XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
akkor nem kell a RGH-d....:D
Csak ha adsz démót is. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Semmiképpen. Öléggé konzervatív vagyok, sem a "másságot" nem fogadom el, senem statisztálnék senkinek a coming out-jához <#ravasz1>

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Ja értem, gondolom a MGR demot ajándékba adnád. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Egyik sem. Alig játszok már, de arra is úgy tekintek, mint feleslegesen ostobaságra elbaszott idõ.
Tele a box játékokkal, de hetekig be sem kapcsolom. Ha mégis, 5 perc után idegesítenek, irritálnak a játékok, de valójában nem a játék irritál, hanem az, amit csinálok.
Halo4, forza horizon megvolt, ha nagyon rámjönne, ittvannak a pécék, de ezeken sem fogok elindítani semmit (egyikre sincs feltelepítve játék, egyáltalán semmi :D )
Nem nekem való ez már, ki kell ebbõl szállni :)

DarkSector
Ha lenne pízem vinném. :D

Váltasz origire? vagy készülsz a nextgeny-re?

DarkSector
Jah, majd ránézek thx. :D

Moby
Hátha valakit érdekel: eladom az RGH-s boxot. Részletek itt.

The Protector
az egyik jellel kell ellöknöd.a nevére most nem emléxem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
The Witcher 2-ben az elején hogy kell lerombolni az akadályokat?
Mert valami fából készült akadályt kéne elvileg leütnöm de nem sikerül, és ez a játék elején van mikor egy templomba kell bejutnom...vicces hogy ennyire béna legyek de nem jutottam eddig semmire, hogy merre tudnék továbbjutni.<#help><#help><#help>

TDC Geronimo
Most toltam le. Jobb volt kb, mint a fõküldik nagyrésze :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
AC3ba kijutottam Bostonból a havas tájra. Gyönyörû.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ezt a részt nagyon élveztem. Látványos, izgalmas. Rejtély miért lett mellékküldetés... mondjuk nekem nem 15 perc volt, hanem kb egy óra.
Renjike
:DDD nekem is jön :DD fúú

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Macccy
HALO 4
2 NAP 04 ÓRA 11 PERC

Egyre nehezebb ... aaarrghhh <#banplz>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Ja ez jó volt igaz a hajam téptem,hogy bent maradjak a 33% on.+Én felszedtem a ládákat is.<#nevetes1>
Moby

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/v/5l-8Nu67tE8&version=3

Ez valami mellékküldetés lett vagy teljesen kimaradt a fullból? Mert nem találkoztam a fõszál alatt ezzel

Macccy
___ <#felkialtas> ___ <#felkialtas> ___
Beware! Japanese inside!

<#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
hint: éppeszû, egészséges, hetero férfi távoltartja magát az ilyen mocsoktól.

Macccy
Az a baj, hogy a csíkszemû gecók másik bolyógól jöttek, az ziher! Mások a preferenciáik. Szõrös férfi vagy szintén szõrös androgün nõi (?) seggek, percekig egyhelyben suhanó kardok fröccsenõ testnedvekkel és szõke, már-már európaiba hajló pofák hatalmas szemekkel ... hogy csak néhanyat említsek azokból, amivel engem is ki lehet kergetni a világból!

Azért ha lesz demó kipróbálom, de csak mert grafika buzzancs vagyok és nagyon sztárolták E3 -akon ... Vagy nem.

Moby
SOHA.
Nem maradt kétségem afelõl, hogy a teljes társadalmuk látens homoszexuális.
És ezt most irónia nélkül mondom.

Moby
A kurvajó kis hajókázáson kívül mindenben visszalépés. Pedig az eddigi részek is fejlõdésért üvöltöttek.
A sok lófaszjóska minijáték helyett erre kellettvolna inkább idõt fordítani.

Harlekin
A font jelekt keresd azok is boltok "mozgó árusok".
TDC Geronimo
Érdekes vége volt AC3nak oO

2. rész maradt a favorit még mindig. Ez semmiben se volt jobb, mint az, sõt. Mindegyik rész közül messze ez volt a legbugosabb/glitchesebb. Bõven ráfért volna még jó pár hónap csiszolgatás. Nem volt rossz, de ez a kor se volt az igazi meg a helyszínek sem a korábbiakhoz képest. Kicsit csalódás

arty
GT6? <#zavart1>

Forza.

Moby
Na csak nyomtam még egy órácskát = shiftdelkickbanburnNUKE
Soha többet nem vagyok hajlandó mégegy olyan játékhoz hozzáérni is, amit ezek az isterverte nyomorék, hibbant, infantilis gyerekfaszú büdösparaszt japók csináltak.
Atomot nekik. Megint.<#boxer><#gun><#violent>

Macccy
Igen, de abban igazat adok Zorkónak, hogy ez is csak egy action elem és amúgy nem kéne nekik logikusan. DE én örülök, hogy leszállnak <#vigyor> ... Give 'em hell!

Boston-ban, a térkép jelzi.
The Protector
Hy.AC3-ban hol találok boltot vagy üzletet ahol lehet fegyvereket meg cuccokat venni?Vadászgatok meg stb. de azokat sem tudom hol lehet eladni,a térképen sem találok bolt vagy ilyesmi jeleket.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

orichalcos
"Covenant miért szállt le a bolygóra faszagyereket játszani, ha utána jött az üvegelés"

Covenant már csak ilyen. Anno a Reach bolygó ostrománál is leszálltak szárazföldi egységekkel, holott simán felperzselhették volna a bolygót. (amit aztán késõbb meg is tettek)

Amúgy az utolsó 3 perc alatt libabõrös lettem annyira nagykirály volt)

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Nos én mint szintén-nem-hardcore-de-die-hard-Halo-fan aki szeret olvasgatni HALO témában és beszélgetni olyan fannal, aki elolvasta az összes könyvet ... Azt mondom korrekt lett a FORWARD UNTO DAWN, de azért messze nem egy k.jó sci-fi. Sajnos minden jó szándékuk és a budget ellenére is látszik, érzõdik az alacsony költségvetés, a promo jelleg, érezhetõ hogy inkább 'teaser' elõzmény a nagy attrakcióhoz, mintsem komoly produkt. A jelmezek, a díszletek, a fegyverek, a CGI, de még a lények is jók. A színészek már kevésbé, de mivel gyerekek így még elmenne, viszont ... A forgatókönyv írót és a producert kirúgnám, mert kicsit sok a butaság. John Spartan mint medic nõvér?? Military kadét mint önjelölt csali, ráadásul kétszer is? Pelican dropship ami panoráma sétarepülés módban komótosan hagyja el az ostromlott bolygó atmoszféráját, nyitott rámpával? És amit a sokat olvasott kolléga lefájobbként említett már szinte mondani sem merem, mert az meghiúsítaná az egész történetet: a Covenant miért szállt le a bolygóra faszagyereket játszani, ha utána jött az üvegelés? <#vigyor> <#vigyor>

Mindezek ellenére szerintem is egész jó és nagyon értékelem, hogy ilyet csináltak, ritka jó minõség a JÁTÉK promo live action kisfilmek sorában!

3 days ... and counting

Muttley
Assassins Creed 3 ? - megnéztem én is

Pro:

+ cutscene-ek és a beszélõ karakterek esetében 1. osztályú szinkron (nagyon komoly személyiségek vannak benne)
+ jó a story vonal - kellõképpen körbekerítették, elõkészítették
+ Q-rvajó és nagyon addiktív tengeri harc (újítás) - el lett találva rendesen és önálló game vonalként is felvehetné az UBI
+ alagútrendszer újítás (na, végre)
+ választékos szókinccsel dolgoznak, látszik hogy nem (csak) hülyegyerekeknek készült

Contra:

- húzzák, nyújtják, mint a ráááágógumis rétestésztát - nagyon sok a mellékküldetés, mégis a cutscene-ekért küzd a gamer, s eközben a fast travel ellenére q-rva hosszú Pics-"B"-bõl eljutni Pics-"Á"-ba
- harcrendszer 2 gomb össz-vissz - ami olykor mûködik, olykor nem
- a helyszínek és úgy ámblokk a játék színtelítettsége nagyon gyenge (messze elmarad az AC2 mögött)
- lopakodás (assassin = orgyilkos) nincs többé
- bugos, ami fõleg akkor idegesítõ, amikor menekülni kell
- az indián kultúrával való azonosulás Connor részérõl erõsen ízlés kérdése - nekem eddig tartott

9 órám van benne, nem rossz játék, de nem is jó
pontot nem adok rá, mert nehéz lenne objektív közelinek maradnom
nekem elég volt

Just do it :)

FlyHigh
Megnéztem én is, vannak benne jó ötletek, de ezt a hardcore technos fehér hajú nyomorultat még a mentõbe is ütném. Teljesen unszimpatikus, ráadásul még tangája is van és kívül hordja. Érzõdik, hogy japán.

Thrash \'Till Death

Moby
A Bayonetta k.jó volt, és a japó nyomibaromságokból épp annyit tartalmazott, ami még európai ésszel éppen feldolgozható.
Azaz nem volt könyvtárban egymás arconfingása, és hasonlók. Ami volt, az még éppen jópofa volt, és/vagy kompenzált.
Az MGS4-et végigtoltam. Az bõven, öblösen, NAGYON túl van azon a határon, ami nekem már a hónaljszagú, erõltetett fasság, amire a japónyalók azonnal rádobják, hogy ez a modern kultúrájuk része.
Hát lehet, ám ha így van, akkor ott kéne atomot robbantani. Megint.
És az elsõ pár percbõl nagyon úgy tûnik, hogy lesznek itt megint fingósviccek, hordóbafosás, és hasonlók, mert azt már ennyibõl is látom, hogy a rádióbeszélgetésnél a karakter feje nagyon szándékosan ugyanazt a két szót mondogatja.
Kultúra. Én má inkompatiblis lettem ezekkel kurvára.
Szóval bottal SE.

Seth
<#eljen>
Jöhetne valami mozi má

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Itt a befejezõ rész. 2. után nem néztem már, mert megvárom a limitedet és majd DVDn megnézem egybe, minden esetre a visszajelzések alapján egy k. jó scifi Halo film lett.

http://www.youtube.com/v/gULQ5GFIkcA&version=3

Hatalmas fan sercice volt a film. Ettöl jobb Halo mozi nem kell. Le a kalappal a 343 elött.

Ez..... Nem találok rá szavakat! De, ha muszáj ezt szavakba öntenem azt kell, hogy mondjam fergeteges, eszméletlen egyszerûen káprázatos! Odatették rendesen magukat a készítõk most is!

Három szó: Epic fucking shit! Sosem voltam szívvel-lélekkel Halo rajongó, de itt az utolsó öt percben már libabõrös voltam (jó értelemben), és alig vártam, hogy végre fegyvert fogjak és irány a játék, ide nekem a legdrágább edísönt de azonnal. Elképesztõen hangulatos!

DarkSector
Badass már megvolt mikor kiderült hogy Raiden lesz benne. :D
Összeségében jobb legyen mint a bayonetta részemrõl, sõt remélem a DMC-t is megugorja majd.

Hogy õszinte legyek mindig 1 dolog szúrja a szemem, hogy miért ilyen buzgár a lábfeje, mint egy gazellának olyan a lába...:D

Totti5
Megnéztem a 20 perces demót a jutubon. Nagyon tetszik. Habár Metal Gearról fingom sincs és nem is érdekel az egész, ha már Bayonetta 2 nincs, akkor jó lesz ez is. A gameplay nagyon tetszetõs, az én szememnek jól is néz ki, csak legyen hosszú, legyen jó a story és érthetõ, akár vicces és egyben badass is, nomeg változatos. Összességében legyen olyan mint a Bayonetta volt.

Totti5
Nem ingyenes. Mikrotranzakciós, vagyis bohóckodni jó, megdemózni, de ha komolyabban akarsz vele játszani, akkor megadja a módját a perkálásra a fantasztikus f2p rendszer.

Itt van róla teszt.

Anno mikor kijött nem szedtem le, most hogy be lett linkelve rákatintottam, megnézem majd.

DarkSector
Szupi mert a weboldal szerint csak GOLD-al ingyenes.
Megint a marketing. :D

DarkSector
Jah azt értettem. :D

Tinman
Meg a nem Gold-osoknak is... most "vettem" meg, nem vagyok Gold-os (az elvek ugye) és teljesen free volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Nem az a bajom vele, hogy ronda. Az a bajom vele, hogy MGS.

DarkSector
ingyenszar GOLD-osoknak...:D

Happy Wars

Egy FREE accountal rendelkezõ legyenszíves nézze meg nekem hogy amúgy mennyibe kerülne ez a f.s ha nem lenne GOLD-om.
THX

DarkSector
:D
Nekem jó lesz bírom az ilyen H&S gémeket, még ha nem is világszépe.
A karakterek ha jók, fõleg Raiden...kidolgozottságban az elég nekem, és a vidikbõl ítélve nem lesz probléma.

A demo 1.6GB.

Moby
Megnéztem. Sokat nem nyomtam vele, de tök fura, mert eddig semmi nem utalt arra, hogy demo lenne, hacsak a bugok nem.
Mindig fura, de egyúttal nagyon jó is a szemnek a fix60 fps, ennek megfelelõen jó randa is :D
Nagyon MGS.
Nekem nem volt bajom az irányítással. Semmi.
Mindezek következményeképp egy másodpercet nem fogok vele játszani.

DarkSector
Akkor is nekem való. :)

Nem igénytelen a játék, hanem lelhetetlen irányítani.
Macccy
Hadi tartalék, ha az egyik lemez eltörne, ott a másik ... UNSC bevett eljárás! <#vigyor><#vigyor>

(neeeem, haverral együtt rendeltünk, tudod a Zorkóval) :)

DarkSector
Ide kell néha rácsekkolni, mindig legfellülre kerülnek a legújabb demok: X360 demo center