176776

-
65 egy dologra kurvajo: splitscreen game
de szanalmasan draga, sose tudnam oledben kifizetni :(
aki oledet akar es az 55os b7vt nem vette meg most nemreg a mediaban 450ert az megooooorult :) -
a puli!!! mar el is felejtettem milyen jol jartam :)))) -
partizan182 #172836 Nem esport, messze attól, Darksiders meg Nioh ami játszhatatlan ilyen közelről mert nem látom a szélit/hudot. (Darksidersben a hulladék game fov közelről konkrétan hányingert indukál, nálam, aki kimaxolta a Trackmania VR pályáit).
Ízlések persze, ezeknek az extrém nagy (érzékelt) képernyőknek megvan a maga bája, ótókára pl zseniális. -
esport kontra immerzió. Ez is ilyen végtelen történet, csupa egymást kioltó érvekkel. Én sem tudtam milyen lesz a 72 fokos fov, nem is mertem eladni a monitorom, amíg ki nem próbáltam. Ma azt mondom, több is simán... -
partizan182 #172834 Fovra VR kell, be is baszna ha a képernyő széle már a perifériára szorulna.
2 méterről nekem már túl közel van az 55ös is, pásztázik a szemem, belefájdulok tőle. Lemértem pont a minap, 2,5 méter a gaming távolság, 3 méter a filmezős, kanapé meg 4 méter+, ott meg az asszonnyal tudunk összebujni. Onnan már lenne értelme a 65-nek,közelebbről abszolút nem hiányolom. -
2.5 méter távolságból a 65 col 32.9 fokos FOV alatt látszik.
Ugyanez 55-re 2.1 méter alól kapod meg. Aki ebbe belever kétszeres árat, annak nincs ki a négy kereke, lopja a pénzt, nagyzási hóbortja van. Illetve ezek valamilyen kombinációja. Persze mindkettő egy fing, 30 fokos FOV-okról beszélünk, ami fos. Egy háromméteres vászon meg egy 55-ös között van számottevő különbség. Ezeket a 65-ös tévéket a futóbolondoknak gyártják. Meg mer adott, kijön a gépből.
/én most 60 centiről bámulom a 40-et. Ez 72 fokos FOV-ot jelent, az már eléggé immerzív, de szívfájdalom nélkül felrakom majd helyette az 55-öt. Az már olyan 90 fok környéke. Összehasonlításul a PSVR-ben látunk 100 fokot. És akkor most emlékezzünk vissza a 30 kontra 33 fokos fovokra az 55 kontra 65 colnál, kettőfélméterről. Vicc-e. Az. Madarat persze ezekre is találnak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.16. 14:28:55 -
TomStorm #172832 Mondjuk az tény,hogy függ nézési távolságtól!!
Sőt közelről kimondottan utálom a nagy képernyőt(Oculuso-m kivétel:)
2.5-3 méterről kell nekem a 65".
Szerintem 55" olyan 1,7-1,9m-ről jó.
Csak ilyen kis nappali ugye nem igazán létezik
-
partizan182 #172831 Kizárólag a szoba méretétől / nézési távolságtól függ.
Ráadásul ahogy mész fel méretben úgy lesz egyre nagyobb probléma a képernyő homogenitása (oleden is, lcdn is). Cserébe nagy dög, kezdeti wow faktor garantált. -
TomStorm #172830 Én nem vennék 55-öst ha újra tehetném.
Mondjuk cserélni is fogom 65-re teljesen egyértelmü:) -
-
partizan182 #172828 Ott a pont. Talán a mérleg nyelvét billentehti hogy az 55-ösöknek a képe is szebb, 65-nél vannak homogenitási problémák (55 se tökéletes de sokkal jobb, persze itt nem ilyen lcd-s bevilágítási/dse hibákat kell elképzelni, annál sokkal lágyabb). Irány a média amíg még van b7!
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.03.15. 07:12:53 -
Nem lesz itt 2018-ban semmiféle olcsó oled. Ha lehet, még inkább drágábbak lettek.Addig kell venni akciós 17-es modelleket, amíg még vannak. -
Nemigaz. Utoljára azt mondtam vedd meg, mert látóhatáron nincs semmiféle olcsó(bb) oled.
De a 65-ös fasság. Ezt tartom. Ülj közelebb 20 centivel, ugyanaz... -
Moby mindig lebeszél amikor már ott vagyok, hogy megvegyem. Pont 2 hete, már euronicsbe meg volt írva a papír, hogy elhozom a 55 ös b7v-t, de Moby lebeszélt, hogy várjak még.
Ráadásul ez a méret kompromisszumos, mert ahova most tenném oda csak az 55 ös férne el, de én meg a 65 öst szeretném....Arról aztán meg végképp lebeszél moby, hogy dupla árat fizessek 10 colér.... Szal csak ennyi...
-
partizan182 #172824 Hamá mégse mentél el inkább azt meséld mikor váltasz valami 21. századi kijelző-technológiára a 4K HDR konzolhoz. Gondold csak el mekkora előny lenne PUBG-ben ha nem kvarcjáték egérmozin kellene csapatni. Mégtöbb csiken dinner. -
Zozo76 #172823 az 1TB-os xbox one-t ugy adtam el hogy azt sem tudtam mukodik-e a lemezmeghajto benne, az uj tulaj sem kerdezett ra. legutolso lemezem az 500GB-os xbox one-ban volt mert akkor meg a lemezeket nyomtak jobban es a bf4 elosszor csak lemezen volt elerheto. ahogy kijott digitalisan, rogton megvettem a lemezt meg eladtam a francba. en is ruhhelem a lemezeket! :) -
Pontosan....
Tehát ismét bizonyított, hogy nekem akkor se volt szar...
Még így is jutalmaztak, hogy egy petákot nem kaptak tőlem.
Vagy is de, fizettem a goldot meg a dlc ket, hogy érezzék a törődésemet...
Viszont te legalább kaptál pulit!

Engedjétek el ezt a dolgot....
Nekem a 10 év alatt mióta boxozok SEMMI gondom nem volt ezzel az egésszel kapcsolatban....
Garantáltan egy bejegyzést se tudtok felmutatni ahol én bánkódva fikázva fröcsögök...
Így továbbra is csak azt látom, hogy nektek van bajotok és még is ti próbáltok engem győzködni, hogy valamit nem jól csinálok....
-
amikor te még javában flashelt boxal nyomtad, én már buktam el játékom az átmigrált accommal... ezekután nyilván én sírtam, nem te :P -
Csodálod???? 
Magyarország mint olyan nem létezik egyik konzolgyártónál sem!
Az itteni felhasználó tábor nem teszi ki egy amerikai nagyváros felhasználó táborát! Ráadásul ezzel a mentalitással, hogy minek a fos gold, mert az csak lehúzás, miért vártok el további jóságot! És még sorolhatnám, hogy ment a sírás a Magyar régióér aztán utána ment a sírás, hogy mennyire szar, majd ment, hogy miért nem lehet UK re vagy USA ra vissza menni!
A Rewardhoz még annyit nekem régen is élt a UK profilomhoz a Rewards és a kapott pénzből van is játékom!
Tehát van ez meg jó is azoknak akik megérdemlik!
Igaz nekem eszembe nem jutott soha, hogy Magyarítsam a profilom!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.13. 19:12:32 -
Miért akarnám eladni???
És csak mondom 12 digit játékot adtam már el!
Érthetően profilon (és ezeket ugyan úgy 2 en le homeolva használtuk) És az új tulajok is!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.13. 18:43:38 -
még mindig a mentésről van szó? :D -
10/10
kosz sg, anyad :))) -
digit jatekkal nem lehet beszopni, az mind 1 -
magyarok megintcsak bekaphatjak - uzente az MS
nekunk tovabbra se lesz reward program...
-
de ha digi-ben veszed meg, akkor el nem adod a büdös életben. így viszont valamit visszahoz az árából. -
Igen és még utánam 32 csak a barát listámon....
Valószínűleg én vagyok a hülye aki 7500-ér vett egy játékot és játszott vele eddig 21 napot.(vagy is home miatt csak 3750 be került)
Az meg nagyon okos aki megvesz 1 játékot (természetesen szigorúan lemezen)
Majd 5 óra játék után tele fröcsögi a fórumot, hogy mekkora szar ez a játék, mert 5 óra alatt végig vitte és meghirdeti a játékot 5000 bukó eladással!
3750 21 óra
5000 5 óra
-
Nekem bőségesen megéri a gold...
Ha nagyon szeretnéd számszerűleg leírom mennyi játékot kaptam, vettem stb.
Tavaly decemberben, nagyon unatkoztam és lekértem az eddigi vásárlásaimat one ra! (7) különböző store ban volt vásárlás....
9 oldalt tett ki! Tehát ehhez mérten gondold el az akciós árakat...
Mivel én SOHA nem veszek lemezes játékot... A rég boxba 2x volt lemez most az X-be egyszer se és nem is lesz garantáltan....
Működik a rendszer, hiszen ez megy évek óta, tehát miért változtatnának???? Olyan sose lesz, ami mindenkinek megfelel...
És itt a nem csak a felhasználókra gondolok, mert ott ez hatványozottan igaz....
-
Szóval van még egy nálad is nagyobb hülye!
-
csakhogy a zártság adottság és a konzolgyáros érdeke is (sőt, elsősorban az ő érdeke...)
ha nagy multigémer lennék, azt mondanám ez a "kerítés" önmagában megéri a havi ezerkettőt, de nem vagyok...
(kár, hogy az ingyenes előfizuba nincs benne mondjuk havi 10-20-mittoménmennyi óra multi, INGYEN :/ a goldos akciókkal meg csak elesnek a pénzemtől, volt nem egyszer, h a goldos áron megvettem volna adott címet - de hogy van-e olyan, aki azért vesz goldot, hogy egy akciót igénybe vegyen? hátnemtom...... mindegy, MS tudja, meg az a kiadó aki belemegy a játékba és goldonly kedvezményt ad) -
Ennyi.
Mic Drop -
Szerverek mire mentenek? -
"Ha már úgy is kb hetente 2x kapod meg mindenkitől, hogy semmihez nem értesz!"
Aljas rágalom! betéve tudja a Robotzsaru szövegkönyvét meg a 135 Columbo-epizódét is!
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.13. 13:33:44 -
Az a baj, hogy ezzel megint csak oda jutnánk ahol már voltunk...
A HDD és a felhő alapú tároláshoz képest a penes adat mentés elavult és nem biztonságos ennyi volt!
Kb 500 oldalt tudok ide röptébe bedobni ahol ez kibeszélésre kerül és kifejtik, hogy a penes adat tárolás mennyi hátránnyal jár.
És nyilván az élet is ezt igazolván azért tértek át a régi mem. kártyás mentésekről a jelenlegi mentésekre mert az a memkari annyira jó volt! Gondolták adnak egy sokkal szarabbat!
De te mint nagy szakértő ezt jobban tudod!!! Ha már úgy is kb hetente 2x kapod meg mindenkitől, hogy semmihez nem értesz!
-
Aki más véleménye alapján játszik, az meg is érdemli. -
Ki mondta, hogy lebeszéltél bár kit is bár miről!!!????
Itt arra reflektáltam, ha a te hozzá állásodra meg a hozzá értésedre alapozna bár ki aki kicsit is értelmes, már rég nem konzolozna, sőt messze kerülné ezt az egészet!
Így ismét csak azt bizonyítottad ezzel, hogy a kényszeredett válaszaid mellé nulla odafigyelés meg hozzáértés társul
-
Soha nem beszéltem le senki egy platformról sem eddig. Nem kell adni egymás véleményére, akkor mit erőlködtök a magyarázkodással? :) -
De van. WW2-őztem és képzeld el vígan voltam első is sokszor.
A nyomorult pubg-ben elhiszem, hogy nincs.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 11:30:20 -
Pc-n alapon van csalásra esély.
Erre remélem figyelsz miket írsz, ez bizonyítja azt, hogy a te havi védelmi díjadat semmi nem igazolja.
Szép mondat volt, megspóroltad nekem. :) -
Ki mondta a pendrive-ra, hogy ostoba elavult és értelmetlen dolog. Erre reflektáltam, meg szerintem Arty is, ha nekem gondom lenne amúgy a privát dolgaitokkal, egy szóval nem véleményeztem volna. Csak "mihez képest", jött elő a téma. -
Dehogy adok a véleményére.....
Ha a darknak a véleményére egyszer is adtam volna akkor már rég nem boxoznék!!!
PUBG ba jelenleg ennyi van!
Cirka 21.5 nap
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.13. 10:56:55