176776

-
Ja nem erre gondoltam, hogy megszűnik, hanem hogy nem szinkronizál néha meg ilyenek. -
TomStorm #172877 *Az
*mentéseid -
TomStorm #172876 Au biztos,hogy a szerver jól tárolja mrntéseid a legbiztosabb.
Sőt,ha hiba van vele akkor kérésre visszaállítják.10 év múlva is.
A pendrive-od elveszik,tönkremegy vége a dalnak! -
TomStorm #172875 Hát ilyen véleményt ezzel kapcsolatban biztos senki mástól nem hallanék!
Ha van egy szerver ami tárolja mentéseid és az a szerver megszünik akkor általában a játéknak is vége.Vagy átteszik máshova de attól még megmarad.
Mentsd ki pendrive-ra,szerver off mentéseid is off tök mindegy mit csinálsz,hova mented. -
Én most arról írtam, hogy maga az autó feltöltésbe nem bízom. (arra mondtam, hogy a szerver)
Másra nem válaszoltam most az elmúlt pár napban. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.22. 15:58:57 -
És ha nem? :D -
Zozo76 #172872 draga, kedves DarkSector! tulliheged ezt az egesz adatmentes mizeriat. annak az eselye hogy a konzolod es a szerver is egyszerre felejti el a jatekmentest azert eleg kicsi. boven eleg ha a masodik helyen ott a szerver. meg arra sincs szukseg ha nem valtasz gepet, nem doglik be, stb. inkabb vedd kezbe a DS4-et, vagy az XBOX kontrollert es jatsz! :) -
lol, kezdődik megint a #pendrivegate ? :D -
Jólvan, azért maradjon pénz az alufóliasüvegre is! -
Nem 800, de ja. Hogy pontos legyek 3 darab ~800 ft-os. :)
Mert 3 pendrive-ra mentem. -
>De a többszáz órás mentéseket nem merem a szerverekre bízni.
Ezért inkább 800Ft-os pendriveon tárolod. -
Hát ezaz erre utaltam, van amikor igen van hogy nem :D -
Zozo76 #172866 ertem, de a kerdes nem arra iranyult hogy te miben bizol meg. :D
tud menteni automatikusan, vagy sem, ez a lenyeg! :) -
Én mindig abba bízom meg, amit én csinálok, mert azt tudom hogy megvan.
Sima kis single játékoknál nekem nem lenne gond a lutri. De a többszáz órás mentéseket nem merem a szerverekre bízni. -
Zozo76 #172864 na, este megadtam neki manualisan a jatek adatok menteset a felhobe. fel is mentette. de! most akkor innentol kezdve automatikusan menti mondjuk minden kikapcsolas elott mint az xbox, vagy manualisan kell allandoan csinalni? -
Zozo76 #172863 csunyak! amugy eleg szomoru hogy szarnak ra, mert azert a legutolso bf nyilvan elsok kozott van a lovoldozos jatekok mezonyeben. az a helyzet hogy jobb ezt pro-n jatszani, marcsak azert is mert tobben is vannak a jatekban. mondjuk a kontrollerrel kinlodok meg rendesen, de ahhoz kepest hogy eletemben elosszor jatszottam Battlefield-et, DS4-el, rendesen kiosztottam par headshoot-ot, a Cei Rigotti-val. mar amikor nem a D-pad kornyeken kerestem eppen a bal analog kart... :) -
Mentés az a legrosszabb, engem nem érdekelne a grafika, de ha a mentéseimmel lenne gond, enyhén kikelnék magamból. -
Nem kapott, és már nem is kap. A PS4Pro 1 évvel előbb jött ki, sokkal több akkori cucc lett pro-ra patchelve, amik X-re már nem. -
Zozo76 #172860 Tegnap este mar annyira szar lett az XBOX ONE X hogy kiirogatta, nem tud menteni. A multkor is jartam mar igy, szartam ra, el is veszett vagy 2 ora jatekido a Watch Dogs 2-ben. Kinlodik a menuben, latszolag lefagy aztan tovabb mukodik, meg ilyenek. Na a lenyeg hogy mondom akkor itt a vege, kuldom garis javitasra. Vegig is mentem a support oldalan, majd irja a vegen hogy valami matrica szeruseget kuld email-ben, azt kell kinyomtatni, es raragasztani a dobozra. Azota eltelt vagy 3 ora de meg nem ert ide az email. :)
Tegnap mar csak azert gyilkoltam a gepet hogy osszehasonlitsam az XBOX ONE X es a PS4PRO verziojat a Battlefield 1-nek. Hat baromira meglepodtem rajta. A TV mindket bemenete ugyanugy van beallitva, tenyleg semmi elteres nincs egyik parameterben sem. Latszolag nincs kulombseg a ket verzio kozott, talan a PS4PRO-n kicsit mintha nagyobb lenne a textura felbontas, de lehet csak beneztem. Azt viszont nem, hogy XBOX ONE X-en alacsonyabb felbontasban fut a jatek! Nem kapott patch-et hogy kihasznalja az X-et vagy mi? :)
Ugyanolyan palyara mentem be mindket verzion (ures szerveren), ugyanoda alltam direkt. Kisebb a felbontas X-en, pixelesebb is a kep. Termeszetesen mindket konzol 4K/HDR beallitason van... -
ódehogynem. behozták a thx select kategóriát pl erősítőkbe, onnantól az kapta meg, aki kifizette a licenszt (pl onkyo alsó-közép gépei is)... és így/ezzel kb csak egy ordenáré dsp effekt volt a sok közül :(
a plazmámon is van thx profil (egykori középkat. gép csak!), de anno be lett kalibráltatva is és köze nem volt a két profilnak egymáshoz :) semminél jobb a thx, de csodát várni felesleges, nem garancia már semmire (amikor megalkották, még az volt!) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet a forrásban ennyi volt.... nekem igazából a bénácskább hang maradt meg, de mondjuk ez a korszak sajátja :/ -
TomStorm #172857 Dehogy rakták rá mindenre.Ezt te se gondolod komolyan!
Teljesen jó amit írtál róla.THX házimozim van itthon és THX PC hangfalak,ez mellett hallgatok máshol több Hang Project-et.Hát közelébe se ér semmi.
Bár ez inkább partizánnak szól akit nem is értem miért így vélekedik erről.De most ránézek erre az Aliens DVD-re:) -
partizan182 #172856 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Quadrologys, ha jól csal az emlékezetem THX logóval indít, majd előkaparom a spejzból. AVSForum review alapján jól rémlik: "Aliens was shot in 1985 and released in 1986. This print has been restored and is THX approved." Összes többi rész lemászott a tévéről olyan gyönyörű volt, ez meg mint a seggem. -
talán mert az euronics eladójának az ajánlásánál többre tartom a thx ajánlását? :)
(ugye látod hogy az a kettő az honnan jön?)
partizan: tré?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a legacys díszdobozos verza?
mert a quadrologyson nem látom thx logó nyomát :)
+nem rémlik, hogy a dvd korszakhoz képest/korához képest fosi lett volna, bár a legacyst még crtn kellett néznem ... (ausztrál/pal kiadásom volt abból)
amúgy persze, a thx logó elég hamar sima árucikké vált, rárakták mindenre, akár mögöttes minőség nélkül is :(
ettől még az, hogy van egy minősítési rendszer, ajánlás, stb az jó! (a pana plazmám thx módja is szar, de ettől ez még lehet a pana béna implementációja is VAGY az izlésficamom ;) )
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.20. 22:59:09 -
partizan182 #172854 Mióta anno az elmondhatatlanul tré Aliens DVD release megkapta a THX minősítést én azóta nem hiszek ezeknek a kóklereknek. De szvsz mindenki olyan közel ül a tévéjéhez amennyire szeretne. -
Érdekes, hogy pont azt az adatot vetted ki, ami a te verziódhoz áll közelebb. Miért nem a többi négyből szemezgettél, ami viszont az enyémhez?
55" 5.5’ - 8.7’ (1.68 – 2.65 m)
65" 6.5’ - 10.3’ (1.98 – 3.14 m)
vagy
55" 6.9' – 11.5' (2.1 m – 3.5 m)
vagy
55" 6.8' – 12.8' (2.1 m – 3.9 m)
60" 7.5' – 15.0' (2.3 m – 4.6 m)
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.20. 16:11:41 -
Xbox One S 500GB + 3M Xbox Game Pass + 3M Live 62 290 Ft
+ INGYEN ebben az értékben: 15 190 Ft Konzoljáték Steep & The Crew - Xbox One
+ INGYEN ebben az értékben: 7 590 FtKonzoljáték Ritka Replay - Xbox One
-
és esetleg a THX által megfogalmazott távolságokkal egyet tudnál érteni? ;)
40" (1.2 – 1.8 m)
50" (1.5 – 2.2 m)
60" (1.8 – 2.7 m)
;) -
Még szerencse, hogy nem te vagy az iparági referenciaérték...lol -
Hay #172849 LG 43UJ634V (108 cm) nekünk elég a hálószobába, játéknál 2m, filmezésnél 3,5 m a "köztünk" lévő távolság. És igen, ha vettünk új tv-t, kicsit mindig nagyobb lett, mint az előző :-) -
Zozo76 #172848 Nemtudom, nekem a moziban is az tetszett ha minnel kozelebb ulok a vaszonhoz. Na nem az elso sorokban azert, de szerettem ha a vaszon ugymond beborit mindent elottem, rendesen kitolti a latoteremet. Jobban beleeltem magam ha az egesz latoterem elott szinte csak a filmet lattam. En itthon is ugy jatszom hogy kb 1.5 meter van a TV es a szemem kozott. Filmnezesnel ez mondjuk 2.5 meter nagyjabol, 140-es TV-n. Ja es ugye en tartom ahhoz a szabalyhoz magam hogy minden TV-m nagyobb az elozonel. Kulomben nincs ertelme TV-t venni. :) -
TomStorm #172847 3 méter lol
Ekkora távolságról 120" vásznat nézek:))
De nekem aztán mindegy.Onnan nézitek ahonnan akarjátok.. -
"Szerintem 55" olyan 1,7-1,9m-ről jó."
Akkor kurva rossz lehet a szemed! Nézd meg a Samsung ajánlását is, az 55-re 2.7-3.0 métert javasolnak. Én kb. 2.7-ről nézem, és még így sem tudja rendesen befogni a szemem néha a teljes képernyőt. Ha 65-öt tennék le ugyanoda, egyáltalán nem tudná.
Mobynak igaza van, hogy totál felesleges +300 ezret kiadni a 10 collért. -
TomStorm #172845 Egy kifutott széria meg soha nem lesz olcsóbb.Max. elfogy:)
Tehát amit te most kinézel azt bizony nem fogod megkapni olcsóbban évek múlva
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2018.03.19. 00:48:13 -
TomStorm #172844 Ebben én kételkedem.A te TV-d is azóta ugyanúgy tartja az árát..
Akkor most mivan?:) -
partizan182 #172843 Meg van teszkós monti 20k-ért, de nem feltétlen ülnék rá.
3 év múlva mindenki a 200k-s igazi Qledre/Microledre vár majd. -
130-ért vettem két éve a Samsung UE40H6400 TV-t. Szal igen is van 200 alatt TV.
Nagyobb méretben is van 200k alatt akár 4k-ban is. Annyi, hogy nem OLED.
Arukereso
Úgyhogy szerintem 2-3 év múlva simán lehet majd 200k-ért OLED-et is venni. -
partizan182 #172841 200 alatt rendes biciklit nem kapsz nemhogy tévét. Nem 2005-öt írunk már, 2x annyit keresel, 2x annyiba kerül minden, ez normális.
@Zozo: hdr shotokat azóta várom ;) (igazából nem kell mert ph-n tolt egy srác pár képet, olyan amire egy ips paneltől számít az ember). -
Zozo76 #172840 nekem is megteszi az LG 55 SJ 810V. ez is mar a plafon volt nalam. de bejott, nekem faja, es nem ez a lenyeg? :) -
Majd ha 200 alatt lesz. Nekem többet nem ér semmilyen TV se.