176776

-
PC-n olyan szerver NINCS ahol nem futsz össze csalóval.... -
Velünk ???
Megint fordítva ülsz a lovon. Itt ismét neked vagy is nektek van bajotok nem nekünk. Ti szenveditek ennek a részét nem mi akik használjuk. Ha ti ellenzők lennétek többen akkor valószínűleg nem lenne és lenne az a fostenger ami a ps3 korszakról elmondható az ingyenességnek köszönhetően, hogy többet állt a ps rendszer mint ment.
Mivel most fizetsz így nem tehetik meg, hogy leszarják, mer akkor jogosan jön a népharag... 1 óra leállások után is ömlik rájuk az átok az ingyenesnél meg napok voltak, (ha szeretnéd rakok ps 3 topikbol be pár hsz-t ahol szidva van...)
Tehát ha mást nem is de az elvárt minőséget fizeted meg!
Azt meg ne kezd el magyarázni, hogy PC-n vagy a saját zárt rendszerű konzolokon mekkora mértékű a csalás! A PC-k alapból felkészítve vannak a csalásra szoftveresen és hardveresen is nem kell ecsetelnem a régi kártyákat amik alapból tudták a wall hacket! -
Nem annak egy nagy előnye van, hogy ingyenes így boldog boldogtalan ideig óráig játszik vele. Én is kipróbáltam... Nem mondom, hogy szar, de nekem ez a végjátékos szükségszerű építkezéses baromság rohadtul nem tetszik és vannak ezzel még így páran... -
partizan182 #172795 Nem az van hogy fokozatosan át a nép Fortnite-ozni? Nagyon felrobbant mostanában, concurrent playersben Feb eleje óta veri a PUBGt. -
Miért ír bárki? -
TomStorm #172793 Akkor minek írsz róla véleményt?? -
Volt, PS3 full csak csalókból állt. :)
Amúgy ennél szánalmasabb dolgot még nem láttam az életben mint a ps3 inygenes multi utána ps4-es fizetős multi.
Igazából ma sem értem még ezt a jelenséget.
Annyira szánalom.
Emlékszem kijöt a CoD AW, és leszedtem a régi ps3-ra a crossbuy miatt, és a multit ott nyomtam a ps4-en meg a single részt....OMG, szánalomtenger.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 20:38:09 -
Ezt elhitették veled, meg néhány másik előfizussal. ja ezt tudtuk. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 20:35:01 -
+1 Hálisten nem. -
A legtöbbek által. Itt a kulcszó. Ja. -
Milyen, olyan? -
Itt a szigoru zárt rendszert meg az odafigyelést fizeted meg, ha akarod és így kapod a csalás mentes játékot... Ez pc-n soha nem lesz... -
ps3on, wiiun sok volt a csaló az ingyenmulti miatt? :D
amikor ingyenhétvége van xboxon, sok lesz hirtelen a csaló? :D
haggyámá.....
(ha félreértettelek és nem vontad összefüggésbe a kettőt, akkro sry!) -
TomStorm #172785 Nem sok van ilyen de azt jól pofán röhögni!:) -
TomStorm #172784 Semmi gond.Ne adj olyan valaki véleményére aki azt se tudja mi az,hogy Pubg!
Jó nagyot röhögni az ilyeneken!:D -
Szerinted fos... bizonyítottan a legkedveltebb multi játék. Így tökéletes példa. -
Ezzel csak egy a baj nincs olyan szerver -
Na eladás a növekszik.
Bubg amúgyis fos...nem bizonyít semmit. -
Igen ingyen játszhatok haverokkal, ingyen választhatok olyan szervert, ahol nem találok csalót.
Lehet a pubg egy szenny, de a 999 játék nem, das 3 coopba tökéletesen csalómentes....
Köszönöm. ha választanom kéne, akkor inkább nekem kelljen váltanom lobby-t de legalább ingyen. -
Kibasztak 3 millát másnap ugyan ezek megvették és ott folytatták ahol tegnap kirakták őket... -
Az hogy pcn az ingyenességnek ára van. Nulla tiszteséges játék, de legalább ingyen van...érdekes lenne,ha ezért valaki pénzt merne kérni...hiszen akkor ezzel foglalkoznia kellene. De ezt senki nem tudja megoldani... -
És ez mire bizonyíték?
Mellesleg ott ingyen baszták ki azt a 3 millát, az is furcsa, hogy nem kértek pénzt a takarításért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 17:41:56 -
Pc-n csak pubg ból 3 millió csalót raktak ki mostanába! A bf meg cod stb ről nem is beszélve.... -
jah tééleg igazad van, nem is, hanem csak olyanok, akik megijjedtek a havidíjtól. :D -
Konzolon wh meg aimbot csalók voltak? -
Jah multiztam a ww2-vel, csak kizárólag csalók játszottak.
Persze konzolon a csitereket az tartja vissza hogy befizeted az évi 13k-t, még csak nem is foglalkoznak azzal, hogy nem lehet úgy belenyúlni a játékokba mint pc-n, áh dehogy....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 17:21:13 -
És ez most,hogy jött ide. Hogy ps pluszér mit kapsz? -
A pc multirol azt lehet tudni,hogy több a csaló mint a tiszta játékos.És ez köszönhető a fene nagy ingyenes szabadságnak.... -
Nem kapom? akkor adom?
-
Pc platform miatt tudjuk, hogy a multi az ingyen kéne hogy legyen. :) -
valójában ezeket nem KAPOD
a multit, a kedvezményeket paywall mögé tették... elvéve a nemfizetőktől.
amit kapsz, az az ingyenjátékok bérlete (kivéve x360), felhő. az tiszta: pénzért extra szolgáltatás. -
"Viszont a Goldér cserébe kapsz MULTIT, ÁR KEDVEZMÉNYT, JÁTÉKOT, FELHŐT, STB STB STB.... "
PS Plus-ért pont ugyanezt kapod... -
nem, az a szolgáltatás egy acsihunternek kánaán :)
egy új boxosnak, kazuárnak szintén. ócsón, sok jó gém.
plusz nem látom, hogy veszéleztetné a hagyományos modellt.... (bááár pl az EA access miatt érzékelem, hogy némi leárazás elmarad... vegyé passzt, ha ócsógémingelni akarsz :/ szóóóóval, ha nagyon akarok, tudok rajta picit szorongani! :D )
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.09. 11:05:51 -
Ha lenne annyi 5ft-osom ahányszor ezt leírtad, életem végéig fizethetnék a backup-ért. :D -
Nem szenved senki szerintem, én legalábbis pont ezt magyaráztam ps meg pc-n én is vígan elvagyok. Csak azt mondom, ne vedd alapnak azt, hogy te havonta fizetsz még olyan funkciókért, ami csak itt fizetős.
Ezt meg standard-nek veszed, a többi meg elavult őskori lelet. :)én örülök ha neked nem számít miért fizetsz és mennyit, de ne legyen ez alap.
Mert ebből fakad a többi szarság is.
A sok előfizetés legalizálja a faszságokat. :)
Lootbox is ezért él, meg az összes többi.
Mert annak is van egy egészséges része, meg egy, amit emberek idéztek elő.
Amivel megint nincs gond, de nem számítson alapnak már. :D -
És ha tudnád, hogy jelenleg a game passom-is 2018 11.10 ig aktív, akkor biztos még rosszabbul éreznéd magad.... 
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.09. 10:55:37 -
:) -
Nincs hát. Igazad is van. Nem értek a fizetős mentésekhez. :) -
Na itt befejeztem veled, mert fogalmad sincs erről az egészről........
-
És a fajtája ránkszabadította sajna, mára mindenhol fizetős (vagy az lesz - bár nintendot nemtom végül/már bevezette-e).
És hála istennek ezt nem a fajtám szenvedi meg hanem ti! Tehát CSAK neked vagy nektek van ezzel gond. Nekem nyugalom van én elvagyok így itt. Nektek van ismét gondotok nektek kell ezzel a tudattal együtt élni, hogy vannak olyanok akik miatt veletek ki van cseszve... Én meg szimplán jót derülök a ti mérgeteken!