XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most is a Black Ops 2-nél az rgh-sok életét probálnák keseríteni igaz kevés sikerrel,mert van rá megoldás.
Next PC upgrade: 2022
engem nem a sztori motivál, az csak amolyan keret, hogy mégse a pontokért megyek. illuzió, amivel nem törõdök, elég a tudat, hogy van 😊
Forza.
ÁÁÁááááááá órák vannak hátra csupán! <#vigyor>#vigyor> Szinte már az ujjaim közt érzem a UNSC doboz amorf formáit!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Megkaptam a jelmezt😊 de elõtte hajókáztam is egyet. Annak a kidolgozása és hangulata rendesen földhöz vágott. Egy FPSben mai napig nem tudnak normális órókázst megcsinálni, erre itt az AC3ba egy vitorláshajót szimuláltak le, de olyan szinten, hogy ez beszarás ( grafikailag is ) ráadásul a harc, az ágyúzás is remekül meg lett oldva. Arra nem is mertem gondolni, hogy a hajót teljes egészében én irányítom a kormánykerékkel, pedig de😊
Adversus solem ne loquitor
Az amirõl szól, abban semmiféle motiváció sincs, és elvonatkoztatni sem tudok tõle, sõt a játék sem akarja, hogy elvonatkoztassak tõle.
Az egyetlen megoldás, hogy teljesen kizárom mindazt, ami a realizmusra törekszik.
Ugyanis a téma realitása a totális agyfasz és nyomor.
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
háborus filmeket is bírom (pl black hawk down), de a háborúskodást abszolut elutasítom és csak nézek, hogy létezik egyáltalán olyan h "önkénteskatona" - noooormális?! 😊
(attól félek, mi még megélünk egy háborút, mert "ennek" jó vége nem nagyon lehet... nem hiszem, hogy ékésen süppedünk vissza a középkorba)
Forza.
Mármint van akit ez komolyan érdekel? <#confused>#confused>
Szerintem 13-14 évesen már mindenkinek értenie kellene, hogy a gazdagok miért indítanak háborút, és miért a szegények fiai a katonák, és miért másik szegények fiaival ölik le egymást. Hogy ehhez milyen vadbarom népség tesz ideológiát, és csinál belõle videójátékot, filmet, regényt, és akit ez komolyan ÉRDEKEL, az tényleg meg is érdemli, hogy ottlegyen a fronton, és a saját szarában dögöljön meg a semmiért.
(de mindegy, látom van akit ez leköt 😄 )
Forza.
ezzel operál a cod mw, a moh, ezekszerint a cod bo is ... nanembaj, sztori végülis századrangu 😊
Forza.
Na ne gyere nekem azzal hogy hú de drága meg tárasai...<#nevetes1>#nevetes1>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Két küldi van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Besírtam a mellékküldik unalmától, sosetöbbet nem is csináltam egyik részben sem 😊
Na az olyan minõséget csinál hdmi-rõl, hogy meghaltok! És azonnal tõthetem is fel <#vigyor3>#vigyor3>
(mínusz a fõszál, az szimplán fostartály)
Exponenciálisan emelkedik a játékélmény 😄
A hajóm fullra van fejlesztve nagyon nem is csinálok semmit fél árbocon berontok a tömegbe aki az utamba kerül az ketté zúzom aki meg az oldalamon próbál haladni az a plusz ágyuk miatt olyat kap hogy esélye sincs<#kacsint>#kacsint>
Van 1 küldetés amikor 4 percig kell kibírni na ott azt csináltam kimentem az öböl bejáratához keresztbe fordítottam a hajót lehorgonyoztam és iszonyat pusztítást csináltam.<#nevetes1>#nevetes1>
De a szekér az akkor elérhetõ ha már megtaláltad ládába "megkaptad" küldetésbe a hozzá való leírást.<#kacsint>#kacsint>
Nadeugye egyszer rég elindítottam egy konvojt hordókkal. Amit meg is támadtak jól.
Azóta ahányszpr belépek a fõkönyvbe, azt írja megtámadva.
Ilyenkor mivan? Egyáltalán honnan lesznek szállítóim?
Mintha lemaradtam volna valamirõl <#wilting>#wilting>
Nem rakta be sehova. Leöltem mindenkit mint a disznót, nem jelent meg. Ott basztam a rezet fél órát.
És ennek tudatában kérdem.
Ki a faszom a Major Nelson és miért kell nekije a banner-ba lennie?<#confused>#confused>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"