XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ha adsz démót is. :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tele a box játékokkal, de hetekig be sem kapcsolom. Ha mégis, 5 perc után idegesítenek, irritálnak a játékok, de valójában nem a játék irritál, hanem az, amit csinálok.
Halo4, forza horizon megvolt, ha nagyon rámjönne, ittvannak a pécék, de ezeken sem fogok elindítani semmit (egyikre sincs feltelepítve játék, egyáltalán semmi :D )
Nem nekem való ez már, ki kell ebbõl szállni :)
Váltasz origire? vagy készülsz a nextgeny-re?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert valami fából készült akadályt kéne elvileg leütnöm de nem sikerül, és ez a játék elején van mikor egy templomba kell bejutnom...vicces hogy ennyire béna legyek de nem jutottam eddig semmire, hogy merre tudnék továbbjutni.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2 NAP 04 ÓRA 11 PERC
Egyre nehezebb ... aaarrghhh <#banplz>#banplz>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ez valami mellékküldetés lett vagy teljesen kimaradt a fullból? Mert nem találkoztam a fõszál alatt ezzel
Beware! Japanese inside!
<#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Azért ha lesz demó kipróbálom, de csak mert grafika buzzancs vagyok és nagyon sztárolták E3 -akon ... Vagy nem.
Nem maradt kétségem afelõl, hogy a teljes társadalmuk látens homoszexuális.
És ezt most irónia nélkül mondom.
A sok lófaszjóska minijáték helyett erre kellettvolna inkább idõt fordítani.
2. rész maradt a favorit még mindig. Ez semmiben se volt jobb, mint az, sõt. Mindegyik rész közül messze ez volt a legbugosabb/glitchesebb. Bõven ráfért volna még jó pár hónap csiszolgatás. Nem volt rossz, de ez a kor se volt az igazi meg a helyszínek sem a korábbiakhoz képest. Kicsit csalódás
Soha többet nem vagyok hajlandó mégegy olyan játékhoz hozzáérni is, amit ezek az isterverte nyomorék, hibbant, infantilis gyerekfaszú büdösparaszt japók csináltak.
Atomot nekik. Megint.<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent>
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Covenant már csak ilyen. Anno a Reach bolygó ostrománál is leszálltak szárazföldi egységekkel, holott simán felperzselhették volna a bolygót. (amit aztán késõbb meg is tettek)
Amúgy az utolsó 3 perc alatt libabõrös lettem annyira nagykirály volt)
My streams: https://beam.pro/oriic
Mindezek ellenére szerintem is egész jó és nagyon értékelem, hogy ilyet csináltak, ritka jó minõség a JÁTÉK promo live action kisfilmek sorában!
3 days ... and counting
Pro:
+ cutscene-ek és a beszélõ karakterek esetében 1. osztályú szinkron (nagyon komoly személyiségek vannak benne)
+ jó a story vonal - kellõképpen körbekerítették, elõkészítették
+ Q-rvajó és nagyon addiktív tengeri harc (újítás) - el lett találva rendesen és önálló game vonalként is felvehetné az UBI
+ alagútrendszer újítás (na, végre)
+ választékos szókinccsel dolgoznak, látszik hogy nem (csak) hülyegyerekeknek készült
Contra:
- húzzák, nyújtják, mint a ráááágógumis rétestésztát - nagyon sok a mellékküldetés, mégis a cutscene-ekért küzd a gamer, s eközben a fast travel ellenére q-rva hosszú Pics-"B"-bõl eljutni Pics-"Á"-ba
- harcrendszer 2 gomb össz-vissz - ami olykor mûködik, olykor nem
- a helyszínek és úgy ámblokk a játék színtelítettsége nagyon gyenge (messze elmarad az AC2 mögött)
- lopakodás (assassin = orgyilkos) nincs többé
- bugos, ami fõleg akkor idegesítõ, amikor menekülni kell
- az indián kultúrával való azonosulás Connor részérõl erõsen ízlés kérdése - nekem eddig tartott
9 órám van benne, nem rossz játék, de nem is jó
pontot nem adok rá, mert nehéz lenne objektív közelinek maradnom
nekem elég volt
Just do it :)
Thrash \'Till Death
Azaz nem volt könyvtárban egymás arconfingása, és hasonlók. Ami volt, az még éppen jópofa volt, és/vagy kompenzált.
Az MGS4-et végigtoltam. Az bõven, öblösen, NAGYON túl van azon a határon, ami nekem már a hónaljszagú, erõltetett fasság, amire a japónyalók azonnal rádobják, hogy ez a modern kultúrájuk része.
Hát lehet, ám ha így van, akkor ott kéne atomot robbantani. Megint.
És az elsõ pár percbõl nagyon úgy tûnik, hogy lesznek itt megint fingósviccek, hordóbafosás, és hasonlók, mert azt már ennyibõl is látom, hogy a rádióbeszélgetésnél a karakter feje nagyon szándékosan ugyanazt a két szót mondogatja.
Kultúra. Én má inkompatiblis lettem ezekkel kurvára.
Szóval bottal SE.
Hatalmas fan sercice volt a film. Ettöl jobb Halo mozi nem kell. Le a kalappal a 343 elött.
Ez..... Nem találok rá szavakat! De, ha muszáj ezt szavakba öntenem azt kell, hogy mondjam fergeteges, eszméletlen egyszerûen káprázatos! Odatették rendesen magukat a készítõk most is!
Három szó: Epic fucking shit! Sosem voltam szívvel-lélekkel Halo rajongó, de itt az utolsó öt percben már libabõrös voltam (jó értelemben), és alig vártam, hogy végre fegyvert fogjak és irány a játék, ide nekem a legdrágább edísönt de azonnal. Elképesztõen hangulatos!
Összeségében jobb legyen mint a bayonetta részemrõl, sõt remélem a DMC-t is megugorja majd.
Hogy õszinte legyek mindig 1 dolog szúrja a szemem, hogy miért ilyen buzgár a lábfeje, mint egy gazellának olyan a lába...:D
Itt van róla teszt.
Anno mikor kijött nem szedtem le, most hogy be lett linkelve rákatintottam, megnézem majd.
Megint a marketing. :D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Happy Wars
Egy FREE accountal rendelkezõ legyenszíves nézze meg nekem hogy amúgy mennyibe kerülne ez a f.s ha nem lenne GOLD-om.
THX
Nekem jó lesz bírom az ilyen H&S gémeket, még ha nem is világszépe.
A karakterek ha jók, fõleg Raiden...kidolgozottságban az elég nekem, és a vidikbõl ítélve nem lesz probléma.
A demo 1.6GB.
Mindig fura, de egyúttal nagyon jó is a szemnek a fix60 fps, ennek megfelelõen jó randa is :D
Nagyon MGS.
Nekem nem volt bajom az irányítással. Semmi.
Mindezek következményeképp egy másodpercet nem fogok vele játszani.
(neeeem, haverral együtt rendeltünk, tudod a Zorkóval) :)