XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
Én annyit szoktam hogy van egy kamu profilom, amit létrehoztam gyors és azzal nyomtam az ilyen "torrent-es" demo-kat, de kb 0.0000001% hogy ezért bárkit bannolnak.
Mégpedig 2 dolog miatt.
1 az hogy ha valakit lenyomnak az elsõsorban az lesz aki warezol.
Mivel ebben az a trükk hogy megy eredeti géppel.
Pont ez a lényeg, hiszen a warezosokat is ha lebannolják a firmware vagy mit néznkek, ami maga a gép modosítását takarja..mivel nem moddolt a géped , ezért kicsit nehezebb dolog nekik ezt leellenõrizni...
Persze ha nagyon akarnák meg tudnák nézni...de szarnak rá szerintem, hogy egy buzi 10 perces demo-t lejátszol a gépeden a 40 megvett játék mellett.
Nem buzdítok senkit, csak annyi hogy ezek igenis mennek.
Ha fosolsz akkor egy másik profilba lépj át és ott játsz vele, ha késõbb problémo van max annyit látnak hogy a kamu profiloddal játszottad és ahogy régen volt ez a GOD trükközés ott is kamu profillal küldtem és azt letiltották.
DE a régi GOD trükk az totál illegális, nem keverendõ ezzel a demo-s témával mert ott rendesen full játékokat lehetett elindítani egy trükkel eredeti gépeken.
Szóval várok a demo-ra, bármikor is jön. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Thrash \'Till Death
Mondtam az imént EDDIG nem létezik demo amibõl csak JTAG/RGH létezett volna.
RE6 Pre demo: felsõ a publikus, ami kikerült a live-ra, az alatta lévõ meg az ami a DD mellé volt csomagolva.
Ezekkel a demokkal nem bannoltak még engem, kb sokszázzal játszottam már, többekközt az ÖSSZES multi demo-val, ami zárt volt.
BF3 - Gears of War 3. meg ilyenek.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Eddig még nem láttam amibõl ne lett volna.
Vegyük a RE6-ot.
Például ez is így volt egy másik játékhoz lett csomagolva, letöltik a live-ról és azokkal a fájlokkal mahinálnak.
Nem mondom hogy nem lesz igazad, hanem hogy NAGYON meglepõdnék ha nem jönne sima (simát úgy értem hogy unlock-olt) demo.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ahogy a Forza Horizon JTAG/RGH után jött a sima...úgy nem lesz itt sem gondolom. :)
Thrash \'Till Death
Az volna a kérdés, hogy 1 accounthoz csak 1 elõfizetés járhat, vagy 1 x360-as Id-hez akár kreálhatok 2-3 profilt is, amin lehet online zúzni?
DarkSector:
Nem hiszem hogy lesz olyan demo amit mókolt gép nélkül ki lehet próbálni.
1óra meg mire kiégeted....hát sajnálni is ráérlek. :D
1 óra, mire lejön <#miaz>#miaz>
Adversus solem ne loquitor
De megszólalásig hasonlítotok....utána már nem. :D
Na kutakodásra fel!
Eddig csak Jtag/RGH van sajna.
Ezek a nevek összefolyamodnak nagyon. :D
Végre büntet a grafika
Zseniális hangzásvilág
Csodálatos zene
Tartalommal megtömött multiplayer
Érdekes kampány, érzelmes háttérrel
Változatlan játékmenet...
Negatívumok
...ami sokak számára negatívum lehet
A Spartan Ops még nem az igazi
Lehetne hosszabb a kampány
Szinte mindenki ezt írta róla. Azon filózok hogy elsõre bepróbáljam a Heroicot? Legendary a Reachban kellõ kihívás volt, de nem rémlik hogy túlságosan kiakasztott volna.
Thrash \'Till Death
szerintem apu mondja meg a csemetéknek, hogy ha konzolozni akarnak, szokják meg a kontrollert - és beszéljünk a "nem tudják megtanulni"-ról fél év mulva ;))
Forza.
Egy kérdésem lenne:FPS játékot konzolon a kontrollerrel a gyerekeim nem nagyon tudják jól irányítani, hozzászoktak az egér billentyûzet kombóhoz.
Van vmi lehetõség arra, hogy a konzol is érzékelje az egeret és billentyût ? Köszönöm.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Next PC upgrade: 2022
Nagyából pont ezek a dolgok voltak az elején amik kiakasztottak,hogy annyi dologra kellene egyszerre figyelni hogy még és akkor a küldetésekbe is csak ugrasz ide meg oda.Így hogy most már a 6 szekvenciánál vagyok kezd letisztulni a dolog ,mert hát eddig kénytelen voltál csinálni a fõ küldetést,hogy haladjon a dolog.Most viszont rá érek arra,hogy ezekkel az apróbb dolgokkal foglalkozzak amik az AC hangulatot biztosították az AC 2 nek is!Csinálom a vadász társaság kihívásokat is amik nem abból állnak hogy esztelen öldöklés megy az állatok között.Tehát 7 óra után tartok ott amit az elsõ fél óra után szerettem volna.
Máatörténetetisvégtelenülleszarom/10
Pedig ezt még vártam is.
Nothing is True, Everything is Permitted
Bár elsõre csak only fõküldit tolom.
A 9. sekvencia végén ahogy behajózunk az öblös részbe csatázni nagyon fasza.Lehetne ilyen hajós game külön is.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy tegnap óta kicsit jobban tetszik a game most le jegeltem a fõ küldetést és csinálom a többi dolgot szedem a lapokat a tollakat keresem a magaslati pontokat csak a mellék küldetéseket és a tanya küldetéseket csinálom így jól kezd visszatérni a kedvem hozzá.A hajózás is kezd tetszeni,bár még mindig nem az AC vonalhoz tartozónak érzem.Mint ahogy a vadászat is egyre kevésbé idegen.
Tegnap beszoptam a farmon az utolsó bal oldali tuskólábkincsel nem találtam meg a sziklán a feljáratot kb 20 x folyótól folyóig jártam végig a pályát földön fán.Minden körbe 4-5 farkasba botlottam így most van pl 60 farkas bundám meg ugyan ennyi agyar amit 12 percenként küldhetek bosstonba.Dörög a gazdaság <#nevetes1>#nevetes1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ami nagyon zavaró az a látótávolság,pc-n játszottam minden elõzõ részt de itt azért látszik h itt kompromisszumok kellettek.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?