XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ahogy jött a hang a bekapcsról, Y benyom (nyomva tart) majd jobb ravasz benyom (nyomva tart)
- egy idõ után box ujrabootol és vagy lesz képed vagy kikapcs/bekapcs és lesz képed
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
HD Ready Samsung tévére próbáltam rákötni (HDMI), de folyamatosan "nincs jel" üzenetet ad ki... Megnéztem egy ismerõs Full HD-s Samsung tévéjén és kiválóan mûködött. Ott láttam, hogy 1080-as a felbontása alapból, ezt valószínûleg nem tudja vinni az otthoni tévém. Hogy tudnám beállítani a boxot, hogy mûködjön?
Mondjuk én is nehezen hinném hogy ilyen látvány mellett 4x lenne.
Ráadásul PC-n amikor 16x-et használok akkor sem minden játékban tûnnek el a recék, függ ez sokban a motortól is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De majd pc-n lesz az igazi.
Amúgy nem kis cuccot dobtak össze uborkáék.Nagyon jó game lett.
Next PC upgrade: 2022
AC3 ban olyan élesek a sarkok hogy csak pislogok....😄 semmi rece....érdekes, de érdekelne hogy miért is van ez igy 😊
-tRs-Landor
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De én kitartok! A Halo awszonnessz az November 6.-án lesz és ennyi
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Assassins.Creed.III.XBOX360-COMPLEX 16,11 GB
PSN ID.: Beegabor
vhogy így én is 😊
fõleg én is a Zombik miatt várom
a 2008-as World at War-ból gyak. csak a náci zombis részre emlékszem szívesen
Just do it :)
Eurogamer – 5/10
Games Thirst – 6/10
Polygon – 4.5/10
Destructoid – 5/10
HardGame2 – 7/10
NowGamer – 6.5/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Cool story. <#taps>#taps>
Adversus solem ne loquitor
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Másrészt a monitorokban általában rettenetes minõségû scaler van, abból kiindulva, hogy úgyis natívban fogod használni. A tévékben (vagy akár az xboxban) lényegesen jobb scalerek vannak, ez is benne van nálad a pakliban. Abból a cuccból ezt lehetett kihozni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?