XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én igénytelen vagyok, ezért nekem való...bárcsak szenvedhetnék már vele. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Na akkor várok én is demóra. Max akkor az UK acc-ommal tolom majd...

My streams: https://beam.pro/oriic

Nagyon vacak lesz az a Metal Gear játék a demo alapján. Irányítás egy katasztrófa.
DarkSector
MINDIG MINDENT SAJÁT FELELÕSÉGRE csináljatok.

Én annyit szoktam hogy van egy kamu profilom, amit létrehoztam gyors és azzal nyomtam az ilyen "torrent-es" demo-kat, de kb 0.0000001% hogy ezért bárkit bannolnak.

Mégpedig 2 dolog miatt.

1 az hogy ha valakit lenyomnak az elsõsorban az lesz aki warezol.
Mivel ebben az a trükk hogy megy eredeti géppel.
Pont ez a lényeg, hiszen a warezosokat is ha lebannolják a firmware vagy mit néznkek, ami maga a gép modosítását takarja..mivel nem moddolt a géped , ezért kicsit nehezebb dolog nekik ezt leellenõrizni...

Persze ha nagyon akarnák meg tudnák nézni...de szarnak rá szerintem, hogy egy buzi 10 perces demo-t lejátszol a gépeden a 40 megvett játék mellett.

Nem buzdítok senkit, csak annyi hogy ezek igenis mennek.
Ha fosolsz akkor egy másik profilba lépj át és ott játsz vele, ha késõbb problémo van max annyit látnak hogy a kamu profiloddal játszottad és ahogy régen volt ez a GOD trükközés ott is kamu profillal küldtem és azt letiltották.

DE a régi GOD trükk az totál illegális, nem keverendõ ezzel a demo-s témával mert ott rendesen full játékokat lehetett elindítani egy trükkel eredeti gépeken.

Szóval várok a demo-ra, bármikor is jön. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FlyHigh
ezeket natúr géppel is lehet futtatni mindenféle következmény nélkül?

Thrash \'Till Death

DarkSector
A linkelt oldalon csak olyan demo-k vannak amik futnak egy sima boxon...vagyis ha itt kijön az már nekem jó. :D

DarkSector
Hát akkor lemaradtál a jóról, a PRE-Demo 2-3 nappal max késõbb jött mint a JTAG/RGH
Mondtam az imént EDDIG nem létezik demo amibõl csak JTAG/RGH létezett volna.

RE6 Pre demo: felsõ a publikus, ami kikerült a live-ra, az alatta lévõ meg az ami a DD mellé volt csomagolva.

Ezekkel a demokkal nem bannoltak még engem, kb sokszázzal játszottam már, többekközt az ÖSSZES multi demo-val, ami zárt volt.

BF3 - Gears of War 3. meg ilyenek.

orichalcos
De az teljes játék volt. RE6-nál mi volt? Ott ugye a Dragon Dogma mellett volt, és az is csak mókolt gépen ment rendesen.(legalábbis én nem próbáltam meg, mert paráztam ban miatt) A sima demó meg hónapokkal késõbb jött.

orichalcos
Többet rendeltél?

Macccy
Na eddig a pontig hidegvér volt és szúszá ... De jött egy e-mail a konzolokszervizétõl két órája amiben azt írják, hogy kedden várhatom a futárt a HALO 4 -ekkel ... Meg is emelkedett a vérnyomásom 121/76 -ra. <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
hoppálá ez nem igaz, a csomagban lévõ demok-ból is van sima változat, ahogy a multiplayer vagy éppen RE6-ból....szóval csak 2-3 nap kérdése kb és szokott jönni sima változat.
Eddig még nem láttam amibõl ne lett volna.

Vegyük a RE6-ot.

Például ez is így volt egy másik játékhoz lett csomagolva, letöltik a live-ról és azokkal a fájlokkal mahinálnak.

Nem mondom hogy nem lesz igazad, hanem hogy NAGYON meglepõdnék ha nem jönne sima (simát úgy értem hogy unlock-olt) demo.

Totti5
Nem lesz, csak majd ha felkerül lájvra a demo.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Pont úgy ahogy eddig sem volt? :P
Ahogy a Forza Horizon JTAG/RGH után jött a sima...úgy nem lesz itt sem gondolom. :)

DarkSector
hahaha...:)

orichalcos
Legszebb fps konzolon. Simán...

FlyHigh
Grafra mit mondasz, megvan a box legszebb címe? Már csak azért érdekel mert én még nem láttam, de említik hogy gyönyörû.

Thrash \'Till Death

tarti19
Sziasztok újfent.
Az volna a kérdés, hogy 1 accounthoz csak 1 elõfizetés járhat, vagy 1 x360-as Id-hez akár kreálhatok 2-3 profilt is, amin lehet online zúzni?

orichalcos
Próbáld be legendary-t. Jól szivat engem, kb duplájára növeli a játékidõt, mint normálon. Solo legendary acsit csinálom, de kiakaszt. Két délután alatt a 3. pályán vagyok még csak... (rohadt sniperek)

DarkSector:

Nem hiszem hogy lesz olyan demo amit mókolt gép nélkül ki lehet próbálni.

Moby
ööö...mmm...nekem olyat nem kell :DDD

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Én még azt sem. :D
1óra meg mire kiégeted....hát sajnálni is ráérlek. :D

Moby
Én meg csak a lemezest látom mindehol, 6.8Gb
1 óra, mire lejön <#miaz>

DarkSector
OHOGY.....:D
De megszólalásig hasonlítotok....utána már nem. :D

Na kutakodásra fel!
Eddig csak Jtag/RGH van sajna.

Moby
Talán említettem a logika kapcsán is: kevesebbet kell szívni/szedni/inni, nem jó az :D

DarkSector
JA szorry.VG-vel kevertelek. :D

Ezek a nevek összefolyamodnak nagyon. :D

Moby
Keversz valakivel :)

DarkSector
NM, te írtad hogy megnézted már a demo-t én köszönöm a te tippedet. :D

Moby
Kösz a tippet, meglesem.

DarkSector
Ahogy lát valaki Metal Gear demo-t kérem jelezze...:D

Totti5
Pozitívumok

Végre büntet a grafika
Zseniális hangzásvilág
Csodálatos zene
Tartalommal megtömött multiplayer
Érdekes kampány, érzelmes háttérrel
Változatlan játékmenet...

Negatívumok

...ami sokak számára negatívum lehet
A Spartan Ops még nem az igazi
Lehetne hosszabb a kampány

Szinte mindenki ezt írta róla. Azon filózok hogy elsõre bepróbáljam a Heroicot? Legendary a Reachban kellõ kihívás volt, de nem rémlik hogy túlságosan kiakasztott volna.

Én cancel-eztem AC3-at. Majd ha lesz egy goty verzió, akkor újra.
FlyHigh
Gamekapocs 9.6 a Halo 4. Örülök, hogy jó kezekben van a sorozat, végre sikerült a játékhoz méltó grafikát is összekalapálni.

Thrash \'Till Death

arty
40 és 42, gondolom :))

szerintem apu mondja meg a csemetéknek, hogy ha konzolozni akarnak, szokják meg a kontrollert - és beszéljünk a "nem tudják megtanulni"-ról fél év mulva ;))

Forza.

Moby
Hány évesek, hogy már ekkora a rugalmatlanság?

Harlekin
xfp,smartjoy frag
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne:FPS játékot konzolon a kontrollerrel a gyerekeim nem nagyon tudják jól irányítani, hozzászoktak az egér billentyûzet kombóhoz.
Van vmi lehetõség arra, hogy a konzol is érzékelje az egeret és billentyût ? Köszönöm.

Mr Manson
amugy a hajós részból nincs multi AC3ban?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
ezek nekem is ujak, bár most kezdem az 5. szek-et.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mert én ilyen béna vagyok bakker. :) Azokat a részeket megcsináltam, elfelejtettem, hogy van a városban bolt... Sajna nem az elsõ játék, amit az elsõ nyomi fegyverrel nyomtam végig...
A Dangerous Secre, Mayan Temple. Új kard. xboxiso-n fent van, kicsit buherálni kell a profil-t, mert csak a gyûjtõi verziósok kapták meg ezeket.
grebber
Ez a kereskedelem mondjuk engem nagyon nem érdekel nem látom értelmét.Ilyen mester csak 1 van nekem aki a tutorial miatt jött.Igaz ekkor még angol verzióval nyomtam és fogalmam se volt mit akar ott.

Next PC upgrade: 2022

szega96
Cserélj elemet

Harlekin
Ezt is az öreg a tutoriálba bemutatta amikor a fõkönyv használatát ecsetelte és itt indítod a konvojokat is útnak...Itt adod a mestereknek a feladatokat természetesen csak akkor ha már oda csábítottad õket a birtokra és már valahol valami ládába megtaláltad a receptet ahoz a termékhez amit elõ akarsz állítani.<#kacsint>
Nagyából pont ezek a dolgok voltak az elején amik kiakasztottak,hogy annyi dologra kellene egyszerre figyelni hogy még és akkor a küldetésekbe is csak ugrasz ide meg oda.Így hogy most már a 6 szekvenciánál vagyok kezd letisztulni a dolog ,mert hát eddig kénytelen voltál csinálni a fõ küldetést,hogy haladjon a dolog.Most viszont rá érek arra,hogy ezekkel az apróbb dolgokkal foglalkozzak amik az AC hangulatot biztosították az AC 2 nek is!Csinálom a vadász társaság kihívásokat is amik nem abból állnak hogy esztelen öldöklés megy az állatok között.Tehát 7 óra után tartok ott amit az elsõ fél óra után szerettem volna.
Totti5
http://www.youtube.com/v/ZhakHVnSA4w&version=3

Moby
Elásítoztam magam a 6. szekvenciáig, ott kapta meg a maga shiftdeljét.
Máatörténetetisvégtelenülleszarom/10
Pedig ezt még vártam is.

CroftManor
Sztetek az miért van, hogy tolnám az AC3at, megyek a vadonban, nekem esik egy farkas és mikor kiírná, hogy milyen gombot nyomjak..akkor egyszerûen lekapcsol a kontroller?? Mire visszakapcsolom, addigra kinyír a farkas. Ezt eddig nem csinálta :/

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Mit meg nem tud az ember az AC3ról.Ezt a gazdasági témát nem is tudtam.
Bár elsõre csak only fõküldit tolom.
A 9. sekvencia végén ahogy behajózunk az öblös részbe csatázni nagyon fasza.Lehetne ilyen hajós game külön is.

Next PC upgrade: 2022

Harlekin
Az fasza...De ha ezt nem tudtad hogy a boltba lehet fegyvert venni akkor hogy tudtad a gazdaságot a játék elején irányítani,hisz nincs szened nincs érced nincs tölgyfa háncsod stb stb ami ugye a termékek elõállításához kell és ezeket is a boltba tudod megvenni az elején?

Amúgy tegnap óta kicsit jobban tetszik a game most le jegeltem a fõ küldetést és csinálom a többi dolgot szedem a lapokat a tollakat keresem a magaslati pontokat csak a mellék küldetéseket és a tanya küldetéseket csinálom így jól kezd visszatérni a kedvem hozzá.A hajózás is kezd tetszeni,bár még mindig nem az AC vonalhoz tartozónak érzem.Mint ahogy a vadászat is egyre kevésbé idegen.

Tegnap beszoptam a farmon az utolsó bal oldali tuskólábkincsel nem találtam meg a sziklán a feljáratot kb 20 x folyótól folyóig jártam végig a pályát földön fán.Minden körbe 4-5 farkasba botlottam így most van pl 60 farkas bundám meg ugyan ennyi agyar amit 12 percenként küldhetek bosstonba.Dörög a gazdaság <#nevetes1>
Tinman
Destructoid 10/10-et tolt rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Protector
Ez az AC3 valami eszméletlenül jó lett.Még csak most tanultam meg hajózni,most vette fel a ruhát de már egy valag órát beleöltem:)
Ami nagyon zavaró az a látótávolság,pc-n játszottam minden elõzõ részt de itt azért látszik h itt kompromisszumok kellettek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Seth
Milyen dlc-k vannak? Még nem láttam feltöltve õket sehova

PSN ID.: Beegabor