XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
így itt van egy illusztracio:
szerintem ha teli lennek zsetonnal .. hardcore pc-m lenne.. es nem is kéne konzol.. max azert lenne hogy exkluzivokat taohassam.. ennyi.. szamomra konzol csak kiut a drága pc-s hw miatt.. barki barmit mond.. pc kell mindenre gamera is.. ahhoz is lehet kontrollert kapcsolni.. de hat nicns mindenki teli zsetonnal hc pc re.. ahogy ense.. igy marad a fps es a kontroller
tomi voltam.. szeva gyikok .. en leleptem..
Harlekin: így már értem😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
My streams: https://beam.pro/oriic
Amúgy túlzás lenne szentté avatni a 343 Industries -t, pláne a Microsoftot, de ez a Limited Edition a maga 2000 (!) MS pontos DLC kódjával, limitált páncélokkal, avatar cuccokkal, 14 napos live kártyával és a fizikai anyagokkal végsõ soron tényleg fasza csomag volt! Ezek filléres dolgok persze a való világban, de ha külön kéne megvenni sokkal többe lenne végül ... Thumbs up! <#eljen>#eljen>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tehát azt mondod már létezik az is ... Hmm hmm ... Akkor még várok vele, hátha összefutok vele, ha meg nem akkor kérdezek! <#finom>#finom>
Ui: Az ACHIEVEMENT hiányára nem tudom a választ, DE simán el tudom képzelni, hogy ez is csak egy átmeneti server outage miatt van. Mint ahogy nekem sem frissült a service record, de késõbb meg pótolta.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
3 DVD lesz akkor, de ha így megoldják, hogy installal menni fog egyel akkor nem gáz.
Hogy a játékról is mondjak valamit. Idáig egyszerûen fantasztikus. Már 10 perc játék után nem bántam meg, hogy megvettem. A grafika lélegzetelállító tényleg az Xbox egyik legszebb shootere, játékmenet ok, szokásos Halo bevált recept szerencsére nem is változtattak rajta.De ami miatt nekem a leginkább tetszik ez a rész azok a zenék. Egyszerûen az eddig hallott összes számtól libabõrös lettem, valami hihetetlen hangulatot árasztanak mind a fõmenü mind a harcok zenéi.
Idáig nekem abszolút 10/10, de érzem ha legördül a credits akkor se fog ez a szám lejjebb kúszni.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
11/10 legjobb melléküldetés.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
GTA V "evolves nearly every mechanic, features the biggest world in series history and introduces a new technology that radically changes the way players control the game.
Three main characters are called Michael, Trevor and Frankie.
A quick menu can be called up to switch characters, the camera pulls away into a Google Earth-style vantage point and then drops into wherever the chosen character is
Trevor is described as having a "maniacal personality"
Trevor is in Blaine County, a barren, rundown desert region filled with bikers, meth heads and other people from the fringes of society
Characters can "flick off" people and people react differently depending on the area. In a rough-and-tumble
neighbourhood the reaction will be different from someone in a posh boutique store
Rockstar's playtester pours a trail of gas away from a vehicle and drops a zippo lighter on it, the flame travels back and causes a huge explosion.
Franklin is seen on Vespucci Beach looking for a car he's to repossess
Waterfront activities include a muscle beach gym
He drops the top of the car once he gets in
Ammu-Nation is back
Each character has his own personality motivation and skill set
They go about their daily business when you're not in control, so you might find them in surprising situations when you take control of them again
Each character has a fleshed out story arc
Complicated, multi-tiered heist missions inspired by GTA IV's Three Leaf Clover are "peppered" into the game
Heists are a big theme
Rockstar is addressing mission diversity in pairing characters, it showed off a mission involving all three characters
The trio need to perform a snatch-and-grab to get the FIB off their backs
Trevor berates security agent guarding a chopper, Michael urges him to calm down but he keeps running his mouth, he only agreed to do the mission in exchange for help springing his friend Brad out of jail.
Franklin isn't to comfortable with Trevor
The three change outfits and rapell down the side of a skyscraper, when they arrive players take control of Michael rapelling down, the mechanic is reminiscent of Rainbow Six Vegas
The musical score seems to react to the action
They extract the target by holding him hostage with one arm while pointing a gun at interrogators with the other, at that point an icon appears giving the player the option to switch character
You can stay as Michael and try and pick of the enemies or select franklin, switch to his perspective and snipe them from afar.
Transition is smooth and camera angle helps you adjust
During the chase through Los Santos the player can switch to Trevor to pilot the getaway, snipe the other pilots as Franklin, or fire an assault rifle out the back of a chopper as Michael
Rockstar is leveraging cinematic tricks learned from Max Payne 3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ORIGINAL STORY: Microsoft is issuing permanent Xbox Live bans to those it finds have pirated Halo 4 from Xbox Live.
( meg azokat is akik 1 nappal hamarabb tolták eredetivel singlét... no comment )
Te is letöltötted az Profile Editor-t? 😊
Fully detailed ocean floor, military base, sprawling suburbs, wine country, wilderness, fully explorable Mt Chiliad, Salton Sea type region....
You can explore underwater sections of the city.

Mondjuk az is igaz, hogy sokszor akkor is nyomtam, amikor offline voltam, vagyis nem csatlakoztam Live-hoz.
Nem tudom, nem várok el semmit, csak boldog voltam, hogy sikerült és gondoltam megosztom veletek a képet, túl gyakran ilyen elmebeteget, mint én úgysem láttok :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egész évben voltam el ennyit csak a DaS-al, nem pár hónap alatt nyugi :-)
Vállalom! Nálam évtized játéka :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
acsikat nem is nézem h frissülnek-e, az nemérdekel 😄
650 óra. gratuláljak? irigykedjek? szánakozzak? 😄 respekt!!!
Forza.
Amúgy mán nem is gratulálok, szimplán csak Souls ribanc lettél 😄DD
Adversus solem ne loquitor
Össze-vissza írja ki, csomó achit nem is szinkronizált a mai napig.
A boxos 1k/1k a gametime számláló szerint kb. 62 óra volt csak!
Ez azért durva, mert ez a 62 óra 2 nagyon alapos és egy fél felületes végigjátszást takar!
Ellenben PS3-on mikor elõször játszottam vele, egyetlen végigvitel 110 óra körül volt :-)
3 DaS, 3 platformon összesen 650 körüli óraszámom van :-D
boxos mennyi idõ alatt lett meg? (ha nem tudod pontosan, használd a raptr.com -ot legközelebb !!! )
Forza.
én is rühelltem, k béna voltam vele -> ma pécén is kontrollerrel játszok mindent, ami csak támogatja! (kivéve autósok, azt kormánnyal) nyilván enyém is kicsit szélsõséges példa, de a fotelben elhelyezkedve játszani - priceless 😄 + ravaszt huzol, mint igazi fegyveren + rezeg + ne olyan primkó célbaklikk van, mint egérrel - meg kell harcolni a fejesekért, stb stb stb
Forza.

Itt a pontos link, hogy mire gondoltam: http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xfps-eger-es-billentyuzet-atalakito/5414
Én még is azt mondom, hogy ha egy feltörhetetlen (kétlem hogy létezik, az emberi elme csodálatos 😄 ) konzolt dobnának ki, az is hozná az eladásokat és utána többen kényszerülnének a tejelésre 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
gondoltam felteszem itt is a kérdést, nem csak a PS3 topikban. egyelõre PS3 VGA kábelt használok.
amit értetem belõle, hogy akkor nem kérsz live fejlécet 😄
-tRs-Landor