XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oh jut eszembe :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Forza.
Nem volt olyan rég az RDR és a Skyrim... tonna bugok voltak abba is, nem lenne helyes most minden mocskot az AC3ra rákenni, csak azért mert nem tetszett neked.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tottinak
"Döbbenten állok azok alõtt akik azért "sírnak" mert nem Conort kapták meg full felszereléssel az elejétõl fogva."
Mert szerinted egy 6 órás tutorial az oké?
Egyik AC se volt ennyire elcsépelt kezdésû, mint ez. Bugok meg vannak persze máshol is, csak nem ennyi. Többször volt és nem csak nekem, hogy küldit kellett ismételni, mert nem adott be 1-1 eventet, 2* fagyasztotta nálam konzolt, van akinél még többször. Ez egyáltalán hogy mehetett át a QAn? A hosszú credit fele QA testelõk nevei. Ezek mi a szart csináltak?
Egyúttal azt sem mondhatom, hogy connor miatt nem jétszottam végig, vagy a glitcek miatt, vagy a harc miatt, vagy az egész játékot kissé átható fragmentáció miatt, vagy a mindig is problémás cutscene-game váltások miatt, mégcsak nem is az eddigiektõl sokkal unalmasabb városi helyszín miatt, hanem mindezek összessége miatt.
Merthogy a pozitív oldalon nem tudttam ugyanennyit felsorakoztatni, és bár ez nem volt ennyire tudatos, egyszerûen nem szórakoztam jól a játékban. Szenvedtem benne, és az nem jó.
Adversus solem ne loquitor
Pár grafikai bugba futottam bele, pl lebegõ puska, más (még) nem volt. Van olyan sandbox ahol nincs bug? RDRbe is voltak bugok, Skyrimban is, hogy két másik szuperprodukciót mondjak. GTA5ben is lesz...
Felvezetés mint írtam nem volt hosszú, és megadta a módját. Szerencsére? nálam az AC nem arról szól hogy azonnal bele a közepébe és Assassinnal zúzzak. Ez a játék annál sokkal több. Döbbenten állok azok alõtt akik azért "sírnak" mert nem Conort kapták meg full felszereléssel az elejétõl fogva.
Nekem nem tetszett most, nekem azt adja amit eddig is.
Azért nem lett olyan jó, mert: sokkal nagyobb, sanbox, izé, kék, gurul...
Lufaszt.
A kiemelkedõ teljesítmény mérhetõ magában is.
Tudok mondani egy maroknyi olyan csapatot, akik sosem csináltak AC-t, sem sandboxot, de sokkal összeszedettebb produktumot tettek volna le az asztalra. Azok nem a stílus miatt lettek nagyok, vagy a téma miatt, általában ez a reláció fordított, ezért õk a trendszetterek.
Azt olvasgattam róla, talán ez a legjobb rész.
Tényleg így-e van-e ez?
Amúgy oké, megértettem, már túl sok hozzászólást pazaroltunk a témára.
PSN ID.: Beegabor
Bocs, de muszáj megjegyeznem! 😉
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De sebaj, csak azért mondom, hogy te is értsd.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Na így kellene egy 343 szintû "enthusiast" banda az Assassin's Creed franchise-nak is, hogy JÓ is legyen, ne csak drága és látványos!!
Tudna nekem ajánlani valaki pár bestbuy játékot? Ami az elmúlt mondjuk 3 évben jelent meg.
Eddig tervben: AC3,Red Dead Redemption,Forza Horizon,GTA IV (ezt PCn már kivittem,de szeretem),FIFA13...esetleg HALO4, és a FarCry3 ami nagyon bejön videok alapján...elég sok,de majd szépe lassan meg veszegetem õket.(FPS-ek annyira nem érdekelnek,de ami játszható az is jöhet)
Arcade játékok is érdekelnek...PC-n megvolt már a Mark of the Ninja a Limbo,az Im alive meg nemrég a Deadlight.
Köszönöm.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Hogy jön ez ide?
A 343 nem azzal csinált nagyot, hogy halot csinált.
Kurvára nem a grafikáról van itt szó, hanem hogy miként áll össze egy egységes, konzisztens egésszé.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem tudom te mivel játszol vagy csak ennyire tudsz rajongani 1-2 dologért. Felvezetés NAGYON hosszú volt és a végére totál unalmas. BUGHALMAZ. Elfogadhatatlan 3+ évnyi fejlesztés után egy "AAA" játéktól, hogy ilyen állapotban adják ki. Connor karaktere volt a legjelentéktelenebb az összes közül. Hol vannak az assassin küldetések? 1-2 próbálkozás volt de az se mondható annak. Azt aláírom, hogy Haytham jó volt, Charles Leevel karöltve a 2 legnormálisabb karakter az egész játékban. Desmond részek jók...lehettek volna, ha nem lett volna összecsapva. Az átvezetõk felépítését se értem. Olyan idióta helyeken voltak megvágva állandóan , hogy az hihetetlen. Mondjuk ez az egész szériára jellemzõ, mint ahogy az átvezetõknél ki-bevágott oda nem illõ hangok is. Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de elfelejthetnék ezt a szériát már. Jöjjön a watch dogs, az eléggé friss és modern kori ACnak néz ki a kellõ vérfrissítéssel.
32 órán keresztül én nagyon jól szórakoztam vele. 8/10
Haytham Kenway részt most fejeztem be. Összeûllát a kép, de már sejtettem hogy mi lesz ebbõl a felénél😊 mestermunka, még jobb felvezetés mint ami az AC2ben volt.
Kenway karakterét nagyon megkedveltem. A szinkronszínész félelmetesen jól nyomta, életet, egyéniséget adott a karakternek. Minden szavából áradt a karakter jelleme. Akár fõkarakternek is jó lenne annyira stílusos.
Eddig nagyon bejövõs. Grafika és a helyszínek gyönyörûek. 1-2 elõrelépés van a mechanikában, de valójában semmit nem változott. Még mindig szomorú hogy nincs rendes cover és mondjuk nincs hasalás, bármikor én akarom gugolás és a többi.
Desmond is már megvillantotta magát egy pár percre!
Nincs ezzel a játékkal semmi baj, hozza azt a magas színvonalat amit eddig is. Az lehet hogy a kettõnél nem lesz jobb, mert az a helyszínek miatt is egy ékszerdoboz, de nem is feltétlen kell görcsösen ragaszkodni ahhoz hogy jobbnak állítsuk be.
Most jön Conor és az igazi AC feeling.
6. szekvenciában vagyok. Melléküldetéseket csinálgatom, ládákat és csetreszeket keresgetek.
Van egy kér küldetés ami nem 100%os. Látom azokat újra lehet "élni". Nem befolyásol semmit ha még egyszer megcsinálom utána visszatölt a 6. szekvencia?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
(és én a korral azért érzek némi lelkesedés-csökkenést - 35évesen)
Forza.
Más... AC3 után ennek a sorozatnak kéne egy hatalmas vérfrissítés és jó pár év kihagyás. Eddigi részek közül ez max az elsõt elõzte meg, az összes többi jóval jobb volt ennél. A környezet, a karakterek, a játék állapota stb...minden. Csalódás volt 😞
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
"Lasgana: pc, ps4 and 720 will provide 60 fps"
Hiszem, ha látom.
"Lasgana: bf4 will use 80% of power of frostbite 2, wheras bf3 only 30-40%"
Bullshitból 5ös. Volt mit tanulni a Sonytól.
Szép kis sajtóanyag... ennél jobban nem is lehet már fényezni egy játékot. A kérdésem csak annyi. Lesz benne értékelhetõ story? AI? engine konzolon kilép a középszarból?
Lasgana: BF4
Lasgana: Coming October 23rd, 2013
Lasgana: development just started, expected to be done in 1 yr
Lasgana: will be on pc, ps3, xbox360 and next gen consoles
Lasgana: will be one of the first games for next gen consoles
Lasgana: commander system comes back
Lasgana: profile can be linked with other devices like ipad
Lasgana: auto login, need internet all time, support cloud saves
Lasgana: easier to pickup the game, to take care of players from CoD
Lasgana: support body and voice control for this commander system
Lasgana: better battlelog integration and better stats reporting
Lasgana: supports video playback and sharing
Lasgana: have gem store for dlc and other stuff like that
Lasgana: 3 factions: russia, usa and china
Lasgana: can deploy female soliders
Lasgana: frostbite 2.0 engine
Lasgana: pc, ps4 and xbox 720 supports 64 player maps
Lasgana: 360 and ps3 will be less
Lasgana: pc, ps4 and 720 will provide 60 fps
Lasgana: already have a demo video internally within EA,
Lasgana: matching the quality of BF3 already
Lasgana: bf4 will use 80% of power of frostbite 2, wheras bf3 only 30-40%
Lasgana: modern background
Lasgana: i mean story background
Így is rohadt melo meg a foci sokat elvesz belõle.
Next PC upgrade: 2022
Ha nem egy cégben lennék ügy, ezzel párhuzamosan egy másikban osztályvezetõ, ha ezek mellett nem folyamatosnak tanulnék, képzésekre, kiállításokra, tárgyalásokra járnék ha emellé nem 1 hónap múlva születne a fiam, biztosan egész másképp állnék az idõelbaszáshoz 😊
Ezen sokat nem változtat, ha egy tizessel több, vagy kevesebb lennék 😊
Szeretem a videójátékokat, de sokminden más is érdekel, amik ugyanígy hátul vannak már a sorban.
(mennyi idõs vagy amúgy? csak, hogy számíthatok-e én is ilyesmire vagy már "túléltem" 😄 )
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑