gond, inkább szerették volna a költségeket minimálisan tartani ahhoz képest, hogy ez egy élõszereplõs sorozat/reklám.

De tényleg csinálhatnának egy teljes sorozatot, de legalább is egy 10X 1 órás minit, mint az Elit alakulat!

orichalcos
Nem beszélhetek róla, mert megesznek.

DarkSector
Végignéztem a 4 feltöltött part-ot, kb semmi nincs benne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Csak nem bírtad ki, pedig azt hittem csak kipróbálod ... Egy rövid mondatban akkor már értékeld a Campaign -t, ha végeztél, kérlek! <#vigyor0>

DarkSector
Én lazán végignézem...😄

Part 3 és még mindig csak párbeszédek meg átvezetõk.

szega96
Majdnem! Elinditottam de ink türtõztetem magam

TDC Geronimo
<#schmoll2>

Ígyis belenéztem már a múltkori elsõ 20 percbe.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát mivel már csak PS3am van így azt, de ahogy olvastam a boxos lett most a fosabb port, ha nem is sokkal. Meg ps3on van +1 órányi exkluzív tartalom is

DarkSector
1080p .....popcorn......have fun! (a vidiben télleg nincsen sok rece)

Totti5
Az már mindjárt itt van... melyik verziót veszed?

TDC Geronimo
ah rohadjatok meg még 4 nap mire én kézhez kapom 😞

Seth
Ez a ló milyen tenyészetbõl származhat? 😄

PSN ID.: Beegabor

orichalcos
Shit tényleg... Köszi, mondjuk már megnéztem. H4 meg befejezve...

Renjike
ez valami iszonyat állat , már 2 körül láttam de csodálatos , a mocsokürlények iszonyat jól néznek ki , röptében a plazma vagy tûfegyverek is iszonyat jók. Plazma kard :'DDD rohadt jó és nem akarnak sorozatot vagy filmet csinálni külön elég sikeres lenne ha ilyen minõségben csinálják . Ráadásul a színészekkel sincs baj.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Ja értem.

Totti5
Két féle Kinect jelzés van.

Only with Kinect sensor = csak Kinectel játszható.

Better with Kinect sensor = a tök hagyományos irányítást egészíti ki új fukciókkal, pl fejkövetés a Forza esetében, vagy hangvezérlés, vagy bármi más.

DarkSector
Akkor csak a felirat félreérthetõ.

Totti5
Nem vagy tisztában a kinect funkcióival, amúgy meg ha van egy kiegészítõ hardwered amit tudsz használni kiegészítõnek extra fuknkciónak, akkor az jobb, hiszen azért van.

DarkSector
A szóhasználat szar, mert az aútós játékokat csak joy vagy kormánnyal lehet normálisan irányítani, tehát mivel 90%-ban irányításról szól a játék, ezért max 10%-ban lehet jobb Kinect-el a menüben való operáció, vagyis hülyeség és nem ide illõ a fenti "logo"

Legalábbis én így gondolom.

Nem azt kellett volna írni hogy "Kinect-el jobb"

Totti5
De kell, különben honnan tudná bárki is hogy támogatja a kinectet, és amúgy egyes funkciók miatt jobb élmény lehet.

DarkSector
Csak az a fasz "Better with bla-bla-bla..." nem kellett volna a borítóra.

Totti5
Azért kemény, hogy a Forza 3 limited kulcstartót és pendrájvot rejtett. Forza 4 csak egy kiskönyvet, Horizon 1 DLC kód fecnit... Na mindegy a játék a legek lege! 😊
.

Macccy
<#pias>

Forward Unto Dawn Ep4 ... ha már Oriic mással van elfoglalva <#vigyor>

Fantasztikus a AC3, nem gondoltam volna. Rohadtul tetszik.
Renjike
utolsó aranypéntek az évben!!!!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

arty
passzolom

Forza.

Macccy
Nemistudom, nemistudom ... Traitor vagy, ilyenekkel nem tárgyalok! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Hû, péntek van !?! ... <#wow2>

PrisonMan
RGH-s, eddig még nem tudtam normálisan elkapni mikor toljam az Y-os kombót. Mikor kezdjem el nyomni, rögtön indító gomb nyomás után? HDMI tévés módban, ugye?

Örm
Hello!
Tolja valaki innen az MOH-t online?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector
Xbox meg az élsimítás:
<#whatever>

kill3r21
pont hogy szerintem nagyon nem recés...pont ez irtam hogy érdekes és ritka