XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ez most pont nekik való tesztelés volt...:D

http://www.youtube.com/v/3XdzywB-n64&version=3

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Küldi után írja mindig, hogy új itemek elérhetõk a boltban, valahol a jobb felsõ sarokban<#ravasz1>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ez a AC3 basszus! megcsináltam hogy menjen összes dlc, úgy 15 órát játszottam eddig, lassan vége és most jöttem rá, hogy lehet vásárolni boltban 1000 féle fegyvert, ruhát, ilyesmi. én még eddig nyomi tomahawk-al nyomtam. ezt de utálom :(
Moby

Nem.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Forza lemez ha müködne akkor igen. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Valaki esetleg egy shift 1, vagy forza 3 meccs? <#zavart1>
DarkSector
Thx várnom kell akkor még kicsit a normálhoz. :)

orichalcos
Ment pm.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
néztem alap hogy megnézem de eddig még semmi, lehet magyar oldalakra még nem került fel, most olvastam valóban a Zone of Enders vagy mihez csomagolták.

Seth
hint : torrent oldalakon keresd

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Szerintem ez csak szivatás, sehol nem látok MGR demo-t. :D

DarkSector
WOW hol van? fent van live-on?

<#eljen><#taps>
kipróbáltam ezt a metal grear kaszabolós demót... jó szar.
Victor1103
Persze ez egyénfüggõ.van akinek ez 2 pontot se ér, van akinek a cod a maximalis 10/10-es. Az Ign-nél az Fps kategóriaban ez a játék 9.8-at ért 2012.11.01-én.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tarti19
Sziasztok. Valóban annyira jó móka a kinect, mint ahogy azt beállítják?
Mostani gépeknek már ugye nincs 3 led s hasonló gondja, mert nem szívesen járatnám szervizelni a kicsikét.
Online multihoz ugye csak a gold pass. kell ?

orichalcos
Kösziii. :D

Macccy
<#taps> ... "Harry... nem elég sûrû. De azért fejlõdsz" /FF/

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Nem.

DarkSector
Köszönöm VG a Witcher 2-t! <#worship>

DarkSector
Én is arra gondoltam, hogy a hozzáállásom nekem pl ugyanaz egy megvettnél mint 1 nem vettnél, sõtt számtalan példa is van rá.

BF3 maga a játék jó, de én sem warez-ban sem mikor megvettem nem tudtam ellenni vele, véleményem sem változott.

Macccy
Ezt kifejtenéd? Fõleg, hogy sose játszottál egyik résszel sem és hidegen is hagy ... Tehát nem szabad magas pontszámot adni semmire, vagy csak a HALO -kra? Vagy ez most hogy van? <#nevetes1> Anno '98 -ban egy 100% -os Fallout 2 -tõl kiégtél volna.

Szerintem írj az IGN -nek hogy vegyenek vissza a maximálisan adható pontszámból, legyen 95 % a plafon.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Waczkor
9.8 pont???

Nem vagyok halo szakértõ,nem toltam egyik részt sem és nem is fogom,totál hidegen hagy az egész halo univerzum,de nem túlzás ez a pontszám kicsit,még ha ennyire jó is lett?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Macccy
Aki nem az csak elfojt valamit ... de hiába <#vigyor><#vigyor> ...

Macccy
Megint megragadtad a lényeget ...

Te figyelj csak, én nem írtam egy szóval sem, hogy egy játék jobb, ha megvetted! Én azt mondtam, hogy aki NEM vette meg, az hajlamosabb felületesebben kezelni, könnyebben dobja el, mert nincs benne semmi pénze, munkája (nem, a kertészkedés és korongozás nem munka :) Ettõl a játék jobb nem lesz, csak alaposabban körüljárja az átlag tulaj, mint az átlag bliccelõ.

Nem bántasz meg, de jó lenne, ha arra reagálnál amit írunk. "Focus Trinity!" <#vigyor0>

Nagy halo rajongó vagy te is látom. :)
DarkSector
Na észrevettem még egy új ficsört dash-en...jobbra fent már az e-mail címedet is mutatja...:D

DarkSector
Bocs nem akarlak titeket megbántani de ez baromság.
Nem jobb egy játék ha megvetted.

Ez max akttól lesz jobb hogy te vagy más megvette és magának bemeséli hogy ez huha.

Egy warez játékról ugyanúgy lejön ha vagy ha nem jó, sõtt ott derül ki igazán.
Nekem minden , szinte minden ps2 játék warez volt, mégis láttam hogy mi jó és mi nem.

Seth
A magyar verzió meg borzalmas, látszik, hogy úgy fordították, hogy a fordítónak a kezébe nyomták a 200 oldalas szövegkönyvet és fingja nem volt ,hogy egyes mondatokat,szavakat milyen környezetben használnak

Amúgy a játék még mindig nagyon tetszik, 8. sequence-ben vagyok. Bár én nem erõltettem a 100% szinkronizációt, ha sikerült sikerült, ha nem, hát nem töltöttem vissza.

Seth
csak a fast travel-es megjegyzésen akadt meg a szemem. Rosszul használod. Ne a felkiáltójelre nyomjál, hanem zoom-olj ki a jelenlegi térképrõl a nagyra aztán menj bele ahola felkiáltójelet mutatja ,majd ott válaszd ki a felkiáltójelet vagy egy közeli fast travel pontot m és voila, 2 töltéssel kevesebb

orichalcos

Harlekin
De látod pont ez a baj megkedvelted és 1 huszárvágással már más karakterrel vagy amivel szinte pontosan ugyan azt teszed,hát minek????
Ismétlem a 2 az az isten volt azt 2 szer nyomtam a-tól Z-ig végig és mély fájdalom volt amikor az utolsó tollat összeszedtem amikor az utolsó fegyver, kép,könyv a helyére került,felvirágzott a város mivel tudtam,hogy vége.Itt meg tartok a játék negyedénél és csak belekapva van mindenbe se füle se farka semminek és biztos hogy még lesz benne hasonló.
Pl most is van ez a fuvarozgatás A-ból B-be felületesen elmondta hogy mit hova hogyan.Ok útnak indítom tenném a dolgom szedném össze a küldetéseket vagy csinálnám a házkörül dolgokat vagy vadásznék ne adj isten csinálnám a küldetést vagy csak ismerkednék a területtel azaz fedezném fel a kilátókat stb stb.De nem mert vannak ezek a dolgok ami miatt biztos hogy félbe kell szakítanod valamit ,mert megtámadták a konvojt stb stb.A 2 be semmi ilyen nem volt ha eldöntöttem,hogy a mai napot csak arra szánom,hogy az összes tollat összeszedem vagy csak zsebelem az embereket vagy csak szimplán mászom a kilátókat akkor megtehettem,mert semmi de semmi nem szakított a játékon belül félbe és semmirõl de semmirõl nem maradtam le ez miatt.Itt ezt nem teheted meg!
Totti5
Sok játékot nem vettem meg mégis imádom, persze sok van amit "ingyen" kipróbáltam és nem tetszett, mert amúgy azt meg sem vettem volna, de azért belenéztem... viszont ezek közt van pár ami kellemes csalódás lett. Ott a Dishonored. Hiába tartom k. túlértékeltnek, hiszen pont ami miatt hypolva lett abban gyenge ( lopakodás, AI ), a játékot mégis 1 hét alatt lenyomtam, ami nálam instant végigjátszást jelent.

Forza Horizon, AC3, Halo 4 meg vevõs volt és lesz, ezektõl tudom mit várhatok, csalódás nem fog érni, hiszen azért veszem és azért veszem a legdrágább verziókat, mert tudom hogy jó. AC esetében az elõzõ két rész végén is leírtam mi nem tetszik benne, és mit hiányolok. AC3 végén is le fogom hiszen ugyan azok hiányoznak, de lehet hogy az újdonságok feledtetik majd a tényleges lopakodás, cover rednszer, nehézség, kihívás hiányosságait. Ettõl még a játékot lehet hogy egekbe fogom magasztalni, ha jó a story, jó az új fõszereplõ és megüti az epik faktort.

Mondjuk igen, az ember fejéhez vágják, hogy ha nem fizettél érte akkor ne merd fikázni. Dishonored kapcsán is megkaptam, meg F1 2012 kapcsán is. Egyikre sem mondtam hogy rossz lenne, csak túl szembetûnõek voltak a hiányosságaik vagy az elõzõ részhez képest a butításai ( F1 ), de nem hogy nem fikázhattam, hanem egyszerûen hazugnak lettem nevezve, hiába bizonyítottam videókkal. Nem szoktam a semmibe beszélni, de ez sem volt elég.

Forza esetében is leírtam mi a bajom vele és egyszerûen kimondom ami tény: NFS MW autó lista terén leiskolázza a Forzát. Ez szégyen, de igaz. Nem mennyiségben, hanem minõségben, összeválogatásban.

Na jó befejeztem:D

Harlekin
Totti mondok 1 valós jó példát.
Azért mert Én olyan helyen dolgozok ahol INGYEN elhozhatom az egész téli tüzelõmet és a kandallóval akár 30 fokot tarthatok a lakásba szellõztetés mellett a szomszédom meg ül nagykabátba az ugyan akkora lakásba 60 ezres gáz számla mellett a 19 fokba nem hiszem hogy Nekem kevésbé kellene élvezni a meleget.<#kacsint><#nevetes1>
Macccy
Uhh, bizony ám és a legrosszabb kritika eddig 2-3 80%, a legtöbb pedig 90% és afölött!! 5 days left ... and counting

<#lama>

Macccy
<#vigyor> <#vigyor>

Én anno ugyanígy voltam az Alan Wake -el ... (most is így vagyok vele, mert imádom) Aki nem vette meg általában könnyebben lapoz, felszínesebben áll hozzá, kukázza.
HOZZÁTESZEM az Assassin's Creed szériával kapcsolatban így a III ismerete nélkül is Dj Harlekin -nel értek egyet, mert szerintem se volt benne sose több, mint seamless ugrálás mágneses gerendákon történelmi korokon át és némi b*szós kardozás ...

Ennek ellenére ha lesz warez PC -re, akkor ki fogom próbálni, mert az újvilági indiános történet nekem vonzó.

grebber
300FT-os verbát lol.Digitális világ aranykorát éljük csakis az rhg.

Nem fikázzuk csak nem kell az egekbe magasztalin sem ahogy a tesztek teszik mert elég sok hibája van ,persze kinek mi a hiba de akkor is!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Persze fikázzátok itt az ACt kocsog warezosok, mert nem vettétek meg és így könnyû lehordani a 300 forintos verbás verziót<#banplz><#mf2>

Nekem nagyon tetszik, addig nagyon jó az AC amíg nem tömeghent lesz belõle. Prológban nagyon jó volt a felvezetés, tetszik hogy nem a fõ karakterrel kell menni és ez a karakter is nagyon jó, megkedveltem. Akár fõ is lehetne annyira.

Harlekin
Elsõ assassinem a 2 volt ez adta meg a mércét és most már bánom nagyon,hogy nem is maradt ez az utolsó is.A többi mind 1 rakat szar ahogy jelen állapot szerint ez is.
Minek ezek bele amiket beraktak vadászat ha vadászni akarok akkor berakom Hunters Trophy 2-t,Ha kereskedni akarok meg hajózni akkor a port royalt stb stb.
A 2 az tökéletes volt gyilkoltál feladatokat oldottál meg kincseket kerestél csinosítottad a birtokot.Az elejétõl és ennyi se több nem akartak többet mint ami.Itt meg dobálnak innen oda csináld ezt csináld azt.Se füle se farka...
Harlekin
Loál amúgy eltelt megint másfél óra és újabb tutoriálba veszek részt.16% nál tart a game,de még mindig csak a tanulás részeken leszek túl talán...<#taps>
Victor1103
Halo 4 jelenleg 91%-on áll metacriticen és az IGN 9.8-al áradozik róla. Alig várom már hogy a kezemben tartsam:)

Assassin's Creed III-ról Spoliermentesen az alábbiak a véleményem:

Pro:
-Szép
-Több a szórakoztató küldetés
-Desmondos szál
-Kidolgozott animációk

Kontra:
-Bugos (nagyon gyakran elõfordul hogy megy az átvezetõ már nagy hatásvadász zene szól alatta és egyszer csak megtörik az egész. elég kiábrándító)
-akármennyire is szép néha nem bírja el a motos, sok ember ugrik fel a semmibõl, beleolvad a környezetbe, belassulás, hülye mozgások)
-Harc( hát az egy kicsit messze van az Arkham City harcrendszerétõl)
-Connor története. én annak idején tanultam amerikai történelmet szóval a többséget tudom ki, de a játék sztorija olyan gyarkan dobálja be az újabbnál újabb karaktereket hogy nem tudom már ki-kivel van ki-kinek a szövetségese. Emiatt nekem széttöredezett a sztori és nem igazán van kedvem olvasgatni órákig a kódexból az eseményeket és a szereplõket.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

grebber
A másik meg amit felhoztál ennyi erõvel a teljes AC 1-re is rámondhatjuk (én rá is mondom mert egy hurkaszar volt) csak ott valóban ugyanazt csináltad 1x-2x órán keresztül.

Ebben a 3-ban meg kicsit sem unom a játékot AC1-et 2-3 óra után már sírva játszottam hol van már a vége.

Egyedül ami AC3-ban nagyon zavar az töltés.

Feladat juss el a halál ....ára.Ok semmi gond fast travel.Kijelölöm a felkiáltojelet go. Anymus töltés menü várakozás -> megérkezek a ponthoz menni kell pár métert kiirja át akarok menni a következõ részre mondom persze-> megint töltés menü várakozás-> következõ területen ugyanez mert mint mondtam a halálba kell menni és utána még 1x ugyanezt mert nehogymár könnyû legyen eljutni.
Ha ez nem lenne számomra nagyon 10/10-es game lenne ,de mivel ez oltári nagy szarság így nem az.

Harlekin
Ja és azért tegyük hozzá 260 gameval a hátam mögött és úgy hogy az ac 2 1000 G és minden résszel játszottam van némi fogalmam,hogy ezt a gamát hogy és miként kell játszani.Tehát lehet az Én bénaságom,de inkább a játék sajátságos baszakodása.

És kérlek tegyél be 1 képet hogy Te teljes szinkronizációra tudtad csinálni ott azt a szinkronizációt,hogy legalább képen láthassam.Mert itt ezzel van csak a bajom nem az hogy nem tudtamm megoldani a feladatott szimplán nem tudtam teljesen tökéletesen megoldani.<#kacsint>
Harlekin
Legyen az Én bénaságom leszarom,de ugyan ezt eljátszotta annál a résznél ahol kergetni kellett valakit a kar mozdítása nélkül futottam az úton és õ képes volt az út meletti fatönkökre végig ugrálni csak ennyit errõl.<#kacsint><#nevetes1>
Sziasztok,
Ha van egy ilyen konverterem, akkor az azt jelenti, hogy a pc-hez való 5.1 fülest is tudom használni az Xbox-hoz és tökéletesen müxik?
Tehát jön rajta a játék hang is és még beszélni is tudok vele?
errõl lenne szó
https://www.google.hu/search?hl=hu&q=xbox+headset+converter&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=37189454&biw=1280&bih=675&pdl=300&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=5i2SUPquC8zOsgbPsYGoBg

köszi
grebber
Az elején amit leírtál azzal csak a saját bénaságodat írtad le.
Öröknél a várban nagyon egyszerû volt mögé mentél és elkábitottad õket és ennyi.Az a bokrok követés/hallgatózás az elején szintén könnyû volt!
Én szekér nélkül mentem be hátul az egyik ágyúnál amiket szintén gyerekjáték volt megbuherálni.

mekkora egy nyomorék játék ez :D

-tRs-Landor

Harlekin
NAGYON AC 3 SPOILER CSAK AZ OLVASSA AKIT KICSIT SE ZAVAR!!!VAGY MÁR LEGALÁBB AZ 5 SZEKVENCIÁNÁL TART!!!

SPOILER SPOILER SPOILER!

Na nézzük csak kicsit jobban górcsõ alá véve az Ac-t
Játék berak megvan a kellõ izgalom ugye az elõdök miatt elindul "valami".Megvan az eleje sétálgatsz Desmondal bejutnak a templomba stb stb .Beraknak animusba és végig csináltatnak veled 1 tutoriált!Ezzel nincs is gond ennek itt és így a helye a játék elején.Túl leszel rajta és pont.Gondolod na végre kezdõdik...igen hisz megkapod "aput" próbálsz hasonulni a karaktereddel aki jóformán semmit de semmit nem csinál.Vagyis játék bõrbe bujtatott prologba veszel részt.Hisz 1 óra "game" után mikor megérkezel bostonba nagyon hatásos módon benyomják,HOGY UBORKÁÉK BEMUTATJÁK AC 3-at.
Eddig biztos a cseh 2 õn egy ismeret terjesztõ filmet néztem....
Na újra indul az egész baszakodás nyújtva maszlaggal körítve összeszedni a társaságot.
Közbe old meg a teljes szinkronizációt úgy ,hogy példának legyen itt a térkép ellopása az erõdbõl.Teljes szinkronizáláshoz ugye kell az észrevétlenség,ne ölj meg õrt tedd tönkre a 2 ágyút.
Bejutás 1 szerû ha észreveszed a szekeret...
bent vagy majd próbálnál a bokorból átugrani a másik bokorba ,hogy rejtve maradj,de neeeeeem õ ugyan nem inkább ugrik a colos deszka kerítésre és mint valami gyökér jobbra balra szaladgál rajta majd nagy nehezen miután leugrik nem a bokrok közé áááá dehogy hisz jobb hely a rejtõzködésre a farakás teteje.Persze eddig csak az nem vett észre aki nem akart.Pár próbálkozás után bent vagy a bokorba na azért volt még 1 érdekes esett bent guggoltam a bokorba ,de már sárgán jelzett az õröknek erre el kezdtek keresni miután a keresésbe szó szerint átgyalogoltak rajtam és kimentek a bokrok közül puff bepiroslott a jelzõ és ez az istenverte barom felállt"hahó itt vagyok tábla hiányzott a kezébõl".Na tegyük túl rajta magunk bejutottunk a bokorba elindul a hallgatózás persze maradj a körön belül és ne vegyenek észre.Irány a tetõ nincs mese menni kell közbe õrök hol észre vesznek hol nem 2-3 próbálkozás után feljutsz úgy hogy nem vettek észre bent maradtál a körbe majd jön a köv lépés.Ház túloldala hoho ott 1 szénás szekér jó akkor oda ugrás ésssssssss csak szeretném ,mert nem oda esik a gyökér hanem a kerítésre "tuti hogy 1 deszka mágnes van beleszerelve" majd a szokásos jobbra balra futkosás a leugrás elõtt.Megfordulás és megcélozva a 1x2 méteres szénásszekeret és ugrás na hova hát persze hogy a kerítésre közbe õrök ezen gondolom már jót röhögnek.4.re sikerült,de hát persze hogy kell történni valaminek a köcsög sétáló õrök elakadtak a ház elején strázsáló õrbe így nem értek idõbe a szekérhez ezért megszakadt a hallgatózás deszinkron kezdés elõröl.Mert hát ugye ez is 1 jópofa dolog hogy hát 7-8 kritériumnak meg kell felelni,de ha 1 kicsit is hibázol buksz mindent.Tudom meg oldható,de ez most annyira frusztráló.
Na eljutsz a sátorhoz ott 1 õr 3 másodpercenként lép 3 at elõre 3 at hátra juss be loál 5 percet agyaltam hogy mit csináljak.Semmi okosat nem tudtam kitalálni így oda mentem a sátor mellé és amikor a 3 lépést csinálta tõlem elfelé bementem és bejött na mondom meg anyád.Teszem azt hozzá hogy a sátornak nincs eleje!!!Na mondom teszt kimentem a sátor teljes elejébe az õr tõlem 1 milliméterre sétált fel s alá. Nem vett észre bezzeg a bokorba igen.És akkor jönnének az ágyuk ezeket is próbáltam több modon megoldani vajmi kevés sikerrel.Nem lett meg teszem hozzá a teljes szinkronizáció.Pedig elég idõt szántam rá!
A másik hasonló momentum amikor ki kell szabadítani a foglyokat kitétel amit ki is ír,hogy ölj meg 3 õrt fedezékbõl vagy konfrontáció nélkül a lényeg az hogy csak ennyit,mert miután vége lett a pályának és ezt ki Xelte hogy nincs teljesítve pedig 4 õrt is megöltem szénás szekérbe húzva meg a vízbe.Mondom mi a fasz gyorsan menü megnéz... na a menü is megér 1 misét ez a 2 karos jobbra balra le föl húzogatás 1 istenverte baromság de ez van.Na megnéz mit is baszhattam el erre a kicsi csillaggal széljegyzetbe a leírásba ott van,hogy ezt sarok fedezékbõl kellett volna megtennem.Tehát ezek után minden pálya minden küldetésnél játék menet megszakít és végigolvas hogy PONTOSAN mit is várnak el.
Na játékélményrõl most ennyit.
Tehát hol is tartottam ja igen 1 óra után bejött hogy Ac 3 al játszok.
És elindult valami cselekmény de hogy nagyon azért ne örüljek kiszednek animusból és kapok cselekmény szálként 1 desmond és apa konfliktust,hogy ezt majd tegyem oda ahova akarom.Majd miután vissza kerülök az "úgymond"
Játékba nyilvánvalóvá válik hogy apu felcsinálta az indián anyut amit 1 fasza animusos betöltõ képernyõ alatt elém tárnak. Jó valóban volt 1 csók a barlangba köztük na.Teszem azt hozzá jó pár év eltelik és apu sehol Én meg 1 bujócska bõrbe bujtatott tutoriál után elveszíthetem az anyám,hogy valami végre tényleg kezdõdjön.Igen el telik megint jó pár év majd miután a kedvenc haveromat tanítanám amit nekem szántak tutoriált ,mert hát eddig a 4 óra nem volt elég alapos hogy tudjam hogy a kéményeken való ugrálás az pont ugyan az mint a fákon,de végigcsinálom a lagymatag szart imáron sokadszorra.És még mindig semmi vagy is de a kompáni banya végre utat mutatna,hogy ki is és miért is van ez az egész,de hát közbe szól juno hogy ne legyen annyira borzasztó ez a felismerés ezért 1 sas bõrébe bujtatott ami 800 a repül az erdõbe a 40 centikre ültetett fák között és ne sérülj 2 nél többször,de közbe olvasd a történetet ami elmagyarázza,hogy mi is van!cooool
Minimum 2 szer végig szenveded mert hát vagy a történet vagy a 100% szinkronizáció.
Ok ez is megvan.
Végre talán valami lesz de nem mert mire eljutsz a farmra addig az erdõt végig túrhatod ha van kedved.
Na megérkezés ez volt a loool
Valahogy így értelmezem.
-Kopogás
ki az
Én
mi van
Hõs akarok lenni!
Húzz a picsába
Alvás az istállóba
másnap
kopogás ki az
Én
még mindig húzz a picsába
jó kicsi mászás
és megint csak húzz a picsába
majd istálló alvás.
történés történik...
LOOOÁL
Végre a 4-5 óra között 1 pillanatra felsejlik valami hisz meglátom az assassins ruhát.oszt ennyi
És igen elérkeztünk ODA ahol az egész kezdõdött Ugyan úgy történik minden mint ahogy az apja érkezett Bosstonba. Ergo másodszor is végigcsinálod azt amit apuval.
Majd 5 óra elteltéve visszaérsz az öreghez mint connor és a kezedbe kapsz valamit hát na mit háááátt naaaa mi az assassis eszközöket.
Játék indul NA ,mert itt kapcsoltam tegnap ki a boxot.
5 óra nyeszlett maszlagos tutoriálokba bujtatott huszárvágásokkal kisért töltõképernyõn magyarázott eseménysorozat volt eddig az egész.És lenne mit még írni de azt hiszem ennyi is éppen elég.
Istenemre mondom tettek volna be fél óra el nem nyomható mesevideót inkább mint ezt így.Mert aki játszott az elõdökkel annak erre nincs szükség aki meg nem annak meg még nagyobb összevisszaság az egész.

Ma kap még esélyt az biztos ,mert most kiöntöttem magamból a dühöt és aludtam is rá,de senki ne mondja,hogy ez az a játék amit teszem azt AC 2-be ezio piaci pofonvágása után tudtak elindítani.
LeventeV
A Forza Horizon-ba minden autót lehet tuningolni? Pl. 6os Evo-t, vagy 95-ös Imprezát is? Kösz a választ.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Moby
>Igazábol az 5 szekvenciánál kezdõdik a játék.

Nekem ott ért véget.
Vagyis ott hagytam abba, de napok óta elindítani sincs kedvem. Ha lenne elbaszni való szabadidõm, vagy mondjuk unatkoznék, a sztori miatt biztosan eljátszogatnék vele, de nekem erre külön idõt kell lopnom, és ez az AC3 nem elég jó ahhoz, hogy bármitõl idõt vonjak meg.

Adversus solem ne loquitor