XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, ki kell kapcsolni a DL-t, kb 10 másodperc.
grebber
Azért nagy respect a fejlesztõknek hogy így lassan a konzol végnapjaihoz közel még mindig probálnak fellépni a warez ellen.
Most is a Black Ops 2-nél az rgh-sok életét probálnák keseríteni igaz kevés sikerrel,mert van rá megoldás.

Next PC upgrade: 2022

Shan
Larry Hryb (gamertag:majornelson)

Már ha komoly volt a kérdés...
BO2 intro videója bakker, bik videó a xbox-rõl felvéve. Miért? Miért nem lehet ilyenkor valami top pc-vel felvett ingame inkább? Igénytelen, és csomó játéknál eljátsszák. Nagy tv-n pixeles mint állat, azonnal észre lehet venni mikor bik, vagy egyéb videó fut. A játék viszont remek, nagyon sok fps, sima az egész mozgás. Egyszer végigtolható.
arty
a multi engem is, de a "ranglista" autósjátékoknál néha "beránt" 😊)

engem nem a sztori motivál, az csak amolyan keret, hogy mégse a pontokért megyek. illuzió, amivel nem törõdök, elég a tudat, hogy van 😊

Forza.

Macccy
(off)

ÁÁÁááááááá órák vannak hátra csupán! <#vigyor> Szinte már az ujjaim közt érzem a UNSC doboz amorf formáit!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Köszönöm.

Totti5
Lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ja meg kegyetlen mód tetszik az hogy minden mozgó elem mozog. A karakterek és a saját ruhánkon a fizikának megfelelõen lebeg, lobog minden szövet minden rojt, minden díszítõ elem, sõt a hajónál a kötelek, a vitorlák és minden más is. Apróság, de nagyot dob a látványon az egész olyan természetesnek hat és még fiziksz sem kell hozzá😊

Az AC 3-ban lehet "lovacskázni"? Mint az elsõ részben, vagy mint A Red Deadh Redeption -ban. A lányom imádott lovagolni John Marston-nal 😊

Totti5
Engem nagyon érdekel a story, az összes karakteré és a végkifejletté is.

Megkaptam a jelmezt😊 de elõtte hajókáztam is egyet. Annak a kidolgozása és hangulata rendesen földhöz vágott. Egy FPSben mai napig nem tudnak normális órókázst megcsinálni, erre itt az AC3ba egy vitorláshajót szimuláltak le, de olyan szinten, hogy ez beszarás ( grafikailag is ) ráadásul a harc, az ágyúzás is remekül meg lett oldva. Arra nem is mertem gondolni, hogy a hajót teljes egészében én irányítom a kormánykerékkel, pedig de😊

Harlekin
minden más csak a storyval ne keljen benne foglalkozni<#kacsint>
Moby
Akit a téma realitása bármilyen módon motiválja az beteg, segítségre szorul, és bár nem tudja, és nyilvánvalóan nem veszi komolyan, sõt, elutasítja, de potenciálisan veszélyes a szûk környezetére, és a társadalomra is.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Épp errõl beszélek.
Az amirõl szól, abban semmiféle motiváció sincs, és elvonatkoztatni sem tudok tõle, sõt a játék sem akarja, hogy elvonatkoztassak tõle.
Az egyetlen megoldás, hogy teljesen kizárom mindazt, ami a realizmusra törekszik.
Ugyanis a téma realitása a totális agyfasz és nyomor.

Seth
Én nem is nagyon játszom olyan játékkal,amiben nincs valami sztori, motiváció, legyen az bármilyen buta ratata. A pontszerzés, ranglista top10 nem izgat, multi totál hidegen hagy bármilyen stílusban

PSN ID.: Beegabor

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
én volt, hogy próbáltam (black, cod mw, most legutóbb a moh:w-ben, de egykutya zagyvaság. asziszik a kavargatástól lesz tuti a sztori) 😄

háborus filmeket is bírom (pl black hawk down), de a háborúskodást abszolut elutasítom és csak nézek, hogy létezik egyáltalán olyan h "önkénteskatona" - noooormális?! 😊

(attól félek, mi még megélünk egy háborút, mert "ennek" jó vége nem nagyon lehet... nem hiszem, hogy ékésen süppedünk vissza a középkorba)

Forza.

Moby
Visszakérdeznék: ostobaratatában ki az, aki figyel a sztorira?
Mármint van akit ez komolyan érdekel? <#confused>
Szerintem 13-14 évesen már mindenkinek értenie kellene, hogy a gazdagok miért indítanak háborút, és miért a szegények fiai a katonák, és miért másik szegények fiaival ölik le egymást. Hogy ehhez milyen vadbarom népség tesz ideológiát, és csinál belõle videójátékot, filmet, regényt, és akit ez komolyan ÉRDEKEL, az tényleg meg is érdemli, hogy ottlegyen a fronton, és a saját szarában dögöljön meg a semmiért.

Totti5
Beleizzadós Assassin hacuka😊)

arty
bazári jelmez = kereskedés? mert nekem az a visszatetszõ... mi ez, managerjáték? 😄

Forza.

Moby
Na, pedig jóak.
Csak meg kõ tanulni játszani vele.

Totti5
8 órám van benne és még nem vettem magamra a bazári jelmezt és alig öltem meg valakit, viszont ennek ellenére remekül szórakozok.

arty
még mindig az AssCreedrõl beszélsz?! ubi megfogta a lényeget, ezúttal is ... <#levele>

(de mindegy, látom van akit ez leköt 😄 )

Forza.

Totti5
Hallgassátok, nézzétek!!! ( meg a többit is a csatornájáról )

arty
szvsz nem épelméjûek ezek az fps sztoriírók, amikor elvárják, hogy két évvel ezelõtti, zsé-szar sztorira, karakterekre visszaemlékezzünk...

ezzel operál a cod mw, a moh, ezekszerint a cod bo is ... nanembaj, sztori végülis századrangu 😊

Forza.

Moby
Mondhatnám, hogy olcsó, és hozok, mert megérdemled, de a mondat minden állítása hazugság lenne <#nevetes1>

Harlekin
hozhatnál nekem is úgy hosszú lejáratú kölcsönbe.
Na ne gyere nekem azzal hogy hú de drága meg tárasai...<#nevetes1>
TaRka0107
Köszi!<#worship>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Azért látszik a profizmus. Elsõ részen szinte meg sem lehet halni, a másodikon meg ha 10szer nem haltam akkor egyszer sem😄😄 most nézem, hogy 2-3 halálom benne maradt... fene vigye el. A gránátot direkt dobtam magam alá egyik alkalommal! 😊))

TDC Geronimo
Nem tudom megnézzem-e, mert ez a játék negyede már gondolom, amilyen hosszúak a single kampányok 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Parancsolj. Mivel nem vagyok nagy CODos ( konkrétan WAW óta egyet sem játszottam végig/ki sem próbáltam ) bénaságomat nézzétek el😊
Két küldi van.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Channeledet nem találtam YT-n. Majd linket. Most már feliratkozok, hogy ne kelljen kérnem már😄

Moby
Faxt.
Besírtam a mellékküldik unalmától, sosetöbbet nem is csináltam egyik részben sem 😊

Moby
Mostmá hozok haza egy realtime encodert. Akartam a hosszúhétvégére, de elfelejtettem <#szomoru2>
Na az olyan minõséget csinál hdmi-rõl, hogy meghaltok! És azonnal tõthetem is fel <#vigyor3>

Harlekin
Na az biztos,hogy nem...Mivel AC 2 be a fõ sztori is jó volt és ott ugyan így ezek a plusz dolgok város fejlesztés mellék küldik szintén jók voltak.
Totti5
5 perc, elsõre megállt 78%nál, aztán újra kellett kezdeni......

TaRka0107
Totti!

BO 2 videó fent van már?😄

Moby
Na nehogy a végére kiderüljön, hogy ez a legjobb AC rész <#miaz>

(mínusz a fõszál, az szimplán fostartály)

Harlekin
Én most küldtem el 6 adag nyúlpörköltet meg 2 adag füstölt rénszarvas húst a másik szekéren meg sõrt ezek is jól fizetnek.Végre a bányába elérhetõ az arany meg az ezüst.Így nagy üzembe tudom gyártani a Franklin's kályhákat.<#nevetes1>
Moby
Ok, megvan. Bár eddig nem sok mindennel tudok kereskedni, de már csinálom a tanyaküldiket, mert eddig a határvidéket tisztogattam.
Exponenciálisan emelkedik a játékélmény 😄

Harlekin
1 szer kell megcsinálni utána már megy a dolog.Amúgy meg fosztogasd a piros kabátos konvojokat.Ott is esik cirka 7500 a kincsesládák is jól hoznak azokhoz meg vedd meg a térképeket,ha már lehet.
Harlekin
Nekem 12 percenként a szekerek hozna úgy cirka 20 ezret mivel 600-900 at kapok 1-1 állat szõrér és fel vannak tuningolva a szekerek így 8 termék fér el rajtuk és van 5 szekerem,ha oda tudok figyelni rájuk.Soha nem támadják meg õket hisz minden parancsnok kiiktatva és boston is teljes assassin irányítás alatt van.
A hajóm fullra van fejlesztve nagyon nem is csinálok semmit fél árbocon berontok a tömegbe aki az utamba kerül az ketté zúzom aki meg az oldalamon próbál haladni az a plusz ágyuk miatt olyat kap hogy esélye sincs<#kacsint>
Van 1 küldetés amikor 4 percig kell kibírni na ott azt csináltam kimentem az öböl bejáratához keresztbe fordítottam a hajót lehorgonyoztam és iszonyat pusztítást csináltam.<#nevetes1>
Moby
Fasza.
Arcon pörögni a tévé elõtt nem kell hozzá?<#wow3>

Harlekin
Csináltatni kell az asztalossal szekeret.Feltéve ha készleten van tölgyfa meg fenyõ azthiszem amit meg a favágóktól tudsz megvenni.
De a szekér az akkor elérhetõ ha már megtaláltad ládába "megkaptad" küldetésbe a hozzá való leírást.<#kacsint>
Moby
Vagy ha van más módja a pénzszerzésnek akkor az is jöhet, mer eddig a 30K-mmal azt hittem én vagyok az élet császára (kifosztok amit lehet), merthogy úgysem veszek semmit, de most vettem észre, hogy pimpelhetném a hajót, de ahhoz durvánsok zseton kell.

Moby
Ja igen: csináznám ezt a trédelõs dolgot.
Nadeugye egyszer rég elindítottam egy konvojt hordókkal. Amit meg is támadtak jól.
Azóta ahányszpr belépek a fõkönyvbe, azt írja megtámadva.
Ilyenkor mivan? Egyáltalán honnan lesznek szállítóim?
Mintha lemaradtam volna valamirõl <#wilting>

Moby
Há ezt én is tudom.
Nem rakta be sehova. Leöltem mindenkit mint a disznót, nem jelent meg. Ott basztam a rezet fél órát.

DarkSector
2008 óta van konzolom.
És ennek tudatában kérdem.

Ki a faszom a Major Nelson és miért kell nekije a banner-ba lennie?<#confused>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Na amin kiakadok az most megint elõjött. Mi közbe írtam az elõzõ posztot agyonbasztak a játékba.Na de úgy hogy elõtte 1 magaslati pontról ugrottam bele 1 szénakazalba és úgy hagytam a gamát elõtte nem volt üldözési szintem 1 esen se és vagy 6 percet feküdtem ot majd egyszer csak valami oknál fogva odajött 1 õr és kiugrasztott és azonnal elkezdtek baszogatni.vicccc