XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Jövõ héten pedig masszív frissítések lesznek (ezt ígérik minden hétre egy darabig):
- ugye Spartan Ops Episode 2
- SWAT játékmód megjelenése a War Games-be
- (Extraction mód is hamarosan)
- hibajavítások
😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
1. There is no easy way to kill them unless you have a plasma pistol, which is incredibly rare when you're fighting prometheans.
2. If you don't take out their watchers, you won't take out the knight.
3. Their melee is more powerful than you think.
4. They are immune to insta-killing headshots
5. If you're soloing, it's probably more efficient to kill the crawlers and watchers, then run past the knights.
6. If they have a binary rifle, you're going to die from it at least once.
7. They are smart and will teleport either to cover, or worse...
Nagyjából ugyanazt mondja el, mint amit eddig ti, de az utolsó sor miatt szúrtam ide, az vicces! <#vigyor>#vigyor>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pl itt van a te statod:
https://app.halowaypoint.com/en-us/Halo4/macccy/home/
My streams: https://beam.pro/oriic
A Figyelõ (Watcher?) nevû repkedõ robot lepkék meg a hab a tortán ... chemotoxot nekik!
Viszont van egy apróság ami egyeseket érdekelhet: minden héten a Spartan Ops epizód frissítésekor frissül a Challenge lista is, bekerül 5-6 darab Weekly Challenge! Ezek eddig úgy néz ki csak XP pontokat (~10.000xp) érnek a Spartan karakterednek, de ahogyan frissítik a Halo Waypoint -ot nem kizárt, hogy páncélt is lehet majd velük nyitni.
Amit eddig láttam, annak alapján igen erõs a Halo Waypoint kötõdés és a tartalmak dömpingje, szóval bármi lehet ebben a 10 hétben.
Én arra leszek kíváncsi, hogy mikor és mennyiért fog érkezni jövõ évben a Spartan Ops Season 2 ... Az eddigiek alapján az is vétel lesz! (fõleg visszaforgatott 600 ajándék Microsoft ponttal) <#vigyor>#vigyor>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt ugyan én sem értem miért van Live Rewards -ban megkülönböztetve Orbán föld a tündék nyugati birodalmától, de ott van a jó öreg 'create UK account' megoldás ... Go Manchester!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha nem kell küld vissza. 😄
3 hónappal ez elõtt volt 600 MS pontom... Azóta apránként mindig jött hozzá valamennyi. Jelenleg 1020 pontom van???Ezek honnan jönnek vagy miért???
Unfortunately, you can't join Xbox LIVE Rewards right now. It's strictly because the program is not available in your country. Check back often as new countries are being added to the program.
Avagy, sajnáljuk bantuföldi paraszt vagy, ezért nem vehetsz részt semmiféle nyereményjátékba, de köszönjük hogy 10 ezer forintot kiadtál a játékra. Pénzedre a jövõben is számítunk!
Nem elég hogy erõs a fegyverük, még teleportálnak is, nagyon erõs a pajzsuk, spéci gránátjuk van, de hogy ne legyen túl egyszerû repülõ izék védik õket, amik extra pajzsot vonnak eléjük.
Assassinok küldetés után csatlakoznak majd?
Hagytam is a fõszálat,most mindent gyûjtök és szabadítom fel a területet.
LBvel nem tudok "klónozni", csak merenylet és zavargás van 😞
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Angol reget csinálj, ne USÁt. Egy reged legyen és ne több. Felesleges, hiszen ha goldot, vagy ms pontot veszel akkor az egy accra iródik, minek lenne több? miért?
LT nyomva tart és úgy rajtuk hagyod kicsit a célkeresztet.
A lényeg,hogy akkor kell õket így megvizsgálni,mikor éppen el vannak foglalva a munkájukkal. Pl az ács fát vág az egy esemény, majd fát hord az egy másik. Mindenkinek 3 ilyenje van.
Valamikor lazítanak, ekkor késõbb kell visszatérni. Ha eagle vision-ra váltasz akkor ha arany akkor fog csinálni valamit, ha fehér akkor késõbb próbálkozz.
Elég hosszadalmas folyamat lesz 😊 Ja és csak a nevesített embereket,akinek ikonja is van a térképen,a többi lófráló alakkal nem kell foglalkozni
Készítésnél nem több ember kell hozzá, hanem adott ember magasabb szintje. Pl látsz egy arcot és mellette egy számot,akkor olyan szinten kell lennie. Arra nem jöttem rá, hol lehet megnézni ki hányas szinten van,de asszem 4 küldije van mindegyiknek.
Illetve ja közben eszembe jutott, van olyan cucc amihez más ember is kell még, azokat majd a sztori továbbhaladtával kapod meg,és a homestead küldikkel tudod a szintjüket fejleszteni
PSN ID.: Beegabor
Mit kell hozzá csinálni,ha nem ezt.Próbálok velük beszélgetni,a küldetéseken kívül is de semmi...
A másik dolog,amit nem nagyon vágok!
Lenne most már iszonyat sok olyan dolog amit elõ tudnék állítani,de az miatt nem megy,hogy 2 v több ember kellene hozzá,na de honnan vagy hogyan???
Ezek miatt nem tudom a tárgyak küldetésteket csinálni bostonba le kellene adnom most 3 at is,de mindbõl hiányzik valami.1 iknél gomb a másiknál kenyér,a 3.nál meg öv csattok.mindhez van "receptem" meg alapanyagom csak emberem nincs aki legyártaná!!
"Elsõ ízben Los Santos méreteirõl hallhattunk, amely a hírek szerint nagyobb lesz, mint a Red Dead Redemption, a San Andreas és a Grand Theft Auto IV együttvéve. A terület tartalmaz majd hatalmas erdõségeket, egy katonai bázist, de ezúttal az óceán mélyét is felfedezhetjük majd." Na erre kíváncsi leszek 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogyan tudok Uk Live accountot reggelni? Fake adatokat kell megadni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
a profilt kell recoverelned az uj xboxra!
Forza.
Hogymennyiretelibekettétorkonyszaromazegészet. Már most, jóelõre 😊
Skip.
Inkább az RDR-nek csináltak vón' folytatást. Buziak.
Adversus solem ne loquitor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Másik kérdésem h ha az XBox Live-ról veszem meg ms pontokért akkor azt jegyzi vhol vmi?(arra gondolnék itt h PC-n bejelentkezek az Originben és onnan le tudom tölteni)Tehát ha mondjuk ugyanígy járnék h eladom majd veszek új Boxot akkor látni fogom h én azt megvettem és ha igen akkor csak letöltöm???
Válaszokat köszönöm....
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...