XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Hiába ölöd meg a parancsnokot ha elõtte nem pukkantod el a lõszer raktárt.Ha elõbb ölöd meg akkor a pötty 1 darabig ott marad és majd valahova Újra berakja a parancsnokot.

Más amin akkorát röhögtem,hogy mééééggg.

8 as secnek vége kiszednek animusból jön 1 desmondos küldetés amin behánytam annyíra 1 igénytelen baromság volt és sorolhatnám még a negatívumokat.De hála istennek letudtam.
De miután vissza megyek a templomba jön ott is 1 kis ugra bugra meg maszlag,de...
Amit ott desmond mond azt mindent elmond magáról az egész játékról.
-Na lássuk mivel traktál megint a templom...
Na ezzel el is mondta,hogy a játékba ennyit is ér az egész történet úgy ahogy van!<#nevetes1>
DarkSector
jaja. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Igen, az ölég durva.
Viszont az intró zenéje üt.

Adversus solem ne loquitor

TaRka0107
ÚÚÚ várós!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Egy dolog zavart, megégett emberekbõl kettõ is van a felvezetésben. Oké 1-2 pillanatra, de hogy premierbe látom atomjaira kidolgozva, ráadásul még élnek is abban a pillalatban😞 nincs már semmi határ, és ez most már nem tetszett. A többi része COD, ahogy eddig is.

A felvezetõ story komplexebb volt mint a BF3 egésze😄 mondjuk nekem ezek a karakterek ismeretlenek és kellene az elzõ rész hozzá, de ez pozitívom, hogy összefügg a dolog és nem csak random rattata. 60 fpstõl lefolyik a képernyõrõl grafika meg még szebb, még jobban néz ki.

Töltök fel videót az elsõ 20 percrõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TaRka0107
Most a BO2-ben is dõlni fog valami nagy szar. Trailerben már benne is volt. Jó hogy ellõtték, már annyi ilyet láttunk😄

Moby
Há persze, de amikor elõveszem a rondábbik ódalam, arra rögtön ugrik mindenki. Itt is.
És akkor mondja nekem bárki, hogy lehet a zemberekkel normálisan is beszélni.
Lufaxt. Má arra is lusta vagyok, hogy megpróbálkozzak ilyesmivel. Ha úgy kezdem, mintha a seggembõl rántottam volna elõ, azzal annyi nyerek, hogy azonnal odafigyel. Nem fog szeretni, amit telibekettétorkonszarok, de legalább figyel.
Szóval kéretik eszerint értelmezni a pósztjaimat 😄

/update: gliccselt közben egy nemlétezõ parancsnokot az AC3, csak a piros pötty lógott e levegõben, de annyira jól szórakozom most vele, hogy azonnal meg is bocsájtottam neki 😄 Reload, utána má ottvót, lenyaktam a vágját, felhúztam a zászlót. Ennyi 😊

Macccy
NEM TUDNAK olvasni, mindig mondom! <#shakehead>

"Atomot nekik! ... Atomot a bestiáknak!"

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Ennyiiiii! <#nevetes1>
DarkSector
Jópofa.

miért is érzek minden áldott alkalommal egyfajta trendet évente...mikor most az AC3 és Tomb Raider átvált minisandbox-öserdõben öld az állatokat....stílusba, meg például tavaly volt a Crysis-BF3-COD-ban az hogy muszáj egy magas tornyot ledönteni és azt fekve végignézni átvezetõben stílus.

És még itt-ott tudnék találni, persze lehet mindez a véletlen mûve.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Ja igen: közben mivel csak piszkálta a csõrömet, Harle hatására folytattam olyan szemszögbõl az AC3-at, ahogy még soha: fõszálat leszarom, és csinálok minden mást, és azt kell mondjam igaza volt: ez így egészen jó, sõt, még élvezem is 😄
update: mivel ez az idén a második nekifutásom volt a gép eladására, és megint csak az agyhalott faszkabátok találtak meg, berágtam, és levettem a hirdetést a faxba. Inkább itt álljon majd, mint valami csóringer, olvasni és gondolkodni képtelen nyomoronc piszkálgassa az ostoba kis virsli ujjaival.
Kiírom a hirdetésbe bolddal, nagybetûvel hogy posta és beszámítás nincs, ezek után jön egymás után 5(öt) olyan üzenet, hogy "lenne egy nem rgh képes boxom, beszámolnád-e, és postáznád-e?".
Hát a lófaxt.
Pusztuljon mind.
Bebaxom a classic mellé, az sem volt már bekapcsolva vagy egy éve, de tonképp tegnap egész jót játszottam az AC3-al, szóval még bármi is lehet 😄DD

Moby
Megnéztem.
Gyûlölöm a ratatákat, de ez egészen jó, még nálam sem verte ki a biztit.
Jól is néz ki, 60fps, jó a rendezés, sztori így az elején a ratatákhoz méltóan kurvagáz, de ez itt már védjegy 😊, és nehéz. De azt úgy kell érteni, hogy normálon 15 perc alatt haltam vagy 5x, szóval ez nem viccel.
Persze nem multizok, és tõlem a dunába is lövethetnék az összes háborúsratatás faxságot, nem is értek hozzájuk, hogy most épp melyik csapat meg melyik moci küzd kivel és mivel, ki ellen, de akik eztet csinázták azok ügyesek 😄

orichalcos
Aki Halo fan, azok oda lesznek meg vissza ha megnézik a Terminal videókat.

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Ó és kimaradt hogy frissült Halo Waypoint, tessék újra letölteni akit érdekel. Végre megnézhetem Terminal videókat.

orichalcos
Nem, ez az érkezõ 3x3 map pack-hoz van. Így olcsóbb mintha megjelnéskor vennénk meg a map-okat. Persze limitedeseknek benne lesz a dobozban ez a pass, nekik nem kell megvenni. Spartan Ops 2. évadáról még semmi hír hogy mennyibe kerül majd.

Macccy
És az jó az összes Spartan Ops évadra majd, vagy minek?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Halo 4 Season Pass elérhetõ live-on. 2000ms pont értékben.

Totti5
AC3 erdõ szaladgálás, vadászat, elsõ találkozás a tó partján legelõ medvékkel...

TaRka0107
Igen, már elõbb írtam. Multira leszek kíváncsi, de még nem fogok vele inkább multizni megjelenés elõtt.

Totti5
Vagy videó?😄

Gondolom olyan mint a többi COD, de majd megdemózom. Ami jobban érdekel az az Epic Mickey 2.

Muttley
CoD Black Ops 2 - elvileg kint van
aki tolja már, jöhetnek a vélemények 😊

Just do it :)

Macccy
Nem szpemmelem ide a Halo 4-et, nem azért mondom, de abban minden fullos Motion Capture, mutatták a sok dev diary-ban. Az arcok fõleg! Ez és az L.A Noire követendõ példa

Macccy
Szinte leírtad szóról szóra mi bajom a sorozattal! Én csak egy velõs, tömörített mondatot tennék hozzá: ha játszottál az egyikkel, játszottál minddel - és NEM csak az azonos játékmenet okán!

Ennek ellenére ahogy Totti is leírta a látványt ... egy virágbolti palántát megér a dolog ...

Harlekin
select gomb térkép feletti ikon...3 részre van osztva boston rálépsz a területre és kiírja.
Victor1103
Persze abban én is egyetértek hogy minél nagyobb egy játékben lefedett terület annál nagyobb a bug valószínûsége pláne sandbox játékok esetében( Skyrim), de pont az Ubisoft volt az aki be tudta bizonyítani az ellentettjét is a dolognak a FarCry 2-ben.
Ott is hatalmas terület volt, dinamikusan változó idõjárással, állatokkal, rombolható környezettel, napszakváltással, heggyel, dombbal és egyéb eltérõ talajviszonyokkal mégis és nagyon minimális buggal találkoztam a játék során. És olvastam egy cikket hogy állítólag a Farcry 3 területe ötször nagyobb lesz. A videók alapján a bugok mennyiségét még nem tudom leszûrni, de látni hogy grafikai téren a minõséget nem adják alább.

Viszont szerintem már ebben a generációban vannak olyan mûfajok (pl autós és sport játékok) ahol már eléggé közel van néhány produktum a fotorealizmushoz és a következõ generációban már csak a nagyon apró részletekben vagy a mennyiségben( több autó, több ember egyszerre a képernyõn) tudnak majd többet nyújtani.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DarkSector
Csak óvatossan a multizgatással. 😄

"Egy szabotázs következtében tényleg meghalnak a Borderlands 2 karakterei

A hibára már van megoldás, de a frissítésre még várni kell.

Az elmúlt napokban egy furcsa jelenséget fedeztek fel az Xbox 360-on a Borderlands 2-t játszó felhasználók: mintha járvány söpört volna végig a virtuális világon, sorra „pusztultak el” az avatarok, a karakterek.

Azóta kiderült, hogy egy szoftveres sérülékenység áll a háttérben. A jelenségre még október 22-én figyelmeztetett a Gearbox. A probléma oka, hogy a konzol feltörésével, a több egyéb lehetõséget is megteremtõ „moddinggal” illetéktelenül lehet aktiválni egy alapértelmezésben kikapcsolt, rejtett játékmódot („badass mode”😉, mely a normál játékmódban elérhetõnél sokkal erõsebbé teszi a virtuális harcost. Ha valaki egy olyan ellenféllel játszik, aki aktiválta ezt a módot, annak a karaktere nem újraindíthatóan veszíti el a küzdelmet, hanem végleg törlõdik a rendszerbõl. Ráadásul a badass mód terjed, átadódik az interakció során.

A Gearbox arról számolt be, hogy már készítettek egy javítást a hibára, de idõ kell, amíg a Microsofttal együttmûködve a frissítés elérhetõ lesz."

Totti5
Grafikához annyit, hogy az elõzõ részekhez képest ezen a téren nagyot fejlõdött. Egyrészt a térkép brutálisan nagy, másrészt hatalmas erdõt kell megjelentetnie sûrû növényzettel, égbe nyúló fákkal, ami közlekedési útvonal is egyben, ráadásul mindezt úgy hogy csilli villi is legyen, de még ez sem elég... a térképen hegyek is vannak és oda is el lehet jutni. Nem csak hogy sikerült megcsinálni mindezt, hanem még szép is. Az erdõ él, köd, szálló falevelek, beszûrõdõ napfény... mindezt a szokásos textúra és képélesség minõségében. Nagyon jól néz ki. Ha most betenném az elsõ részt elsöprõ lenne az eltérés az AC3 javára, csak hát hozzá vagyunk szokva a jóhoz, így hamar rámondjuk hogy már nem esett le az ember álla.

Az pedig nagyon vészjósló, hogy egy ilyen játékhoz annyi pénz és erõforrás kell mint 3 másik 10órás AAA játék elkészítéséhez, ráadásul nexgenen minden mérce, minden elvárás duplázódni fog. Ez valahol el fogja érni az erõforrások határait, mert nem lehet a végtelenségig csinálni.

Beszédes dolog, hogy mennyire drága és idõigényes az arc mósönkepcsör. Technológia adott, de még sem használja senki, pedig a mostani enginek ki vannak fejlesztve, ki vannak forrva, de még így sem alkalmazzák. Nextgenen majd fogják amikor minden sokkal drágább lesz?

Bugokra meg visszatérve. Ahogy nõ egy játék összetettsége úgy nõ a bugok száma is. Már írtam hogy szinte minden nagyszabású sandbox és nyitott világú játék hemzseg tõle. Nem hinném hogy mindenki szarik bele és határidõre kell kiadni, hanem egyszerûen annyira összetett és annyira sok, hogy nem lehet minden dologra felkészülni és nem lehet hibamentesen megcsinálni. Biztos lesz pár peccs AC3hoz is, ami sok mindent fog javítani.

Hogy a játékról is legyen szó. Most érek a fiatal Conor végéhez. Végre kipróbálhattam az erdõben a fákon való közlekedést. Elismerésem a fejlesztõknek, nagyon jól meg lett oldva, persze az alapmechanika adott volt, és szinte úgy mûködik az egész mint az épületeknél.

TDC Geronimo
Teljesen egyetértek <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Victor1103
Nos végigvittem az Assassin's Creed 3-at, de inkább nem csak a játékot hanem már anblock az egész frachise-t értékelném.

Hát hol is kezdjem: Elég vegyesek az érzéseim. Ha kellene jellemeznem a játékot akkor úgy fogalmaznám meg, hogy úgy tett le rengeteg újítást az asztalra, hogy közbe semmi maradandót nem nyújtott.
Minden potenciális újítást ellensúlyoz valami középszer, valami negatívum.

Történet:

Nagy volumenû több koron átívelõ történet, kontra súlytalan tálalás sok vontatott feladattal. Leginkább ez mutatkozott meg nem csak a feladatokban hanem a történetben is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Connor indián haverjának a halálát még most se értem miért volt, de már nem is nagyon izgat. Charles Lee megölése is. A jelenben kiteljesedett eseményrõl meg ne is beszéljünk. Kicsit olyan Mass Effectes ez is. Sovány tálalása a végkifejlettnek. Az, hogy az emberiség megmenekül azt már a második rész végén tudni lehetett ezért kár volt végigvinni. Mi lett az emberekkel azután? Desmond meghalt? Stb. Nem tudom ki hogy van vele de én szeretek választokat kapni mindenre ha már 5 játékot végigtolok.

A rengetek szereplõ akiket a részek folyamán ki kellett nyírni azok is olyan sokan voltak olyan random, szóval 100 szónak is 1 a vége a történet nem volt felépítve kellõképp ahhoz hogy eléggé izgalmas legyen nekem.

Játékmenet:

Ez abszolút középszer megint. Látni lehetett részrõl részre, hogy egyre több újítással próbálták meg feldobni az újabbnál újabb részeket, de ez mind mit sem ért mivel az egész harcrendszer már alapjaiban ingoványos lábakon állt. Ide nagyon kellett volna a Prince of Persia kombórendszere mert ami itt volt a 3 részben is az egyszerûen gyenge volt. Hiába a tomahawk, kard, pisztoly, nyíl, szablya, furkósbot, dárt, fõstgránát stb, stb egyszerûen a harcrendszer mégis olyan egyszerû maradt mindvégig mint egy facsipesz.
A küldetések se voltak kellõképp változatosak mindig volt valami vontatott amire csak rátett még egy lapáttal a buta AI ami néha nagyon gáz volt.
Játékmenet terén lehet viszont felhozni a játék egyik legnagyobb pozitívumát amivel minden egyes új konzol premierjén nagyon lehet durrantani ez pedig az "oda mész ahova akarsz" megvalósítás. Nekem ez a játék volt az abszolút Sandbox.

Grafika:

A grafika az elsõ részben forradalminak számított én is csak néztem hogy a mostani generáció elején így néz ki egy játék. Ahogy viszont jöttek az újabb részek egyre inkább lankadt a Wow faktor. Persze a csúnya jelzõt sose aggatnám egyik részre se csak az évek folyamán nem igazán láttam azt a fejlõdést amit el lehetett volna várni. Az elsõ, második és harmadik rész között szemmel látható volt a grafikai különbség csak amíg a grafika egyre szebb lett az Ubisoftnak úgy lett egyre nehezebb összetartani a vázat a játék körül. Magyarul részrõl részre egyre bugosabb lett és a harmadik részben nem egyszer kellett visszatöltenem játékállást grafikai bug miatt. Persze az ember elnézné, de 3 év fejlesztés után már elvárható lenne hogy bugmentes legyen a cucc. Szerintem egy fél év polírozás kellett volna még neki.

Leírva az összkép elég negatív és lehúzó lehet, de ennek ellenére mégse bántam meg hogy játszottam bármelyik részével is. Látni lehet hogy a Ubisoft törekedett minél precízebb játékokat, trilógiát alkotni és ez az igyekezet becsülendõ, de mint az elején írtam nekem minden pozitívumra akadt valami negatívum is.
Megérte a belefektetett idõ, hogy végigkövessem Altair,Ezio,Connor és Desmond történetét, de most már inkább ne tervezzenek jódarabig ezzel a franchissal hanem a Watch Dogs-ból próbáljanak egy mégjobb trilógiát kihozni a nextgenben.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

orichalcos
Ez is igaz. A kettõbõl kellene egyet csinálni.

Macccy
De a Wars féle hiányos, nincsenek benne a Forerunner novellák, sem a Reclaimer (ami a Halo4-gyel indul)

orichalcos
Nekem kicsit kevésnek tûnik. MIntha a Halo Wars-ban lévõ timeline hosszabb lett volna. Ettõl függetlenül jó cucc, köszike.

TaRka0107
Call of Duty Black ops 2 RF

Mr Manson
Honnan lehet tudni AC3ban hogyha valami fennhatóságom alatt van?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
Nem is ezért írtam csak szimplán példának okán.Én ezt tökéletesen el tudom fogadni és nem is érdekel még gondolkodás szinten se hogy ez miért van így vagy az miért nem úgy.De mint ahogy olyan gép sincs ami a DNS be kódolt emlékeket újraékeszti...Szal lehet még elõrébb gondolkodni ha akarunk hogy már hol bukik a dolog...<#nevetes1>
Totti5
Jó az már a játék elején felvetheti az 5 milliós kérdést, hogy ha havazik, mínuszok vannak, akkor hogy lehet a karakterrel úszni 10 réteges hacukában. Ilyen szinten nem kell belemenni, mert ha meg nem lehetne úszni, akkor az lenne a gond hogy miért nem😄

Játék.

Harlekin
Miért a börtön az jobb?A töketlen faszakodás azért,mert nincs rajta a gönc már hót hülye.
Amúgy meg szerintem unták már õk is a végén a készítést azt csak legyünk túl rajta efktusba így csinálták meg...<#nevetes1>
Amúgy meg ki a tököm úszna a folyóba télvíz idején havazás közepette"schirillán kívül"
Kiváncs lennék ki bír ki 1 szalmakazalba,falevél kupacba való érkezést 150 méter magasból stb stb.De mindenre a magyarázat,hogy EZ csak 1 sima játék ennyi se több se kevesebb JÁTÉK.Itt mindent lehet mint a filmekbe és így kell felfogni nincs értelme még gondolkodni se a miérteken.<#kacsint>
Macccy
Minden rajongónak, érdeklõdõnek (oriic neked különösen) ajánlott olvasmány, egy nagyon jól összerakott HALO TIMELINE! Teljes történelem és a novellák rövidítve, sajnos csak angolul!

Szerintem állat, rengeteget tanultam belõle ...

TDC Geronimo
Megvárom a single DLC reviewt vétel elõtt, mert azt írták a 3 rész 3 óra tartalom lesz, de a ps exkluzív tartalomra is 1 órát írtak és 20 perc se volt pedig nem siettem 😄

grebber
Már a pénzen járt az agyuk gyorsan legyen vége aztán jöhet az igazi pénzforrás a DLC-k tengere!

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Még 2 számomra értelmetlen dolog AC3al kapcsolatban. Spoilerbe, mert erõsen story spoiler, aki nem vitte végig ne nézze meg!

Haythem leszúrása és Lee meglövése annyira bugyuta módon volt megcsinálva, hogy csak néztem, hogy ez most wtf. Haythem simán szabadon hagyja connor kezét amivel egy egyszerû mozdulattal nyakon szúrja õt, egy ilyen tapasztalt embert? Lee meg csak állt, mint egy pöcs és simán hagyta, amíg a fegyverért nyúl connor az oldalán és hasba lövi. Ez is wtf volt 😄 Ezeket olyan epic módon meg lehetett volna csinálni. Nem volt ötletük?

Harlekin
Ezekkel az üldözése részekkel komoly bajok vannak akkor ,mert nálam most volt 1 hasonló eset "7 es szinkron"és ezen kívül is volt már.Utolértem az üldözöttet és semmit nem lehetett vele csinálni átszaladt rajtam ha lelõttem akkor meg deszinkron szal... basztam a földhöz a kontrollert 6x kergettem körbe körbe a parton meg a városba ugyan azon az útvonalon.Arról nem is beszélve hogy a teljes szinkronhoz kellett volna az,hogy senkit ne lökjek félre.
Amúgy most Értem át N.Y.-ba és az összes hajós küldetés eddig kész, bostonba,tanyán,hegyvidéken minden küldetés kész összes láda eddig kinyitva összes toll összeszedve minden tanya küldetés kész.Minden tuskóláb csetresz begyûjtve.Teljes boston a fennhatóságunk alatt van.A szerzõdéses assassin küldetésekbõl is pár darab kész.A gaszdaság is dörög rendesen 5 szekerem megy folyamatosan bostonba.És így hogy minden a miénk 10 % a kockázat hogy odaér szal mindig odaérnek.Vadász küldetésekbõl a 3-as ba tartok de 5 területen nem találom az utolsó állatfajtát.Pedig már csak ezek kellenének és az is kész lenne.
Csak ezért jöttem át NY-ba!!!Mert magát a Fõ storyt méla unalommal csinálom csak túl legyek rajta,mert nem is tetszik nem is érdekel.
Animus adatbázis 76% on van
DNS szinkron 56 és 24óra 50 perc van eddig benne
Macccy
Huhh, akkor utoljára a San Andreas-szal játszottál a GTA sorozatból. Ott a feka 'homie' valóban mást se csinált. 😄 Na de a GTA IV mindhárom epizódjában sokkal jobb mellékküldetések voltak már, majd egyszer próbáld ki!

Persze az AC 3-ról sem mondhatom, hogy rosszak lennének, hisz nem játszottam még vele és különben is azt mondják itt a srácok is, hogy g*cijó egyik-másik mellékszál. Ám ha helyesen értelmezem, a gond éppen ott van, hogy a fõ történetszál laposabb és kevésbé üti meg a szintet, így talán jobb lett volna, ha a készítõk beteszik a kötelezõek közé az ilyen jó mellékküldetéseket!
De csak találgatok, annak alapján amit õk leírtak, hisz nem játszottam még vele, mondom ...

arty
én pl tudom magamról, h ha lepörgött a credits, semmi erõm már mellékküldetéseket csinálni 😊 jópárszor jártam már így, amikor nem is számítottam még a végére és .... paff 😊

Forza.

Macccy
"Ott tartunk ...?"
Azt, hogy Te hol tartasz azt nem tudom pontosan, de én már az ACII óta ott tartok, hogy nem jó. De sose mondtam ennek ellenkezõjét, nem értem min csodálkozol.

Seth
A vége után visszadob a játékba, szóval csinálhatod tovább.

PSN ID.: Beegabor

Mr Manson
AC3 ha megan az összes fõszál, maradhatok befejezni a melléket és a gyûjtéseket?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Totti5
Melléküldetések sok esetben rengeteg játéknál több titkot, tartalmat és lehetõséget rejtenek mint a fõszál. Olyan játékban ahol adott és tartalmas mellékesek vannak ( tehát nem a GTA féle, gyúrunk vazeg szint ), ott meg kell csinálni. Az nem negatívum, hogy ez miért lett mellékes. A játék része, ha érdekel a játék megcsinálod, ha az a lényeg hogy 10 óra alatt letudd akkor nem csinálod. Mellékesekre egy normális végigijátszás alatt nem úgy kell tekinteni, hogy mellékes. Pl Fable játékokban is a mellékesek baromi ötletesre sikeredtek.

grebber
Én most vagyok 13 óránál a valóságos gameplayben (amit a game beépített órája ír az fingom nincs mit mér mert az a fele kb) és most vagyok a 10-es résznél és 12 van!

Next PC upgrade: 2022

gduck
Na ezért játszok én este tíztõl hajnal kettõig <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN