XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
(középfok c + napi munka: angol levelezés-mítingelés-guglizás. sajnos a legtöbb játéksztori sablonos, filmek mellett értékelve zsé kategória, ezért akaratlanul sem igazán figyelem az alakulását... )

Forza.

TDC Geronimo
BO2nek milyen ránézésre a képminõsége? Középszar, mint eddig vagy javult valamit a subHD foshomály?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Harlekin
na a videó amit moby igért

cod bo2
Moby
cod mw NEKEM:

mi az a cod mw?

A legjobb az, hogy nekem bármelyiket eladhatnák akármilyen címmel, majd 2 nap múlva újra 😄
Rettenetesen sokra tartom mindet, szánok is rájuk kellõ mennyiségû neuront 😊

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
"Ubisoft estimates it sold more than 3.5 million copies of Assassin's Creed 3 during the game's first week of availability, according to the company's financial report for the first half of its 2012-13 fiscal year."

oO

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Muttley
de ugye, azért
te beszél
vmilyen szint
tied angol? 😊

Just do it :)

Muttley
BRÉKIN' NYÚÚÚZ !!

friss riport BBC - aszongya:

'Halo 4 intends to destroy Call of Duty at this Xmas rush'

pffff- ahahahahahahahahahahahaahhahaha 😊)

hát ezt lehet, h nem kellett nekik vóóóóna 😊))
sebaj, no comment 😊))

arty
cod mw NEKEM:

blablablablabla megölni terroristák blablablablabla
blablabla kiszabadítani blablablablabla csendben blablablablabla
perfektre elég sztori/motiváció! 😄

Forza.

arty
150bõl kb a fele lehet az ac3 + season pass! (új játékok 60 eurósak + season pass 15 minimum lesz/van, nem?)

még úgy is drága?

Forza.

Muttley
pedig de 😊
millió és 1 db FPS, TPS "rohangál" a platformokon
mégis, ha FPS és vmire emlékezni kell
akkor a Modern Warfare 1-2 és picit gyengébben az MW3 is, jut eszembe elsõként
nem azért, mert annyira hiper-szimulátor realisztikus
nem azért, mert dx20-as über-grafika van

hanem azért mert:
- önálló karakterekkel, jellemekkel van tele: Captain Price, Makarov, Kamarov, Imran Zakhaev, Al Asad, Ghost, General Shepherd
- sablonos, de mégis szerteágazó, mai modern sztorija van
- és teli van self-hero epic momentekkel

q-rva sokan próbálják/-ták utánozni, és senkinek sem sikerült
ezen belül különbség van (az eddig CoD-ok alapján)
az MW sorozat hangulata - ala Infinity Wards
és a Wat + BO sorozat hangulata között - ala Treyarch

kíváncsi leszek a mostani BO2-re
sum: kellenek a jellemek és sztori (és persze sok minden más is)
de az elõbbi 2 tényezõtõl lesz egy akármilyen piff-puff lövölde

Renjike
tegyenek bele enciklopédiát , és egy olyan szobrot ami tökéletes kidolgozásban Altair-Ezio-Connor-Desmond ábrázolásban legalább akkora (1 karakter) mint ac 3 connor figura + még egyéb finomságok és beszélhetünk róla. 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Moby
ROFL

Totti5
Még nem tudni, de most hogy látom az árát 150 euró, igen annyi nem vicc... egy konzol ára. Betegek ezek. 9k/rész. Hol élnek?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Hozzám FW-re felteheted ha akarod.<#kacsint>
Moby
Hova?
Saját szerverre nem tenném fel 😄

arty
akkor tedd ki a streamet vhova, ahonnan egy linket ideszúrsz! 😊

Forza.

Moby
Hát mondanám, hogy megmutatom, mint ígértem hoztam haza realtime enkódert, csináltam is vele CODBO2 videót, de inkább nem tölteném fel YT-ra, félek , hogy levágnák a tökömet érte 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

ertelmes ember.. mit vagy ilyen vele 😄 😄

Renjike
én Konzolvilágból rendeltem és én kapok ... legalább is ajánlom mert nem szóltak.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Értem!Bocs,hogy zavartam!
arty

Forza.

Totti5
Budapest 2 legnevesebb konzolboltjában rendeltem elõ fél éve, egyik már múltkor lemondta, a másik 2 napja hívott hogy nem lesz. Mondom nem baj az itteni boltba csak lesz 1-2 db és már szóltam a srácnak hogy nekem LE kell. Délelõtt 11kor mentem, de még nem jött meg, ott elõttem hívta a futárt, és még abban maradtunk hogy ugye LE lesz? igen az. Fél óra múlva mentem és õ is felháborodva mondta hogy csak sima van.

Ugyan ezt játszották el a GeoW 3al... a Halo Reachból meg Alan Wakeból 10 milliót gyártottak és szarér hugyér lehet most is LEket venni belõlük, mert annyi van még mindig és ez a Halo LE, vagy GeoW3 LE egy dekával sem egyedibb vagy több mint a többi.

Nagyüzemû szopatás megy itt semmi más, de a warez az beton biztos! Engem kül. már nem érdekel, ez így már a 3. nagy csalódásom...

Sziasztok!ne haragudjatok,hogy zavarok,de van egy is problémám!😊 tehát,nem rég óta van x-boxom,rgh-zom!Extact-iso használok,de sajna nem tudom,hogy hogy kell a 2 lemezes játékokat külsõ memóriára rátenni!nem értek hozzá,tehát ha kérhetném,akkor konyha nyelven,lassan tagolva elmagyarázná valaki?😊 Válaszotokat elõre is köszönöm!
gduck
Na ez durva ( mármint a COD BO2 eleje ), azért ENNYIRE nekem se fontos a sztori 😉

Csak tudod a régi játéktermi gépeknél is volt egy alap körítés, utána jött az otthoni szgép korszak ( aláírásod ), iszonyat jó játékokkal (pl. Maniac Mansion és társai, vagy jóval késõbb a Neverhood és sorolhatnám) és játék hangulattal.

De ok, picit elnéztem, te nem errõl írtál, hanem az agyament sztorikról. <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
Hát...te vagy a negyedik aki leírja, hogy fontos a sztori 😊
Nem tudom, hogy ennyire nem vagyok világos, vagy ennyire nem vagytok képben 😊
EGY bizonyos játékstílusról írtam. Nem játékmechanikáról, vagy nézõpontról vagy bármirõl. Ezt a játékstílus az, amiben a lehetõ legreálisabban ember öl ember nemlétezõ célokért, okok nélkül, kifejezetten azon indíttatásból, hogy világos legyen a játékos számára: az emberi élet kioltása nem eszköz, az maga a cél.
Hogy az fps, vagy tps, mifaszpées, ez tökmindegy.
Kösznem,.
A COD BO2 elején egy gyereket égetnek el, hogy aztán legyen miért embert ölni. Aki azt mondja, hogy neki az ilyen sztorik fontosak az egy nekrofil beteg fasz.

gduck
Hû de sértõdõs valaki 😄

gduck
Ok, ha valakinek sok ideje van (gyerekeke, agglegények, stb.) 😄

Moby
Vagy ez?

Ok.
Szóval.
Writeonly userek -> NEKEM NE!

Köszi.

Moby
És ez miként kapcsolódik a posztomhoz? <#rolleyes>

arty
csak 1 millió? 😄D

Forza.

Moby
>Most is a Black Ops 2-nél az rgh-sok életét probálnák keseríteni igaz kevés sikerrel,mert van rá megoldás.

Ezeket a vérbaromságokat nem tudom hol olvassátok, de oda inkább ne járjatok okosodni.

/hint: semmi köze a fejlesztõknek ehhez, bárki bármit is állít. Mindösszesen arról van szó, hogy fut egy olyan cucc a háttérben, ami fogja a címet. Ebben a világon semmi szándékosság nincs, ráadásul erre a programra nincs szükség, ergo ilyen védelmet teljesen nyilvánvalóan senki nem készít.

Macccy
Részvétem, de Totti, ez nem a Microsoft hibája és legkevésbé sem a Halo4 hibája! Mondták (és habár DarkSector nem tudta ki az a Major Nelson, de Halloween-kor õneki is elmondta a 343 Industries) hogy ez a Limited VALÓDI limited lesz. (bár én sem nagyon akartam elhinni)
Ez, hogy meglepetésként nem kaptál csak normál edition-t ez csakis a hanyag játékbolt hibája, vagyis az, hogy nem tájékoztattak! Máshol csak addig adták a Limited -et amíg a takaró ért, szerintem jobb helyen fel is hívták a megrendelõt ha nincs LE.

Engem 3 napja értesített a konzolokszervize, hogy õk kaptak rendesen.

HALO 4 Limited Edition + Preorder cuccok

Nem akarok hülyeséget beszélni, de úgy tudom EZ a SOROZATSZÁM egyedi, szóval akkor sajnos csupán 1 millió darab limited készült.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

mikor jelenik meg?

arty
igen erõs csúsztatás volt ezt pl egy ace combathoz mérni, na 😊 én rühelltem, mert gamepaddal ezerszer haltam, mire le tudtam lõni az ellen gépeit...

szépnek szép volt, igen.

Forza.

Ne viccelj már. Ha valaki kizárólag eredetikkel nyomja, akkor sem kell évi 5 játékot nyomnia összesen, hiszen 1-2 éves játékokat lehet venni használtan 2-3 ezer forintért, vagy lehet cserélni is. Esetleg nem fog játszani a AC3-al megjelenés napján, amihez még amúgy is jön 3db single kampány dlc jövõ év márciusáig... A Mass Effect 3-al szarul járt aki az EC nélkül játszotta végig a megjelenés után azonnal.
gduck
Franc, már nem tudom szerkeszteni, nem vagyok vipes 😊

Szóval FPS játéknál (Portal nem arra volt példa) is sokat számít a sztori, és nem warezes léptékkel kell nézni a dolgokat (évi 100 játék VS évi 5 játék )

gduck
Engem a Portal játékban éppen nem a logikai-ügyességi rész, hanem a sztori fogott meg 😊

Muttley
nem sz.r
a játék a sz.r
pontosabban a mozgás és a harc iszonyat bugos
próbáld ki más játéknál is
ha ott is sz.r az LS, akkor tényleg sz.r 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgy látom, hangyányit vagy csak AC rajongó... <#nevetes1>

Muttley
közeledünk 😊
csak néhány az ezer dologból
belsõ nézet, üvegkarcok, valódi mûszerfal, teljes fejkörbeforgás, valódi mûszerhangok, öblös fülkehang, pilótasisak nézet, gépágyú hangok, valódi kigyulladás és robbanáseffekt, lock-on hangok és mûszerfal jelzések stb-stb.

Ace Combat jobb híján elmegy, de
összélmény tekintetében (szemelvényeket lsd fent) fasorban sincs
sajnos

meg-kellene-csinálniuk Ö.N.Á.L.L.Ó. játékként
meg fogják?
lóf.szt
nincs rá számottevõ kereslet

CroftManor
Mi van akkor, ha szar lett a kontrolleren az LS? Hiába nyomom teljesen elõre már, idõnként megáll a karakterem. Érdemes szervizbe elvinni, vagy vegyek egy újat?

Nothing is True, Everything is Permitted

Totti5
The Assassin's Creed Anthology Edition includes Assassin's Creed, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations and the newly-released Assassin's Creed 3.

Every DLC add-on is bundled in (the missing chapters from AC2, ACB's Leonardo expansion, ACR's extra block puzzles plus every multiplayer pack).

Kell. kell.

Feltéve ha nem 1 lemezes PS3 blúréj, mert akkor...

Totti5
A jó. ku. anyu. az Microsoftnak.

Most mentem a Halo 4ért és nem kapott a bolt Limitedet.

Ûberkonzolnál fél éve! rendeltem elõ és 2 napja hívtak hogy nem lesz nekik.

Gondoltam akkor itt Esztergomba pár darab csak jut a boltnak és itt is elõ volt rendelve. Hát nem.

Megint megkapta 576 a Limitedeket én meg vehettem egy fostalicska simát. Ha ezt tegnap tudom akkor a frissen vásárolt 10es verba pakk egyik lemezére ment volna ki a Halo4 és eszem ágába sem lett volna megvenni, de így a boltba már nem akartam azt mondani hogy akkor nem kell.

Kidobtam 10 ezret ez olyan verzióra ami nem kell és nem illik bele a gyûjteményebe<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

De legalább kaptam 3 DLCt hozzá<#falbav><#falbav>

Seth
Kurvajó rész volt, nagyon hangulatos, nem errõl van szó.Arról hogy egy filmet nézel és nem játszol, néha néha eldurrantottál egy rakétát meg flare-t. A multis részben ott a repülõ, teljesen jól irányítható,biztos nagy fáradtságba került volna egy olyan játszható pályát berakni a single kampányba. Persze úgy nem lett volna annyira látványos , mert több dolgot kellett volna a gépnek számolnia

Az Ace Combat új részét végigvittem, abban is volt pár nagyon hangulatos rész, nemeg ott kicsit jobban ki van dolgozva az egész repülõs feeling

PSN ID.: Beegabor

Muttley
mondd, h nem csipázod a vadászgép pilótás feelinget és mindent értek 😊
kulcsszó: összélmény = látvány és hangok
amirõl te beszélsz, az egy önálló játékban mind megoldott
NEHOGY megnézd, ha rühelled a jet pilot filmeket/ gammákat 😉

Seth
Te arról a vadászrepülõs részrõl beszélsz ahol a gépet nem te irányítod, hanem sínen megy, neked meg a felvillanó jelzésre kell megnyomnod egy gombot ? Nevetek 😊
Ezzel szemben az AC3 hajós része Sea Dogs 2 szinten mozog.

PSN ID.: Beegabor

Muttley
jól hangzik 😊

Muttley
vannak néha gyöngyszem-villanások
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sokan fikázzák a CoD-okat, h 4-5 éve ua.
nahát, akkor viszont vegyük az általam többszörösen kiröhögött, leköpött, lehugyozott és torkonkakált BF3 single-jét
hogy a tisztátalan kellemetlen szagú prostituált anyukáját EA-nél annak, amelyik így engedte kiadni - a MoH Warfighter-rõl nem is beszélve

mégis volt benne a vadászgép pilótás rész, amelyik pálya (1 és nem több)
úgy ámblokk b.szta telibe az összes eddigi Ace Combat + Tom Clancy's H.A.W.X játékokat - EGYBEN - EGYÜTTVÉVE

na, ilyen lett az AC3 tengeri hajózási része is 😊