XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha magyar a lemez, akkor magyar lesz....ezért jó nekem, magyar lemezeket használtam, aki csak simán megvette neten, angol volt, azoknak nem lesz magyar felirat. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 16:12:55
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 16:10:51
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility
A magyar nyelvben nem tudok segiteni.
Ez azt jelenti, hogy az illető soha nem megy nyaralni, külföldre, soha nem beteg, nincs olyan programja, ami éjszakába nyúlna, vagy nincs olyan nap, amikor egyszerűen csak nincs kedve játszani.
Ilyen nincs.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Teszem azt ott volt mentés, hogy mennem kellett 5 métert és vége a pályának puff acsi.... vagy ölnöm kellett még 2 disznót és 1 disznó telep közepén álltam stb stb.... Az hogy elbasztam az a bénaságom volt! Nekem ebbe a streakba volt nyaralás 10 nap Egyiptomban ott a win telon nyitottam acsit... Reggel felkeltem teló bingó 2 perc alatt jött egy bingó acsi teló kikapcs stb stb stb.
ezt tuti többen csinálják (visznek egy accot)
Forza.
1 winginor 3,046 Days Achievements 25,076 és az első 100 is 1500 nap fölött jár
-
-
-
5 smrnov 2,448 43,831 és ugye most ő a legtöbb gsel rendelkező( 1,677,390 GS) 64,178 Achievements and 373 Challenges in 2498 games and 9 apps elég komolyak ezek a számok!
Forza.
Mindhárom platformon elérhetővé vált a Wolfenstein II: The New Colossus díjmentesen elérhető próbaverziója.
X1:
Warhammer: End Times – Vermintide
Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition
X360:
Child of Eden
Marlow Briggs and the Mask of the Death
Major Nelson
Utoljára szerkesztette: rastaman, 2017.11.22. 20:41:11
HARLEKIN543's Win Streaks
06 Nov 14 425 days 1540 achievements tehát 425 napon keresztül minden nap nyitottam legalább 1 acsit. egyik reggel elcsesztem mert amcsi régión voltam és 5 kor nyitottam az acsit amit még előző napra számolta be így megszakadt...
"nem hiszem h Harlekin megsértődött volna" Pedig de... totál önérzetes lettem a kihagyott 1 évben!<#nevetes1>#nevetes1>
amúgy a oneX jó gép lett, multiplatform pléjernek simán venném! (ha a hómtesó is venne és használnánk multiplatformokra, pl, akkor, talán)
nyilván nem rajongok egy genen belüli ráncfelvarrt konzolért, ez szerintem arconköpi a konzolságot és felsejlik a 90es évek konzolvilága.... nagyon nem kéne :/ szóval amellett, hogy majd mobyharlekin egyik X-ét megveszem, ha épp eladja, drukkolok a szisztéma ellen 😊 (a pró ellen nem kevésbé!)
Forza.
háhá, többes szám! gondolom te és az álregtesód, mi? <#fogmosas>#fogmosas>
elszóltad magad megint!
Forza.
azóta lett xbox one és win10 és egyéb sérelmek, amit SOHA nem bocsájtok meg ezeknek a .... ezeknek.
természetesen örömmel töltött el, hogy bukott a bón ( -> ms hozzáállásának változása), az már kevésbé, hogy voltak jópáran, akik viszont arra szavaztak a pénztárcájukkal, hogy "igen, kérünk még"
és kiírhattam volna hosszabban is a "fosozást", de minek?
nem hiszem h Harlekin megsértődött volna a tömör, de közérthető kifejezésmódra... ha azt írom, hogy rossz frém, kisebb felbontás, stb, az min változtat??
Forza.
Harlekin: mi az uristen az az acsi streak?!!??!?!
amugy lehet h már nem nyomod ugy mint régen, de ígyis a friendjeim közt mindig előttem vagy (havi toplista), nagyságrendekkel - csinálhatok én bármit! 😄DD (értsd: véletlen valami fosi játékból ömlik az acsi, jön az xbox h juhé, erre pár nap és má megint sehol nem vagyok 😄 )
Forza.
De gondolom az ünnepek alatt jókat drop-olnak majd. 😊
Lépjünk tovább. Vagyis...továbblépek. Jó?
Jó.
Adversus solem ne loquitor
Én tudom meg moby is tudja tehát számunkra ez nem kulcskérdés ez tény!
Most se én dobtam be ide csak úgy én csak szimplán reagáltam rá...Vagy most ezért is én vagyok a közellenség! <#nevetes2>#nevetes2>
Mellesleg nem értem miért kulcskérdés egy gamer fórumon ki kinek a testvére, de OK...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És annyira jól csináljuk mi vagy én vagy te, hogy még 2 külön gamer teget is üzemeltetünk, hogy hihetőbb legyen hogy 1 ember amúgy 2!
ISTENEM !!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
És még mindig LOOOOOL igaz, hogy 3 an találkoztak velünk (SZEMÉLYESEN) és leírták tényként ide, de ez még mindig hihetetlen tény!
Na ez a dedó!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.21. 19:07:23
Adversus solem ne loquitor
(Moby=Harlekin. Testvérek, persze ... 😄 )
Gondolom Moby volt az egyik a 3-ból rajtad kivűl. <#nevetes1>#nevetes1>
Megadtam egyik ismerősnek a profilom! Ő reggel belépet és elindította az ACO-t 3 kor haza értem és én is elindítottam jelenleg 3 an játszunk az ACO el úgy, hogy 1 profilra lett megvéve.... 2 en ugye jogosan a home miatt ő meg a sajátjával úgy hogy ott reggel belépett az enyémmel...És nem dobta őt ki a játékból ahogy én online lettem.... :-D
Nincs még sajnos info a decemberi cuccokról, még korán van kicsit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 16:51:34
Nyár eleje óta vagyunk családilag xbox one s tulajok, azóta "járok" (leginkább olvasóként) ebbe a fórumba. Én azt látom, hogy az utóbbi időben nem az xbox-ról (gépről, játékról, live-ról, stb.) szól leginkább ez a fórum. MIndenki különböző, ez így van jól, de szerintem a privát chat-nek is van létjogosultsága :-)
S a kérdésem még él: Hay #171995
Gears of War 4
Darksiders: Warmastered Edition
Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter
This War of Mine: The Little Ones
Casey Powell Lacrosse 16
Mega Man 10
Mass Effect
My streams: https://beam.pro/oriic
Erre szerintem kár ráfűzni még 1 láncszemet. 😄
Ez nem segít sokat ebben az ügyben egymás véleményének megértésében, elfogadásában, ha a hardveres erőt az exclusive játék fölé helyezzük.
Nincs jobb meg rosszabb.
Valakinek ez fontos, valakinek az.
Most úgy érzem ugyanaz megy legalizálva azzal akik esetleg elkezdték mindezt....
Az ha a saját véleményed fix, akkor azt úgy tudod elfogadtatni, mással ha te elfogadod először a másét, hiszen a saját igazad megítélése a mások igazának elfogadásán alapszik.
A 2 dolog egymás nélkül, csak féligazság.... 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 15:54:29