XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

ami neg a nes-t es tankot illeti.. nemtudom ertettetek e..

így itt van egy illusztracio:

ami a fps-t jelenti kontrollerrel, .. utaltam..utalom.. termeszetesen nem lehet baromi gyorsan 18okot fordulni reflexbol ugy hogy rogton fejest adj, DE.. kinem szarja le? 😄 ugyse cross platform.. szokas kerdese az egesz.. megy ahogy megy.. egyre jobban fog.. (bár szemely szerint idegesit hogy erzem hogy lehetnek jobb es ugy kell odanavigalni a celkeresztet).. picit ugy erzem mint a NES ben a tankot kellett vezenyelni .. szal benanak erzem magam,..mert amit itt idobe telik..az termeszetes mozgasnak átélhetném egérrel.. mint ha kurzort kéne kontrollerrel iranyitani windowsba 😄 .. de mint mondtam, egyaltalan nem gond.. ez konzol.. feleslege sakolgatni mákolgatni rá billzetet meg egeret.. elmeny az kontollerrel is.. ha meg counter strikozni akarok arra ott a pc..

szerintem ha teli lennek zsetonnal .. hardcore pc-m lenne.. es nem is kéne konzol.. max azert lenne hogy exkluzivokat taohassam.. ennyi.. szamomra konzol csak kiut a drága pc-s hw miatt.. barki barmit mond.. pc kell mindenre gamera is.. ahhoz is lehet kontrollert kapcsolni.. de hat nicns mindenki teli zsetonnal hc pc re.. ahogy ense.. igy marad a fps es a kontroller

tomi voltam.. szeva gyikok .. en leleptem..

TaRka0107
Ezt most nem értem. Lehet azért mert este van vagy csak szimplán hülye vagyok. Miért ne merném mondani?

Harlekin: így már értem😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

orichalcos
Acsi bugos volt, lehet korai játék miatt. 28challenge-nél megadta.

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Jóis! A zenékrõl annyit, hogy sokszor olyan érzésem van, mintha legszebb filmes éveim a '90 -es évek filmjeinek soundtrack -jeibõl hallanék ... Ami nem baj, sõt! O'Donnel srác zenéi hogy is mondjam, epikusabbak voltak, olyan american way! De ezek érzelmesebb és mélyebb dallamok, kevésbé a nyaktörõ mutatványokra sarkallnak plazma gránáttal a fülemben, sokkal inkább a puszta túlélés zenéi ezek.

Amúgy túlzás lenne szentté avatni a 343 Industries -t, pláne a Microsoftot, de ez a Limited Edition a maga 2000 (!) MS pontos DLC kódjával, limitált páncélokkal, avatar cuccokkal, 14 napos live kártyával és a fizikai anyagokkal végsõ soron tényleg fasza csomag volt! Ezek filléres dolgok persze a való világban, de ha külön kéne megvenni sokkal többe lenne végül ... Thumbs up! <#eljen>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Én nem utálom szimplán nem akarom megszokni vagy inkább átszokni(1x próbáltam max 2x).Mivel ez idõ lenne és rohadtul nincs kedvem,idegem,energiám erre 1 percet se áldozni. Így meg csak magam elé veszem az egeret és a bill-t azt vége mindenkinek...Tömören ennyi.<#nevetes1>
DarkSector
Ezt más helyeken nem mered mondani. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Bocs Oriic rosszul fogalmaztam: tehát tudom, hogy van 3 unlockable páncél elem és 1 ONI Section 3 intel. Na mármost kettõ képes (Spartan Ops) rejtvényt találtam a Waypoint -on a Classified kategóriában, azokat meg is fejtettem és kinyitottam a páncélt. Az ONI S3 intelhez tudom, hogy végig kell vinni a Story módot, az most még nem izgat ... De a harmadik páncél elem rejtvényt nem láttam sehol.

Tehát azt mondod már létezik az is ... Hmm hmm ... Akkor még várok vele, hátha összefutok vele, ha meg nem akkor kérdezek! <#finom>

Ui: Az ACHIEVEMENT hiányára nem tudom a választ, DE simán el tudom képzelni, hogy ez is csak egy átmeneti server outage miatt van. Mint ahogy nekem sem frissült a service record, de késõbb meg pótolta.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Ja és ettõl van már lényegesen jobb cucc is.
TaRka0107
pedig én is megszoktam és én tényleg azt hittem, hogy utálni fogom a controllert fps-hez. de már csak boxon játszok fps-t.

Harlekin
4 Éve használom az xfps snipert +smart joy fraget együtt a logitech mx 520 al és nekem nagyon bevált.Esélytelenek fpsbe a kontrolleresek multyba boxon. FPS-t az életbe nem használnék kontrollerrel<#kacsint><#nevetes1>
bakker ..az még fél év.. addig ki kell tolni párat 😄

TDC Geronimo
2013 tavasz. Eddigi rockstar megjelenéseket nézve 99%, hogy május

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mikor jelenik?

TDC Geronimo
- With the 360 version, you have the choice of installing all three characters or switch discs everytime you change character

3 DVD lesz akkor, de ha így megoldják, hogy installal menni fog egyel akkor nem gáz.

Victor1103
Ma én is beszereztem a példányomat a Halo 4-bõl. Azért a pénzért amennyit elkértek érte elég jó kis csomagot adtak poszterrel, sapival mindennel, de hát ugye a lényeg a játék. Heroic alá nem adom a Reachet is úgy vittem végig. Igaz sokszor ki is nyírtak már, de komolyan még azt is élvezem mert nem olcsó módon egy semmibõl elõttem termett gránát nyír ki( a'la COD) hanem intelligens ellenségek hada. Ha itt meghalok mindig tudom hogy én b@sztam el és nem a gép csal.
Hogy a játékról is mondjak valamit. Idáig egyszerûen fantasztikus. Már 10 perc játék után nem bántam meg, hogy megvettem. A grafika lélegzetelállító tényleg az Xbox egyik legszebb shootere, játékmenet ok, szokásos Halo bevált recept szerencsére nem is változtattak rajta.De ami miatt nekem a leginkább tetszik ez a rész azok a zenék. Egyszerûen az eddig hallott összes számtól libabõrös lettem, valami hihetetlen hangulatot árasztanak mind a fõmenü mind a harcok zenéi.
Idáig nekem abszolút 10/10, de érzem ha legördül a credits akkor se fog ez a szám lejjebb kúszni.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Totti5
"Waterfront activities include a muscle beach gym"

11/10 legjobb melléküldetés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
pér gta 5 infó még. Készül a köv 10/10es R* remekmû

GTA V "evolves nearly every mechanic, features the biggest world in series history and introduces a new technology that radically changes the way players control the game.
 Three main characters are called Michael, Trevor and Frankie.
 A quick menu can be called up to switch characters, the camera pulls away into a Google Earth-style vantage point and then drops into wherever the chosen character is
 Trevor is described as having a "maniacal personality"
 Trevor is in Blaine County, a barren, rundown desert region filled with bikers, meth heads and other people from the fringes of society
 Characters can "flick off" people and people react differently depending on the area. In a rough-and-tumble
 neighbourhood the reaction will be different from someone in a posh boutique store
 Rockstar's playtester pours a trail of gas away from a vehicle and drops a zippo lighter on it, the flame travels back and causes a huge explosion.
 Franklin is seen on Vespucci Beach looking for a car he's to repossess
 Waterfront activities include a muscle beach gym
 He drops the top of the car once he gets in
 Ammu-Nation is back
 Each character has his own personality motivation and skill set
 They go about their daily business when you're not in control, so you might find them in surprising situations when you take control of them again
 Each character has a fleshed out story arc
 Complicated, multi-tiered heist missions inspired by GTA IV's Three Leaf Clover are "peppered" into the game
 Heists are a big theme
 Rockstar is addressing mission diversity in pairing characters, it showed off a mission involving all three characters
 The trio need to perform a snatch-and-grab to get the FIB off their backs
 Trevor berates security agent guarding a chopper, Michael urges him to calm down but he keeps running his mouth, he only agreed to do the mission in exchange for help springing his friend Brad out of jail.
 Franklin isn't to comfortable with Trevor
 The three change outfits and rapell down the side of a skyscraper, when they arrive players take control of Michael rapelling down, the mechanic is reminiscent of Rainbow Six Vegas
 The musical score seems to react to the action
 They extract the target by holding him hostage with one arm while pointing a gun at interrogators with the other, at that point an icon appears giving the player the option to switch character
 You can stay as Michael and try and pick of the enemies or select franklin, switch to his perspective and snipe them from afar.
 Transition is smooth and camera angle helps you adjust
 During the chase through Los Santos the player can switch to Trevor to pilot the getaway, snipe the other pilots as Franklin, or fire an assault rifle out the back of a chopper as Michael
 Rockstar is leveraging cinematic tricks learned from Max Payne 3

TDC Geronimo
Megnéztem Halo 4et. Konzol ciklus végére azért csak sikerült összehozni egy konzol exkluhoz méltó grafot. Képminõségben az egyik legjobb 360as cím

DarkSector
ebbõl az a tanulság hogy fizetsz (játék és a live ára) azért hogy bannoljanak. <#banplz>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Microsoft swings banhammer at Halo 4 pirates

ORIGINAL STORY: Microsoft is issuing permanent Xbox Live bans to those it finds have pirated Halo 4 from Xbox Live.

( meg azokat is akik 1 nappal hamarabb tolták eredetivel singlét... no comment )

DarkSector
Grat!
Te is letöltötted az Profile Editor-t? 😊

Totti5
Ez volt az elsõ csatám, amit a story rész után játszottam. AC3at majd hétvégén játszom, mert annak kell egy délután minimum, hogy érdemben letegyek valamit. Most Halo 4 így hétköznap szépen araszolva elõre heroicon. Imádom.

Totti5
Kimerítetted a HC fogalmát<#eljen><#eljen><#eljen>

Totti5
Offline nem mér.

TDC Geronimo

Fully detailed ocean floor, military base, sprawling suburbs, wine country, wilderness, fully explorable Mt Chiliad, Salton Sea type region....

TDC Geronimo
"Los Santos is bigger than RDR, GTA IV and San Andreas combined."

You can explore underwater sections of the city.

Tinman
Na most nézd meg a profilom Raptr-on, majd nézd meg XBOX-on, bent vagyok a friends listedbe. Elég drámai különbség :-(
Mondjuk az is igaz, hogy sokszor akkor is nyomtam, amikor offline voltam, vagyis nem csatlakoztam Live-hoz.

Nem tudom, nem várok el semmit, csak boldog voltam, hogy sikerült és gondoltam megosztom veletek a képet, túl gyakran ilyen elmebeteget, mint én úgysem láttok :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Meló után 19:00-tól gyakran 23:00-ig, plusz hétvégén min. 5 óra/nap.

Egész évben voltam el ennyit csak a DaS-al, nem pár hónap alatt nyugi :-)

Vállalom! Nálam évtized játéka :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
gametimet szvsz perfektül számolja! 1 napig összenéztem órával most pár napja és jó! csak lassan frissül, néha.

acsikat nem is nézem h frissülnek-e, az nemérdekel 😄

650 óra. gratuláljak? irigykedjek? szánakozzak? 😄 respekt!!!

Forza.

Moby
És honnan a 'csából van ennyi szabadiõd??? <#wow1><#zavart2>
Amúgy mán nem is gratulálok, szimplán csak Souls ribanc lettél 😄DD

Adversus solem ne loquitor

TaRka0107
WTF?<#guluszem1>

Tinman
Raptr.com lófax! :-(

Össze-vissza írja ki, csomó achit nem is szinkronizált a mai napig.

A boxos 1k/1k a gametime számláló szerint kb. 62 óra volt csak!

Ez azért durva, mert ez a 62 óra 2 nagyon alapos és egy fél felületes végigjátszást takar!

Ellenben PS3-on mikor elõször játszottam vele, egyetlen végigvitel 110 óra körül volt :-)

3 DaS, 3 platformon összesen 650 körüli óraszámom van :-D

arty
aztaku <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

boxos mennyi idõ alatt lett meg? (ha nem tudod pontosan, használd a raptr.com -ot legközelebb !!! )

Forza.

arty
gyûlölni fogod... nyugi, megszokod a kontrollert 😊 itt kb mindenki leirhatná a saját sztoriját, aki a mostani vagy elõzõ genben lépett konzolra...

én is rühelltem, k béna voltam vele -> ma pécén is kontrollerrel játszok mindent, ami csak támogatja! (kivéve autósok, azt kormánnyal) nyilván enyém is kicsit szélsõséges példa, de a fotelben elhelyezkedve játszani - priceless 😄 + ravaszt huzol, mint igazi fegyveren + rezeg + ne olyan primkó célbaklikk van, mint egérrel - meg kell harcolni a fejesekért, stb stb stb

Forza.

Tinman
Eeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzz finooooooooooooom volt :-))))

TDC Geronimo
Ja 3 fõhõs lesz. Azt hiszem tartalmas game lesz ez is 😊

Hali, XFPS - egér és billentyûzet átalakítóról egy pár vélemény? Tudom, hogy a HC XBOX játékosoknak ez szentségtörés, de én nem vagyok az és maradnék a bill+egér kombónál, viszont nem szeretném hanyagolni az boxos FPS-eket. Szóval elõre is köszi. 😊
Itt a pontos link, hogy mire gondoltam: http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xfps-eger-es-billentyuzet-atalakito/5414

Waczkor

Este kilenc után jönnek az infók.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

en csak havernal lattam.. de ugy erzem kell nekemis 😄

DarkSector
játékfüggõ

gduck
Ebben is lehet valami, az MS$ elsõ RGH "kivédési kísérlete" (új alaplap) kb. 1 hónappal elõbb jött ki, mint ahogy az RGH publikálásra került a nagyközönségnek. Persze ez lehet véletlen, mindenki gondoljon, amit akar.

Én még is azt mondom, hogy ha egy feltörhetetlen (kétlem hogy létezik, az emberi elme csodálatos 😄 ) konzolt dobnának ki, az is hozná az eladásokat és utána többen kényszerülnének a tejelésre 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
2 játékmentes nap után AC3 elvonási tüneteim vannak.
Döbbenet 😊

orichalcos
Hm, Halo 4-ben nem kapok meg egy acsit. 25challenget kellene megcsinálni, nekem 27 van, és nem adja be acsit. Ilyenkor mit lehet csinálni?

Üdv! feltennék egy kérdést. HDMI-rõl kéne DisplayPortra átalakítanom a kábelt, ugyanis a monitorom DisplayPortos. Van erre költséghatékony módszer?

gondoltam felteszem itt is a kérdést, nem csak a PS3 topikban. egyelõre PS3 VGA kábelt használok.

aha.. 😄
amit értetem belõle, hogy akkor nem kérsz live fejlécet 😄

-tRs-Landor

orichalcos
Van 3. meg 4. kód is. Van egy ugye a sisaknak, meg egy amivel egy ONI logót tudsz megnyitni, amihez kapsz 5k xp-t.

TaRka0107
tapitelefon nem arra van, hogy otthon játssz vele.

Moby
Nemtudni.
Még nincs 😄