XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hosszú ideje (pro street) ez a legnormálisabb NFS. Ránézésre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Nincs és nem is kell. Van egy aszfalt nézet és van ez, nincs több.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Nincs benne belsõ nézet?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Sokra nem jutottam az NFSel. Autókat keresgélek és krúzolok, élvezem az audiót.

Irányítás nagyon jó, a fizika is nagyon jó. Drift nehéznek tûnik, mert kanyarodásnál nem kezd el magától keresztbe állni mint a HP, és a kanyarokat sem lehet ész nélkül venni. Érzésre is látványra is autókat vezetek és nem dobozokat és van némi felfüggesztés szimulálás is. Nagyon rendben van és persze nagyon szép is.

http://www.youtube.com/v/SgW4Y3Pvy60&version=3

Soldiers
Hali

Van egy 107cm-s Lg tv ( full HD minden) és rákötöttem a boxot de vmiért a játékokban a felirat olyan pici ez mitõl lehet HDMI kábellel van összekötve

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Totti5
Ingame.

DarkSector
Nem hát, cg. :)

Akkor PC-re nem is lesz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
GTA 5

"Megérkeztek ugyanis az elsõ promóciós poszterek a kereskedõkhöz, melyeken az ominózus idõpont is ott díszeleg: a sokak által várt játék 2013 tavaszán érkezik, méghozzá 360 és PS3 platformokra."

Én mondtam hogy nem nextgen az a videó.

Totti5
Várjál most kaparom össze magamat. Fülig érõ vigyorral szambázok ki be az alagutakból már fél órája. Szerinted? mindjárt eljutok oda is hogy menjek egy versenyt, de még muszáj lesz párszor átbrummognom a hatás kedvéért:D

arty
délután van!! :D

Forza.

Moby
Nagyon szép, nagyon criterion minõség, de ez nem az én játékstílusom :D
10 éve még viszonylag jól elvoltam a burnoutokkal, mostmár csak szimplán hörögvekurvanyázás van :DDD
Az elsõ nyolcas versenyt lenyomtam, aztán a tévé épségének érdekébeninkább hagytam, még elkrúzolgattam kicsit, nézelõdés gyanánt.
Nem hiszem, hogy többet elõveszem, de ez nem azért van, mert a játékkal bármi baj lenne :)

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Akkor így az 5,mert kicsit elszámoltam magam mival
AC Brotherhood ot számba se vettem azt tényleg csak megnéztem.
TaRka0107
Kíváncsi lennék a véleményedre, úgy hogy várom.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Délután jövök NFS Most Wanted rivjúval, videókkal. Nehéz lesz átszellemülni a Forza után, de sikerülni fog, remélem olyan jó lett mint a videókon.

Moby
No én ezt teljesen más aspektusból közelítem: ha valaminél ennyire minden adott, hogy jó legyen, de én magam már képtelen vagyok megújulni, akkor ki kell adni másnak teljes szabadsággal, csak azt tudni kell jól megválasztani.
Én erre mostanában több pozitív példát is láttam.

Harlekin
Tudom mivel ki van már sütve csak még a kezdést várom.<#kacsint>
gduck
#126720-ra nem válaszolt senki, biztos türelmetlen voltam ;)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

arty
konklúzió: ebben a játékmenetben ~80-100 óra van. ezt kijátszhatod 1-2 résszel is, vagy elosztva az öt részre. utóbbi esetben még tetszhet az ac3 is ;)

Forza.

Moby
1. Szerintem kurvára sehol nem írtam, hogy a játék szar. Szar játéknál nem kertelek, és eléggé tudom cifrázni, ha valami valóban fosparittya. Azt írtam le ami tetszik, és ami nem.
2. Tökéletesen mindegy ki írja le, hogy a játékmenet és a harc semmit nem változott, pedig én, a sorozat kedvelõje pontosan ettõl féltem. A helyszín már ízlés kérdése, azon felesleges vitázni.
3. A véleményem továbbra is fenntartom: én sokkal többet vártam a 3-tól. A minõség továbbra is nagyon magas, de zéró fejlõdés van a játékban, totálisan megrekedt minden szinten a 2. rész által meghatározott tengelyen, csakhogy idõközben ez már az ötödik kiadott nagygépes rész a franchiseból.
4. ami kimaradt az elõzõbõl: a 3D-je kurvajó, de ez már kurvajó volt a revelationsben is.

grebber
A 4-et ne várd az már rég megjelent! <#nevetes1>

AC1, AC2, AC Brootherhood, AC Revolutions, és AC3

Next PC upgrade: 2022

Harlekin
AC 2 vel kezdtem a sorozatot végigjátszottam,majd megcsináltam 1000 G re és újra végigjátszottam.Fél év múlva jött a 3 mondom elõtte végig nyomom az 1-et a feléig se jutottam el és nem tetszett így abba martadt.Na mondom majd a 3. de az elsõ fél óra után kikapcsoltam a boxot és ez jót nem jelent.Végig vittem utánna,de kb a 8. nekifutásra.Ezért Én várom a 4 et,de nem fûzök nagy reményeket hozzá videók ide kommentek oda.
Miert ne tennenk? ;)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
"csak játszani nincs kedvem vele, de szivesen végignézném."

Az AC2-õt kimaxoltam és azóta érzek így a sorozat iránt.
Valahogy unalmas már ugyanaz a gameplay.

davidka003
Pillanatra már megijedtem, hogy tényleg ilyen szar a játék aztán rájöttem, hogy a kommentet Moby írta úgyhogy megnyugodtam. :D
Otherworld-nél vagy szerkesztõ szerintem. :DD

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

gduck
Akkor ha nem bánnátok bejelölnélek titeket ;)

Valamilyen klubba benne vagytok már?

Totti5
Dehogynem!

Harlekin
Mibõl gondolod?
Spec. a barátlistámon 9 ember és Én is 3 napja.<#kacsint>
grebber
Sleeping Dogs is több hétig vezetett de olyat nem hallani hogy átlépett valami komolyabb határt!Pedig az még jó is volt!

DarkSector
Eladásban?
Hát mert új cím és megveszik ez még nem jelent semmit, a multiban lehet hogy jobb a single ami egy kalap szar.

Örm
A gamespot-on az új Medal of Honor vezeti a top 10-et! Hogy lehet, hogy egy mindenhol lehúzott játék vezeti a top listát?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

gduck
Forza Horizont nem nyomatja senki?

DarkSector
SETTINGS -> ACCOUNT -> YOUR MEMBERSHIP

DarkSector
Szerintem a 200ft-os miatt kérdezte. :D

PrisonMan
Sajnos továbbra is folytatódik ez a "nincs jel" / "nem kompatibilis üzemmód" HDMI-s mizéria :| Y + RT nem akar mûködni, sehogy se rebootol. Néztem videókat is, hogy hogyan lehetne a felbontást megváltoztatni 1080-ról legalább 720 (szerintem azt már vinné), de egyszerûen a beállításokba se tudok belépni-nem találom. Esetleg másféle kábel megoldhatná a problémát vagy mit kezdjek vele? <#help>

Seth
Ugye? Azok a rohatt lovak... :D

PSN ID.: Beegabor

Moby
AC3 fõrszt impressön:

A hajókázás csodálatos. Mint egy gyönyörû hátterû point&click játék, csak minden mozog (nagyjából az interaktivitás is ennyi).
Aztán beértem a városba, és teljesen elvesztettem az affinitásom a játék iránt :(
Ugyanazt csinálom századszor, ugyanaz az egygombos harc lebutítva mostmár félgombra, iszonyú mennyiségû glitch (repülõ ló, beakadt ló, lebegõ fegyver, lebegõ hulla, minden ami csak létezik), mindez ez dögunalmas, retkes, érdektelen koszfészekben <#rinya>.
A karakterek kurvajók,a nyelvezete csodás, jó a humora, kiemelkedõek a cutscene-ek, csak játszani nincs kedvem vele, de szivesen végignézném.
Továbbviszem, mert láttam a videókban olyan helyeket, amik érdekelnek, de ha túlnyomó többségben bostonban kell egygombharcolnom, akkor nagyon rossz szájízzel fogok búcsúzni a szériától.

/a lovak miért néznek ki, és miért mozognak ilyen rettenetesen?

TDC Geronimo
12-15 óra a fõstory és neogafon olvasgatva simán nagygépes minõség és tálalás.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Ez rendesen büntet!

Ilyet akarok!

De elõtte megvárom a teszteket, mert kézi konzolos verziókba nem bízok. Ha kiherélt, rövid, buta verzió lesz akkor nem kell, de ha azt írják a tesztekbe hogy oda lehet tenni a nagygépes akár az elsõ rész mellé, akkor nincs mese.

The Protector
Olyan lopakodás,hogy leguggolva oson vagy csak megfontoltan lépked soha nem is volt.A leglassabb haladás a séta.Mellesleg nekem is hiányzott ez a dolog ,de itt inkább az ezer helyrõl való megközelítés és az észrevétlen odajutás jellemzõ.Hülyén nézne ki ahogy egy 100fõs téren sam fisher szerû guggolós járásban közlekednél,emberi szemmel meg rohadtul feltûnõ is,feltûnõbb mintha csak sétafikálnál.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tinman
Igen, beszéltem vele, de 1500 Ft-ot sokallok 1 hónapért úgy, hogy leginkább hétvégén tudnám csak kihasználni. Már pedig 1 hónap kellene amíg kimaxolom XBOX-on is a Dark Soulst. Mindegy nekiálltam offline-ba a Microfos meg kapja, hogy PC-n és PS3-on is ugyan ezért a multi élményért egy fillért nem kérnek.

Nem szarrágásról van szó, csak baromi gyakran 200 Ft-ot szokott írni 1 hónapra a Live... most persze pont nem dob ilyen akciót, de leszarom. Elvek! Játékért fizetek, de ezért a komolytalanságért nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Akkor nagyon rég tolhattam már a többi AC-et mert mintha rémlene hogy azokban volt ezért is hiányoltam itt.
Van pár rész ami kb 10 perces lenne azt 2 órát szopok mert mindig észrevesznek <#banplz>
De ez legalább nem 5 órás lesz<#nevetes1>

Seth
Nincs ilyen, és nem is volt egyik AC-ben sem. Sokan kifogásolták ezt már korábban, hogy egy úgymond bérgyilkolós játékban(bár már nagyon nem errõl szól az egész) nem lehet lopakodni. Itt annyi újítás van,hogy a tereptárgyak sarkainál odalapul a falhoz és oda lehet csalogatni az ellent egy füttyel. Meg vannak bokrok,ahol szintén meghúzza magát, bár arra már nem emlékszem hogy a korábbi részekben van e ilyen

grebber
Most vagy én vagyok debil düddö vagy ebben az új AC-ben nincs "szabad" lopakodás csak amikor olyan helyre érsz ahol alapból lopakodásra vált a game!

Ha esetleg van benne szabad lopakodás is tehát ha megnyomok valamilyen gombot és lopakodik kérem irja le valaki mi ez a gomb mert már elég sok órát beletettem de erre nem jöttem rá.

TDC Geronimo
DAT OLED :d

Seth
Helyben lõjenek agyon, de szebbnek,színesebbnek néz ki így videón ,mint a nagygépes 3. rész :D

TDC Geronimo
AC téma bár kicsit off. Ahogy elnézem a vitas verzió nem sikeredett valami rosszra :o

http://www.youtube.com/v/AKxflUfU1zw&version=3

gduck
Ezen én is meglepõdtem...

Amúgy brutál jó a játék és meglepõdve tapasztaltam, hogy az októberi autócsomag is járt a limited collector's editionhoz :D

Csinál valaki klubbot? Ha lehet belépnék valamelyikbe ;)

Renjike
Ki tolja innen a Warfightert ? valami borzalmas .... szokat tölt , minden átvezetõ elõtt fekete képernyõ , karakterek mimikája mint egy 6 éves játéknál, meg olyan iszonyat furcsa abba is hagytam még jó hogy virágboltból van .. Az elsõt látatlanban megvettem még amikor megjelent meg is érte nekem nagyon tetszett de ez valami borzalom.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Animefox
sziasztok valaki tolja online a pdc champion darts-ot?

Totti5
Iceakos

1hó 1500
3hó 3500
12hó 8000 ( 21 ft/nap :) )

Most hog jón az ünnep, jönnek az akciók is rendesen és egy részük biztos goldos lesz.