176877
banner
  • partizan182
    Csalsz ÉS rinyálsz hogy nem elég könnyű (csalni). De hajrá, szertinem az évtized poénja, nagyon élvezem.
  • darkSectorxxx #172898
    Nem. :) Ez gond? Kinek a mindennapjait nehezítette meg.
  • Zozo76
    te mocskos, koszos csalo! nem szegyeled magad? :D
  • darkSectorxxx #172896
    Ehhez nem kell feltétlen több slot, de ez pontosan így megy.
  • darkSectorxxx #172895
    Csalok, és?
  • arty
    dejó h nem csak én vagyok 40 felett! :D úgykellneked(is)! :D
  • arty
    amikor sajátxboxon / pcanywhere / másxbox háromszögben mennek a mentéseid, mi garantálja, hogy mindig mindenhonnan/mindenhova át is megy a mentés, nem korruptálódik, mindig a legfrisebbet kapod, nem b*szod felül véletlen az ujat a régivel egy konfliktusnál, stb?

én a bw compat miatt elbuktam pár játékom a csodás felőbe-kényszermásolgatáskor (részben-egészében a saját balfaszságom miatt, igen) - de volt pendrivem, amin ott lehetett volna egy BIZTONSÁGI MENTÉS? NEM. ERRE _NINCS_ LEHETŐSÉG az ms konzolján.
  • Harlekin
    Bocs rosszul írtam 2011- be 38 voltam!
  • Harlekin
    Sokkal jobb más meg napokat szenvedl!!!
    Ez az igazi játék!!!!
    És innentől nincs is mit mondani....Mire jó ez a lehetőség!!! Mert ugye a konzol zárt rendszerről lementet adat a pc-n mint ahogy már beraktam pár képet elérhetőséget és lehetőséget, hogy mire használható csalás terén....
    360 on is lementhető volt a mentés.... Voltak képek, hogy bementem random emberekhez multiba és mire észbe kaptam a 999999999999 szintű gyökér egy suhintással levágott valami 999999999 enemit így megkaptam az XP-t és én is ugrottam 999999999 szintre. És törölhettem a karakterem amibe nekem 20-30 óra volt, ha továbbra is élvezni akartam a játékot... Tehát 2 helyen módosíthatatlanul bőségesen biztonságban vannak az adatok továbbra is tartom.....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.23. 11:32:50
  • Harlekin
    2007 óta van boxom 2011 be 34 éves voltam tehát ovi kizárva. Elvonatkozás azért nem mérvadó, mert hála istennek semmi közöm nem volt és nem lesz a ps rendszerhez....
    De attól mert leállt a rendszer még a ps en csak ott volt a mentése!! Miért kellet új hobbi után nézni?
    Most a BOXON is ott a mentés közvetlenül net nélkül elérhető!!!
    A felhőbe a biztonsági mentés van! Vagy használhatod arra, hogy másik boxon bejelentkezel és használod ott éppen akkor azonnal nem kell le meg felmásolgatni penről!

Belegondolsz MINDEN "felhő alapú" az egész internet. Veszett el bárhonnan levelezésed képed, vagy ebből a fórumból csak úgy dolgod amit nem szándékosan töröltek, mert itt azért van lehetőség erre???
    Nem kell messzire menni az iwiw leállásnál 9 hónappal előtte figyelmeztettek több százszor, hogy mit tegyél az adataid megóvása érdekében. Csak úgy nem vész el adat a felhőből ez ziher....

Tehát aki így gondolkodik, hogy a mai világban nincs pluszban a felhőben biztonságban az adat az konkrétan ne hagyja el a házat, mert minden más váratlan szörnyű eseményre nagyobb esély van mint arra, hogy egy időben a box merevlemezén tárolt adat és a felhőben tárolt adat egyszerre fog elveszni....
  • GOTY
    Azért nem eszik olyan forrón a kását. Darky nem feltétlen mond hülyeséget. Nem tudom, hogy emlékszel-e (nem biztos, mert lehet, hogy akkor még oviba jártál), hogy 2011-ben volt egy több mint egy hónapos PSN leállás (most vonatkoztassunk el attól, melyik gyártó rendszere), amikor gyakorlatilag semmit se tudtál kezdeni a konzoljaiddal, mentéseiddel, semmivel se. Az boldogan játszott, aki akkor pendrive-ra mentett, és offline tolhatta a játékot, aki meg nem, az egy hónapig kénytelen volt új hobbi után nézni.

Ment is a fene nagy virnyákolás az interneten, úgy picsogtak a felhasználók, mint a fürdőskurvák. Mellesleg jogosan.

Azaz, bár a felhőt mostanában divatos magasztalni, egyáltalán nem biztos, az adatvesztés bárkit érinthet, és semmi garancia nincs arra, hogy a ma a felhőben tárolt adatod még holnap is ott lesz.

Ha biztonságban akarod tudni az online adataidat, a minimum egy hardcopy mentés, és egy másik online backup javasolt. Annak az esélye, hogy ezek egyidejűleg szarjanak be, egyenlő a nullával.
  • Moby
    Vannak erre mamár szakrendelések, meg kezelés.
  • partizan182
    Se, asszem lútboxokat nyitogat és visszatölti a korábbi mentést ha nem azt a geart dobja amit szeretett volna.
  • Harlekin
    Elhiszem nagyon felemelő lehet, amikor kiplatinázol valamit,ahol halál nélkül kell végig menni, közben meg 1000000 halálod volt, de volt 9999999 mentésed!
    Más meg vért izzadva megy végig 1 mentéssel!
  • Harlekin
    Na akkor, hogy a kőbalta szekció is megértse!!

"Mire kell a többféle mentés???"

Tehát ha az AC. be van 3 slot amit menthetsz, mert a készítők így találták ki! Hogy ne tudj napokat vissza tölteni azért, mert szar döntést hoztál! De te megtartod a 2 nappal az előtti 50. mentésed tehát így akkor te csalsz! PONT!
    A többféle az a játékban fellelhető mentésekre vonatkozik!!! Ha abba egyet tettek akkor annak oka van ha 10 et vagy 3-at annak is! Ha béna vagy és elcseszel valamit az 1 nél de a 10 nél is akkor kezd előröl!

De ha te ezt megkerülöd CSALSZ!

Na így világos a TÖBBFÉLE értelmezése!!!

A kőbalta részt meg leírtam, a felhőben minden ugyan úgy tárolódik mint a boxon, sőt több mint már ezt is kitárgyaltuk a boxon tárolt adat sérülés lehetősége miatt...

Az érdektelenség nem kizáró ok, hogy másként vélekedjek...
    És amint látod nem csak én vélekedek így a penes marhasággal kapcsolatban!
    Sőt valahogy csak eljutott a gamer társadalom oda a konzolgyártókkal karöltve , hogy széles körben elfogadott és használható a felhő mentés! És nem láttam tele sírva a netet, hogy valaki bukta az adatát a boxon is meg a felhőbe is!
    Sőt rajtad kívül se látok nagyon olyat aki sírna a penes mentés hiány miatt!
    Ellenben van olyan akinek olvastam írását, hogy bukott egy penes teljes állományt!( Nem ismered véletlenül???Darkal kezdődik és sector a vége!)

De mint már leírtam maradj nyugodtan a kőbaltás megoldásnál!

• darkSectorxxx #172884
    "Mire kell a többféle mentés???"

Itt kezdődik a probléma.

2 opció áll fent.
    1., Nem olvastad el amit írtam
    2., Nem érdekel ez a dolog.

Ettől még létezik.
    Leírom megint.

Van pl egy játékod, ami automatán ment, vagy több mentésed van, mondjuk ACO-ban 3.

És te nem akarsz felülírni egy slot-ot a mentésekből. Mert szükséged van arra a mentésre, ami már megvan, ekkor elmentheted azt is, meg amit fellülíratsz, azt is.
  • darkSectorxxx #172883
    Egy szóval nem mondtam ilyet.
  • Zozo76
    Tehat akkor az esti film cime: DarkSector es a Pendrive... Avagy a kobalta bosszuja!
  • Harlekin
    De azt amit a pendrive-on lehet, többféle mentést, azt sok játéknál nem tudod a felhőben, mert fellülír.

Mire kell a többféle mentés???
    Ha a játék alapból nem támogatja, de te ennek ellenére lemented a későbbiekben a hibás döntéseid orvoslására teszem azt. Akkor csalsz!!!
    Ha a játék engedi a többféle idő pontban történő mentést akkor az a felhőben is ott lesz MIND!
    De biztonsági okból a felhőben a régi mentésed is ott van szinkronizációs okból!

Viszont ha a kutyád megeszi a pent akkor akár hogy matatsz a szarban akkor se lesz meg neked a mentésed OFFLINE se!

Nem kell kényszeredetten válaszolnod mert már 40x megtetted nyugodtan használd a kőbaltát!
  • Harlekin
    Ezt a kőrt már lefutottam vele én is... Számára a kőbalta az isten a légkalapáccsal szemben......
  • darkSectorxxx #172879
    Pendrive egyszer tönkremegy, de nem mind a 3, azt másolgatom max, a szerver meg valahol van, kitudja meddig és milyen állapotban. Ja és a mentésem megy offline is pendrive-ról.

De azt amit a pendrive-on lehet, többféle mentést, azt sok játéknál nem tudod a felhőben, mert fellülír.
  • darkSectorxxx #172878
    Ja nem erre gondoltam, hogy megszűnik, hanem hogy nem szinkronizál néha meg ilyenek.
  • TomStorm
    *Az
    *mentéseid
  • TomStorm
    Au biztos,hogy a szerver jól tárolja mrntéseid a legbiztosabb.
    Sőt,ha hiba van vele akkor kérésre visszaállítják.10 év múlva is.
    A pendrive-od elveszik,tönkremegy vége a dalnak!
  • TomStorm
    Hát ilyen véleményt ezzel kapcsolatban biztos senki mástól nem hallanék!
    Ha van egy szerver ami tárolja mentéseid és az a szerver megszünik akkor általában a játéknak is vége.Vagy átteszik máshova de attól még megmarad.
    Mentsd ki pendrive-ra,szerver off mentéseid is off tök mindegy mit csinálsz,hova mented.
  • darkSectorxxx #172874
    Én most arról írtam, hogy maga az autó feltöltésbe nem bízom. (arra mondtam, hogy a szerver)
    Másra nem válaszoltam most az elmúlt pár napban. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.22. 15:58:57
  • darkSectorxxx #172873
    És ha nem? :D
  • Zozo76
    draga, kedves DarkSector! tulliheged ezt az egesz adatmentes mizeriat. annak az eselye hogy a konzolod es a szerver is egyszerre felejti el a jatekmentest azert eleg kicsi. boven eleg ha a masodik helyen ott a szerver. meg arra sincs szukseg ha nem valtasz gepet, nem doglik be, stb. inkabb vedd kezbe a DS4-et, vagy az XBOX kontrollert es jatsz! :)
  • rastaman
    lol, kezdődik megint a #pendrivegate ? :D
  • Moby
    Jólvan, azért maradjon pénz az alufóliasüvegre is!
  • darkSectorxxx #172869
    Nem 800, de ja. Hogy pontos legyek 3 darab ~800 ft-os. :)
    Mert 3 pendrive-ra mentem.
  • Moby
    >De a többszáz órás mentéseket nem merem a szerverekre bízni.

Ezért inkább 800Ft-os pendriveon tárolod.
  • darkSectorxxx #172867
    Hát ezaz erre utaltam, van amikor igen van hogy nem :D
  • Zozo76
    ertem, de a kerdes nem arra iranyult hogy te miben bizol meg. :D

tud menteni automatikusan, vagy sem, ez a lenyeg! :)
  • darkSectorxxx #172865
    Én mindig abba bízom meg, amit én csinálok, mert azt tudom hogy megvan.

Sima kis single játékoknál nekem nem lenne gond a lutri. De a többszáz órás mentéseket nem merem a szerverekre bízni.
  • Zozo76
    na, este megadtam neki manualisan a jatek adatok menteset a felhobe. fel is mentette. de! most akkor innentol kezdve automatikusan menti mondjuk minden kikapcsolas elott mint az xbox, vagy manualisan kell allandoan csinalni?
  • Zozo76
    csunyak! amugy eleg szomoru hogy szarnak ra, mert azert a legutolso bf nyilvan elsok kozott van a lovoldozos jatekok mezonyeben. az a helyzet hogy jobb ezt pro-n jatszani, marcsak azert is mert tobben is vannak a jatekban. mondjuk a kontrollerrel kinlodok meg rendesen, de ahhoz kepest hogy eletemben elosszor jatszottam Battlefield-et, DS4-el, rendesen kiosztottam par headshoot-ot, a Cei Rigotti-val. mar amikor nem a D-pad kornyeken kerestem eppen a bal analog kart... :)
  • darkSectorxxx #172862
    Mentés az a legrosszabb, engem nem érdekelne a grafika, de ha a mentéseimmel lenne gond, enyhén kikelnék magamból.
  • Moby
    Nem kapott, és már nem is kap. A PS4Pro 1 évvel előbb jött ki, sokkal több akkori cucc lett pro-ra patchelve, amik X-re már nem.
  • Zozo76
    Tegnap este mar annyira szar lett az XBOX ONE X hogy kiirogatta, nem tud menteni. A multkor is jartam mar igy, szartam ra, el is veszett vagy 2 ora jatekido a Watch Dogs 2-ben. Kinlodik a menuben, latszolag lefagy aztan tovabb mukodik, meg ilyenek. Na a lenyeg hogy mondom akkor itt a vege, kuldom garis javitasra. Vegig is mentem a support oldalan, majd irja a vegen hogy valami matrica szeruseget kuld email-ben, azt kell kinyomtatni, es raragasztani a dobozra. Azota eltelt vagy 3 ora de meg nem ert ide az email. :)

Tegnap mar csak azert gyilkoltam a gepet hogy osszehasonlitsam az XBOX ONE X es a PS4PRO verziojat a Battlefield 1-nek. Hat baromira meglepodtem rajta. A TV mindket bemenete ugyanugy van beallitva, tenyleg semmi elteres nincs egyik parameterben sem. Latszolag nincs kulombseg a ket verzio kozott, talan a PS4PRO-n kicsit mintha nagyobb lenne a textura felbontas, de lehet csak beneztem. Azt viszont nem, hogy XBOX ONE X-en alacsonyabb felbontasban fut a jatek! Nem kapott patch-et hogy kihasznalja az X-et vagy mi? :)

Ugyanolyan palyara mentem be mindket verzion (ures szerveren), ugyanoda alltam direkt. Kisebb a felbontas X-en, pixelesebb is a kep. Termeszetesen mindket konzol 4K/HDR beallitason van...