176877

-
Zozo76 #172986 ja meg a masik. most lement egy MARHA nagy vita a biztonsagi mentesekrol, amiben tevekenyen reszt vett Harlekin/Darksector/Arty. na es? vegulis hozzatartozik az XBOX/PS erahoz. anyazas ugy emlekszem nem volt. vita volt, pro-kontra, mindenki elmondta a velemenyet es ennyi. szerintem mindenki tudta hol kell megallni, hol a hatar. jo hogy mar nem kell egyeztetni valakivel hogy epp mit akarok irni. Ulthanito sem vette veresre a dolgot. ja es legalabb kicsit felporgott a topik. amugyis, ilyen "tegnap jott" moderatorok meg kimeljenek. -
Zozo76 #172985 egyatalan nem kellene moderator sem, mar a Playstation topikban is volt problema hogy eltunt szoren-szalan egy-egy hozzaszolas. engem is figyelmeztettek hogy eltertem a topik "tartalmatol", de pl par nappal kesobb (es ahogy nezem azota is) mar ez nem problema. szoval teljes kaosz... -
TomStorm #172984 Ok -
Tottié a topiki!!!!
Cirka fél év telt el a halála óta 1000 hsz született...
A topiknak nincs szüksége házigazdára napi szinten...
Hiszen Totti SE avatkozott bele a dolgokba.
A napját nem tudnám megmondani mikor moderált házigazdaként!
Amire szüksége van a topiknak azt a moderátorok is tökéletesen ellátják.
És most minden mellékes nélkül, de ékes példa!
A szomszéd topikban 5x ennyi feszültség vita van, NÉLKÜLEM is!
Ha csak ezt az elmúlt fél évet nézem !
A moderátorok és nem a HG által törölt hszek számát nézve és a kitiltottakat tekintve!
És mindenki megbántása nélkül állítom, jelenleg senkit nem tudok arra a posztra teljesen lojális X B O X os ként elképzelni...
Tehát itt egy Házigazda "csere" 1 dolgot fog eredményezni.
A topik koporsóba beveri az utolsó szöget!
-
TomStorm #172982 Azt javaslom így gyászunk(véget nem érő!) ellenére szavazzunk meg valakit Házigazdának!Vagy csak véleményezzük.
Tudom nagyon rossz ez mindenkinek de lépni kell.
Banner cserék,hírek és a Topik további békés mivolta miatt ami nem felejt!mégis tovább vinné ami volt és lesz -
nagy remenyt ne fuzz hozza, hogy kimarad belole ;) -
Hay #172980 Szevasztok!
A hónap közepétől (04.16) lesz Goldban free az Assassin’s Creed Syndicate. Az ugye nem várható, hogy magyar felirat is legyen? :-) -
Zozo76 #172979 ne veszekedjetek! oruljetek hogy van ilyen-olyan gepetek es jatszhattok. beke! ;) -
Harlekinnek. -
Na pont erről beszélek!
Úgy tudtam, hogy erre ugrani fogsz és bizonyítod a hszt! -
Zozo76 #172976 es kinek nincs itt "fegyvere" ? -
A magyar tanár az nem román, vagy szlovák születésű tanár, hanem magyar. Amire te gondoltál, csak fingod nincs róla, az a magyartanár. TOPLEL, ASDASDASDAS -
Jó jó csak kicsit elírtad a szót! fegyvertelenül! 
Tisztelt Magyar tanár bankigazgató....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.04.03. 11:55:40 -
Vagy csak nem akar szellemi csatát vívni fegyvertelennel.. -
Zozo76 #172972 szegeny darksector mar el is faradt a "harcban"... :) -
mindörökké! :D -
Ti még mindig ezt nyomjátok? -
Kellemes húsvéti ünnepeket! :) -
pl a gdriveról, a dropboxból tudok letölteni, de még az ms mocskáról a onedrive-ról is :P
férj hozzá a mentésedhez az xbox felhőben........ primkó automatizmus próbálja elérhetővé tenni haverod boxán, ill korrigálni a hdd-en a korrupt mentést... de ez NEM biztonsági mentés, valójában 1 példányod van a mentésből, amit ha pl felülírsz (véletlen new game), akkor pápá.....
-
Miért kié a tiéd?
Neked fogja az adataidat vissza állítani?
Mi mást kellene vele ott kezdenem egy játék mentésnél???
Mit kell rajta elhinni???
Minek kellene nekem vagy neked csak úgy hozzáférni???
Automatikusan teszi azt amit KELL!
Vigyáz a játék mentéseidre és gond esetén helyre állítja!
Elmegyek haveromhoz, belépek a gépén a profilommal, és játszok a játékkal pont onnan folytatva ahol abbahagytam otthon tegnap!
Vagy áram kimaradás esetén sérül a merev lemezen a mentés vissza állítja vagy azt vagy az az előttit...
Továbbra sem értem mit kellene ezzel nekem még kezdenem!
Ez nem a hit kérdése! A hit az a templomba való...
Az oldalad meg már nem megy amit beraktál...Szegények biztos nem csináltak róla biztonsági mentést, ha már nem biztonságos oldalt linkeltél...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.31. 16:26:13 -
a boxos felhő nem a te felhőd, ott TE nem férsz hozzá semmihez. elhiszed, hogy van, létezik és ENNYI :D
ésjah, lámlám, usb !!!! :D -
És még ezt a részt is figyelmedbe ajánlom....
Pofonegyszerű és csak egyszer kell mindent beállítanod!
FIGYELEM: Habár a folyamat nagyon egyszerű, semmiféle adatvesztésért nem vállalunk felelősséget. Alaposan olvasd el az instrukciókat és minden rendben lesz.
MENTÉS USB-MEGHAJTÓRA
-
Figyelmedbe ajánlom a cikked tartalmából a biztonsági mentés a felhőbe részt!!! -
http://www.worldbackupday.com/hu/
Március 31. a biztonsági mentés világnapja.
Xboxon biztonsági mentés NEM készíthető. Vegyen mindenki ps4-et, ott lehet* biztonságban játszani :D
*SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont csomó minden más meg ott nem működik, ami itt igen -
:DDD -
No Man's Seas -
Egyik streamer elérte a legendary pirate statuszt. Megkapta a legendary voyaget, ami annyit tesz, hogy a 3 trading company questjét csinálja, ugyanazt mint eddig, de egyszerre. Gratulálok RARE. Hamarosan kapják a szarcunamit majd megint, ahogy kijönnek a cikkek erről online
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.29. 20:36:37 -
ésmielőtt....! nem, egyáltalán nincs gyűlöletkampány a játék/MS ellen, ami amugy meg is lepett :D -
Pontosan!
Rengetegen leírták, hogy szép és jó, de elég kicsi/repetitiv a kontent és vannak szervergondok is.
Ami van, az persze szerethető, csak ennyi év után picit többet vártak.
A szaggatást a DF dokumentálta, megnézheted a videójukat :P Evvan. Ez a játék nem lett kész, de ki kellett adni... (álá GT a túlvégen) -
Igen eljött mind és becsöngetett!
-
Jogos. -
Sea of thievesel az a helyzet, hogy mi haverokkal elszórakozunk vele, mert baromi hangulatos, de hozzá tartozik az is, hogy 500ftot adtunk érte 1 hónapra. Ha én ezért fizettem volna teljes árat már lángokba állna MS székház. Angry Joe reviewbe minden szépen el van mondva róla. Az alap nagyon jó, de egyelőre azon kívül nincs is benne más. Post launch supporthoz sok reményt nem fűzök, mert ha 4 év alatt ennyivel tudtak előrukkolni, akkor a launch utáni content se lesz valami nagy szám, de ne legyen igazam és 1 év múlva úgy térjek vissza, hogy telepakolták mindenféle tartalommal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.29. 13:05:26 -
Zozo76 #172954 bazdmeg! ha aposztrof van a mondatba, nem kuldi el. :/ -
Zozo76 #172953 no mans sky -
Zozo76 #172951 rohadt mobilos forum -
Zozo76 #172945 nyaron xbox verzio, ha minden igaz! -
Nem, de nem is kell mert ők legalább PRÓBÁLTÁK!
Én meg tapasztaltam amit kell és így írtam...
Te meg ezek közül egyiket se és így nyilatkoztál...
-
mindegyikkel beszeltel? -
Jóóóó ez a kerestük kicsit túlzás....
Hiszen tele hajóval nem akarnál elsüllyedni olyankor, ha lehet elkerülöd a konfrontációt mindennel... Párszor üres hajóval elindultunk a hang irányába, de nem találtuk meg....
Boxon ez a jó
Nem kell full áron, hiszen ingyen is játszhatsz vele 1 hónapot boxon....
Csak egy rendes haver kell aki az X hez kapott egy havi game passt és oda adja. Én már el jótékonykodtam....
-
Hm pedig AngryJoe könnyen megtalálta :D
Most olvastam egy belső tesztelő véleményét, aki már nem dolgozik a játékon, de 4 év alatt rengeteg dolgot kidobtak a játékból, nem hallgattak a tesztelőkre, és a mostani kiadás inkább béta verzió, nekem az jött le. Egyszerűen elcsúszott az egész projekt valahol, de már muszáj volt kiadni. Max. 5 óra élvezetes játékidővel rendelkezik. Talán 1 év múlva lesz több tartalom.
Nekem nincs boxom, de így még PC-re sem érdemes beszerezni szerintem full áron...
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.03.29. 08:44:53